|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
4.1.2008 17:35:38   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ouch..."smisel življenja je življenje na plaži"...hudo no, tany, sm ti kr fovš...pa da vas izseljenke še nekaj vprašam, če ni pretežko...boste otročke poimenovale slovensko ali tuje ali oboje?

pomoje da bo ime tako zelo internacionalno...haha...nimam pojma, se bova s tem ubadala kasneje user posted image pa tud glede jezika bo problem...bogi otrocek bo vpet med 3 jezike (slovenscina, spanscina in anglescina...ce pa se preseliva v Montreal pa se francoscina) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
4.1.2008 17:36:59   
tany83
Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
4.1.2008 17:37:27   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka

Zanimivo :)
Kdaj ste se pa poročile, pa kako dolgo že niste bile v SLO?

midva sva se porocila 31.3.2007, slovenije pa nisem vidla od 28.11.2006

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
4.1.2008 17:38:56   
tany83

Zanimivo :)
Kdaj ste se pa poročile, pa kako dolgo že niste bile v SLO?

Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm...user posted image

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
4.1.2008 17:39:34   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore...

ja je kar drago...vse skupaj pride okoli 1600 dolarjev...dvakrat sem mogla podaljsat zacasno bivanje (ker sem ze tolk casa tukaj), postopek sponzorstva pa traja okoli 8 mesecev (je pa samo za porocene pare)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
4.1.2008 17:39:51   
Colicka
Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
4.1.2008 17:40:06   
tany83
Jezik, ja... najini bodo tud kar 3 jezike govorili, spansko, anglesko pa slovensko... zanimivo bo touser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
4.1.2008 17:40:29   
_ancica_

[/quote]

Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm...user posted image
[/quote]

to pa je romantika user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
4.1.2008 17:42:01   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja je kar drago...vse skupaj pride okoli 1600 dolarjev...dvakrat sem mogla podaljsat zacasno bivanje (ker sem ze tolk casa tukaj), postopek sponzorstva pa traja okoli 8 mesecev (je pa samo za porocene pare)

aha.. ja sej tuki sva midva placala 1000 e, kr poznava odvetnika, drgac bi bilo se vec... so kar dragi tile postopki...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
4.1.2008 17:42:17   
_ancica_

Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;)

ja, pa tko ma otrok sanse se naucit vec jezikov hkrati...je lazje, ce je obdan z ljudmi, ki govorijo vec razlicnih jezikov.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
4.1.2008 17:43:51   
tany83

ja, se strinjam...user posted image ... je enkratno... porocne slike so res fuuul lepe... ceprav ni poceni taka poroka... vendar se splaca....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
4.1.2008 17:44:03   
_ancica_

aha.. ja sej tuki sva midva placala 1000 e, kr poznava odvetnika, drgac bi bilo se vec... so kar dragi tile postopki...

no sej potem je pa kr priblizno enako...mah, za vsako stvar te hocejo obrat. Zdravniski pregled, pa obnavljanje statusa itd..

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
4.1.2008 17:45:31   
_ancica_

ja, se strinjam...user posted image ... je enkratno... porocne slike so res fuuul lepe... ceprav ni poceni taka poroka... vendar se splaca....user posted image

super...midva sva se pa mogla tko bolj na hitrco vzet user posted image ni blo dost casa na razpolago, ampak je blo pa vseen lepo (v mestni hisi)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
4.1.2008 17:45:42   
Colicka
tany83 ...pa tvoj potem ni Slovenec, če si se preselila ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
4.1.2008 17:45:43   
tany83

ja, pa tko ma otrok sanse se naucit vec jezikov hkrati...je lazje, ce je obdan z ljudmi, ki govorijo vec razlicnih jezikov.

js res je... sm nekje brala, da tile otroci, ki imajo vecjezicne starse, ko so starejsi nimajo tezav s spominomuser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
4.1.2008 17:46:55   
Anonimen

pa se nekaj taksnih

Luka- Luca- Luke
Jakob-Jakopo-Jacop-Jacobo
Marko-Marco-Mark-Marc
user posted image

(odgovor članu Colicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
4.1.2008 17:47:24   
tany83
Ja, midva sva poroko nacrtovala od septembra 2006 in se potem aprila 26. porocila...
ne ni slovenec... je dominikanecuser posted image user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
4.1.2008 17:47:46   
_ancica_
punce, zdaj pa morm it...sva s tasco zmenjeni...greva na sprehod user posted image
pa se v slovenijo moram poklicat.

lepo se mejte, pa se se kasneje tipkamo, ce ne boste ze spale user posted image (no tany ti verjetno se ne bos).

cau bau

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
4.1.2008 17:48:37   
jakoLUlana

js res je... sm nekje brala, da tile otroci, ki imajo vecjezicne starse, ko so starejsi nimajo tezav s spominomuser posted image ...

sama sem trojezicna pa lahko povem, da mi je super fajn da znam vec jezikov. Je pa bil problem to, da sem kasneje spregovorila- kar pravijo, da je normalno, ce vec jezikov poslusas

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
4.1.2008 17:49:35   
Anonimen
aja pa se
Jaka-Jake

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
4.1.2008 17:51:00   
Colicka
Ful dobr...zanimivo, kako nam življenje vedno prinese tistenga,ki nam je namenjen ...
Jaz sem pa ko sem bila mlajša vedno imela željo živet v Ameriki pa se poročit z Američanom hehe al pa Kanadčanom ...sem namreč bla čist nora na angleščino pa sem pol misla kako bi jaz ful obvladala jezik, če bi se s kakšnim takšnim poročila hehe ...no do Britancev mi pa nikoli ni bilo ;)
No, pa mi očitno ni bilo namenjeno in mi ni žal - sem poročena in moj možek je ZLAT!!! :) in zdaj delava na user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
4.1.2008 17:52:38   
tany83
Ancica, ti se kar sprehodi po svezem zraku... koristi... ne, ne jaz ne bom spala, zame se je dan komaj zacel...user posted image
jaz bom pa mogla mal kusilo skuhat....user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.1.2008 17:55:00   
tany83

Ful dobr...zanimivo, kako nam življenje vedno prinese tistenga,ki nam je namenjen ...
Jaz sem pa ko sem bila mlajša vedno imela željo živet v Ameriki pa se poročit z Američanom hehe al pa Kanadčanom ...sem namreč bla čist nora na angleščino pa sem pol misla kako bi jaz ful obvladala jezik, če bi se s kakšnim takšnim poročila hehe ...no do Britancev mi pa nikoli ni bilo ;)
No, pa mi očitno ni bilo namenjeno in mi ni žal - sem poročena in moj možek je ZLAT!!! :) in zdaj delava na user posted image

ja nikol ne ves kje bos srecla nekoga, ki ti bo spremenl zivljenje... jaz pa sm vedno mislila, da bom u sloveniji zivela... me je pa moja ljubezen, dalec proc odpeljala.... in mi ni zal... moj mozek je tko zlat in tud si sedaj neskoncno zeliva user posted image , da postanemo druzinica...user posted image

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.1.2008 18:00:15   
Colicka
:) Ja res je, sicer smo pa vse bile enkrat najstnice z norimi željami in sanjami ...
čeprav so se mi uresničile sanje o razuumevajočem možu, ki me ima rad takšno kot sem, z vsemi + in - :)
oa tudi porkaje bila sanjska ... na gradu zunaj v drevoredu z redočo preporgo in kočijo ...
:)

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.1.2008 18:02:47   
Orhideje
Tany83. pa veš, da ti en mal full zavidamo. O kaj, bi dala sedaj za sprehod po plaži. P a skok v morje, pa pogled skozi okno na morje, . .   čudovito. Ah sploh se ne vračaj v Slovenijo. Takšnih lepot tukaj ne boš doživljala.
Joj, komaj čakam poletje. Danes nas je že sodelavka jezila, ko nam je pripovedovala, kako je bilo v Dubaju.

Glede poroke pa - ostajam brez besed. . A pa sta imela veliko povabljenih?

Trinidad je full lepo ime. Držim pestke, da čimprej ugledaš user posted image in da bo seveda punčka.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.