|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
5.1.2008 12:33:28   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ne, jaz nisem rdeča user posted image Kaj pa vem, Klaudia ga tudi ima, pa 2ursae, pa mehurčica...Mogoče si pa kje drugje gledala user posted image , ne pri oktoberkah...


da razčistim nastalo dilemo - jaz nisem rdečelasa, sam skuštrana, jaz te imam tudi v spominu kot rdečo s dokaj kratkimi lasmi user posted image . Morda je pa fotoaparat mal na rdečo potegnil user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Desetke007
5.1.2008 13:15:56   
mehurčica
Še enkrat vprašanje glede vlažilca. Včeraj je bila vidna meglica cel čas, danes pa smo ga pset priklopli in ni meglice pa tud vonj je bil nek čuden.user posted image Smo zgleda pokvarjenega dobili al kaj...user posted image Pri vas se vedno vidi meglica? Imamo pa hladno paro.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: Desetke007
5.1.2008 15:17:18   
2ursae
mehurčica, pri nas se meglica vidi ves čas, če je ni, vem da je zmanjkalo vode. Po mojem je z vašim res kaj narobe - poglej, če se ni not morda nabralo preveč kamna in ga je treba spucat.
Še glede vlažilca, en nasvet, če kateri prav pride: mi smo včasih dajali not vodo iz pipe, pa je v luft šlo ful belega prahu, ki se je pol posedal po pohištvu in je bilo vse res user posted image , še v CD player je prišel, tko da smo ga morali orng spucat, da je spet začel delat user posted image . Zdaj pa not nalivamo filtrirano vodo (imamo un Britta filter) in zdaj te nadloge ni več.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Desetke007
5.1.2008 15:35:32   
noa1
Mehurčica: mi imamo tudi Hyundaj vlažilec in se zmeraj delajo meglice. Ko pa zmanjka vode pa ven še zmeraj piha mrzel zrak brez meglic... pa ena lučka se izklopi...tako vem, da je treba dolit vodo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: Desetke007
5.1.2008 17:47:42   
skuštrana
2ursae, a tako user posted image No, pol pa možno da je bil moj album, ampak ga ni več user posted image ..Ob priliki naredim novegauser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: Desetke007
5.1.2008 18:28:43   
Klaudia
čaj - imamo od hippa biokomarček, ki se ga skuha. In ga kar rada pije.

tave - mi bomo kupili romer king plus, ki ga ogromno ljudi hvali ( http://www.britax-roemer.de/produkt.php?lang=en&catID=1&id=7&navid=10 ). Pri nas ga sploh ne testirajo. Ne vem kaj kakšen znak pomeni, ker si še nisem ogledovala testov. Lahko pa mi pošlješ link pa bom probala pogruntat.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
sam skuštrana, jaz te imam tudi v spominu kot rdečo s dokaj kratkimi lasmi user posted image . Morda je pa fotoaparat mal na rdečo potegnil user posted image


tudi jst te imam v takem spominu. user posted image


Ja pa Lia par dni nazaj pogruntala obrat iz trebuha na hrbet. In zdaj bi se skos okol vrtela. Ko jo pred spanjem masiram, se mi okoli obrača. Pa ko ji pižamco hočem nataknit, pa lih začnem gumbke na hrbtu zapenjat, se okol obrne in začne smejat. Hudiček mali... user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 5.1.2008 18:44:21 >


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: Desetke007
5.1.2008 18:55:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Hoj!

Zdej sem mal gledala avtosedeže, pa me zanima, če katera ve katrei sedeži so dobri. Gledala sem tabelo, kjer so ocene pa se nič ne znajdem. Kaj pomenijo tisti +  in - in pa kaj so tiste barve.A če je rdeča je boljši kot pa tisti ki je zelen. Čistsm zabluzila, ampak če katera ve naj mi prosim napiše-odgovori.


lp, tave


sem našla en test - http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

++ najboljša ocena
+
o
o (s pikico)
-
-- pa bi bil najslabše ocenjeni

Barva pa je potem samo za lažjo orientacijo ocen. Točke: več kot jih je, slabše je.

Se pa meni zdi, da če imaš avto slab (npr. yugo) je čist vseen ****, kakšen je avtosedež. Po domače povedan: če ti ob nesreči mašina od avta pristane v prtljažniku, ti najboljše ocenjeni sedež nau čist nič pomagu... samo vseeno ne bomo šparal in bomo kupili najboljšega... user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: Desetke007
5.1.2008 19:55:50   
lane31
Vsem hvala za lepe misli...je očitno pomagalo saj je že cel dan in noč brez vročine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: Desetke007
5.1.2008 20:07:28   
tave
Klavdija najlepša hvala za pojasnilo. Bom še mal pečekirala za sedeže.


lp,tave

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: Desetke007
5.1.2008 20:10:33   
suzanamai
Lane31 čestitkeuser posted image , no sedaj pa samo tako naprej.

Tave jaz grem ponavadi kar kašnega prodajalca zamorit, saj zato so pa tam.
Saj mene tudi še vedno morijo po telefonu, pa če se da pomagat zakaj pa ne. Ravno danes sva z možem kupovala sonicare ščetke, pa sem celo dizertacijo naredila iz tega, ampak so mi bli vsi pripravljeni pomagat in so si čas vzel za moja včasih trapasta vprašanja.
Sem pa včeraj skoraj dol padla v intersportu, ko sem prodajalca prosila za pomoč, pa mi je rekel da se na očala čist nič ne spozna in da majo samo to kar je na polici, se obrnil in že ga ni bilo več... Ja pol sem pa študirala škatle in deklaracije kot nora.

Klaudia  tvoja pikica je pa res navihana. So posrečeni ko migajo kot nori, moja je včasih taka kot kakšna marioneta.

No sedaj pa šibam, moram še pospravit po kopanju. Zoja ozgleda že trdno spi, glede na to, da sem vse v miru prebrala, pa še tole napisala. Sedaj se grem pa malo nahranit. Uživajte

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: Desetke007
5.1.2008 21:03:18   
mehurčica
Avtosedež imamo mi maxi cosi xp. Je super. Smo pa dokupili zraven še prevleko in je po 4 letih še kot nov. Uporabljamo ga še zaenkrat za starejšega, ker ima 16,5kg, je pa avtosedež do 18kg. No ja, dokler imamo avto od sestre, ki bo do maja v Ameriki in itak bo počasi potem Eni tistega rabla.

A te majice za dojenje so tako drage? Eh, bom že potrpela brez.user posted image Raje kaj drugega kupim za ta denar al pa šparam za morje.


Joj, tota naša malecka pa take šunkice dobiva, da bo kmalu prava bajsika. Ati se samo čudi jaz pa jo branim:"Eh, pa sej ni tak. Prava suhica je po mamici."user posted image

Danes sva imele spet čohalne urice. Še vedno se namreč ubadamo s temenci. Po sredini glave sem jih že odstranila, sedaj pa so se take bolj močne še naredile bolj spredaj in na vrhu proti zadnji strani. Tak da sem jo prej ene pol ure česala, pol pa šla umivat in z brisačko malo podrgnit. Zjutraj pa bom pogledala kako mi je uspelo. Prej nisem mogla, ker je po masaži še imela malo mokre laske in kar naenkrat ji je postala sila za spanje. Čeprav se je potem v posteljici seveda še eno uro matrala da bi zaspala. Kar odpira očke in dudico meče ven, dokler čisto ne omaga.

A vaši tud kr pihajo in razširijo nosnice, ko od razburjenja brcajo in se igrajo? Al se lepo samo smejčkajo in z zanimanjem pač boksajo igračke in jih gledajo pa brcajo...? Ker David je bil isti kot Eni zdaj, mogoče še malo bolj no in je sedaj še vedno tak živahten otrok. Pa me zanima, če je to že kak pokazatelj za tak temperament al dosti dojenčkov tako reagira pa so pol bolj med umirjenimi otroci.
Uh kake klatim danes.....user posted image



(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   RE: Desetke007
5.1.2008 22:16:05   
Jenny Anny
majoli upam, da ti naredijo vse v enem dnevu, ter te spustijo domov k tvojemu sinčku, pa čim bolj uspešno opravi

tave, kolkor se men zdi, da na teh testih rdeča pomen slabo, zelena pa dobro, drugač pa tako, kot ti je napisala Klaudija

Lane31 sam da vročine ni več, sedaj pa se lepo pozdravite.

user posted image Dojenje in dodajanje mi smo na večernem in popoldanskem dodatku, pa si grem potem še črpat, da bi ja bilo več, pa nobenega učinka (sem se zanašala na povpraševanje - ponudba sistem in potem še ful črpala, pa mi nič več ne nastaja, dodatek mora bit, ker drugač punca joka, a mate mogoče kakšno idejo, kako bi povečala proizvodnjo mleka (razen polente, bele kave, piva, sezamovega napitka, čaja za dojenje ker to že vse delam, pa nič ne pomaga)

lupinice in sedeži, kdaj jih boste dali v sedeže? Našo že težko privežem v lupinici, res da je bolj oblečena, ampak vseeno se mi zdi še zgodaj za v avtosedež.

Mehurčica naša tud piha čez nos, ko se igra, pa take face zraven poka da je joj, kako pa brca z nogicami pa sploh ni za komentirat, če bi jaz tako delala, bi mi že zdavnaj noge odpadleuser posted image user posted image

Vlažilec,  kar se praha tiče, je res pravi user posted image , ampak sedaj dajamo not destilirano vodo, 5L stane sam okol 90 centov oz. še nekaj manj v Eurospinu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   RE: Desetke007
5.1.2008 22:25:21   
mama06
Yenny Anny poskusi si po vsakem podoju  še stisnit z roko, kolikor bo šlo. Jaz sem si tako  povečala  ponudbo in je tudi zvečer dovolj

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: Desetke007
5.1.2008 22:28:30   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny



lupinice in sedeži, kdaj jih boste dali v sedeže? Našo že težko privežem v lupinici, res da je bolj oblečena, ampak vseeno se mi zdi še zgodaj za v avtosedež.



Mi smo Davida dali pri dobrih 8 mesecih v avtosedež, čeprav je bil kar velik(pri 9mesecih 75cm). Imamo malo večjo lupinico se mi zdi. Ene so kar majhne. Če bo Eni manjša(zaenkrat je večja, kot je bil David v tej starosti)jo bomo imeli še bolj dolgo v lupinici.


(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   RE: Desetke007
5.1.2008 22:57:17   
živa
Hoj!
 
Meni zvečer tudi očitno zmanjkuje mleka user posted image , tako da rabim enak nasvet kot Jenny Anny. Mali je danes po dojenju (na eno uro) zvečer spil 50 ml čaja, nato pa še 50 ml mleka, zdaj pa joka ne glede na to, kaj mu naredim - ga dojim, tolažim z mezincem v ustih, nosim, zibam ... pa še zvija ga. Sem ga dala v posteljo in ga mož hodi tolažit, ker sem jaz čisto scagana in utrujena in še glava me boli. user posted image  Pa saj mi je jasno, zakaj mi najbrž zmanjkuje mleka - ne uspem zajtrkovati, za kosilo sicer jem, večerjam pa tudi bolj tako-tako + utrujenost, pa smo tam.

tave, sem preverila tabelo rezultatov testiranja avtosedežev; temno zelena barva pomeni zelo dobro, svetlo zelena dobro, rumena srednje in rdeča slabo. Pa razvrščeni so glede na rezultate. Jaz sem za večjega letos vzela Chicco Key1 Isofix, ker se mi je zdela cena zmerna proti Maxi Cosi, v Kiddyju pa naš ni hotel biti - imamo pa doma še enega starejšega podedovanega, ki bo služil enemu od mojih gavnarjev.

V avtosedež smo našega dali tam nekje pri 9 mesecih, se mi zdi, imamo pa eno starejšo lupinico do 13 kg.   

Mehurčica, luštkan filmček, naš zgolj slučajno udari po igračah.

lane31, upam, da ostaneta brez vročine.user posted image

majoli - držim pesti zate. user posted image

Naš še kar joka, pa jaz res ne vem več, kaj naj user posted image  - ok, ravnokar je nehal ... ni res, spet se je začelo user posted image .

Lp,

živa



(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   RE: Desetke007
5.1.2008 23:00:00   
micla







Dober večer še od mene.
Sem vas bolj na hitro prečekirala. Zadnje čase mi sploh ne znese pred 22 prit na RR.  Sej naša miška je pridna, ma zdej že dva dni čez dan ful malo spi. tko po 15 minut. Ko jo odložim in mislim, da zdej pa res bo spala kako urco dve, ta pa začne dvigovat glavo in krepit vratne mišice po 10 minutah. In kar je najbolj hecno, da ko jo pogledam ima naspane okice, ku da je spala dve ure. user posted image    danes ponoči pa je imela neke manevre ob 5, ko se je zbudila za pojest. Je pridno pojedla in ko sem jo dala nazaj v košek je odprla očke in se začela pogovarjat ko da je dan. Najprej sem jo pustila in upala, da bo nehala in zaspala, ma so ble to očitno samo moje želje. Pol je začela že malo glasno protestirat in sem jo dvignila in smo do 7 špancirale po hiši gor in dol.   Moj je zjutraj mislil, da sem lepo spala in sploh ni vedel, da smo imele disko ob 5 zjutro. Ma sej če njega kdo vpraša kako kej spančak naš otrok, on vsem reče, da je ful pridna in spi celo noč. user posted image    Ja ti moški.......

Oktobrka.....sem vidla na drugi temi, da si izpostavila neješčost tvoje user posted image .  Jst mam isti problem, že več kot 1 mesec. Naša bo jutri stara 3 mesece in po tistih navodilih na mleku naj bi pojedla 180 na obrok in to 5x na dan. No midve se pa komej zborimo do 120. Izjemoma - približno enkrat v dnevu ji poturim 150. Običajno spije tam okoli 100 na obrok. Smo že prejšnji mesec imele kontrolno tehtanje, ker se ob drugem pregledu ni zadost zredila (se je samo 500 v mesecu), tko da me zdej prou zanima, kako bo v torek, ko imamo spet pediatra.   Sej vem, da tisto pač nekje okvirno piše, ma vseeno me malo skrbi. Ma ti povem, da sem probala vse možne finte in ni šans, da ji kej več posilim. Ona poje samo tolko ko hoče. sem bla par dni vsa napsihirana zaradi tega, zdej sem se pa navadal, da je olja neješča in se ne obremenjujem, vsaj dokler jo vidim zadovoljno in zdravo. Očitno bojo bolj suhice - moja je daleč proč od tistih licastih otrok. Ma kej čmo, nismo vsi enaki.

Zdej pa vas zapuščam, se grem malo crkljat z mojim dragim.  user posted image

Pa, pa

_____________________________

micla

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: Desetke007
5.1.2008 23:01:42   
janja
Srečanje 10.1.2008 ob 11. uri - Arena Vodafone.

Prijavljene:
  • Janja
  • Kasija78
  • živa
  • suzanamai
  • 2ursae
  • tave
  • jasna
  • pingi
  • oktoberka
Oktoberka - ja, Nik je moj nečak.
Zadnjič sem malo brisala pošto, pa sem videla, da ti dolgujem še pijačko (to je še od maja, ko smo se dobile v Tivoliju), zato le pridita.

Majoli - vso srečo, upam, da dobro opraviš.

Tave - bananinega peciva že dolgo ni več. Je blo tko dobr, da je hitro pošel. Mali je bil pa potem 2 dni ful pikast po trebuhu. Ne vem, ali zaradi preveč mlečnih izdelkov ali sarme.





_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   RE: Desetke007
5.1.2008 23:06:31   
micla








Ojej, sem vidla zdej, da sem kar fajn napakic nakracala.   Sori, upam, da me boste vseeno brale.

Nočko vsem,


_____________________________

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:19:19   
oktoberka
Jutro!

Janja a je mami od Žana pa Nika tvoja sestra? Kakšno pijačko si mi pa ti dolžna?!?! Nč mi nisi!!!

Micla pol mava pa iste probleme glede hrane... Ja bosta najini pač suhici. Sej je oči tud ful suh- očitno bo po njemu. Ji vsaj ne bo treba hujšatuser posted image

2ursae super da prideš na srečanje, te bo fino spoznat!user posted image

Majoli upam da boš čimprej odpravila in da bo vse ok, pa da te spustijo takoj domov. Držim pestiuser posted image

Temenca mi jih nimamo. Kdaj naj bi se pa pojavila? To nej bi blo takoj po rojstvu pa pol lahko kar dolgo traja, a ne, da se tista suha koža popolnoma odlušči?
Js Zarjo takoj po kopanju vsak dan namažem po glavi z oljem, pol jo pa s krtačko počešem- tko mi je patronažna rekla- in temenc ni.user posted image user posted image

Suzanamai malo manj dirkaj po trgovinah, pa te bom mogoče lahko drugič ujelauser posted image Lahko pa se tud čez celo trgovino zaderem ( a dobr slišiš?)user posted image

Zarja je tud včer neki probavala obrat iz trebuha na hrbet, pa ji ni blo čist jasno. Nogfe pa rit je mela že skor čist okol obrnjene, roke pa telo pa se kar niso hotle obrnt. Pol sem ji pa pomagala, pa me, ko je ležala na trebuhu gledala začudeno kot čukuser posted image user posted image

Včer sem jo dala po dolgem času mal v stolček sedet in je še celo zdržala ene 5min brez joka in protestiranja. Ke smo ga hotl že kar prodat, ker se je, samo da je vidla stolček, začela dret kot nora. Zdej ji je pa očitno mal bolj všeč postal. Je mela zgleda obdobje, ko ji ni pasalo ne sedet v njem, ne ležat.

Daschi kje se skrivaš? Te že prav pogrešam. Upam da je vse ok. Nazadnje ko se je javila je mislim da rekla da so vsi bolni.. Upam da ste ok. Javi se kaj!

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:20:58   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
sam skuštrana, jaz te imam tudi v spominu kot rdečo s dokaj kratkimi lasmi . Morda je pa fotoaparat mal na rdečo potegnil


Js tuduser posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:40:50   
lane31
OKTOBERKA+ MICLA....naša poje zdaj čisto malo več odkar sem ji kupila cucelj številka 2 ....poje zdaj 5 do 6 obrokov po cc 120-140.....180 pa ni šans
Ni debelinkica ima pa vseeno šlauheke take male
Vam pa nekaj povem....sama sem bila pri 1l bunka od bunke....pri 3-eh letih hospitalizirana v LJUBLJANI user posted image (sem iz MB ),ker sem nonstop padala....so delali neke teste,pa so prišli do zaključka da sem le predebela user posted image
Tak da naj le jejo kolikor jim paše,če je drugače vse b.p.
Vso otroštvo in mladost sem bila bajska, shujšala šele pri 20-ih in od takrat skozi na nekih dietah
Sem mami tudi zamerla, da mi je pustla jesti vse in kadarkoli....najraje sem imela olje od pečenja + kruh user posted image
Se ne jezim z tamalo,če vidim, da se čisto lepo razvija

Vročine več nima, razpoloženje danes vidim se ji že vrača....sva pa pridelale lepo vneto ritkico user posted image , ki pa je danes že tudi boljša .

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:44:34   
lane31
Jaz tudi pogrešam enih par uporabnic...so kar tiho
Zivepo user posted image  Ursikazala user posted image  Pikčeva z dvojčki user posted image ....pa še kdo ...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:49:08   
skuštrana
Dobro jutro

Evo, moja jutranja kava in pa časopis RRuser posted image

Avtosedeži - mi imamo Roemerja od Lize, bo ona v njem še do drugega leta, do takrat bo Arsen v lupinici (imamo Maxi cosi, ki je ena večjih), potem pa bomo Lizi kupili novega Arsen bo šel pa v Romerja...Liza je bila v lupinici do 1 leta, se mi zdi, da so avtosedeži od 9 kg naprej..Priporočila so takšna, da bi naj otrok sedel obrnjen nazaj do enega leta, pa ne zaradi kilogramov, ampak ker vratna vretenca ne bi zdržala nesreče, tudi majhne nesreče ne,
pa tudi zato v kontra smeri, ker otrok še nima dovolj razvitih mišic, da bi v primeru trka le-te zadržale glavico...Mi bomo probali našega vozit v lupinici vsaj do 1 leta, če nam bo pa uspelo bomo pa videliuser posted image Liza je bila sicer velika, je bila pa bolj suhcena in je šlo, je pa res, da na koncu ni hotela več ležat, se je bunila. Imamo pa sedaj še Mutsyjevo lupinici, ki gre v tri položaje - ležeča, polsedeča in sedeča pa če se bo Arsen bunil, ker mora ležat jo bomo dvignili...

Naš je tudi včeraj imel en tak tečen dan, da je joj...Nismo šli ven, ker je deževalo, ni spal cel dan, zvečer ga je pa še nekaj napenjalo...Skratka, dan za znoret user posted image

Se pa tudi poskuša obrnit, pa mu še ne gre...Sploh kadar je brez plenic full telovadi.

Spraševanje trgovcev, jaz mam s tem slabe izkušnje, govorim za otroške trgovine..Se mi zdi, da jim je bolj do tega da prodajo kot pa da svetujejouser posted image

Saj res, Dashi, kje si?





_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: Desetke007
6.1.2008 9:52:00   
skuštrana
Lane, super, da ste bolje user posted image user posted image Rdečo rit pa s praško pasto namažiuser posted image

Aja, majoli, če dojiš in ostaneš v bolnici se mi zdi, da imaš otroka s seboj user posted image Vsaj meni je tako logično..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: Desetke007
6.1.2008 10:11:10   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: živa

ne uspem zajtrkovati, za kosilo sicer jem, večerjam pa tudi bolj tako-tako + utrujenost, pa smo tam.



Pri meni je bilo isto par dni. In je bla revca lačna ker mleko ni bilo dovolj kalorično. Pol sem se pa napokala piščanca pa krompirja itd. Je pa spala kot angelček. NUJNO moraš jest! Pa tut če zato otroka tolažiš v stolčku tiste pol ure.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




prvi del dneva
pina colada*

ko se zbudiš je prva misel:

ooo še en krasen dan (21%)

ta dan bi najraje preskočila (3%)

bomo videli kaj bo prineslo (23%)

ne razmišljam (33%)

kot vsi ostali dnevi (19%)


Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!