|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
4.1.2008 13:51:48   
Neža7
Kahlo..... Joj res ne moram, ker se mi notri krči in potem rahlo krvim, da nič za naju.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.1.2008 13:52:50   
ledenka
KAHLO, bom nesramna pa rekla, da pojasni user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.1.2008 13:53:17   
KAHLO
aja ....pol je pr tebi problem....v tistem trenutku k ti začneš uživatuser posted image user posted image jah nič ja pol pa boš kr prkrajšana za ta filling....veš kaj predstavljaj si kako bo takrat k boš pa brez skrbi lahko haaaaaa........k da bi še enkrat zgubila nedolžnost sam lepooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.1.2008 13:54:19   
KAHLO
Ledenka ni blema....vse se da tud oralno poštimatuser posted image user posted image drgač pa sem čist prepričana da januarke...tu še kr nekaj načinov poznajo!!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.1.2008 14:06:07   
Anonimen
Živjo, punce, kako ste pridne...še čudno, da ves čas ne dežuje. Lepo vas pozdravljam in začenjam svoje rutinsko petkovo "after work" lenarjenje -zdaj tudi v vaši družbi. Z veseljem pa bom tudi malo poklepetala. user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.1.2008 14:13:50   
ledenka
KAHLO user posted image  user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.1.2008 14:15:49   
KAHLO
ledenka ....opiši kaj slikica prikazuje, saj veš da jih ne vidimuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.1.2008 14:21:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ledenka ....opiši kaj slikica prikazuje, saj veš da jih ne vidimuser posted image

lučko user posted image user posted image user posted image  mislim sladoled, seveda, ne lustra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
4.1.2008 14:25:25   
Anonimen
Aja, pa Kahlo, najbrž ti še nisem čestitala. (poredna Majch) Imej zdravo in lepo bebico! 

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
4.1.2008 14:34:17   
KAHLO
ledenka ....spet smo pri lizi lizi happy happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
4.1.2008 14:35:13   
KAHLO
Majch thxuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
4.1.2008 14:38:28   
spelka12
ajsika belgijski pir mi že 1 leto stoji v omari, ker ne pijem piva.
A bi ga ti? No vprašam user posted image  user posted image . No imaš vsaj še en razlog več, da me kdaj obiščeš.
kahlo nisem se skrivala, sinusi so mi odpovedal, štrajkajo 100 na uro in hočjo boljše delovne pogoje. Pa se ne dam.user posted image
Eno neumesno vprašanje. Danes greva kupit pralni stroj, a imate kaki predlog katera firma je dobra? Lušta se nama candy, ker mora biti globina stroja 52 cm kar pa nimajo vse firme?
Pa eno desko za peglat rabim, tako široko, mal bolj stabilno. V merkurju imajo eno za 100 evrčkov pa ne vem, če je vredna tolk denarja.
Kdor dela seznam stavim na 38% - MINIMALNO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
4.1.2008 14:44:43   
Anonimen
spelka12...za gospodinjske aparate in pripomočke  si poglej stran www.ceneje.si in primerjaj cene. Mogoče ti bo kaj koristilo.

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
4.1.2008 14:46:13   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ajsika belgijski pir mi že 1 leto stoji v omari, ker ne pijem piva.
A bi ga ti? No vprašam user posted image  user posted image . No imaš vsaj še en razlog več, da me kdaj obiščeš.

A rabim taki izgovor? Sej si grog tud omenjala user posted image  sicer sem pa s kakim čajčkom ali tud samo vodo zadovoljna, glavno je dobra družba. Pri piru pa le poglej, a ni že poteku rok trajanja user posted image

Eno neumesno vprašanje. Danes greva kupit pralni stroj, a imate kaki predlog katera firma je dobra? Lušta se nama candy, ker mora biti globina stroja 52 cm kar pa nimajo vse firme?
Pa eno desko za peglat rabim, tako široko, mal bolj stabilno. V merkurju imajo eno za 100 evrčkov pa ne vem, če je vredna tolk denarja.

Deske za peglanje imajo tud v Sparu, pa kar dobre in ne za dosti denarja user posted image  men osebno je glavno, da je stabilna in ma dobro prevleko, to se pa dobi tud za 50 EUR.

Pralni stroj - samo ne Gorenja! Poglej še kake Bosch, Whirpool ali Electrolux. Naj si prodajalci vzamejo cajt, sej ne kupuješ navadnih žarnic user posted image  Candy sem imela, mi je delal ok ene 10 let, samo enkrat je šel programator, pa še to po ene 8h letih. Whirpool sem tud mela, nekoč v najemu, je bil fajni. Gorenje imam zdaj, pa je star 2 leti in je že 3x prišu serviser. Moja mama ima pa Miele, ki je men osebno jako drag user posted image  men je važno, da ma možnost za pol perila, pa da porabi malo vode in elektrike, pa centrifuga vsaj 1200 obratov. no, sej je kar izbire user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
4.1.2008 14:55:13   
spelka12
majch hvala lepa, že primerjam.
ajsika če zajadraš v moj konec dobiš vse - belgijsko pivo (rok trajanja - dokler ga ajsika ne spijeuser posted image ), grog, vino, čaj, sok, vroča voda......kar ti srce poželi.
Pa za desko  mi je drugač vseeno, glavno da se ne sesuje pod mojim ogromnim kupom nespeglanih cunj.
Ravno dobila klic postala tetka - moram it jokat, od veselja seveda.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.1.2008 14:57:45   
Neža7
user posted image user posted image  OPA! 9.12 sva midva zadnjo user posted image  . Ne 9.11 user posted image user posted image  

CIAO PUNCE user posted image   LEPO SE IMEJTE.....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.1.2008 14:58:51   
Orhideje
Punce!! Vidim, da ste full pridne vsaj pri klepetanju. user posted image nič  hudega, če ne morete user posted image . Saj obstaja še več vrst načinov potešitve, kot ste že ugotovile. Le svoje pikice skrbno pazite. Ostale pa za aktivno user posted image časa nimamo.
škoda, da nimam časa, da bi malce poklepetala z vami. Moram it pečt potico in sadni kruh, pa brž drugače z pravo temperaturo v krušni peči ne bo nič. Bom še spekla košček za vsako od vas.

Aja, celo test sem kupila. Upam, da zdej user posted image res ne pride. Saj je že marsikatera od vas jo dobila ravno takrat, kot da bi ti testki prinašali user posted image . Ko vas user posted image nosečke poslušam, bi očitno morale vse, ki čakamo bit mal previdne pri user posted image in se tudi me poslužit drugih načinov užitka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.1.2008 15:00:01   
ledenka

Ravno dobila klic postala tetka - moram it jokat, od veselja seveda.

user posted image user posted image user posted image  bravo, tetka user posted image user posted image user posted image  izjokaj veselje, potem pa si obriši solzice in pojdi pogledat malega nečakeca!!! user posted image user posted image user posted image  pa poročaj podrobnosti!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.1.2008 15:03:35   
KAHLO
čestitam spelka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K sem jaz postala teta se mi je čist zmešalo, moj nečak je moja največja ljubezen.....in še tist večer sem poklicala vse prjatlce od naju s sestrico....in smo ga ornk zažurale....in evo moj nečak...je tak veseljak...........da to ni res...saj drgač ne mora bit k ga je tetka pošteno zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.1.2008 15:04:35   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Pralni stroj - samo ne Gorenja! Poglej še kake Bosch, Whirpool ali Electrolux. Naj si prodajalci vzamejo cajt, sej ne kupuješ navadnih žarnic user posted image  Candy sem imela, mi je delal ok ene 10 let, samo enkrat je šel programator, pa še to po ene 8h letih. Whirpool sem tud mela, nekoč v najemu, je bil fajni. Gorenje imam zdaj, pa je star 2 leti in je že 3x prišu serviser.

Točno tako! Karkol imava od Gorenja, je nama že kej pocrkal. Pralni stroj dela samo še ena funkcija normalno, hladilnik pa poplavlja user posted image  Sva pa preveč lena, da bi kr naprej serviserje klicala, tko da pač dela zanič hehe. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.1.2008 15:06:24   
Anonimen
Čestitke, teta spelka12! Lepo lepo.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.1.2008 15:20:24   
spelka12
nf - kdaj ti to poveš user posted image . Midva sva šla pa v ponedeljek kupit kuhinjo in so vsi aparati od Gorenja, samo pomivalni stroj ne. Ups.
Hvala za čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.1.2008 15:23:19   
ledenka

nf - kdaj ti to poveš user posted image . Midva sva šla pa v ponedeljek kupit kuhinjo in so vsi aparati od Gorenja, samo pomivalni stroj ne. Ups.

s hladilnikom sem jaz zadovoljna, v prejšnjem stanovanju sem mela pa še štedilnik in pečico in je bilo ok. pomivalca od Gorenja imam pa zdaj in komaj čakam, da crkne, da kupimo novega user posted image  je bil že v tem stanovanju, ko sva se preselila. predn crkne, pa ga je škoda menjat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.1.2008 15:25:43   
Anonimen
tolk o domači industriji...hehehe...midva sva pred tremi leti iskala ugodne aparate in sva vzela Beko pralni stroj. (nikol slišala pred tem) Imel je še največ garancije...lol, dela pa ko šus že tretje leto intenzivno.

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.1.2008 16:07:50   
tany83
Pozdravljene!!!
Sem rabila ker neki casa, da sm prebrala vse kar ste napisale, ze dans... jst pa se se komi prebujam s kavico... ceprav je ze 11 tudi tukaj... sam nism lih jutranji clovek....user posted image
lp

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.