Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:35:38
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ouch..."smisel življenja je življenje na plaži"...hudo no, tany, sm ti kr fovš...pa da vas izseljenke še nekaj vprašam, če ni pretežko...boste otročke poimenovale slovensko ali tuje ali oboje? pomoje da bo ime tako zelo internacionalno...haha...nimam pojma, se bova s tem ubadala kasneje pa tud glede jezika bo problem...bogi otrocek bo vpet med 3 jezike (slovenscina, spanscina in anglescina...ce pa se preseliva v Montreal pa se francoscina)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:36:59
|
|
|
|
tany83
|
Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:37:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Zanimivo :) Kdaj ste se pa poročile, pa kako dolgo že niste bile v SLO? midva sva se porocila 31.3.2007, slovenije pa nisem vidla od 28.11.2006
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:38:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Zanimivo :) Kdaj ste se pa poročile, pa kako dolgo že niste bile v SLO? Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:39:34
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore... ja je kar drago...vse skupaj pride okoli 1600 dolarjev...dvakrat sem mogla podaljsat zacasno bivanje (ker sem ze tolk casa tukaj), postopek sponzorstva pa traja okoli 8 mesecev (je pa samo za porocene pare)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:39:51
|
|
|
|
Colicka
|
Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:40:06
|
|
|
|
tany83
|
Jezik, ja... najini bodo tud kar 3 jezike govorili, spansko, anglesko pa slovensko... zanimivo bo to
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:40:29
|
|
|
|
_ancica_
|
[/quote] Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm... [/quote] to pa je romantika
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:42:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore... ja je kar drago...vse skupaj pride okoli 1600 dolarjev...dvakrat sem mogla podaljsat zacasno bivanje (ker sem ze tolk casa tukaj), postopek sponzorstva pa traja okoli 8 mesecev (je pa samo za porocene pare) aha.. ja sej tuki sva midva placala 1000 e, kr poznava odvetnika, drgac bi bilo se vec... so kar dragi tile postopki...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:42:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;) ja, pa tko ma otrok sanse se naucit vec jezikov hkrati...je lazje, ce je obdan z ljudmi, ki govorijo vec razlicnih jezikov.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:43:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm... to pa je romantika ja, se strinjam... ... je enkratno... porocne slike so res fuuul lepe... ceprav ni poceni taka poroka... vendar se splaca....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:44:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Vrjamem ja da kar traja... a si mogla veliko placat za dokumente, ce ni skrivnost, kr tle je zelo draga in kak je postopek??? tle imajo kar neke fore... ja je kar drago...vse skupaj pride okoli 1600 dolarjev...dvakrat sem mogla podaljsat zacasno bivanje (ker sem ze tolk casa tukaj), postopek sponzorstva pa traja okoli 8 mesecev (je pa samo za porocene pare) aha.. ja sej tuki sva midva placala 1000 e, kr poznava odvetnika, drgac bi bilo se vec... so kar dragi tile postopki... no sej potem je pa kr priblizno enako...mah, za vsako stvar te hocejo obrat. Zdravniski pregled, pa obnavljanje statusa itd..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:45:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Midva sva se porocila u Dominikanski na plazi... jaz nisem bila u slo od 15 septembra.. takrat sm tud se preselila sm... to pa je romantika ja, se strinjam... ... je enkratno... porocne slike so res fuuul lepe... ceprav ni poceni taka poroka... vendar se splaca.... super...midva sva se pa mogla tko bolj na hitrco vzet ni blo dost casa na razpolago, ampak je blo pa vseen lepo (v mestni hisi)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:45:42
|
|
|
|
Colicka
|
tany83 ...pa tvoj potem ni Slovenec, če si se preselila ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:45:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;) ja, pa tko ma otrok sanse se naucit vec jezikov hkrati...je lazje, ce je obdan z ljudmi, ki govorijo vec razlicnih jezikov. js res je... sm nekje brala, da tile otroci, ki imajo vecjezicne starse, ko so starejsi nimajo tezav s spominom ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;) pa se nekaj taksnih Luka- Luca- Luke Jakob-Jakopo-Jacop-Jacobo Marko-Marco-Mark-Marc
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:47:24
|
|
|
|
tany83
|
Ja, midva sva poroko nacrtovala od septembra 2006 in se potem aprila 26. porocila... ne ni slovenec... je dominikanec ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:47:46
|
|
|
|
_ancica_
|
punce, zdaj pa morm it...sva s tasco zmenjeni...greva na sprehod pa se v slovenijo moram poklicat. lepo se mejte, pa se se kasneje tipkamo, ce ne boste ze spale (no tany ti verjetno se ne bos). cau bau
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:48:37
|
|
|
|
jakoLUlana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Meni se pa di fajn, da če živiš v tujini, da ma otrok kakšno mendarodno ime, ki je prepoznavno tudi v SLO, npr. Sebastian se mi zid super ;) ja, pa tko ma otrok sanse se naucit vec jezikov hkrati...je lazje, ce je obdan z ljudmi, ki govorijo vec razlicnih jezikov. js res je... sm nekje brala, da tile otroci, ki imajo vecjezicne starse, ko so starejsi nimajo tezav s spominom ... sama sem trojezicna pa lahko povem, da mi je super fajn da znam vec jezikov. Je pa bil problem to, da sem kasneje spregovorila- kar pravijo, da je normalno, ce vec jezikov poslusas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa se Jaka-Jake
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:51:00
|
|
|
|
Colicka
|
Ful dobr...zanimivo, kako nam življenje vedno prinese tistenga,ki nam je namenjen ... Jaz sem pa ko sem bila mlajša vedno imela željo živet v Ameriki pa se poročit z Američanom hehe al pa Kanadčanom ...sem namreč bla čist nora na angleščino pa sem pol misla kako bi jaz ful obvladala jezik, če bi se s kakšnim takšnim poročila hehe ...no do Britancev mi pa nikoli ni bilo ;) No, pa mi očitno ni bilo namenjeno in mi ni žal - sem poročena in moj možek je ZLAT!!! :) in zdaj delava na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:52:38
|
|
|
|
tany83
|
Ancica, ti se kar sprehodi po svezem zraku... koristi... ne, ne jaz ne bom spala, zame se je dan komaj zacel... jaz bom pa mogla mal kusilo skuhat.... ..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 17:55:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colicka Ful dobr...zanimivo, kako nam življenje vedno prinese tistenga,ki nam je namenjen ... Jaz sem pa ko sem bila mlajša vedno imela željo živet v Ameriki pa se poročit z Američanom hehe al pa Kanadčanom ...sem namreč bla čist nora na angleščino pa sem pol misla kako bi jaz ful obvladala jezik, če bi se s kakšnim takšnim poročila hehe ...no do Britancev mi pa nikoli ni bilo ;) No, pa mi očitno ni bilo namenjeno in mi ni žal - sem poročena in moj možek je ZLAT!!! :) in zdaj delava na ja nikol ne ves kje bos srecla nekoga, ki ti bo spremenl zivljenje... jaz pa sm vedno mislila, da bom u sloveniji zivela... me je pa moja ljubezen, dalec proc odpeljala.... in mi ni zal... moj mozek je tko zlat in tud si sedaj neskoncno zeliva , da postanemo druzinica...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:00:15
|
|
|
|
Colicka
|
:) Ja res je, sicer smo pa vse bile enkrat najstnice z norimi željami in sanjami ... čeprav so se mi uresničile sanje o razuumevajočem možu, ki me ima rad takšno kot sem, z vsemi + in - :) oa tudi porkaje bila sanjska ... na gradu zunaj v drevoredu z redočo preporgo in kočijo ... :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 18:02:47
|
|
|
|
Orhideje
|
Tany83. pa veš, da ti en mal full zavidamo. O kaj, bi dala sedaj za sprehod po plaži. P a skok v morje, pa pogled skozi okno na morje, . . čudovito. Ah sploh se ne vračaj v Slovenijo. Takšnih lepot tukaj ne boš doživljala. Joj, komaj čakam poletje. Danes nas je že sodelavka jezila, ko nam je pripovedovala, kako je bilo v Dubaju. Glede poroke pa - ostajam brez besed. . A pa sta imela veliko povabljenih? Trinidad je full lepo ime. Držim pestke, da čimprej ugledaš in da bo seveda punčka.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.