|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
3.1.2008 13:22:58   
ery
Ojla še od mene....

najprej vsem srečno, zdravo, doživetij polno leto 2008!

Ste se kar razpisale, ker doma nisem nilč bila na internetu. Oh...

No da na kratko poročam, ker sem v službi in dans je poraz.. no ali sem pa jaz porazna ...user posted image

Mi smo šli v torek, 25.12. v Terme Lendava. Uživali smo res ful, imeli smo se fino, Niko sem občudovala, ker je skos sama plavala, delala take dolžine v plavanju, da sem bila še jaz zmatrana. Drugače smo hodili tudi na sprehode, pa malo v Kik, kjer sem kupila za Niko žabe in sp.hlačke... 
S Klariko sva bili pa ves čas na vezi, pa se nisva uspeli dobiti. Zadnji dan pa sploh ne, ker moj tiši domov, no pa še to smo šli potem v Kranju na pico in še k enim prijatelčjem, tako da smo bili doma ob 20h.
Sem pa predvidevala, da se bosta z Jessy dobili. user posted image  pa kar ne znese, čeprav si tako blizu.

Za novo leto smo bili pa doma, ker se meni nikamor ni dalo. Nika je bila ob 21h v postelji, midva pa ob pol enih. user posted image  
Prijatelji, s katerimi smo načrtovali prihod novega leta, so zboleli, tako da so bili tudi zaviti v deke.

Drugače imam pa 10.1. prvi Uz. Ampak, d avam povem.... Jaz sem skos zaspana.... Nobene energije ni v meni. A je to sploh normalno.
vse mi gre na bruhanje, slabo mi je, če vidim meso, ni važno kateri. POtem pojem recimo solato, mi je slabo, po vsaki hrani mi gre na kozlanje in sem 31.12.in 1.1. samo bruhala.

ne vem ali je kaka viroza ali je to od nosečnosi.

Je pa še nekaj, in sicer, da mi 3 dni teče rjav izcedek. Hm.. Jaz pravim kar bo pa bo, mojega pa ful skrbi. Sem danes klicala in je sestra rekla, da nimajo kaj narediti, naj počivam, da imam 10.1. tako UZ, in če je taka nosečnost se bo obdržala, drugače pa...

aja, pa ćče rjav izcedek preraste v svežo kri, da se moram takoj javiti tam.

No to je to...

A obstaja kaj, da bi bila bolj živahna? Sem taka kot kaka cunja....

Kety, saj bo boljše, boš videla.... Sem pa mislila na vas, res.....  si pa ne predstvaljam, kolk morš biti utrujena. jaz bi kar nekam ušla....

Tiamo, ti pa domov, pa počivat in ležat. Tako kot jaz, ker bom res rvanokar zaspala....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.1.2008 13:45:39   
Tiamo
vse mi gre na bruhanje, slabo mi je, če vidim meso, ni važno kateri. POtem pojem recimo solato, mi je slabo, po vsaki hrani mi gre na kozlanje
user posted image user posted image  kok sem se nasmejala, ja to je nosečnost ery, meni je bilo skoz slabo za znosr, 3 mesece sem preživela ob svežih žemljah in malo salame, pa še to samo puranje prsi...pa cocacolo sem pila, amapk sem v 3 mesecih popila cca 1liter.

Tale izcedek me skrbi, v prvi nosečnosti sem imela izcedke in končalo se je s SS. Ery, samo pri tebi bo vse uredu , ker ti je slabo in ti gre vse na kozlanje....user posted image user posted image  Meni v prvi ni bilo nič slabo, k da ne bi bila noseča, druga mi je pa dala vetra, vsaj prve tri mesece...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.1.2008 13:46:32   
Tiamo
A obstaja kaj, da bi bila bolj živahna? Sem taka kot kaka cunja....
ja obstaja, in ti povem čez 3 mesece kaj user posted image user posted image

grem na 2 čik danes, kok sem pridna, a ne violinski user posted image user posted image  se vidi, da sem user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.1.2008 14:06:02   
ery
Tiamo, si se vsaj malo nasmejala...

Ja, včeraj sem pila tudi jaz po dooooolgeeeem času cockto in mi je res sedla.  Ne paše mi noben sladek sok, ma ništa...

Glede izcedka upam, da bo vse ok, in da ne pride do krvi, ker pol je lahko SS ali pa rizična. Tega si pa sploh ne predstavljam, ker sem pri Niki skos okrog skakala.... No saj bo..karkoli že..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.1.2008 14:20:26   
Nončika
joj, joj ery. jaz pa nisem niti enkrat ne bruhala, ni mi bilo slabo, vse do konca sem letala naokrog. energije sem imela za 3. še nočne izmene sem delala. user posted image  no, sicer pa nismo vse iste, nobena nosečnost ni enaka. mogoče bom jaz totalno nasrkala, če bom še kdaj noseča.user posted image

počivaj in se čim manj sekiraj!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.1.2008 14:30:29   
ery
Klarika, jaz sem bila ista pri Niki. Ko sme bila v prvo noseča, mi je šlo na bruhanje le zjutraj 2 meseca, drugače pa polna energije, skakala, žurirala... Še na dan roka sem bila na kranjski noči in plesala, naslednji dan sem pa rodila.

Tako da tole mi sedaj čisto nič ni všeč....

Oh samo jamramo a ne...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.1.2008 17:27:29   
petri85
No, z novim letom ste pa tudi bolj čvekave! Lepo!

Ery, jaz sem bila v drugi nosečnosti na začetku tudi utrujena..razlog pa je bila slabokrvnost! Ko sem začela jemati železo in magnezij je bilo takoj bolje! Zato ti priporočam, da daš čimprej kri, da vidiš, če je tudi pri tebi to razlog!

Pa še nekaj...zadnjič sem v roke dobila oktobrsko št. Moj malček in je notri punčka, za katero bi zatrdila, da je tvoja Nika...pod sliko pa je namreč napisano tvoje ime...verjetno napaka???

Tia, pocajtaj se!

No, pri nas je Benjamin včeraj kar na lepem zakuhal na 40°C, pa nobenih drugih znakov prehlada ali viroze, tako, da sva takoj posumila, da gre verjetno spet za vnetje ušeska...zjutraj mu je res že ven priteklo...sva šla k P in tako je spet na AB user posted image ...upam, da ne bo celo leto tako!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.1.2008 20:17:40   
Jessy
Joj, joj, prejoj! Pa, kaj je zdaj to z našimi avgustovčki in mamicami??? A je prav zakleto al kaj? Zdaj pa že mene resno skrbi, da ne bi tudi pri nas spet kaj zboleli, čeprav imam občutek, da na našem koncu še ni tako razpasena bolezen. TRKAM!!!

Ery, tudi jaz sem bila pri Neji kar ene 3 mesece strašno utrujena in sem skoraj cele popoldneve preležala na kavču, pa dosti tudi prespala. To je bila tudi edina nevšečnost v nosečnosti. Slabosti nisem nikoli imela, tako da ti kakega nasveta res ne vem dati! Bo pa zagotovo enkrat minilo! Držim pesti, da kmalu!
A Niki sta že povedala??? Neja me je zadnjič  prijela za trebuh in vprašala: "Mami, a že imaš dojenčka?". Sem ji rekla, da ne in ona mi odgovori: "Pejdi mi ga kupit!" user posted image  Namreč, moja sestra bo čez nekaj tednov rodila in je Neja vsa navdušena nad dojenčki in prav prosi za enega....ampak jaz se še ne dam. user posted image  Tia bo verjetno zmajala z glavo, ampak pri nas so ravno obratno obrnjene vloge za user posted image , kot pri tebi. Moj bi ga imel, jaz pa ne. Pa ne, da ne bi hotela otroka....zelo si ga želim, ampak nočem pa ga imeti SAMA, kajti on, če le more, preloži vse breme name. Odkar je Neja na svetu, ni še niti eno nedeljo rekel, da naj pa jaz pospim in bo on vstal in bil z Nejo. Ne, to se še ni zgodilo in se najbrž tudi nikoli ne bo. On prav z velikim veseljem spi do 12h. In te "pesmice" se jaz ne grem z dvema otrokoma.
No, pa sem še jaz malce potarnala...

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
4.1.2008 7:49:30   
Tiamo
Jutro,

Jessy ne bom zmajevala z glavo, naj ti povem, da tudi moj ni nikoli vstal ponoči ali zjutraj namesto mene, da bi šel Demi kaj zrihtat. Ok, morda lažem, je mogoče vstal ene 5 krat od kar se je Demi rodila. Lih te dni ko je na dopustu, jaz pa v službi, bi lahko vstal in pokril Demi. Zvečer, ko gre Demi spat in potem še kaj trmuli  jo vedno on zrihta, ampak ponoči se pa ne premakne user posted image  Ampak je želja po še enem tok močna, da tudi to požrem, samo da bi imela še enega. Se mi zdi pa da me leta dajejo, bolj kot vse drugo, se mi zdi, da če bova čakala še kakih par let, ne bom več zmožna biti mati kot bi se reklo. Ah, pustimo to user posted image

Danes ponoči ga je Demi sračkala kako uro, se je zbudila ob 1 in hotela čokolino, pa ji ga nisem dala in potem se je do 1 zbujala na 15 min, ob 1 sem rekla, ma ji ga pa naredim, ker tako dolgo mi ni nikoli jokala ali se zbujala, pa še zdaj smo spali brez zbujanja..je že kaj v zraku ali pa jo je zeblo, ker je bilo ponoči kar mrzlo v stanovanju. Ko je dobla čokolino, bolj obarvano mleko s čokolinom, je zaspala do 6, ko sem jo zbudila za v vrtec.

Danes upam, da pride moja prijateljica iz Anglije na obisk, pa še ena prijateljica k ima 1 leto staro pučko. Jaz se počutim bolje, mi je pa zdaj na grlo in nos udarilo. Samo kaj k je zjutraj vedo bolje, moram počakati še par ur, da vidim, kako bo. Včeraj sem popoldne ležala in Demi z mano, sva se igrale v ležečem položaju.

Punce, da vas spomnim, ne pozabite do 31.1.2008 oddati olajšavo za otroka za dohodnino.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
4.1.2008 8:09:31   
ery
Dobro jutro.

Dobro da je petek. user posted image

Petri, a veš da nič ne vem, d abi bila v Mojem malčku Nika, se je pa enkart zafrkavala sestrična in rekla, da bo poslala sliko. Samo res ne verjemam no. kakšna pa je slika? A se da to kje videti?
Jessy, user posted image  to te pa res razumem zaradi vstajanja in vsega. Tudi moj ne vstaja ponoči NIKOLI, ker spi kot TOP, po moje ga zbudi le atomska bomba. Vstal je le takrtak, ko sem imela operacijo in sem mogla res ležat-lani. Pa še to sem ga mogla 10 minut zbujat. Znoriš!

Fora pa je, da jaz tudi slišim NIko takoj, on pa vprašanje kdaj bi se zbudil. Tako da sem mu sedaj napovedala, da ravno za oba ne bom mogla hkrati skrbet, če se bosta oba jokala... Ampak ne verjamem, da bo kaj drugače. Ah to so pa desci. Kaj moreš. Flegmatiki. Najbolj sem jezna, če grem jaz ven s kolegicami in pridem pozno domov, moram zjutraj vseeno vstat ob 8h, ko se Nika zbudi, če gre on ven, moram tudi jaz vstat... Skratka VEDNO JAZ. Joj sem se zdej o tem razpisala. Ja kaj pa čem, če me pa razkuri. user posted image  

Tiamo, držim pesti, da bo šlo tvoje zdravje na boljše. Ena kavica in čik pa bo.... Hey, ker tako jamraš o letih pa to, kolk si pa sploh stara, če smem vprašat? user posted image

Moram it čajčka skuhat naši šefici...grrr....user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
4.1.2008 8:11:10   
Tiamo
ery, v kristusova leta sem prišla user posted image   meni se zdi, da doživljam krizo srednjih let user posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
4.1.2008 8:55:35   
ery
Joj Tiamo no... sej ni tako hudo, to so najlepša leta.... user posted image  

taprava se oglaša a ne.... jaz bom letos oktobra 28 stara, pa se mi zdi da sem že toooooook stara..... Ker po 20 so leta kar švignila mimo... user posted image  Tista nora leta od 18 do 22 ..Uf.... Bi šla še malo nazaj....

Tiamo, ah ne sekiraj se..saj gremo za taBO... aJA, PA NISI STARA VERJEMI....

PREDVSEM SI PA STARA TOLK, KOLIKOR S EPOČUTIŠ... se pravi jaz sem tam 22... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
4.1.2008 9:02:51   
Tiamo
PREDVSEM SI PA STARA TOLK, KOLIKOR S EPOČUTIŠ... se pravi jaz sem tam 22...
hehe, jaz se pa ene 2 leti več od tebe počutim, pred M pa ene 18 zaradi mazoljev user posted image user posted image

Se mi zdi, da sem zdaj ful občutljiva, vse me pahne v depro, moram se prav pripravit da ne mislim na slabe in temačne zadeve user posted image  Sloh ne smem brati kakih žalostnih zadev ali naprimer poporodnih zgodb ali takšnih zapiskov o duševnih stiskah, k ratam k depresivna, zgodbe me tok prevzamejo oz. se vidim v njih, da če bi še malo študirala na te zgodbe, bi lahko samo še pri psihiatru pristala. Sploh nevem kaj se dogaja z mano, pa včasih sem bila tok vesela ...sej sem še vedno in sem takrat prav srečna, samo te depresivni dnevi in misli me motijo, k se takole pogovarjam s svojimi znankami k so tok stare so vse na istem, a so res kriva leta, a je kriv ta hiter tempo življenja...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
4.1.2008 9:15:43   
ery
O dej nehi o mozoljih..jaz sem tudi porazna... user posted image

Tiamo, sej po moje, da vsakega človeka take zgodbe prizadenejo, ampak če si depresivna, to je pa potem druga pesem...
Ampak kaj češ, tudi taki dnevi pridejo.. isto je pri meni...pride dan da bi kar jokala...
Tiamo, moraš s epogledati v ogledalce in si rečt, da si srečna, ker imaš dobrega moža, zdravo hčerko, da si ti lepa, zdrava in oh in sploh....

Pa kaj tebi to sploh govorim...se mi zdi, da si ti vedno "naspidirana", pa letaš sem in tja, imaš polno energije.... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
4.1.2008 9:32:41   
Tiamo
Tiamo, moraš s epogledati v ogledalce in si rečt, da si srečna, ker imaš dobrega moža, zdravo hčerko, da si ti lepa, zdrava in oh in sploh....
ja, ja..tole ne velja zame, sem čist brez samozavesti, tudi če spim z ogledalom in si vsak dan govorim, da sem srečna ..mi ne pride do živega. To je življenje, nikoli nismo popolnoma srečni, seveda sem srečna , da imam mojega B., da imava stanovanje, da imava otroka,...druga plat pa je tista nesrečna, imava kredit, stanovanje lih ni veliko, v službi sem nesrečna in potem takole tale nesrečna plat prevlada in si v nekem čudnem stanju k se prepričuješ, samo veš da ni čist tako. To je življenje si jaz pravim....sej nevem če bi bila ful srečna, če bi zanosila, me je že zdaj strah kako bi, a me bodo hormoni izdali, a bom padla v depresijo ali ne, ker moji napadi pri Demi so mejili na depresijo...drugače nisem v depresiji, sem v nekem čudnem stanju takem zamorjenem. Depresija je 100krat hujša k boli duša in nisi čist pri sebi.

Ej, ery, sva pa zaplavale zdajle v ene čudne vode, hehe...je krivo vreme?

grem na čik, da vidim če bo violinski kaj pametnega napisala k je prijavljena 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
4.1.2008 9:35:00   
Tiamo
aja še to, zdajle me je šef prosil če lahko danes in jutri delam user posted image user posted image  mislim, NE sem bolana in komaj živim....

sem pa srečna, ker je danes plača in nakazali so nam še delo za volitve...in moj račun je končno ugledal štiri mesto število, ki se začne z 1 user posted image user posted image  bo pa kmalu spet na tromestni, ker imam v ponedeljek registracijo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
4.1.2008 9:39:29   
zoya24
Živjo,

Ery in Tiamo vidim, da ste danes bolj filozosko nastrojeni. Glede na to, da se trenutno počutim prav odlično in sem brez mozoljev, nimam kaj za pokomentirat user posted image .

Ery glede rjavega izcedka.  Meni se je pojavil tako v prvi nosečnosti (med 6-8 tednom) in tudi v drugi, kjer sem poleg rjavega izcedka še trikrat zakrvavela, vse skupaj je trajalo od 5-13 tedna, vmes mislim, da sem imela le 4 dni mir, pa je bilo vse ok. Je pa res, da itak nimaš kaj narediti, razen da čakaš, da rjavi izcedki minejo. BOš videla, kako bo na prvem pregledu. No meni so v drugo igotovili hematom, baje zato krvavitve, itak, pa nikoli ne vejo, zakaj točno. SEm imela pa v tem času bolniško.

Pri nas drugače nič novega, zaenkrat smo vsi še zdravi, Žiga je sicer sept začel nekaj po malem pokašljevat, ampak zaenkrat še nič hujšega. Je bil pa baje včeraj ful slabe volje v vrtcu, pa ko sva šla domov sem skor živčnega fasala (hodiva peš domov), ker se je skoz jokal, pa naj ga dvignem, pa nosim. V glavnem sva domov hodila skoraj 20 minut imamva pa 100m, kriza res. Pol sem ga sicer pol poti nesla, samo me je pa še pol dneva nato trebuh spodaj bolel. Pa najbolj mi gre na živce, ko so me vsi ful čudno gledali, kaj delam z otrokom, da se tako dere, pa je itak samo izsiljeval, mah brez veze. Pa pride ena stara mamca mimo, pa sliši, ko malemu razlagam, da ga ne morem dvignit, ker imam dojenčka v trebuhu, pa se že ponuja, če mi ga ona dvigne, pa pomaga nest, sej lepo od nje, ampak, ko si siten, ti nasveti in dobre želje pač ne koristijo, no svaj meni ne.

Sem bila pa včeraj na pregledu, pa CTG, in sva se z ginekologinjo dogovorili da probam roditi naravno in da bomo čakali, da se bo začelo, torej zaenkrat nič predpriprav za CR.

Nič grem si zdaj nekaj za jest naredit, pol pa šibam v trgovino, moram kupit še nekaj nečakinji za 1. roj. dan - jutri praznuje, pa malo moram hladilnik nafilat. Predvsem z bolj zdravi hrano, ker imamo notri same čokolade, še kar posledica praznikov.

Aja še eno vprašanje. Ssm kupila voziček na katerega paše Maxi Cosi lupinica, pa me zanima, če poznate koga, ki bi mi jo prodal. Bi bilo pa fino, da je letnik 2007, pa seveda, da ni preveč obrabljena, kar pa itak ne more biti, če je l. 2007. No če poznate koga, mi sporočite.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
4.1.2008 10:00:56   
ery
user posted image  ja se strinjam..čudno temo sva načeli... Sej bova nehali, d ane bova še bolj zamorjeni...
Se pa strinjam s stabo... Povsod so kake težave, pa doma, pa denar... in se zaradi tega sekiraš... in slabo voljo spravljaš na druge.... DOOOST!!!

O zunaj pa sonček sije... A ni lepo? user posted image  

Zoya, bom videla kaj bo s tem izcedkom, čeprav mi danes kar bolj teče... zadnje dni mi je tko pač izcedek, sedaj pa bolj. Ah... SE ne bom še s tem obremenjevala. Kar bo, pa bo.. Upam pa, na najboljš.

otroci pa znajo izseljevati, kajne? To bi kar znorel, pa še dopovedat mu ne moreš, ker kar trmari. Ampak mamca se je pa izkazala, čeprav vprašanje, če bi hotel iti k njej v naročje...  Hotel je gotovo izrecno tebe..

Zdej grem pa potico pojest, jo je prinesla bivša tajnica.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
4.1.2008 10:32:56   
Tiamo
O zunaj pa sonček sije... A ni lepo?
kje ery, pri nas pa nisve tok stran ni nobenega sonca??

zoya, izsiljevanje je itak glavna dejavnost naših otrok. Demi me orgn izsiljuje, sploh za nosit, lih včeraj greva iz vrtca, ona pa nosit...rečem, da sem bolana, da me boli grlo in da jo ne morem nosit, ona me objame, piha vame in mi da lupčka in pravi: Zdaj je pa dobro a ne? Zdaj me pa lahk nosiš. Seveda sem jo potem nesla, ker jaz ponavadi k se ona udarim to naredim in neha jokat. Znajo, znajo tile naši otroci.

Žal ne poznam nobenega, k ibi ti lupinco prodal in še to letnik 2007.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
4.1.2008 10:33:21   
nanka
Dan,
Tia in Ery uf kakšna tema, kaj naj šele jaz rečem ,ko iman čez en mesec že rojstni dan in bom spet let starejša.

Drugače je pa roka še kar, malo boli, pa bo že. Do 17.1 sem doma, potem imam kontrolo na polikliniki.

Kar se tiče nočnega vstajanja, je naš očka zlat, ker jaz spim kot top in nič ne slišim. Tudi med vikendom sta očka in Zoja prva pokonci, drugi pa spimo kot polhi.

Zoya, kakšen voziček si kupila?

Počai bom začela kosilo kuhati, najbrž kar makarone, jih ima Zoja zelo rada.

Ery kdaj imaš pregled? Žal o izcedku ne vem nič, ker ga do zdaj še nisem imela. Pri nas tudi ni sončka.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
4.1.2008 10:34:50   
Nončika
ALO!

TIAMO, kak je pa kaj s tem, če za 3m uveljavlja otroka ati, 9m pa jaz? kak je kaj z temi zadevami?

Ni nobena vidla slikic moje male N?user posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
4.1.2008 10:38:46   
Nončika
SONČEK KJE PA?

PRI NAS NA SV KONCU JE VSE MEGLENO, FULL TUROBNO. FULL DEPRESIVNO VREME. TIAMOuser posted image , PA NE BIT DEPRESIVNA. JAZ SE TUDI PRIBLIŽUJEM 30L. DO TJA MAN ŠE 4 LETA, UPS SAMO ŠE 3, ČE ŽE PRIŠTEJEM TO LETO.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.1.2008 10:45:08   
Tiamo
klarika, dve vlogi oddajta, eno zate in eno za tvojega. on naj napiše od 01 do 03 mesece, ti pa od 03 do 12 mesecev. Ali pa odajta samo eno in spodaj na prvi strani se napiše še podatke od partnerja,ki uveljavlja razliko od olajšave.

Klarika,čak a jih nisem jaz gledala, pa ne spet jokat user posted image  Dej mi še enkrat geslo....sej mojih tudi ni nobena pogledala, edino Jessy, evo še jaz jokam user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.1.2008 10:46:28   
nanka
Klarika, ko dobiš odločbo se pritožiš in napišeš popravek, vsaj tako sem jaz to razumela, sem pa na istem, ker do zdaj sva jih delila na 11+1, se mi je to najbolj splačalo.

Sem šla pgledat slikice, pa je že prava damica, a konjev se ni nič bala? A ste jih božali tudi?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.1.2008 10:48:29   
Tiamo
ej punce a ste že razmišljale kaj o Pustu. Jaz sem se odločila, da če Demi ne bo več prav čebelica iz lanskega leta, ji dam sešiti oz. priredim oblačila, ki jih ima doma za fifi. Sem ful študirala in na koncu ugotovila, da za v vrtec, ne more biti kaj kosmatega (pes, lev, medo) in prišla na idejo za Fifi. je super oblečena za, da ji ne bo vroče v vrtcu.

user posted image

oz.

user posted image  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?