resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Potem pa imamo še dva prosta mesta za dve ljubljančanki..... eko bejbe jaz se takoj javim za četrto navigatorko....he he obljubim, da ne bom bruhala he he... drugače pa... SREČNO 2008 bejbe... v glavnem kratki povzetek naših ultrakratkih počitnic...ma kolk to pašeeeeeeeee...jest bi še... s predragim in kosmatincem smo se tokrat po sobotnem žuranju s kolegi odpravili v Strunjan...brrr temperatura v hiši reci in piši cele 4 stopinjice C....no ja in sva samo vrgla hrano v hladilnik, pa cote v spalnico, prezračila in prižgala centralno pa jo zviznila v trgovino po zadnjih nakupih, pa pod trto na kosilo in na dolg sprehod po solinah....med tem se je pa hiša tudi že ogrela na zavidljivih 18 stopinj...seveda mi je bilo v smučarskem perilu, termovelurju in termo nogavicah skoraj prijetno toplo... v ponedeljek je žal predragi moral v službo zato smo se za kratek čas vrnili v lj...ampak sem spekla dva pekača zavitka (slan, sladek, jabolka)...pa malo sprehodila marcino in juhu spet nazaj na sončno primorsko... naša pupa v trebuščku je itaq otrok akcije...če ležim pred Tv in počivam me tako nabrca, da raje migam in si ne dam predaha...potem se ona lepo umiri in uživa... Silvestrovo sva skoraj prespala, saj naju je spanec ujel na kavču in sva se prebudila le toliko, da sva nazdravila...ampak smo se pa nacrkljali in nasončkali, sprehodili do onemoglosti in guštali v zraku polnem joda...v glavnem bilo je lepoooo... no ja...včeraj smo praznike zaključili na koncertu Đibota...in se še malce naplesali ter popili kozarček kuhančka (celo jaz)...in eto nas...spet delam...zaključujem lansko leto, delam prehod v novo in sprejemam klice sodelavcev, ki javljajo, da so na bolniški... srečanje naj bo...24. je pa tudi čisto luštkan datum he he...tako da ni panike...le res se javljam za družbo v avtu... trebušček je v zadnjem tednu postal gromozanski, pupa v njem pa prava vrtavka, tako da me brca nekaj časa spodaj, nekaj časa zgoraj, pa malo na levi in malo na desni...celo mojemu nadebudnežu je že pokazala hudiča in mu roko prav fino premasirala, ko jo je božal...in prav lepo je videti, kako se veliki brat veseli svoje male sestrice in je do mene tako zeloooo pokroviteljski... materinska šola...tudi mene mika na fužinah in ker nikoli ne vemo, kdaj bo naša vrtavka prikukala bi skoraj tako kot Katrin planirala nekje začetek februarja...ufff bo to kmalu he he... obleke in voziček...naša jih ima za tri...pa še prihajajo, saj mi kolegice kar prinašajo vrečke...tako da nagica gotovo ne bo...voziček pa že vemo, da bo PP modular, le malo bomo prej še skočili za cenami v IT...pa en trax se nam obeta na posodo...pa bomo pač enega imeli na morju in enega na celini in s tem malo rešili problem prtljage... moje počutje je pa zelo variabilno...zadnjič se je spravila mala nesramnica v tak položaj, da sem komaj predihala noč, saj sem imela občutek, da se mi je tovornjak parkiral na pljuča...trebuh mi tudi otrdeva, če nisem pridna in ne pijem redno Magnesola...tako da se kar topijo tabletke...drugače pa sem super razpoložena...nasmejana in prav nič tečna...pa nadvse zaljubljena he he...imam občutek, kot da me že daje spomladanski filing he he...totalno na spidu bi rekel naš najstnik... ekola...sem se razpisala...skoraj tako, kot da pišem diplomsko he he... če ne prej se vidimo v ponedeljek na telovadbi, ki bo tudi meni zeloooo pasala... pip G.
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|