zoya24
|
Živjo, Ery in Tiamo vidim, da ste danes bolj filozosko nastrojeni. Glede na to, da se trenutno počutim prav odlično in sem brez mozoljev, nimam kaj za pokomentirat . Ery glede rjavega izcedka. Meni se je pojavil tako v prvi nosečnosti (med 6-8 tednom) in tudi v drugi, kjer sem poleg rjavega izcedka še trikrat zakrvavela, vse skupaj je trajalo od 5-13 tedna, vmes mislim, da sem imela le 4 dni mir, pa je bilo vse ok. Je pa res, da itak nimaš kaj narediti, razen da čakaš, da rjavi izcedki minejo. BOš videla, kako bo na prvem pregledu. No meni so v drugo igotovili hematom, baje zato krvavitve, itak, pa nikoli ne vejo, zakaj točno. SEm imela pa v tem času bolniško. Pri nas drugače nič novega, zaenkrat smo vsi še zdravi, Žiga je sicer sept začel nekaj po malem pokašljevat, ampak zaenkrat še nič hujšega. Je bil pa baje včeraj ful slabe volje v vrtcu, pa ko sva šla domov sem skor živčnega fasala (hodiva peš domov), ker se je skoz jokal, pa naj ga dvignem, pa nosim. V glavnem sva domov hodila skoraj 20 minut imamva pa 100m, kriza res. Pol sem ga sicer pol poti nesla, samo me je pa še pol dneva nato trebuh spodaj bolel. Pa najbolj mi gre na živce, ko so me vsi ful čudno gledali, kaj delam z otrokom, da se tako dere, pa je itak samo izsiljeval, mah brez veze. Pa pride ena stara mamca mimo, pa sliši, ko malemu razlagam, da ga ne morem dvignit, ker imam dojenčka v trebuhu, pa se že ponuja, če mi ga ona dvigne, pa pomaga nest, sej lepo od nje, ampak, ko si siten, ti nasveti in dobre želje pač ne koristijo, no svaj meni ne. Sem bila pa včeraj na pregledu, pa CTG, in sva se z ginekologinjo dogovorili da probam roditi naravno in da bomo čakali, da se bo začelo, torej zaenkrat nič predpriprav za CR. Nič grem si zdaj nekaj za jest naredit, pol pa šibam v trgovino, moram kupit še nekaj nečakinji za 1. roj. dan - jutri praznuje, pa malo moram hladilnik nafilat. Predvsem z bolj zdravi hrano, ker imamo notri same čokolade, še kar posledica praznikov. Aja še eno vprašanje. Ssm kupila voziček na katerega paše Maxi Cosi lupinica, pa me zanima, če poznate koga, ki bi mi jo prodal. Bi bilo pa fino, da je letnik 2007, pa seveda, da ni preveč obrabljena, kar pa itak ne more biti, če je l. 2007. No če poznate koga, mi sporočite.
|