|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
4.1.2008 16:11:14   
tasyo
Ketrin, meni je pravzaprav vseeno, ali Ljubljana ali Celje... če bom še na bolniški. Če pa grem slučajno delat, potem bi mi pa Ljubljan veliko bolj odgovarjala.

Tosja, ti pa se le ne izmikaj in pridi na čvek! Verjetno se potem nikoli več ne bomo videle s trebuščki...

NiLe, bolniška kar lepo zniža plačo, kajne? Meni se zdi, da dobim vsak mesec manj, pa mi še ni čisto jasno, zakaj...user posted image  In ko sem ravno pri tej temi - a mogoče katera ve, kaj je s tistim enkratnim nadomestilom, če si na bolniški dalj časa? Baje naj bi nekako (prošnja ali nekaj takega) pripadalo okoli 500 evrov. Meni je to namignila ena pravnica, sam je zdaj ne morem nikakor dobit, da bi jo vprašala iz katerega naslova in koliko časa moraš bit na bolniški...

Jaz sem končno uspela dat dve slikici svojega buškota v album, če katero zanima. Je pa še vedno med ta malimi, se mi zdi, čeprav se mi je kar lepo povečal v zadnjih 14 dneh... In nisem imela nobenih težav pri nalaganju slik.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
4.1.2008 16:16:10   
Roberta69
Pa ne tko... Tudi jaz komaj čakam na porod in upam, da bo april čimprej tu, ker se veslim predvsem štručke, nosečnost pa pač paše zraven. "Bojim se" v smislu, ker sem vsa iz forme, premalo gibam, trebuh je vedno večji, slabo mi je in mi ni jasno, kako bo nekaj res velikega (ker zdaj pa že tako močno brca, da sva se včeraj oba z lubijem ustrašila, ker je izgledalo, kot da bo zdaj zdaj prebodel trebuh user posted image ) prišlo ven skozi tisto majhno luknjico - drugače pa če traja tri dni in boli ko sto user posted image , se ga še vedno neznansko veselim user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.1.2008 16:52:56   
NiLe
Tasyo, lep buši, pa res bolj majhen ... Se moram tudi jaz podvizat in rečt mojemu, da mi slika bušija, da ga dam na ogled.

Glede nadomestila ob daljši odsotnosti je pa tako. Imenuje se solidarnostna pomoč in ti pripada v primeru daljše bolniške odsotnosti (mislim, da 3 mesece bolniške) kot ekratna oblika pomoči. Pri tem se upošteva Razlaga kolektivne pogodbe za negospodarske dejavnosti v RS, objavljena v Ur.l.RS št. 81/00.
Pri nas je tako (javna uprava), da moram oddati prošnjo in nato izplačajo to nadomestilo. Tako da bom to storila ob koncu januarja, ko minejo 3 meseci.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
4.1.2008 17:02:03   
tosja
user posted image Pozdravljene!

Danes sem bila spet v mestu user posted image spet zapravljala user posted image
Popoldan pa sem imela sodelavko na obisku. user posted image Sem se načvekala...
user posted image pride okoli šestih user posted image moram še za nazaj počekirat...Vidim, da bi me rade nafutrale s tortami user posted image user posted image user posted image Kaj pa moje kile? user posted image user posted image user posted image Poredile bi me rade...bom še razmislila! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Glede nadomestila ob daljši odsotnosti je pa tako. Imenuje se solidarnostna pomoč in ti pripada v primeru daljše bolniške odsotnosti (mislim, da 3 mesece bolniške) kot ekratna oblika pomoči. Pri tem se upošteva Razlaga kolektivne pogodbe za negospodarske dejavnosti v RS, objavljena v Ur.l.RS št. 81/00.

Jaz nisem nič prošnje pisala in sem dobila pri decembrski plači 535,01 EUR. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
4.1.2008 17:11:40   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

Živjo žogice moje,

evo, še sem živa, se javljam po dvomesečnem več ali manj molku.

user posted image user posted image user posted image user posted image ja luba duša, si si privoščila zimsko spanje user posted image
Sam da si nazaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kako je z vašimi kilogrami, ampak moje kile so nenormalne...v zadnjem mesecu sem se zredila za 5,5 kg, tako, da imam zdaj že 13+ kguser posted image

Ne sekiraj se - vse bo šlo dol! user posted image Jaz sem srečnica na začetnih -2kg user posted image Ko pa mam še starih za 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuker test- zanima me, ali je to obvezen pregled, ali kaj? V prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela takšnih pregledov, zato me res zanima, če je to kaj novega? Kako pa je z UZV-ali res po ta novem pripadata samo dva (tisti na začetku in morfologija) potem pa je vsega konec?

Cukr test je tud mene mal prestrašil...včeraj mi je en fejst dohtar rekel, da je vse ok! user posted image user posted image user posted image

UZ pa me je G spet naročila 15.01. - men je prav! user posted image

In pa še vprašanje za naše "dohtarce"..se kateri sanja, zakaj sem dobila živčne noge in kako naj to odpravim, saj zaradi tega res res zelo slabo spim.

tasyo še ni uspela odgovorit user posted image pa ti bom kr jaz - bolj laično user posted image user posted image user posted image user posted image
To je čist normalno - ko boš rodila bodo težave izginile! user posted image
Res pa je precej zoprno. user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
4.1.2008 17:45:39   
Majček28
Čer bejbe,
da se še jaz pofočkam v letu 2008.

Ja, prazniki čist prehitro mimo, po drugi strani pa kar paše, da se spet neki druzga dogaja kot samo po obiskih hodit in prekomerno vase dobrote metat user posted image

Moram rečt, da se tko dobr počutim, kot da sploh ne bi bla nosečka in edino žogica pred mano me spominja, da nosim še eno bejbo s sabo. No, moram pa priznat, da je vedno večji podvig, ko je treba čevlje zavezat. Mislim, te zimski čevlji so vsi na vezalke....take na ježke pa samo na otroškem oddelku user posted image
In če je čez dan vse super je pa mal man ponoči- že neki časa ne morem nikakor spat na levem boku. Me začne tko špikat, kot da bi me ledvica bolela potem pa kolovratim po stanovanju pa telovadim in ko je mal boljš grem nazaj v posteljo in čez nekaj časa......ponovi vajouser posted image . Hvala bogu ni glih vsako noč tko.

Srečanje: jaz sem se že pofočkala, ampak če se dogovorimo za 24.1. potem sem žal brez avta, ker gre moj možek na služnebo pot, potem pa še na smučarijo in bova z bambino same skor 14 dni user posted image user posted image user posted image  Če ima še katera možnost, kakega prostora v avtu, bi se kar najavla za kopilotko (aja, sem iz LJ ). No, če bo srečanje v LJ pa še vedno obstaja možnost avtobusa!!

Bigmama: lepo počivaj in se pusti razvajat, če ne prej imaš zdaj zelo dober in opravičljiv razlog. Pošiljam eno user posted image  za srečo.

Ketrin: jaz sem motivacijo za diplomsko zbirala 3 leta in na koncu ugotovila, da je blo čit preveč za brez veze. Sem bla kar mal razočarana, ko so me po petih minutah odrajta, me poslal na hodnik in že po eni minuti poklical nazaj, zdrdral kr že morjo, mi čestital in to je blo to. Cse skupi mogoče 10 minut. Totalno brez veze!!!
Podelitev sem pa imela šele pol leta za zagovorom tko da je blo že vse bolj kot ne pozabljen!! user posted image  
Ne kompliceri preveč s pisanjem, ker večina sploh ne prebere kar se mi namatramo napist! No, to je pač moja izkušnja.

Trebušček raste in se širi, valovi, dobiva čudne oblike na trenutke,.... Zadnič je bil tak direndaj notri, da sem šla kar na wc pogledat, če mogoče kakšna roka al pa noga kje ven ne štrliuser posted image  In kadar perveč razgraja prosim možeka, da položi roko na trbušček pa je takoj mir, prav hecno user posted image user posted image user posted image

Tosja: za seznamček, vidim da še nisem sporočila naslednjega pregleda, ta je 9.1., lahko pa tega izpustiš in napišeš kar 7.2.. Takrat je naslednji z UZ, ki pa ga moram plačatuser posted image  Ah, bomo pa plačali, samo da vismo našo bambino.

Punce, mal sem premišljevala glede vozičkov. Sama še nimam nobenga ogledanga in me to še čaka. Po pravici povedan, bi si ga najrajš kje izposodla, ker bolj kot berem bolj ugotavljam, da je cena in uporaba premo nesorazmerna!!! Vse preveč poslušam tiste, ki že imajo naraščaj, da so voziček preplačale. Tud jaz bi seveda rada vse novo in najboljš za moja malo, ampak 500€ pa tud ni malo!
Povsod (ko izvejo, da čakaš prvega otročka ) te čist navdušno nad seveda najdražjim in takim, ki ima čist vse. Me pa zanima: zakaj rabiš tak ornk voziček do 3 leta? Jaz upam, da bo naša takrat samo še poredko v vozičku in ga verjetno ne bomo povsod s sabo jemal-bolj prav bo prišla 'marela', ki zasede minimalno prostora.
OK, lupinco bomo rabile, kaj pa košaro? Glede na to, da bo pred nami poletje je vprašljivo kolk bomo košaro z vseni dodatki res rabile, ko pa bo konec poletja pa naši bambinoti verjetno ne bodo hotel več ležat v vozičku ampak že gledat na okrog!! To je samo moje premišlevanje in moje dileme in res bi bla hvaležna kakšni aprilčici, ki ima doma že kakšnega navihančka, da mal pokomentira. Več mnenj je seveda dobrodošlih user posted image

Zdej pa dost od mene, lep večer še naprej.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
4.1.2008 19:06:31   
darja33
Halo!

Spet se malo javljam. Tudi js sem v decembru dobila kar 4 kg, torej skupaj 7 do 8. (malo niha). Pa ful sem napihjena po vsakem obroku, pa zaprta, pa še slabo spim....

To vse kar vi opisujete. Je pa res, da bi mi več gibanja pomagalo. Pa bolj zdrava hrana, pa več tekočine, pa.... Vse vem, samo ne upoštevam vsega, sploh med prazniki nisem!!!

Majček 28 glede vozička.... V Avstriji imajo Hauckove vozičke med 100 in 200 evri (npr. Hauck jogger, trikolesnik je v akciji za 100 evrov in je ful lep in fumkcionalen). Mi ga je predlagala kolegica, ki ga ima. Torej ni treba, da je rabljen pa je lahko tudi poceni in nov. Pobrskaj mal po netu...

Sicer pa punce tud js grem na srečanje... V LJ ali pa v CE (sem pa iz CE). Placa imam pa v avtu le še za eno, ker se še kar vozim z športnim kupejem. Upam, da ga prodam do aprila...

Se vidimo,

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
4.1.2008 19:10:56   
darja33
Majček28 aja, pa glede košare...
Ne, jaz tudi nisem tega kupila, ker mislim, da bo v maju že toplo in bo čist vredu če bo ležala v vozičku, jeseni bo pa že kakih 6 mesecev stara in bomo uporabili zimsko vrečo v vozičku. Ležat pa itak ne bo hotela več!

Pa, pa

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
4.1.2008 19:25:36   
simvir
Čao punce!

Jaz vam dolgujem še poročilo z včerajšnjega pregleda. Vse ok, S/F = 25,5, sem pa bila malo kregana zaradi kg - sem jih v 2 mesecih pridelala skoraj 6, tako da sem sedaj na + 8,5user posted image . No če bodo šle dol tako hitro kot prvič, se sploh ne sekiram (v treh mesecih) - in verjamem da bo tako, ker bom imela do sept. doma oba škrata. Sem g rekla, da imam povečan beli tok in sem dobila dve škatli vaginalet, eno za sedaj drugo pa po potrebi. Mi je pa rekel, da se povečanega belega toka v nosečnosti izogibamo, saj tudi to lahko povzroči prezgodnji poroduser posted image .

Drugače pa sva bila danes z sinkom pri zdravniku in se mu je očitno prehlad preselil še na ušesa, tako da je čist bogi in je že pred eno uro zaspal - zgleda da že kar nočno spanje, no kolikor ga bo.

Big mamma - zdaj se pa res čuvaj, da ne bo user posted image  prehitro pogledal na svet. Naj bo raje še nekaj časa v zavetju tvojega trebuha.

Katka user posted image  za naraščaj.

Srečanje jaz sem tudi za 24.1., samo če bo srečanje v Celju ne vem če bom prišla, ker sem še v službi in bi me tudi iz Celja čakala še dolga vožnja domov. Tako da sem jaz po pravici povedano tudi bolj za Robertino variantouser posted image .

Še za seznamček naslednji pregled 29.1., takrat bom imela tudi UZ, ki pa ga moram plačati user posted image  - vidim da je pri nekaterih podobno.

Lep vikend

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
4.1.2008 19:49:15   
Tejcha
Ojla!

Bigmama, počivaj! Me je kar stisnilo, ko sem prebrala... in resno začela razmišljat o tem, da bo počasi treba razpakirat  vrečke.

S previjalno ne bo težav, ker jo že  imamo postavljeno in jo  dnevno uporabljamo;  košara,v kateri bo spala naša princeska je že od Tilna postavljena na sosednjem hodniku in čaka, da jo nekdo pospravi, kar pa se sedaj seveda ne bo zgodilo in bo doživela le pranje baldahina in posteljnine.
Voziček bomo uporabljali ta, ki ga imamo sedaj. Tilen tako ali tako precej štrajka, ker je sedaj že "velik fant" in sam šiba okrog. Prav pride, ko postane utrujen... ker bomo imeli kar majhno razliko, sva najprej razmišljala o nakupu bugypoda (dodaten sedež, ki se namesti na voziček), pa čedalje bolj ugotavljam, da bo boljša zadeva bugyboard (rolka, ki se namesti zadaj), saj je spanje v sedečem položaju zelo neudobno, za samostojne sprehode okrog doma z obema škratoma pa imam tako al tako obljubljen voziček za dvojčke. Tako, da...
Glede košare za na voziček pa mislim, da je res ne potrebujemo. Svakinja ima  letošnjega aprilčka in ni  šans, da bi  ga sedaj prevažala v košari.  Ojej... lanski aprilček je, :)

Lupinico imamo,  treba je samo  oprat prevleko, cotk je pa tudi malo morje... in to morje je treba sedaj pregledat, da bom vedela, kje je kaj,  :), in seveda dopolnit s kakšno punčkasto zadevo. Pretiravat pa nimam namena. Itak bom potem sproti našla kakšno luštno stvar, prvi kompletek za odhod iz porodnišnice pa pride na vrsto marca, ko bom zatežila na pregledu, da G še enkrat preveri med nogice, če je slučajno kaj na novo zrastlo. :)

Materinska šola: mislim, da jo bom tokrat preskočila, moram pa preverit, če res "velja" dve leti, da ne bo kdo imel problemov zaradi user posted image .

Srečanje: js sm tudi za Celje, :)
Kdaj pa planirate? Dopoldan, popoldan? Bi bile fejst hude, če bi z mano prišel moj "veliki mali škrat"? Se pa javim, da naredim priponke, da bomo vedele, katera je katera, če ste za. Al bomo kr po bušijih čekirale, pod kater nick paše katera, :) Pošljite mi na ZS vaša imena, pa se bom kar lotila.

Diploma... jaučč... sem imela v planu, da se do aprila rešim izpitov in do oktrobra diplomiram, pa so spremenili pravilnik o štipendiranju in bi za štipendijo na mag. potrebovala povprečje 8,5, kar pa se mi niti pod razno ne bo izšlo. In bom raje izkoristila še dve leti študentskega statusa, ki mi bosta pripadali zaradi materinstva. Tako bom lahko vsaj preko ŠSja delala, na zavodu mi pa res ni za bit... In imam še čaaaas... Zato pa lahk delam priponke, :)

Zdej se grem pa še mal mojima dvema posvečat, že čist predolgo tu čepim - tudi na žogi.

Me pa zanima, v čem je finta otrdevanja trebuha. Ok, neprijeten občutek... Je lahko zaradi tega kaj narobe?

Šibaaam...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
4.1.2008 20:50:19   
Roberta69
tasyo, luškan user posted image in res za ta čas majčken trebušček.

Meni je tudi končno uspelo nove slikce dat gor, ampak le v album posebej, drugače je vedno javilo, da je prišlo do napake. Se mi pa zdi, da v treh tednih ni nič zrasel user posted image . Sej baje sta 8. in 9. mesec v tem smislu takšna zmagovalca, da si ne moremo predstavljati. Zdaj enkrat grem pogledat kolegico, ki ima rok sredi januarja in poročam, kakšna žogica je šele na koncu.

Majček28, komot se pelješ z mano, tudi če bo v Lj te bom pobrala in odpeljala nazaj, da ti ne bo treba na bus.

Tejcha, a ti bi bila pa prov tako pridna, da bi priponke naredila? Kako si mislila nickname + ime, ali kaj? Če sem čist odkrita, bi bilo meni s priponko na začetku mal nerodno (ker bodo že tako vsi buljili v nas (toliko user posted image na kupu)), bi bilo pa za nas res fajn, da mal veš koga s kom povezati, tko da sem za. Ti pošljem na ZS. A kej veš, kako je s tistimi cirka 400 eur, ki pripadajo brezposelnim in študentom in delom prek ŠS-ja? Ker baje ne smeš imeti nobenih prejemkov, da si upravičen do tega nadomestila. A kaj veš, če je možno, da kakšen mesec raje delaš, kakšen mesec pa vzameš nadomestilo? Kje točno se pa lahko pozanimam o tem?

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
4.1.2008 21:06:53   
scorpiogirl
čerrrrrr, bejbe moje user posted image

Tejcha, kolikor vem velja materinska za očete 4 ali celo 5 let, tako da po dveh letih ni za skrbet user posted image
midva sva ravno danes šla v kranjsko porodnišnico vprašat, kdaj je materinska, pa moram v ponedeljek poklicat, ker ima to čez zdravstveni dom user posted image upam, da ne pozabim ... imam spomin zadnje čase čist luknjast user posted image

vozički ... košare midva ne bova kupila. je dno dovolj ravno, tako da bo ok brez košare user posted image Majček, midva bova za voziček dala 250€ (skupaj z lupinico), tko da se da dobiti tud za normalno ceno kaj ... samo mal je treba pogledati, pa če nisi zbirčna, boš že kaj našla user posted image nekaj je sicer razlik v kvaliteti med dražjimi vozički in temi cenejšimi, vendar se tudi med cenejšimi da dobiti dovolj kvaliteten voziček. Seveda pa je treba si vzet čas pa bit vztrajen user posted image

od Katke psički so pa res taki cartki user posted image se šajnajo kot bi bili namazani user posted image

ne vem več, če sem hotela še kaj napisat ... spomin user posted image user posted image user posted image
crknjena čist ... dobro, da je vikend (čeprav bo bolj delaven) ... uživajte, crkljajte se user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
4.1.2008 21:09:42   
scorpiogirl
aja, pozabila pohvalit bušije user posted image mogoč pa končno kakšno slikco naredim pa prilimam user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.1.2008 21:10:15   
scorpiogirl
aja, pozabila pohvalit bušije user posted image user posted image user posted image mogoč pa končno kakšno slikco naredim pa prilimam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.1.2008 21:11:19   
scorpiogirl
dost čarunalnika za dons ... se že vidi, da delam neumnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3740
4.1.2008 21:12:31   
tosja
Big mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.1.2008 21:17:07   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Big mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedela, da sem nekaj pomembnega še pozabila user posted image ... bejba, počivat čimveč ... verjamem, da je ob otrocih to težko, pa se vseeno potrudi za user posted image , da bo čimdalj počakal v varnem zavetju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.1.2008 22:51:10   
NaTaŠa*
Pozdravljene čvekice

Vidim da ste ratale po teh praznikih kar aktivne, lepo. Najprej pohvala za bušije.

Big mama ti pa kar pocivaj da ne bo res kaj narobe.

Punce a ve morate kar plačevati za UZ? Zakaj pa to? To mi pa ni čist jasn zakaj? Mene je mij G sam enkrat vaginalno pregledau in še to takrat k sm bla pr njem da mi je potrdiu 100% nosečnost, od takrat mam jest vsak mesec samo UZ, pa še to mi ni treba prav nič plačat. To mi je pa res čudn.

Nisem utegnila še vse prebrat tako da bom drugič še kaj pokomentirala, mogoče jutri če najdem čas.

Lahko noč

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.1.2008 22:52:27   
NaTaŠa*
Aja sem že v 28.t., uf gre hitr. Kmal pa bom mela svojo štručko pri sebi.

NOČKO

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.1.2008 22:54:26   
Tejcha
Sej nočm bit prevč pametna. Priponke sem predlagala zato, ker smo na prvem srečanju septembrke (prvič  smo se dobile šele marca z vozički), predn smo si jih pripele, špegale ena k drugi v voziček, da smo videle, kateri škratek paše h kateremu nicku. Sedaj že gre tudi brez tega, :)

Predlagam, da je na njih nick+ime, pa roberta je predlagala tudi PDP.
Še kakšna ideja? Dajte mi na ZS poslat podatke, pa pod naslov sporočila vpišite  kar svoj nick, da ne bom imela preveč zmešnjave, :)

Zdej pa šibam vodoravno. Smo se stiskali pod kovtrom in gledali Dan neodvisnosti in je mala imela pravo aerobiko, Tilen je pa tudi ful posrečen, ko se stiska k bušiju in ga boža... Zdej že včasih tud, ko ga vprašava, kje ima mami dojenčka pokaže in poboža, včasih ga pa niti malo ne zanima. Ah, ja... Vse sorte še bo... :)

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.1.2008 23:13:18   
Tejcha
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

A kej veš, kako je s tistimi cirka 400 eur, ki pripadajo brezposelnim in študentom in delom prek ŠS-ja? Ker baje ne smeš imeti nobenih prejemkov, da si upravičen do tega nadomestila. A kaj veš, če je možno, da kakšen mesec raje delaš, kakšen mesec pa vzameš nadomestilo? Kje točno se pa lahko pozanimam o tem?

Hmm... nimam pojma, o čem govoriš, bi jih pa js tud mela, če jih kdo da, :)

Bom malo ščekirala. Mogoče so pa  kakšne spremembe...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.1.2008 8:39:18   
tasyo
user posted image Dobro jutro!
Uf, danes je bila pa zame spet ena bolj napornih noči... Nikakor nisem našla primernega položaja, tako da sem spala malo na obroke. Bom poskusila čez dan malo noter prinest, čepravsem vseeno pol tako naspidirana, da mi tudi na kraj pameti ne pride, da bi počivala.

Hvala zaodgovore glede soledarnostne pomoči, kam pa moraš ti naslovit prošnjo, NiLe, v službo?

Trebušček- ja, je res majhen, proti drugim, samo glede na to, kako majhen je bil pred prazniki, sem ga vseeno ful vesela, da se je vsaj malo pokazal. Sicer pa - dokler moja punca pridno raste in se ji dobro godi, ne bi mela nič proti, če ne postane ravno ogromen... Ampak kljub vsemu sem pridobila že več kot 20 cm obsega. Smešno, kajne?

Hmm.. ne vem, katera je sparševala - sem res spregledala. Žal so živčne noge pogost spremljevalni pojav v nosečnosti in žal težave velikokrat izginejo šele s porodom... Poskusi pit dovolj kalcija in magnezija, kaj drugega pa že težko narediš.

Vozički - po moje tudi košara ni nujno potrebna, tako da boš preživela brez nje. Midva sva se odločila zanjo predvsem zato, ker bomo veliko mobilni in nama bo služila kot prenosna posteljica za na morje, pa k babicam, pa verjetno tudi k hiši, ker res ne kaže, da bo gotovo do aprila... No ja, saj sem se kar sprijaznilauser posted image

Majchek, če se dobimo v Lj, te lahko tudi jaz poberem in dostavim nazaj domov, da se ne boš drenjala po avtobusih! Samo ne obljubim, da bom imela spucan avto - to mi je najhujše delo, še v pralnico se mi ga ne da zapeljat! Ideja s priponkami pa tudi po moje ni slaba, če nas bo res prišlo toliko, kolikor se nas je oglasilo... Sej po nekaj minutah bomo že vedele, kdo kam spada, v začetku pa zna bit mal nerodno, ja... Ampak mene boste itak spoznale po malem bušiju...

Tosja- zdaj pa dovolj! ČE boš še naprej tako pridno hodila v trgovine, se ti ne piše najbolje, tako da bolje, da se nam 24. pridružiš, tam tvoja denarnica ne bo toliko trpela...user posted image

Evo, toliko zaenkrat, danes se verjetno še kaj javim, ker sem cel dan sama... Pozdravček!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.1.2008 12:42:45   
sinskaT
Vidim, da že kar pridno klepetate, jaz pa malo štrajkam, ker se nadaljujejo ponovoletni obiski...pa generalno čiščenje je pri nas doma. Me je kar zagrabilo, da bi že vse pripravila za prihod našeha malčka user posted image . No, saj bom še malo dala to željo na stran. Vseeno je lepo, ko končaš s pucanjem in se uležeš na sedežno pa vidiš vse lepo na svojem mestu, se šajna user posted image .

Glede kilc sem hotla komentirat: Končno sem kupila tehtnico in me je skor kap - čez praznike sem pridelala kar 3 kg user posted image , skupaj cca.6. Saj ni panike, pa tudi ni dosti vendar me je presenetilo, da lahko v tednu dveh takole podvojim nosečniško težo.Ja jenčiji rastejo kajne.

Za srečanje se mi zdi pa fajna ideja tele priponkice, drugače sploh ne bomo vedele katera je katera. Lepo, da si se javila Tejcha, ti pošljem ZS.

Eko, že hitim po sobotnih nakupih, pol pa malo crkljanja, ker sem totalno zmatrana...

Uživajte!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.1.2008 20:26:05   
tosja
user posted image Pozdravljene!
Ponavadi me za vikend RR ne gane user posted image Ker pa ste velik pisale o dragih vozičkih... pomembno sporočilce user posted image
V Toys-u v Grazu  se dobi voziček - globoka košara in lupinica že od 100 EUR naprej - to pa se mi res ne zdi velik. Tako da- punce za ta denar ni potrebno kupovat rabljenega vozička...(moje mnenje!)

Zdaj pa se grem stiskat pred TV user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.1.2008 10:36:00   
Tanja555
Pozdravljene,

da se še jaz malo javimuser posted image . Danes vstopam v 28. teden, jupiiiiuser posted image . Kilogramov sem pridelala +9,2user posted image , sam se tolažim, da je to zato, ker malo zatekam (opazim predvsem na prstih na rokah in v noge).
Jutri spet v službouser posted image , popoldne pa imam izpit, zato prosim držite pesti!!!user posted image
Zdajle še malo prečekiram RR, potem se grem učit. Moj dragi pa bo danes kuhal kosilo: meso iz juhe, restan krompir in rdečo pesouser posted image . Se moram mal z železom nafilatuser posted image

V torek imam pregled, brez UZ; vam sporočim kako je bilo!

Glede vozičkov sem jaz že čist zmedena. Najprej mi je kolegica svetovala Quinni buzz 2006, pa me malo skrbi, ker naj bi ga dojenček hitro preraseluser posted image , pa za košaro ne vem, če jo rabim (v septembru nameravamo na morje na slovensko obalo - mislite, da je dovolj samo avtosedež?). Tosja, zdaj moram pa še malo prečekirat vozičke za 100 in 200 eur. Mal bom pogledala tudi preko e-baya...

Vsem želim lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......