Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:37:15
|
|
|
|
DeMer
|
Objavila (koncno) slike od hisice! Dej malo povej, kakšen je načrt za hišico! Vse natančno!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:39:20
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja sej bodo slikice punce sej bodo! atena ful lepe slikice!sploh družinska mi je všeč z dedkom mrazom!marička tvoj pa zgleda kot en šmrkavec!sej ti si tud mlada smqa tvoemu bi dala glih ene 23 let pa zdaj vemo komu je tamali podoben mal heca!lepi ste!pa lepa hiška izvirno! Malecka pa to so ze obljube kot na volitvah! Cakam, cakam! A rabis pomoc? Mojemu 23 let? Mislim, da je to njemu nekaj znano, ker ga lani enkrat niso v nek nočni klub spustili, kao da je še premlad. Ja to je pa tko, če velik igrce igraš! . Ne sej drugač ni tok mlad, sam ene 2 pomladi manj kot jest stara mama . David je pol meni podoben kaj zaj, a bi rada da se pomeniva na samem? Mali sitnari, upam, da zaspi, danes malo prej, ker je popldan samo eno urco spal. pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:40:50
|
|
|
|
DeMer
|
DeMer a proslavljaš pravoslavni božič. Spčemo enega virtualnega ? Dej mo ga! Kero polovico bomo spekle?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:40:52
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Objavila (koncno) slike od hisice! Dej malo povej, kakšen je načrt za hišico! Vse natančno! ti pa si humorist! Ja sej tud to mamo v planu, sam dotacajt bo pa mogla bit ta dobra. Davidu je fuuuul všeč!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikecpokec pa daj no... Fantovščino pa ja more zapit, a ne!? A drugač maš že vse pripravljeno? Atena ful lepe slikice! David je takoooo lustkan! Pa džekson je, ko tako veselo koraka. Mater ko gledam vaše malčke se mi zdi da so ful naprednejši od Alena. Sej smo vlki pa težki, sam kaj ko nimamo še NOBENEGA zobka, nič ne koraka sam, nič ne sedi sam, kr prekucne se ko ma dost, tak da morm skoz za njim sedet al pa blazine za hrbet metat... Glede hojice - mi jo uporabljamo od 7 - 7,5 mes. naprej in smo opazli, da je tudi ful začel hodit po prstkih. Najprej sicer jaz nisem hotela hojice, moj je pa komi čaku, da damo Alena not, ker je tolk uživu, zdej, ko pa vidi, kako Alen hodi pa noče, da bi jo več uporabljal. Sam zdej že mali ve, da hojica obstaja in ko grema mimo, se kr meče iz naročja, da bi šel v hojico. Smo mu jo probali uzet za kak teden, 10 dni, pa je blo katastrofa. Al si ga mogu nosit, al pa skoz sedet zraven njega. Kaj pa mislite, če bi mu obula čevlje? Pol ja ne more hodit po prstkih? Ali pač?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:41:43
|
|
|
|
atena777
|
Joj DeMer nehi s takimi, ne maram mrtvih živali. Sploh pa ne jem .
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:42:50
|
|
|
|
atena777
|
ti si tud mlada smqa tvoemu bi dala glih ene 23 let aja BTW, januarke so meni čestitale za 23 let tko, da sva lih zaskup a ne?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Mojemu 23 let? Mislim, da je to njemu nekaj znano, ker ga lani enkrat niso v nek nočni klub spustili, kao da je še premlad. Ja to je pa tko, če velik igrce igraš! . A pol bo moj tud mlad ratu???
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:44:11
|
|
|
|
atena777
|
Kaj pa mislite, če bi mu obula čevlje? Pol ja ne more hodit po prstkih? Ali pač? poskusiš lahko, saj boš hitro videla!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:44:51
|
|
|
|
atena777
|
David se vsem zahvaljuje za komplimente!! Je ful ponosen, tudi očka.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:45:17
|
|
|
|
DeMer
|
Mojemu 23 let? Mislim, da je to njemu nekaj znano, ker ga lani enkrat niso v nek nočni klub spustili, kao da je še premlad. Ja to je pa tko, če velik igrce igraš To mi je pa znano.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Kaj pa mislite, če bi mu obula čevlje? Pol ja ne more hodit po prstkih? Ali pač? poskusiš lahko, saj boš hitro videla! Jih morm še prej kupit. Čakam na razprodaje, ker se mi zdi, da so čist nori s temi cenami za take male čeveljčke.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:48:44
|
|
|
|
atena777
|
Najbolje da ustanovimo kampanjo žensk moških, ki igrajo igrce,khm, khm mislim protikampanjo, da se razumemo
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:49:20
|
|
|
|
DeMer
|
Joj DeMer nehi s takimi, ne maram mrtvih živali. Sploh pa ne jem Hej, sama si bila za žur s . Tako, da se že peče.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Najbolje da ustanovimo kampanjo žensk moških, ki igrajo igrce,khm, khm mislim protikampanjo, da se razumemo veš, midve mama še naslednike za najine moške. Si zamisliš čez ene 15 let???
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:51:02
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Mojemu 23 let? Mislim, da je to njemu nekaj znano, ker ga lani enkrat niso v nek nočni klub spustili, kao da je še premlad. Ja to je pa tko, če velik igrce igraš! . A pol bo moj tud mlad ratu??? saj tvoj je tudi mlad! A ni bil tisti baby face njegov? Malo se hecam...resno pa mislim, da je mlad izgledal. Čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:51:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
atena ja čist je tebi podobn jaz se tuds s tem tolažim da je tamala meni pa žal vsi očiti si malke za sebe delajo!tvj pa tud! asna pa si to omenila P?ker vem da ene so zarad tega na RA dajali sam tolko da so jim pomagali!sej ne da bi blo kaj narobe!no sej lahko ti othien več pove ona je imela isti problem!vprašaj malo!drugače pa verjemi da bo vse nadoknado! pikecpokec joj težko ti pomagam ker mene ni nič črvičlo sem bila mirn adokler nisem svtov slišala takrat pa sem skoraj skupaj zlezla!ampak sem si rekla ne to je moj srečen dan globoko vdihnila in je bilo to to!a boš mela obleko belo???daj malo nam podrobnosti povej! atena zdaj bom vsaki posebej poslala da vidim če bo hitreje!drugače pa te bom prosla za pomoč sej sem jih v stistnjeno mapo dala!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 saj tvoj je tudi mlad! A ni bil tisti baby face njegov? Malo se hecam...resno pa mislim, da je mlad izgledal. Čisto dovolj. Ja kje si pa ti mojega vidla? Ga morm mal prekontrolirat kod hodi! Hecam se! Ampak me res zanima... Sicer pa bo septembra zaokrožil na trojko!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja asna pa si to omenila P?ker vem da ene so zarad tega na RA dajali sam tolko da so jim pomagali!sej ne da bi blo kaj narobe!no sej lahko ti othien več pove ona je imela isti problem!vprašaj malo!drugače pa verjemi da bo vse nadoknado! A misliš hothien naj uprašam? RA...A ni že to mal resnejši problem???
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:58:21
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: atena777 saj tvoj je tudi mlad! A ni bil tisti baby face njegov? Malo se hecam...resno pa mislim, da je mlad izgledal. Čisto dovolj. Ja kje si pa ti mojega vidla? Ga morm mal prekontrolirat kod hodi! Hecam se! Ampak me res zanima... Sicer pa bo septembra zaokrožil na trojko! V Čateških ali v Zrečah, pa se res ne spomnim.....kje si ti že naredila tiste fotke....he he he, vidim, da nisem samo jaz pozabljiva kot mrs. Senilnost
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 19:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa nogomet gleda in tolk upije za gole, da ga pomoje sosedi slišijo
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:00:48
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja asna pa si to omenila P?ker vem da ene so zarad tega na RA dajali sam tolko da so jim pomagali!sej ne da bi blo kaj narobe!no sej lahko ti othien več pove ona je imela isti problem!vprašaj malo!drugače pa verjemi da bo vse nadoknado! A misliš hothien naj uprašam? RA...A ni že to mal resnejši problem??? Glede resnosti RA in meja do kje je še normalno in od kje ne več, moram iz svojih izkušenj povedati, da je to zelo subjektivno od pediatra do pediatra. nekateri bodo dali na RA že za malenkost, enako velja za podaljšanje porodniške, drugim pa ne bodo za resne stvari podaljšali. Jasna81 škoditi vam ne more, vprašaj pediatrinjo za obisk. Morda ti še podaljšajo porodniško na ta konto. Se ne bi branila , a ne? Še ene tri mesce podaljšati! Mislim, da se nobena ne bi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: atena777 saj tvoj je tudi mlad! A ni bil tisti baby face njegov? Malo se hecam...resno pa mislim, da je mlad izgledal. Čisto dovolj. Ja kje si pa ti mojega vidla? Ga morm mal prekontrolirat kod hodi! Hecam se! Ampak me res zanima... Sicer pa bo septembra zaokrožil na trojko! V Čateških ali v Zrečah, pa se res ne spomnim.....kje si ti že naredila tiste fotke....he he he, vidim, da nisem samo jaz pozabljiva kot mrs. Senilnost Uuuu pa res... Dobr si si zapomnila. Js sploh pogruntala ne bi.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
NE, se nebi branla podaljšati porodniške, sam js sm itak brezposelna, tak da sm na istem, ali ne? Morm še preštudirat zadevo.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 5.1.2008 20:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - punce a ste že podaljšale otroške dodatke??? Js sm šla zadnjič na CSD in sem zvedla, da sm lani16.4. oddala vlogo. Če bi jo pa v marcu oddala, bi imela skoraj polne otroške, ker bi se mi štelo leto 2005, ko sem tudi bila brezposelna. Tako da sem na račun tistih 16 dni dobila zelo male otroške
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?