Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:03:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka :) Ja res je, sicer smo pa vse bile enkrat najstnice z norimi željami in sanjami ... čeprav so se mi uresničile sanje o razuumevajočem možu, ki me ima rad takšno kot sem, z vsemi + in - :) oa tudi porkaje bila sanjska ... na gradu zunaj v drevoredu z redočo preporgo in kočijo ... :) res je vsi smo enkrat sanjali.... vendar sama tudi lahko recem, da so se mi sanje o mozu in poroki uresnicile.... tebi pa vidim, da tudi... grad, drevored, rdeca preproga, kocija... sanjsko....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:06:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Tany83. pa veš, da ti en mal full zavidamo. O kaj, bi dala sedaj za sprehod po plaži. P a skok v morje, pa pogled skozi okno na morje, . . čudovito. Ah sploh se ne vračaj v Slovenijo. Takšnih lepot tukaj ne boš doživljala. Joj, komaj čakam poletje. Danes nas je že sodelavka jezila, ko nam je pripovedovala, kako je bilo v Dubaju. Glede poroke pa - ostajam brez besed. . A pa sta imela veliko povabljenih? Trinidad je full lepo ime. Držim pestke, da čimprej ugledaš in da bo seveda punčka. Ja so pa u sloveniji drugacne lepote ... je pa res, da mi je vsec, k je plaza in toplo... mraza namrec ne maram.... Poroka je bila u hotelu v katerem sva se spoznala, oz. na hotelski plazi... je bila bolj zasebna, nas je bilo samo ene 30 ljudi...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:08:48
|
|
|
|
Orhideje
|
Tany83! Kdaj mora zate posebej držat pestke?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:11:22
|
|
|
|
Colicka
|
Zame jih drži danes, po mojih izračunih imam O! :) Kaj pa jaz zate? :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:14:24
|
|
|
|
tany83
|
jaz je ne pricakujem nekako 27 januarja... O pa naj bi bila tam okrog 9... Drzim pestke... veliko in upat, da se kaj prime .... Ena za sreco....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
uau...punce...sanjsko zivite hehehe...midva sva mislila da bi letos dahnila usodni da pa se se odlocava...(pa sm rekla da se ne bom s trebuščkom poročila...tolk o zarečenem kruhu) ker lahko da naju bebica prehiti, pa se hiso bi kupla...ajajaj...guzva...sva sploh normalna???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
in še to...Trinidad je res lepo ime. O večjezičnosti pa s profesionalnega stališča vse najboljše. Si to želim tud za svoje otroke, čeprav jih bom morala kar sama učit...ker nimam nobenega tujca v bližini.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:39:31
|
|
|
|
tany83
|
Hvala... jaz upam, da bo najina Trinidad hmal prsla... ceprav si jaz nekako bolj fantka zelim... ma ni vazno, sam da bi blo in, da bi blo zdravo... Je pa njegova sestra z anglezom porocena... in imasta otrocicka... sicer se ne dobro govori.. ma vseeno nekako brblja malo po anglesko malo po spansko in je kar zanimivo....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ste pa ena mednarodna familija!! En mamin bratranc iz Švice ma otroka z žensko iz Južne Amerike. Mali govori nemško in špansko...in....takooooooo je luštkan, ker je mal bolj temen...za pojest. Zagotov boš tud ti mela ful lepe otroke In seveda verjamem da ne sam po atkovi strani
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:56:19
|
|
|
|
tany83
|
.... jaz sm kar precej bele polti...no zdej ne vec, k sm skoz na soncu.... moj dragi pa je bolj cokoladen.... otrok od njegove sestre je pa tud fuuuul zlatko k je bolj tmn... sej je ona iste polti kot moj , moz pa bolj bele... je pa res, da ce zivis tukaj si temnejsi, ker je skoz toplo in sonce...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...samo da bojo bebice zdrave, kajne... kako si se pa znašla v tujini, mislim, maš kaj svojih novih prijateljic, ker js to najbolj pogrešam, pa sem samo uro in pol od doma...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:06:09
|
|
|
|
svečka
|
tany83,_ancica_-ful sta face,da sta sprejele tako odločitev in šle tako daleč od doma Saj sem se jaz tudi preselila(80 km od doma v Lj),pa bi se še dlje,če bi bil moj od kot drugod(srcu se pač ne da ukazovati) Kahlo- tudi jaz sem se iž štajerske preselila v Lj,pa me včasih ful domotožje daje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:07:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, pozdravljene. Prilagam vam trenutno statistiko od decembra. Upam, da bo v januarju velikoooo več procentov na strani . V decembru je bilo 106 bork za : nosečk 21 ------------------ 19,81% nenosečk 64 ---------------65,09% rezultat ni znan od 21 -------- 15,09% Poleg tega pa tudi sporočam, da me je obiskala in me tako lahko pobarvata žal na modro. Tako, da grem novim bojem na proti. Joj, jaz sem tako zmedena, da sem podala malo narobe statistiko decemberskih bork. Procenti držijo, vendar število članic pa ne. Zato je tu popravek. Pa še enkrat se opravičujem, ker motim. Vsem ostalim pa želim, da vam uspe. V decembru je bilo 106 bork za : nosečk 21 ------------------ 19,81% nenosečk 69 ---------------65,09% rezultat ni znan od 16 -------- 15,09%
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:17:04
|
|
|
|
tany83
|
Ja malo pogresam prijatelje, sam je racunalnik pa internet, vendar vseeno ni isto... jih mam pa tud tle nove... tko, da gre... se privajam...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:17:52
|
|
|
|
pilar28
|
naty joj upam, da bo potem bo vse ok, drugače pa v boj dalje,jaz bi se vpisala med januarke in upam da zadnjič v tem letu zdaj bi resnično že lahko bilo . Hm bomo videli?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:18:55
|
|
|
|
skrivnost
|
bravo amy81 se z moje strani! čimbolj mirno in cim manj ! ostale punce pa... hitr testke delat da bo cimvec pluskov! grem navijat za ++++++ ! Prijeten vecer!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:22:17
|
|
|
|
svečka
|
spelka12 čestitke,ker si postala teta,jaz sem že trikrat teta,pa je ful fajn lučka25 ,pa čim prej stran s tečko ,potem pa hitro v nove boje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, zdaj ko je novo leto, nov še ne popisan list življenja, boste zagotovo vse kmalu nosečke. Že v tem letu. Držim pestke za vas, da vam uspe- res ste prave borke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:25:58
|
|
|
|
svečka
|
tany83 ti pa res uživaš,ko pogledaš čez okno in imaš pogled na morje,ne pa jaz ko z balkona vidim otroško igrišče(bom mela vsaj otroke na očeh),na drugi strani pa čez okno gledam direk na parkirišče in cesto.Čisto nič lep razgled.Ti kr mal zavidam. Kako so pa tvoji domači sprejeli novico,ko si povedala,da se boš preselila tako daleč?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:39:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: svečka tany83 ti pa res uživaš,ko pogledaš čez okno in imaš pogled na morje,ne pa jaz ko z balkona vidim otroško igrišče(bom mela vsaj otroke na očeh),na drugi strani pa čez okno gledam direk na parkirišče in cesto.Čisto nič lep razgled.Ti kr mal zavidam. Kako so pa tvoji domači sprejeli novico,ko si povedala,da se boš preselila tako daleč? Ja, je fajn ja, ko pogledam skoz okno in vidim morje... na drugi strani pa je gora, zelena in gor vozi zicnica, je fuuuul lepo... Domaci??? nevem, sok... pol pa mami.. bodi srecna in vedi, da je tu u sloveniji tvoj dom in bo vedno ostal... obiskali me bodo kmali upam.. veseli so, ker poznajo mojega in vedo da je zlat clovek in sva srecna skupi...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 19:39:24
|
|
|
|
Anitka
|
Januarčice navijam za vas. Nedolgo nazaj sem bila tudi jaz iz meseca v mesec na seznamih med čakajočimi na in zato vam še posebej želim, da se vam kmalu izpolni ta želja in postanete vse srečke Bi pa še enkrat prosila, da me daste na seznam navijačic. Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sem že zadnjič prosila pa me niste dale.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 20:35:24
|
|
|
|
Orhideje
|
Prav imaš Tany83 - pomembno je le to, da sta srečna skupaj in se imata rada. O kako dolg bo še ta mesec, ko bomo navijale zate. Sm, glej, da nam boš poslala slikco male pikice, ko bo tok lepa, ko bo temna. Meni so namreč fulll všeč črnci. Res. In vsi me čudn pogledajo, ko jim to povem. No, tudi moj ljubi je zlat, kljub temu, da ni črn. Punce, jaz sem že spekla potico in sadni kruhec za vsako od vas. Le čajček vam še skuham pa lahko gremo spat. kaj pravite? Anitka! Kako se pa kaj ti počutiš? Kako dolgo si že srečka . Lepo, da se spomniš še na nas borke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 20:41:28
|
|
|
|
Orhideje
|
KAHLO!!! Kje se skrivaš? A ja, že delaš na tem, da nam predstaviš nove načine zadovoljitve, kajne? Saj veš, da si naša mentorica že od začetka. Zelje, ananas,... smo pridno papcali, se izogibali korenčku, čeprav ga imamo full radi. Dost . Ma, če nam ne uspe, upamo na to, da nam postrežeš z novimi idejami. Kaj praviš? Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 20:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ok punce, grem mal k dragemu...k me ze pogreša...mejte še naprej lep klepetek. Papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 20:56:15
|
|
|
|
sončnica24
|
O ste danes naklepetale, jaz sem včeraj hodla k dežurnemu imam angino , in sem na ospenu. Tako da spet ne vem kaj bo z O, po datumih bi mogla bit danes samo sem sama doma, je moj šel k svojim majo jutri koline, tako da ne vem kako pa kaj bo mogoče pa je kaka preživela od zadnjič. Upam samo da to hitro mine ker me grlo boli za znoret.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.