Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO js grem pa zdaj kosilo naredit, potem pa bomo še videli...danes se mi ne da bit gospodinja...mejte se do takrat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:15:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, pozdravljene. Prilagam vam trenutno statistiko od decembra. Upam, da bo v januarju velikoooo več procentov na strani . V decembru je bilo 106 bork za : nosečk 21 ------------------ 19,81% nenosečk 64 ---------------65,09% rezultat ni znan od 21 -------- 15,09% Poleg tega pa tudi sporočam, da me je obiskala in me tako lahko pobarvata žal na modro. Tako, da grem novim bojem na proti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:18:51
|
|
|
|
Erin
|
Punce na seznamčku popravite procente decemberskih srečk ..bilo jih je 19.8%. Čestitke vsem novim , vsem nečakajočim na M pa pošiljam za srečo... Dajmo punce, stiskat se k svojim ...procenti padajo ...pa tak mraz je vzunaj, bi človek pomislil da boste vsaj 50%. Good luck girls pa hit se pogret k dragim ... Naviiiiiiiiiiijam!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:19:12
|
|
|
|
tany83
|
Hvala za Dobro jutro ... ja meni se tud dans ne da prov prevec gospodinje it... se posebi, kr ponoci nism lih dosti spala.... moj dragi je namrec zbolel, tko, da je ko majhen otrocicek, ko je bolan.... lucka25 ... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:19:29
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro punce (dober dan), ste se pa fajn razpisale! Najprej se moram vsem lepo zahvalit za vzpodbudo. Zivet tako dalec od rojstnega doma je res tezko, ampak se da prezivet. Na sreco imamo internet, tako da se lahko vsak dan tipkam s starsi in znanci. Upam pa da bom lahko kmalu prisla na obisk. Jo res kar pogresam tole naso malo Slovenijo Glede testa, mi zamuja ze par dni ampak sem rekla da bom pocakala se malo...me je strah razocaranja.Mogoce v ponedeljek, ce me tecka rdecka prej ne preseneti. Rada pa bi se cestitala vsem bodocim mamicam...bravo!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:19:38
|
|
|
|
Erin
|
aaaaaaaaaaa je že Lučka prilepila statistiko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 16:52:59
|
|
|
|
jakoLUlana
|
po dolgem casu se vam oglasam. Danes je moj dan .. M se ni prisla, a me tako boli, da mislim, da se bo vsak cas prikazala. Ce je ne bo do ponedeljka, bom naredila test.. lep vecer vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:00:57
|
|
|
|
Colicka
|
Jaz jeen pričakujem 17. JAN!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:01:00
|
|
|
|
_ancica_
|
tudi jaz...v ponedeljek ce je se ne bo, grem kupit test! Mogoce bova pa obe zagledale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
I'm back...in držim pesti jakoLUlana... torej punce iz tujine, kaj boste počele danes?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:05:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch I'm back...in držim pesti jakoLUlana... torej punce iz tujine, kaj boste počele danes? jst sem ravno pojedla zajtrk potem pa kot ponavadi, malo racunalnik, malo tv, malo kuhinja, malo sprehod s tasco haha...nic posebnega...cakam dragega da pride iz sluzbe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:08:04
|
|
|
|
tany83
|
Hm Majch... jst nevem... sem nekam lena dans... pa se neka hladna fronta nas je zajela... pada dz... piha veter... oblacno... no, mraz pa ni... vsaj meni ne ... nimam kej dosti za pocet... mal bom kuhala, mal pospravljala in tle gor visela ... in cakala na mojega ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:09:12
|
|
|
|
_ancica_
|
tany83 zdej bom pa se jst mogla Kanadsko zastavo gor dat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:13:15
|
|
|
|
tany83
|
Seveda, seveda ... ti jo kar prlimi gor ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:16:27
|
|
|
|
_ancica_
|
mogoce jo bom pa res ves kaj me ful zanima...a mas plazo kje blizu??? Joj, kaj bi dala da bi bla na toplem!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:21:12
|
|
|
|
tany83
|
ja plazo mam fuuul blizu ... stanovanje pa s pogledom na morje ... ma zdej se ga ne vide k je oblacno ... ene 2 min in sm na plazi... plaze so pa res lepe... palmice... pesek... rajsko no...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:25:49
|
|
|
|
_ancica_
|
uau...to more bit lepo!!!! Jst pa ze tok dolg nisem bla na morju Upam, da bo to leto drugace. Imamo sicer veliko jezer, ampak niso prav fajn za kopanje. Kolk casa pa si ze tam? Jst sem tukaj od novembra 2006. Komaj cakam na papirje, da bom lahko obiskala Slovenijo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:27:36
|
|
|
|
Colicka
|
Dekleta, kje pa ste in zakaj ste v tujini? ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:29:16
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sm tuki komi 4 mesce.... ja papirji... jst tud cakm, gre fuuul pocasi... kljub temu, da mores veliko placat.... ja ti si pa ze dolgooooooo tam.... vrjamem , da si zelis slovenijo ze obiskat, meni se zaenkrat ne tozi se tko... a ne mores brez papirjev vn???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:29:57
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Dekleta, kje pa ste in zakaj ste v tujini? ;) Ah... ta ljubezen jst sem v Kanadi, porocena s Kolumbijcem rojenim v Kanadi (haha...se smesno slisi)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:30:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Dekleta, kje pa ste in zakaj ste v tujini? ;) Jaz sm u Dominikanski republiki, to pa zato, ker sm se sm porocila ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ouch..."smisel življenja je življenje na plaži"...hudo no, tany, sm ti kr fovš...pa da vas izseljenke še nekaj vprašam, če ni pretežko...boste otročke poimenovale slovensko ali tuje ali oboje?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:33:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Jaz sm tuki komi 4 mesce.... ja papirji... jst tud cakm, gre fuuul pocasi... kljub temu, da mores veliko placat.... ja ti si pa ze dolgooooooo tam.... vrjamem , da si zelis slovenijo ze obiskat, meni se zaenkrat ne tozi se tko... a ne mores brez papirjev vn??? lahko grem ven, samo me nazaj ne bojo spustil problem je da sprva nisva nameravala ostat v Kanadi (le 6 mesecev), ampak potem je on dobil sluzbo, ki je kar v redu in sva se odlocila ostat...sva se pa mogla porocit...zdaj pa cakam, pravijo da traja okoli 8 mesecev (cakam pa ze tri). Slovenijo pa res ze mocno pogresam. Starsa sta bila tukaj na obisku 3 mesece nazaj, tako da vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:33:28
|
|
|
|
Colicka
|
Zanimivo :) Kdaj ste se pa poročile, pa kako dolgo že niste bile v SLO?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:34:40
|
|
|
|
tany83
|
Saj ne vem... Midva sva se odlocila, da fantka bova poimenovala Sebastian in deklico Trinidad al pa Melanie... se se odlocava.. jaz sm bolj za Trinidad on za Melanie... mam jaz pa ze od nekdaj ti dve imeni za deklice v glavi, se preden sem njega spoznala... ze fantka je pa on izbral ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.