|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
4.1.2008 10:49:08   
zoya24
Klarika jaz očitno nimam pravega geslo, daj mi ga še enkrat pošlji, da pogledam slikice.

Nanka, kupila sem tega ( ne te barve) http://www.preissturz.at/4radkiwa-Kat279/haberkorn_
variosport_kinderwagen_maxi_cosi_adap-Art38188.html#x.
sem ga videla v Lecklercu, kjer stane 290 eur, pol pa mal po netu pobrskala, pa sem ga našla kakor vidiš, skoraj za 100 eur manj. Mi je pa všeč, ker je zelo lahek in vodljiv, pa še lupinica se gor namontira. Aja pa jaz sem vzela rdeče - bež in ne rdeče - črne barve.

Še vedno nisem nič pametnega naredila, očitno danes tudi ne bom.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
4.1.2008 10:49:54   
Tiamo
Klarika, ko dobiš odločbo se pritožiš in napišeš poprav
ja tudi tako lahko, da se potem pritožiš. Lahko pa to vlogo oddaš in če je kaj narobe se potem na to pritožiš.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
4.1.2008 10:53:21   
Nončika
TIAMO, no ne se jokat, raje mi daj geslo.

moje geslo:konj

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
4.1.2008 10:53:26   
ery
hehe, malo sem vas nahecala, sem mislila, da boste boljše volje, vsaj Tiamo. user posted image  
Nobenega sončka ni.. a ni fino, ko si lahko vsaj predstavljaš, da sonček sije. Drugače je pa res turoben in depresiven dan. user posted image

Klarika, o kok si ti še mlada.... Si pa res....
ja itak sem videla tvoje slike, takoj sme jih šla včeraj gledat, pa pozabim napisat, da je luškana tvoja punca, sam je od daleč slikano. Pa daj še kake slikce od blizu, pa še sebe, jaz te še nisem videla...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
4.1.2008 10:54:13   
Tiamo
Zoya, nekaj ti predlagam, ne prosim ne vozi novega člana v lupinici v vozičku. Po najnovejših raziskavah ni priporočljivo tako voziti otrok, ker dojenček oz. človek teži po naravi k iztegnenosti, se pravi, da se ravna (sej če pogledaš, vsi hodimo naravnost in ne skrivljeni v lego maternice). Ok je priporočljivo prih 14 dni, potem pa nič več. Sem iskala članek je v ang, samo ga več ne najdem.

A nimaš več lupinice od Žige? 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
4.1.2008 10:57:15   
nanka
No, ni treba user posted image , sem še tvojega pogledala in tako kot vedno, ja krasni sta in ustvarjalni, vidim da se je Demi z užitkomlotila vajinih piškotov. Pa lasje so ti tudi zrastli, odkar sem te nazadnje videla.

Bom zdaj bolj pridno spremljala vaše albume, vsaj teh 14 dni ko bom doma. 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
4.1.2008 10:57:39   
Nončika
NANKA, konjev se je bala. končno ko se je opogumila in naj bi končno sedla na ponija se je pa poni svadil. se je kar na tla vrgel in povaljal. kaj češ kaj je pa tak dolgo čakala.user posted image

smo jih pa komot lahko božali. imeli smo blagoslov konjev.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
4.1.2008 11:03:33   
Tiamo
Bom zdaj bolj pridno spremljala vaše albume, vsaj teh 14 dni ko bom doma.
user posted image  itak objavlam na svake kvatre par slik...Demi je že postrižena in ga je frizerka spet mal mim usekala, je bolj čeladasta, mah k noče ne špangic, ne čopkov, ne česat,...

Noemi je pa velika frajlica user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
4.1.2008 11:05:55   
zoya24
Tiamo saj ne nameravam voziti malega v lupinici, voziček ima itak košaro in športni del, gre bolj zato, da pa paše, če greš v trgovino z avtom, da ga ni treba prestvaljat iz lupinice v voziček. Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da je bolje, če malčki ležijo na ravnih podlagah.

Sem pogledala slikice, Demi vidim, da že vse obvlada, tako šminkanje, kot kuhanje, Naomi je pa tudi luštna punčka.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
4.1.2008 11:08:03   
Tiamo
Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da je bolje, če malčki ležijo na ravnih podlagah.
super, da si takega mnenja, ker mi gredo kar kocine pokonc k vidim male štručke čist zveričene v lupinicah. Je pa res praktično če greš v trgovino ali nekam na hitro in ti zaspi v avtu, in samo hop z lupinico ven in je...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
4.1.2008 11:09:58   
zoya24
Ah Nanka sem videla, da sem narobe napisla, voziček sem videla v Rutarju, ne Lecklercu.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
4.1.2008 11:11:17   
nanka
Tia sem mislila na tvojo frizuro.

Zoya, a si voziček kupila preko neta ali kje v trgovini. Meni net ne gre preveč dobro, jaz imam namen kupiti v Busi, voziček luna.

Tia kako se naredi aktivni link, pomoč.
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-102189400/type-i/

uf, pa mi je uspelo, ne morem verjeti. Cena je 250 Eur.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
4.1.2008 11:14:58   
Nončika
ERY, ta zadnje slike so od blizu in še jaz sem gori. na prvi sliki man N jaz v rokah, na drugih dveh pa ati.

TIAMO user posted image user posted image . pridni sta in pravi lepotički. lasje ti stojijo pokonci? huh, huh.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
4.1.2008 11:23:24   
zoya24
Ja voziček sem naročila preko neta, sej ni panike, je enkak postopek, kot pri naših internetnih - kataloških prodajah, edino plačati moraš vnaprej, ni po prevzemu (saj tu ni bilo možno). Drugače sem pa jaz opazila, da so pri nas vsi vozički dražji kot v tujini, no vsaj večinoma, je pa res, da moraš pri nakupih preko spleta upoštevati še poštnino, iz Avstrije bom jaz dala za voziček in baby phonček 22 eur. Sem pa tudi jaz videla te vozičke v Bušijo in so luštni.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
4.1.2008 11:29:27   
ery
Tiamo, še meni geslo, prosim!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
4.1.2008 11:38:22   
Tiamo
Kje mi lasje pokonc štrlijo?

Nanka, ja moji laski so pa res dolgi user posted image  aja, tudi jaz sem se postrigla ene 10 cm, ampak kot da se ne bi...samo varnostik v službi je opazil user posted image

Glede vozičkov prisegam na Pegperegote, so mi zakon. Od Demi še vedno drži skupaj, čeprav je preživel že ohoho. Jaz vem da sem hotela pri vozičku samo to, da se mi zloži kot marela.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
4.1.2008 11:41:48   
ery
tIAMO, IMAŠ PA RES DOLGE LASE... uF..

Ampak Demi je pa faca in ful luštkana. pa kako to dela vse. Res je čisto po tebi, bravo punca. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.1.2008 11:44:54   
Tiamo
hvala ery...

Ej, moje teme o pustu niste nič načele...dejte no, do 13 imam čas, hehe

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
4.1.2008 12:08:09   
Nončika
TIAMO, sorry jaz sem nekaj zbrkala-lasje. sorry!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.1.2008 12:10:00   
Nončika
jaz tudi prisegam na pegperegota. makedam, asfalt, trava. ovire ni. pa še udoben je.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.1.2008 12:33:52   
violinski
Dober dan, dekleta!
Že drugi dan sem spet v službi – tako sem imela razdrobljene praznike, da še sedaj ne vem točno, kateri dan je. Včeraj sem vas zadnjo minuto preden sem odšla domov še prebrala, napisati pa nisem imela nič časa. Zvečer se mi ni odpiralo računalnika.

Najprej vsem vam in vaši družinam želim da bo novo leto karseda srečno, zdravo, polno otroškega smeha, čimveč novih dojenčkov in vse drugo, kar si še same želite zase in za vaše otroke.

Imamo nov režim pri večernem uspavanju – med temi prazniki je šlo vse večerno nategovanje uspavanja preko mej, zato po novem otroka ne poslušata več CDjev, ko se prečita pravljica in ugasne luč, ampak imata tišino. In tudi luč v kopalnici ni prižgana, da bi njima metala polsvetlobo v sobico, ampak se jima vključi nočna lučka, ki nežno brli vso noč. Prigurali smo namreč do tega, da sta vsaj trikrat menjala CD, petkrat na noč je Aljoša prišel v dnevno sobo in ukazal, da ga gre nekdo pokrit, kreganje med njima dvema na visokih decibelih (Lana izziva, Aljoša nasede in odgovarja) in še kakšni dve uri premetavanja po postelji, preden sta zaspala. Tako je lahko bilo med prazniki, ko sta k sreči vstajala šele okrog osmih, zdaj, ko pa imamo spet dnevno rutino jima je problem vstati ob 6:30. Včeraj smo seveda imeli 'ljudski upor' zaradi tega, tako da sem jima zagrozila, da bosta spala vsak v svoji sobi J, če ne bosta takoj utihnila, kar je očitno zaleglo. Ob 20:15 se iz sobe ni slišalo več nič. Bomo videli, kako bo prihodnji teden. Za vikend si ne obetam nič drugače, ker se itak ne more vse poboljšat v enem dnevu.

Berem pa, da ste se večinoma imele fino pa čeprav nabasane dneve z dogodki, tako da se »prekmurke« niti srečati niso uspele. Nanka in Kety, vama se žal ni izteklo točno tako, kot bi si želele, pa vendar vam želim veliko pozitivnega v prihodnjih dneh, da bo kmalu pozabljeno tako boleče zapestje kot prijateljevanje s porcelanasto školjko.

Ery, upam, da kmalu spet prideš 'na moč' – zdaj pa točno tako, kot ti telo pravi – naspi se kolikor moreš, kasneje je bo več šlo tako. Kar se tega tiče, vidim, da imam jaz srečo. Jaz že dolgo spim 'vso noč', ker za cviljenje načeloma vstaja moj mož. Pa za zjutraj med vikendi je tudi super, ker se tamaladva napokata v dnevno sobo, moj mož gre pa z njima, tam potem dremucka na kavču. Jaz pa imam celo posteljo zase in se naspim, kolikor je treba. No, saj dlje kot do pol devetih mi vseeno ne rata, ker mi takrat ponavadi začneta skakat po postelji in mi sporočat, da je kava skuhana.

Joj, že ves dan sestavljam to sporočilo: zdej ga oddam, pol pa še kaj napišem in pokomentiram.

P.S. Nanka, jaz imam RD že čez štiri dni in bom spet starejša od Tie, še k sreči imam tebe, ki si mal starejša od mene, ampak ti maš že 3 (+1) otroke, jaz pa ne smem še niti na tretjega tuhtat.

P.S.S. PegPerego je zakon – če bi še enkrat rodila, bi kupila Pramette. Enako bi naredila, če bi Pramette že obstajal, ko sem kupovala voziček za Lano. Pa je takrat moja sestra šele prevajala navodila zanj, ni ga še bilo na tržiščih.

Pridem kmalu spet.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
4.1.2008 14:15:08   
petri85
Ojla!

Danes ste pa imele debateuser posted image ....jaz se tud še ta mesec postaram...leta pa res kar bežijouser posted image !

Ery, a bo ta prava???

user posted image

Zoya, mi smo dali našo lupinico - Benjaminovo svakinji, ker tudi februarja pričakujejouser posted image  Oni jo imajo pa za Bogaboja..tudi lušten voziček!

Klarika, res sta še mlada vidva! Noemi pa taka srčkana!

Jaz sem si šla pa danes naročit nova očala...kako je to težko izbrat..upam, da bom zadovoljna z njimi...ker s prejšnjimi sem mela tako smolo pri izbiri kvalitete, da jih moram po slabem letu že menjatuser posted image

Drugače pa dopoldne v miru minilo, fanta, ta najstarejši in tanajmljaši sta se doma crkljala...jaz sem kofetkala s prijateljico...sedajle grem pa še po našega vrtičkarja in bo popoldne spet minilo kot bi mignil!

Lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.1.2008 14:18:10   
Nončika
PETRI85, hja kaj pa misliš kolk sma mlada? me prav zanima kolk nama daš!user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.1.2008 14:25:56   
ery
Petri nič mi ne pokaže....user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
4.1.2008 14:28:08   
ery
Joj sem firbčna

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?