Majček28
|
Čer bejbe, da se še jaz pofočkam v letu 2008. Ja, prazniki čist prehitro mimo, po drugi strani pa kar paše, da se spet neki druzga dogaja kot samo po obiskih hodit in prekomerno vase dobrote metat Moram rečt, da se tko dobr počutim, kot da sploh ne bi bla nosečka in edino žogica pred mano me spominja, da nosim še eno bejbo s sabo. No, moram pa priznat, da je vedno večji podvig, ko je treba čevlje zavezat. Mislim, te zimski čevlji so vsi na vezalke....take na ježke pa samo na otroškem oddelku In če je čez dan vse super je pa mal man ponoči- že neki časa ne morem nikakor spat na levem boku. Me začne tko špikat, kot da bi me ledvica bolela potem pa kolovratim po stanovanju pa telovadim in ko je mal boljš grem nazaj v posteljo in čez nekaj časa......ponovi vajo . Hvala bogu ni glih vsako noč tko. Srečanje: jaz sem se že pofočkala, ampak če se dogovorimo za 24.1. potem sem žal brez avta, ker gre moj možek na služnebo pot, potem pa še na smučarijo in bova z bambino same skor 14 dni Če ima še katera možnost, kakega prostora v avtu, bi se kar najavla za kopilotko (aja, sem iz LJ ). No, če bo srečanje v LJ pa še vedno obstaja možnost avtobusa!! Bigmama: lepo počivaj in se pusti razvajat, če ne prej imaš zdaj zelo dober in opravičljiv razlog. Pošiljam eno za srečo. Ketrin: jaz sem motivacijo za diplomsko zbirala 3 leta in na koncu ugotovila, da je blo čit preveč za brez veze. Sem bla kar mal razočarana, ko so me po petih minutah odrajta, me poslal na hodnik in že po eni minuti poklical nazaj, zdrdral kr že morjo, mi čestital in to je blo to. Cse skupi mogoče 10 minut. Totalno brez veze!!! Podelitev sem pa imela šele pol leta za zagovorom tko da je blo že vse bolj kot ne pozabljen!! Ne kompliceri preveč s pisanjem, ker večina sploh ne prebere kar se mi namatramo napist! No, to je pač moja izkušnja. Trebušček raste in se širi, valovi, dobiva čudne oblike na trenutke,.... Zadnič je bil tak direndaj notri, da sem šla kar na wc pogledat, če mogoče kakšna roka al pa noga kje ven ne štrli In kadar perveč razgraja prosim možeka, da položi roko na trbušček pa je takoj mir, prav hecno Tosja: za seznamček, vidim da še nisem sporočila naslednjega pregleda, ta je 9.1., lahko pa tega izpustiš in napišeš kar 7.2.. Takrat je naslednji z UZ, ki pa ga moram plačat Ah, bomo pa plačali, samo da vismo našo bambino. Punce, mal sem premišljevala glede vozičkov. Sama še nimam nobenga ogledanga in me to še čaka. Po pravici povedan, bi si ga najrajš kje izposodla, ker bolj kot berem bolj ugotavljam, da je cena in uporaba premo nesorazmerna!!! Vse preveč poslušam tiste, ki že imajo naraščaj, da so voziček preplačale. Tud jaz bi seveda rada vse novo in najboljš za moja malo, ampak 500€ pa tud ni malo! Povsod (ko izvejo, da čakaš prvega otročka ) te čist navdušno nad seveda najdražjim in takim, ki ima čist vse. Me pa zanima: zakaj rabiš tak ornk voziček do 3 leta? Jaz upam, da bo naša takrat samo še poredko v vozičku in ga verjetno ne bomo povsod s sabo jemal-bolj prav bo prišla 'marela', ki zasede minimalno prostora. OK, lupinco bomo rabile, kaj pa košaro? Glede na to, da bo pred nami poletje je vprašljivo kolk bomo košaro z vseni dodatki res rabile, ko pa bo konec poletja pa naši bambinoti verjetno ne bodo hotel več ležat v vozičku ampak že gledat na okrog!! To je samo moje premišlevanje in moje dileme in res bi bla hvaležna kakšni aprilčici, ki ima doma že kakšnega navihančka, da mal pokomentira. Več mnenj je seveda dobrodošlih Zdej pa dost od mene, lep večer še naprej.
|