Jessy
|
Da vas najprej vse polubčkam! Mwa, mwa! SREČNGA PA ZDRAVGA!!!! Vidim, da se avustovk smola še kar drži! Kety, še kako dobro te razumem, ko praviš, da nobenega cuclja ne zagrabi, saj sem se sama z Nejo fuuuuuul dajala, da ga je zagrabila, pred tem pa v lijak zlila ene 3 Aptamile. Meni je pila le Hipp z okusom vanilije in jabolkai. Še dobro se spomnim, da sem jo sredi noči imela v naročju, jo držala z eno roko, z drugo pa flašo in sem hodila gor in dol po sobi, pa jo pošteno zibala sem ter tja, pri tem pa migala še s cucljem po njenih ustih, ko je po kaki minuti joka končno zagrabila. Drugega ti res ne znam svetovati, spomnim se pa tudi besed patronažne, ko je moji sestri rekla, da otroci najraje zagrabijo cucelj od Nuk-a, ker je zelo podoben dojki. No, meni ga ni hotela in je zagrabila kar aventovega. Kakorkoli že, upam, da se ti kmalu povrnejo moči!!! Nanka, pa ne ti zdaj padat, no!!! Pa, kaj ti je? No, šalo na stran...glavno, da je OK, zate pa upam, da se kosti prav zarastejo, da ne bo težav! Tvoje otročke sem pogledala in so res zelo zelo luštni, še posebej Tjaša, ki je res že čist prava punca! Ampak tudi to je za nekaj dobro, kajne?! Natasaxy, tudi zate upam, da se ti nesporazumi s starši uredijo. Pri albumih je pri meni isto, kot praviš ti. Ni vidnega okvirčka, vendar se z miško zapelji na tisto mesto, kjer naj bi bil in ko se ti pokaže "paličica", klikni in boš lahko vtipkala geslo. Zdaj pa še kratko poročilo našega dopustovanja. Z eno besedo: PRELEPO!!!! Res, tako lepo smo se imeli, da si lahko samo želiš. Uživali smo prav vsak trenutek. Neja je bila čist nora v bazenu in če bo šlo tako naprej, bo kmalu plavala brez rokavčkov. Že zdaj bi lebdela na vodi, če ne bi imela rokavčkov, ker je delala mrtvaka popolnoma pravilno. Ogromno je skakala, se škropila, plavala, masirala. Čez dan ni nič spala, saj smo ob tistem času hodili plavat, je pa zato zvečer ob 21h padla v posteljo in zaspala v sekundi in pol in tako spala vse do 9.30, tudi kako minutko dlje. "Ta stari" pa smo žurali vsak večer in nikoli nismo šli spat pred 3. uro. Seveda je bilo potem zjutraj težko vstati, pa sem Nejo malce z igračami zamotila, da smo podremali še kako urco in pol, potem pa smo vstali. Smo pa drugi dan že mislili, da si je prehladila ušesa, ker je sredi noči govorila, da jo boli uho in ni mogla zaspati kar 2 uri, niti po flaši mleka ne. Kljub temu, da mi ni bila topla na otip, sem ji dala Paracetamol in je potem zaspala. Glede na to, da se pozneje ni odzivala na dotik ušesa in paličico, pa tudi rekla je ,da je ne boli več, sklepam, da si je uhelj zaležala in jo je zato bolel. Da še poročam, kako smo prestali to dolgo pot z lulanjem. Zaradi sigurnosti sem ji dala pleničko, a je v obe smeri ostala suha. Ustavili smo se le na Trojanah in je bilo zadosti. Edino na poti v Moravce, jo je kmalu iz Trojan prijelo kakati (smo tam imeli kosilo), tako da smo mogli kar na avtocesti ustaviti in sva šli kakati na sneg. Ubožco je prav pošteno zeblo v rito. Danes, ko smo šli nazaj, je malo pred Trojanami rekla, da jo lulat, pa sem rekla, naj se kar v pleničko, ker zdaj ne moremo ustaviti, pa mi je odgovorila:" Ne morem lulati v pleničko!" in je tako lepo počakala do Trojan. Sem prav vesela, da zna malce tudi zadržati, če je treba. Ker so dnevi tako hitro bežali, se nisem uspela dobiti niti s Klariko niti z Ery. Je rekla Klarika, da so tudi njej dnevi kar zbežali, tako da najbrž niti ona ne bi imela časa za srečanje. Takole...javila sem se, zdaj pa se moram pripraviti še za jutrijšnji prvi delovni dan. Imejte se skrajno lepo, pa se tipkamo!