|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
4.1.2008 14:35:15   
Nončika
Ery, res kot če bi res bila tvoja Nika. samo Naša ljubka Erika?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
4.1.2008 14:39:35   
ery
O fak pa je res Nika, js bom zadavla sestrično.. Pa še zmotili so se....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
4.1.2008 14:45:16   
ery
Sem ji že poslala naj popravijo :)..če bodo :)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
4.1.2008 15:37:03   
petri85
IZVIRNO SPOROČILO: klarika

PETRI85, hja kaj pa misliš kolk sma mlada? me prav zanima kolk nama daš!user posted image

Hja, bi rekla, da jih imaš ti tam 23-24, tvoj pa kako leto več...za kolk sem se zmotilauser posted image ???

Ery, res se mi je takoj zdelo, da je tvoja Nika! Ni vsaka punčka tako fotogenična!user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
4.1.2008 15:37:22   
Pikaču
Tiamo, klarika, cart slikice, joj, kako naši otroci hitro rastejo, kajne?

Glede vstajanja ponoči se tudi jaz pridružujem večini, da moj mož še nikoli, ampak resnično, nikoli ni ponoči vstal, niti ni nikoli pošteno v kopalnici, ko se Ema kopa. To pa zato, ker mu je vroče user posted image . Ah, kaj čem vse razlagat, je pa tud res, da če sama naredim vse, je kolkrt tolk v redu narejeno in se ne rabim sekirat. Tko da mal sem pa tud sama kriva, k sem ga tko navadla. Zdej pa mam.

Ema spi, vendar vam moram povedati, da jo kar težko uspavam, tko da ne vem več, koliko časa bo še potrebovala popoldanski spanec, mislim pa, da ne veš dolgo. Sej sem že povedala, da mamo zvečer pogoste rituale, zdej pa še popoldne. Ampak potem ko se pa umiri, pa zaspi v minuti in spi do tri ure.

Glede pusta moram priznati, da sem že razmišljala, in sicer, ima moja sestra kostum za telebajska Lili, pa jo bomo kar v to naštimali. Pa itak je čisto mahnjena na telebajske. Za dedka mraza pa je tudi dobila zvočnega telebajska Lili. Mami pa očka se bosta pa malo umila, pa bosta maškari user posted image user posted image user posted image .

Tiamo, Ery, ve pa maste debato. Tudi meni leta tko hitro bežijo, smo ravnokar danes obujali spomine pri moji kolegici, kako je bilo leta 1999, pa smo ga žurale. No, zdej mam pa tud sama še 3 leta do okrogle tridesete.

Zoya24, Nanka, luštni vozički, sama sem imela za Emo enega od Pikolo, ima vse možne stvari naštimane, je pa res, da ima tavelika kolesa in je kar malo neroden, ko se ga zloži, vsaj v moj avto ni šel cel, sem morala kolesa dol pobrat, da sem ga stlačla. Če bi imela možnost ponovno kupiti voziček, bi kupila drugačnega.

Danes sem dobila plačo, sicer s trimestno številko, ampak ravno prav, grem plačat položnice in popoldne še v trgovino, ker jutri dobimo na kosilo ljudi.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
4.1.2008 15:40:09   
Pikaču
Klarika, dam ti 28 let. Pa prosim ne zameri, če sem fejst mim usekala!!

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
4.1.2008 15:43:10   
Jessy
user posted image user posted image user posted image za Niko!!!user posted image user posted image user posted image  Takoj, ko sem videla slikco, sem vedela, da je to Nika! SUPER!!!user posted image user posted image user posted image

Tiamo, daj ti meni povedati o kakšni olajšavi govoriš? Jaz nimam pojma, da moram kaj oddati??? A se po ta novem ne piše olajšav ob oddaji davčne napovedi???

Klarika, tudi jaz sem šla pogledat slikce že včeraj, sam se potem nisem uspela še nič javiti, ker mi je časa zmanjkovalo. Na teh slikcah sta obe taki kot v resnici! user posted image  Tvojega pa v živo nisem videla tak, da ne morem komentirati! Je pa moglo biti to eno posebno doživetje zanjo, kajne? Ti otroci so nori na živali!

Sem se zdaj spomnila, da smo bili že skoraj v Prekmurju, ko nekaj prismrdi v avto in Neja vpraša, kaj to je. Pa nikakor ni hotela razumeti, da je od zunaj prismrdelo. Ker je postavljala toliko vprašanj, sem ji na koncu rekla, da se je jelenček Rudolf pokakal nekje v gozdu ob cesti in da tisto smrdi. A mi ni potem vso preostalo pot (cca 30 min) stalno govorila o Rudolfu in njegovemu kakcu ter me spraševala, da zakaj se je pa tam pokakal. Sem ji rekla, da ne vem in da ko ga vidiva, da ga vprašava. user posted image  Še prejšnji dan mi je omenila, da morava Rudolfa vprašati, zakaj se je kar tam pokakal. user posted image

Glede naših dečkov in vstajanja za otroke...kar se tiče noči, lahko rečem, da odkar ne dojim, mi ni treba skoraj nikoli vstati in jo poštima moj. Edino izjemoma, če jo piči in zahteva mene. Jaz sem drugače govorila za JUTRA, ki so meni tako zelo dragocena! Jaz bi rada kdaj zjutraj dlje spala! user posted image

A vaši otročki še spijo popoldne??? Neja v toplicah ni nič spala, pa je ravno tako šla ob 21h spat in vstajala okrog 9.30. Zdaj, ko smo doma, jo damo spat, ampak opažam, da je zvečer ne moremo spraviti spat pred 22. uro. Včeraj je imela ene izpade zvečer in mi ni pustila umiti zob. Nekaj časa sem se dajala z njo, potem sem jo pa popokala v sobo in ji rekla, da bo imela pa umazane. Pol se je pa šele začelo ta veselo. Nekako se je odločila, da bo pustila umiti zobe. Potem je hotela lulati v školjko, a se ni hotela usesti nanjo! user posted image  Halo??? Kako bo pa lulala??? So mi skoraj živci popustili. Sem se potem skulirala, jo pošteno pocartala, ji prebrala pravljico in jo dala spat. A je treba toliko enega joka preden ti uspe vse to??? Kak večer je pa res kot bi jo pičila muha.

Kaj boste delale danes? Jaz še ne vem. Ven se mi ne ljubi iti, ampak bova verjetno vseeno šli. Malce se naslanjam na to, da jo je že tast peljal dopoldne na doooolg sprehod v mesto in nazaj. Bomo vidli, no!
Zdaj pa grem na en sladoled! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
4.1.2008 15:49:14   
Jessy
Ko sem zdaj prebrala mail od Pikaču, sem se spomnila, da sem pozabila povedati okrog pusta. Jaz sem Nejo nameravala obleči v lansko pikapolonico, ker je narejena za starost 7 let, ker pa je Pikaču nekaj omenila telebajska, sem se spomnila, da ima moja sestra ta rdečega in ji bo najbrž bolj prav kot pikapolonica, tako da bo najverjetneje kar telebajsek. Novega ji nimam namena kupovati.
Mi je pa tvoja ideja, Tiamo, o Fifi zelo všeč. Kar je na slikci je zelo lepo!!!

Violinski, a že kaj razmišljaš s čim boš pogostila ljudi, ki ti pridejo čestitati? Jaz sem z mislimi že tam in iščem eno simpl preprosto varianto, da bom imela kar se da najmanj dela.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
4.1.2008 15:54:34   
petri85
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Glede naših dečkov in vstajanja za otroke...kar se tiče noči, lahko rečem, da odkar ne dojim, mi ni treba skoraj nikoli vstati in jo poštima moj. Edino izjemoma, če jo piči in zahteva mene. Jaz sem drugače govorila za JUTRA, ki so meni tako zelo dragocena! Jaz bi rada kdaj zjutraj dlje spala! user posted image

A vaši otročki še spijo popoldne??? Neja v toplicah ni nič spala, pa je ravno tako šla ob 21h spat in vstajala okrog 9.30. Zdaj, ko smo doma, jo damo spat, ampak opažam, da je zvečer ne moremo spraviti spat pred 22. uro. Včeraj je imela ene izpade zvečer in mi ni pustila umiti zob. Nekaj časa sem se dajala z njo, potem sem jo pa popokala v sobo in ji rekla, da bo imela pa umazane. Pol se je pa šele začelo ta veselo. Nekako se je odločila, da bo pustila umiti zobe. Potem je hotela lulati v školjko, a se ni hotela usesti nanjo! user posted image  Halo??? Kako bo pa lulala??? So mi skoraj živci popustili. Sem se potem skulirala, jo pošteno pocartala, ji prebrala pravljico in jo dala spat. A je treba toliko enega joka preden ti uspe vse to??? Kak večer je pa res kot bi jo pičila muha.

No, moj user posted image  je pa res zlat! Vsak dan vsaj enega zvečer okoplje, če imam pa jaz aerobiko pa oba brez problema spat spravi. Med vikendom pa tudi on vstane, takrat, ko se David zbudi in se gresta zabavat v dnevno sobo...zato smo pa brez problema imel otroka en za drugimuser posted image

Jessy, saj to sem že večkrat povedala, da sta naša dva fanta velika zaspanca...v glavnem David v vrtcu čez dan spi 2 uri, med vikendom pa 3 ure al pša še mal več...če te runde ne odbrenka je čist preč.

Aja, glede lulanja imamo pa mi drug problem...velik še ni dovolj, da bi lulal stoje, tako, kot to fantki delajouser posted image ...pa ga včasih prime lih ko smo v kakšni trgovini...tam pa veste, kolk čisti so WCjiuser posted image ...in imava velikokrat probleme najti dovolj papirja, da se gor usede...kako pa ve rešite to???

< Sporočilo je popravil petri85 -- 4.1.2008 16:01:42 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
4.1.2008 16:33:03   
zoya24
Petri mi lulamo stoje, vendar stoji na prstih, enako lula doma. Zaenkrat se obnese.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
4.1.2008 17:03:51   
Jessy
Petri, zaenkrat smo še vedno naleteli na WC-je z zadostno količino WC papirja ali pa celo s tistim posebnim papirjem za na školjko, tako da vedno vse obložim preden je gor posedem. Drgač imam pa robčke s seboj in bi jih položila, če ne bi bilo papirja.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
4.1.2008 17:29:24   
petri85
IZVIRNO SPOROČILO: zoya24

Petri mi lulamo stoje, vendar stoji na prstih, enako lula doma. Zaenkrat se obnese.

O, potem se bo pa David tudi tako naučil...pa bo res lažje!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
4.1.2008 23:01:51   
natasaxy
Čer.

Kolk ste spe pridne. Sem glih s plesnih prdirkala tko, da nisem nič zapsana, pa še mir in čas zase imamuser posted image user posted image user posted image . Tale kratek delovni teden mi prav ustreza.

A veste, da nas še čakajo osebni razgovori v januarju. Pa glih zdej se je naš direktor to spomnu k trepetam za pogodbouser posted image . K pri nas je tko, da se glih vtakne v vsako malenkost (tudi če si kdaj kakšen košček papirja nepravilno zalimal ali odrezal), tko da vem da težim sam me res skrbi kako bo šlo vse skupaj. Že tko gre vse k user posted image , ampak službo pa vseeno rabim, predno ne zbrskam kaj bolj primernega:)

Glede spanja mojo zgodbo že poznate. Je podobna kot od Petri85. Naš če ne spi popoldne min. 2 ure je totalna koma in samo jokamo. Med prazniki se je fant naspal, tako da tudi ko je bil zdej dva dni v vrtcu (kjer je spal cca 1,5 po kosilu) je bilo doma čisto o.k do enih pol sedmih, potem ga pa že zvija. Naš res rabi ogromno spanja/14-15 ur to pa je cifra:)

Drugače imamo pa sedaj obdobje objemanja, stiskanja. Ko sem ga prišla v vrtec iskat me je pol ure objemal, doma se igra in kar naenkrat se spomni in pride k meni ter se hoče objemat in lubčkat. Joj fant, kaj bodo šele punce rekle čez 15 letuser posted image . No sej se mi drugače prav fino zdi, da se tako rad objema:)

Maškare,...to pa res še ne vemo kaj bomo. Moram pa it en kup slikic vaših novih pogledat, si bom vzela čas.

Zdej pa šibam še mal surfat, potem pa spat.

Se tipkamo,...nočko

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
4.1.2008 23:02:39   
violinski
Čer!

Tiamo, upam da nisi vsa bolna in da ti jutri ni treba delat, ampak jaz bi vseeno imela geslo za pogledat tvoj zadnji album. Tisto običajno geslo mi ne prime.

Že imate plače? Uf uf uf uf, pri nas je treba čakat do 9., ker bo šele takrat peti delovni dan v mesecu. Ampak štirimestno lahko samo sanjam.

Sem brala prej, ste se menle o dohodnini - jaz sem si vedno preračunala, katerega od otrok se mi najbolj splača koliko časa uveljavljat, zdej pa ne vem, kaj naj naredim. Vsako leto je bilo drugače, lani je celo bilo tako, da sem sebi napisala enega otroka 5 in enega 7 mesecev, za letos pa ne vem, kje naj si to preračunam. Po moje se bom ta vikend lotila iskanja vseh plačilnih list in se bom malo temu posvetila.

Mi lulamo na papirju (Lana), ker punčke pač stoje ne morejo, jaz je pa tudi ne morem držati nad školjko ker sem 1. premajhna in 2. imam preslab križ - če se enkrat sklonim in imam kaj težkega v rokah, se ne zravnam več.

Mate kake novoletne resolucije? Jaz sem se v letošnjem letu razjezila na ljudi, ki mi pravijo, da sem se zredila (saj sem se res, a vendar), ki pravijo, da je najbolj pomembno v življenju shujšat in tako naprej. user posted image Moja sestrična se bo poročila konec maja in mama mi že soli pamet, da bo treba do takrat shujšat. Stric, ki me ni videl eno leto je opazil samo to, da sem se v tem času zredila. Totalno sem zatežila, da sem vmes menjala oz. dobila stalno službo, da imam dva zdrava in srečna otroka, srečno družinsko življenje in da sem se tudi preselila ter organizirala prenovo stanovanja in da to, da sem se zredila še zdaleč ni moj edini in najboljši dosežek. Al me je pogrelo user posted image . Ampak res, no, kaj se pa gremo, ljudje božji, samo gledamo, kje nam kakšna stvar narobe visi, sam imiđ je pomemben, vse druge vrednote so šle k hudiču?

Vidiš, Tia, ti greš včasih v depro, jaz se včasih totalno razpalim. Ma tko je, vsak ima svoj način sekiranja. Mene je izučilo ene par življenjskih izkušenj - moj oče je pri moji starosti že okreval od tumorja, katerega vzrok je v veliki meri bil tudi stres na delovnem mestu. Zdaj, pri svojih letih sem preživela tudi Kristusa, se ne bom pustila soliti pameti od nekoga, ki ne uživa v ogromnem toplem sendviču, kosu pizze ali lasagne ali krožniku testenin user posted image .

Ok, premalo migam, se strinjam. In to je edina stvar, ki jo bom spremenila. Ko mine ta peklenski mraz, ki tudi mene vsakodnevno spravlja v slabo voljo grem spet plavat, ko pospravimo smrečico, na njeno mesto postavim Orbitrek, ko pridejo pomladne sapice se lotim laufa. V hrani bom pa črtala odvisnost od ogljikovih hidratov. Ampak to zaradi zdravja, ne pa zato, da mi bo pomladanski kostimček bolje pristojal.

Jessy, glede na to, da bo med mojimi povabljenimi tudi vegetarijanka, sem se odločila za polnjene bučke z bešamelom, vsekakor pa tudi indijskega piščanca po receptu mojega naljubšega kuharja Ainsleya Harriota, katerega knjigo sem v popolno presenečenje dobila pod jelko od user posted image Dedka Mraza ali morda lososa na žaru - v Lidlu prodajajo izjemno dobre lososove filete. Za prilogo še ne vem, če bi delala mogoče pitulice ali bi raje vrgla krompir v pečico. Gostje bodo prinesli solato, za sladico so mi naročili šarloto, za presenečenje pa bodo dateljni, polnjeni z mascarponejem.

To vse bo v nedeljo, čeprav bo RD šele v torek, v ponedeljek pa peljem možeka na pozno kosilo (otroke itak čuva tašča) in mogoče v kino. Pa koktajl sem si dala obljubit. Na računu pa je 0,00€, tako da ne bova pretiravala.

A sem spet pretiravala? Se opravičujem.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.1.2008 10:56:05   
Jessy
Dobro jutro!

Mi smo se pošteno naspali - kar do 10.20! user posted image  Neja se je zagotovo že prej zbudila, a je bil tiho in se igrala v posteljici. user posted image  Sta prišla zvečer k nam prijatelja s katerima smo bili v Moravcih in smo imeli "piknik" ob pici in pijači, ki nam je še ostala. user posted image  Smo potegnili do 0.30 in je prav pasalo!

Violinski, to s kilami mi je še kako poznano, saj sem se samo med prazniki zredila kar 2,5 kg. Sama sem si rekla, da po novem letu začnem z dieto, pa je do danes še nisem. Se mi zdi, da so ponedeljki najprimernejši za kaj takega. Bi me pa totalno vse minilo, če bi mi o hujšanju kdo od domačih kaj rekel. V tem primeru se hujšanja že iz principa ne bi lotila, saj mi take stvari že od nekdaj gredo strašno na živce.

Za RD vidim, da boš kar konkretno pripravljala stvari. Mi lososa še nikoli nismo jedli, tako da mi še na pamet ne pride kaj takega. V bistvu se letos bolj nagibam k narezku, saj ni treba vsakemu posebej streči, kot je to potrebno pri kosilu. Za prijatelje bom skoraj sigurno naredila mesni fondi. Sladic pa še nimam v mislih.
Bom pa tudi jaz pripravljala že naslednji vikend, ker imam RD na ponedeljek, saj mi en vikend pozneje ne bo uspelo, ker imam v petek in soboto izobraževanje, tak da ne bo časa za veselje.
A se ti slučajno ljubi prepisovati revept za indijskega piščanca??? Me zanima, kaj je notri in kako se dela. Morda se opogumim. Za tega kuharja pa prvič slišim. Se vidi, da živim v eni luknji, kjer ni življenja.

Grem zdaj kaj skuhat!
čau

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.1.2008 13:52:25   
violinski
Jessy, saj nas ne bo veliko - šest odraslih in šest otrok (10, 5, 4, 2, 2, 0'5 let) in bomo čisto sedeči, verjetno bodo otroci bolj leteči user posted image . Moja jedilna miza je pa itak taka, da gre 10 ljudi na komot okoli. So pa to vse stvari, ki se jih naredi v par minutah - lososa naprimer najprej mariniraš v limoni, opečeš ga pa v žar ponvi 4 minute na eni in 2 minuti na drugi strani, bučke pa se same pečejo.

Da ne tipkam: http://www.ainsley-harriott.com/ainsley-harriott-recipes-meat-17.htm tule je recept v angleščini - malo ga bom priredila (nimam dvobarvnih paprik user posted image ). No, pa brez kus kusa bo, čeprav bi verjetno pasal zraven.

Ainsley je drugače svoj čas imel na angleškem BBC TV oddajo Ready Steady Cook - kjer so se kuharji merili v tem, kdo naredi boljšo jed iz naključnih sestavin v 20 minutah. To je bilo veliko veliko veliko let prej, preden so oddajo naredili tudi na hrvaški TV, kasneje na italijanski TV, kjer jo imajo še danes (vsak dan od pol enih do pol dveh, samo ob nedeljah ne), pa menda je celo pri nas nekoč bila taka oddaja, ampak jaz se je ne spomnim. Ainsley pravzaprav ni bil prvi, ki je to oddajo vodil, najprej jo je vodila ena gospa, ki o kuhanju ni imela pojma in je Ainsley sodeloval kot eden od tekmujočih kuharjev. Kasneje je prevzel vodenje in pri njem se je zvrstila cela vrsta najboljših angleških kuharjev z idejami za dol past. Jaz sem redno cedila sline, ko so na BBC Prime ponavljali stare sezone.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.1.2008 14:07:26   
Jessy
Šit ej, kolk to dobr zgleda, Violinski! user posted image  A je to pri tebi že preizkušen recept al ga boš delala prvič? A daš ti paprike al feferone???

To bom pa zagotovo enkrat v bližnji prihodnosti sprobala. user posted image  Stran pa je že med priljubljenimi, ker vidim že po slikcah, da mi je pisano na kožo!user posted image

In ja, ta tip je res imel oddajo na naši TV. Sem ga jaz tudi gledala.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.1.2008 14:20:45   
tina104
Danes je res en ful čuden dan. Zdaj sem se vsaj malo nasmejala, ko sem brala tvoj post o kilahuser posted image . Meni tudi gredo kar gor, ko pa tako rada jem. No, med temi prazniki nisem imela nekega ekstra apetita in ni šlo nič or, ampak zdaj se je apetit vrnil, pa tako rada kaj spečem, pa aparat za peko kruha imam ... posledice so kar vidne. Bom nekega dne spet hujšala, ne še zdaj ...

Da še jaz malo pojamram, zakaj je čuden dan. Moj dragi je zjutraj imel prometno nesrečo. Hvala bogu, da je z njim vse ok, avta še sicer nisem videla, baje ni fejst videt, ampak stroški bodo vseeno kar veliki. V bistvu se je zaletel na dvorišču svoje službe, ker je bilo ful spolzko, ko je noter zavil in priletel e v elektro omarico, da cela okolica en čas ni imela elektrike. Še preden je šel v službo, je zunaj pred hišo padel na leduuser posted image .
Poleg tega nam je 3 ni pred novim letom crknila peč za centralno na drva. V glavnem sami stroški in čeprav sem prejšnjo plačo imela štirimestno cifro (nekaj malega čez 1000), denar kar gre, in to za take nepredvidene stvari.

Slikice sem pogledala, vsi ste lepi, klarika tvojih nisem nič kaj komentirala, ko pa so samo 3 slike.
Moram se še jaz potrudit in dat kake slike gor v kratkem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.1.2008 14:33:08   
tina104
Glede pusta nisem še nič razmišljala, zdaj mi je na pamet padlo, da bi lahko Aljaža oblekla v Nodija. Samo kapo bi bilo treba zašit, drugo bi že nekak navadna oblačila skupaj skombinirali. Bomo videli, lani Aljaž za pusta še ni bil nič našemljen.
Je pa mi zelo všeč tvoja ideja, Tiamo, sploh če ima Demi rada to risanko.

Še glede dnevnega spanja. Naš ga še vedno potrebuje, ker če ne gre spat, je groooooooooozno tečen. Nič se ne da z njim. No, občasno se zgodi, da ne gre spat, ampak redko. V vrtcu mislim, da spijo max. 2 uri, če je doma, je sposoben spat tudi 3 ure. Zadnjič sem bila čez dan odsotna in je spal baje 4 ure!!!! Mislim, jaz ga ne bi pustila tako dolgo spat. Potem pa ni čudno, da zvečer ne gre spat pred 21., zjutraj pa spi zelo različno, ponavadi do 7.00.

Glede lulanja - Aljaž je zdaj doma že čez dan kar brez plenice, lulat lepo hodi na kahlico, če gremo kam, mu ponavadi še damo plenico, ne pa vedno, odvino, če je tisti dan že kakal ali ne, namreč blato kar nekako zadržuje Če ima plenico gor, je sposoben kakat 6x na dan, ko nima plenice sploh ne kaka in potem npr. kaka zgodaj zjutraj, ko še ima plenico. Nekaj krat je kakal tudi v hlače, zato še ne upamo hodit preveč okoli brez plenice.Pri babici smo ponavadi brez in tam  tudi malo nižja školjka in lahko lula stoje. Ko je lulal sede na školjki, se je ponavadi polulal po hlačahuser posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
6.1.2008 13:20:49   
tina104
Vidim, da večina uživa vikend, ko pa nobena nič ne piše.

No, jaz sem spet prišla jamrat. Vseh slabih dogodkov včeraj še ni bilo konec. Ponoči je umrl moj stric. user posted image Vem samo, da je padel in umrl, zdaj pa ne vejo, če od padca ali je kaka kap ali kaj. Pa ravno danes smo mislili prazovat 20. rojstni dan njegove hčerke (moje sestrične), poleg tega ima danes roj. dan tudi moj ata.
Zdaj sem kar precej deresivno razpoložena. Že zadnjič sem mislila nekaj napisat o tem, ko sta se Ery in Tiamo o tem pogovarjali. V bistvu sem jaz tako čudna. Ko je vse v najlepšem redu, ko gre vse lepo, jaz nonstop razmišljam, kaj pa če ... (kaj pa če se Aljažu ali mojemu dragemu kaj zgodi, kaj pa če ...), saj poskušam biti optimistična, ampak pridejo dnevi, ko se mi kar kake črne misli podijo po glavi. 
V glavnem, upam, da slab začetek leta pomeni boljši konec.

Zdaj pa prosim, napišite kaj lepega in smešnega da se malo razvedrim. 

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
6.1.2008 13:28:06   
tina104
Zdaj sem se spomnila ene take zame smešne zgodbice, kakšne ideje vse imajo naši otročki v glavi.

Predvčerajšnjim je prišel Aljaž zvečer v kopalnico, ko sem se umivala, se začel slačit in se tudi slekel, potem pa razgrnil brisačo po tleh in legel na trebuh na brisačo ter rekel, da leži na plaži.user posted image  Sploh ne vem, kako je prišel na to, ko pa nikoli nismo nekaj ekstra ležali na plaži, sploh pa se nismo o tem nič pogovarjali.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
6.1.2008 15:18:04   
Pikaču
Tina104, iskreno sožalje ob izgubi strica. Bodi močna.

Upam tudi, da je s tvojim možem vse v redu in da nima kakšnih hujših poškodb, avto bosta pa že poštimala, važn da je on ok. Pri nas imamo centralno peč, staro, mislim da 17 let, pa sem že predlagala, da bi novo kupili, pa sem naletela na gluha ušesa. Tko da najbrž tast tud čaka gdaj bo vse ven vrglu, pol bomo pa končno novo kupili. Itak so pa oni šefi v hiši, ...pa naj bo po njihovo.

Ema in očka spita, je pa začela zdej iz svoje sobice knjigice nosit v spalnico, pa je prej oba poklicala in sva se mogla uležat, pa pravi, da bo ona zdej knjigice brala, midva naj pa spiva. In res če sva malo očke odprla, jih je že tiščala dol user posted image user posted image . No, sej potem je še sama lučko ugasnila, pa še malo zapela in zaspala. Je pa mela danes rekord za spanje zjutraj, je vstala ob 9 uri. Smo šli potem še v štacuno po mleko in olje, k gre jutri vse gor, pa sem dobila zadnjo šteko mleka, olja pa nič, si morte predstavljat, prazne stelaže. No, sej bi tudi jaz lahko šla kakšen dan prej to zrihtat. Sicer sem pa bla, pa sem pozabila. Nič zato, kupit bo vseeno še treba, ne glede na ceno. Sam zdej bo pa res treba preračunavat in gledati ceno, ker moram priznati , da jih zdej glih nisem zlo natančno.

Jutri gre Ema v vrtec, se že veseli, jaz v službo, mož pa v "službo" papirje zrihtat, bomo vidli, mogoče se bo še kaj pametnega zmenu. Smo nekaj vez uporabili, pa bomo vidli, če bo zaleglo. Drgače pa je bil prejšnji teden na zavodu, kjer so mu rekli, da se mora prijaviti v roku enga mesca od prekinitve delovnega razmerja.

Tina104, za boljšo voljo in pogum ti pošiljam user posted image , vsem ostalim pa user posted image user posted image . Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
6.1.2008 18:07:43   
Jessy
Lep pozdrav tudi od mene!

Tina104, ob izgubi strica ti izrekamo iskreno sožalje! user posted image  
Teh dogodkov se vsi bojimo, a žal še prekmalu pridejo. Sem pa jaz ista kot ti, da velikokrat razmišljam pesimistično in si kar v glavi delam scenarije, kako mi bodo nekega dne pozvonili na vratih in povedali, da je moj mož imel prometno nesrečo. Žal res prepogosto o tem razmišljam, saj je preveč na poti in to me skrbi, še posebej, ko vem kako neprespan seda v avto in dela ogromne razdalje. Sicer srčno upam, da do tega nikoli ne pride, sam veš pa res ne nikoli.
Se vam pa res kar kopičijo nesreče. Upam, da s tvojim ni kaj hujšega. Pločevino se bo že poklepalo, čeprav bodo stroški.

Se mi pa še vedno zdi, da zadnjih nekaj mesecev resnično ni naklonjenih avgustovkam. Ko bi se le ta slabo vse skupaj že končalo!

Tudi mi smo danes dolgo poležali. Ob 10.20 sem vstala in šla k Neji, ki je tudi še lepo poležavala pod odejo. Sicer ni spala, ampak zgleda da ji je pasalo, saj naju ni nič klicala.
Popoldne smo preživeli pri mojih starših, kjer smo imeli tudi kosilo. Zdaj pa smo doma, jaz sem zamesila kruh, potem pa dobimo še obiske.

Zaloge testenin in olja so tudi v našem kraju pošle. Jaz resno razmišljam, da ko spraznemo trenutne zaloge, da se podamo po špežo v Italijo, kot smo že pred leti hodili in da naredim eno računico, če se splača ali ne.
Pri kruhu že precej prišparamo, ker ga sama pečem.

Zdaj pa morem nehat, ker že drugi čakajo na računalnik. Čau bau

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
7.1.2008 8:11:27   
Tiamo
Dobro jutro,

Tina tudi jaz ti izrekam sožalje ob izgubi strica. Grozno je da se je to zgodilo v pričakovanju rojstnega dneva njegove hčerke. Tvojemu dragemu pa povej, da pločevina in € niso tok vredni kot življenje.

Jamramo, jamramo, saj nekje lahko. Tale dolga zima nas pripravi do tega. Sem se kar odahnila, ko berem, da imate tudi druge črne scenarije v glavi. Sem mislila, da se to samo meni dogaja, mi je lažje k vidim, da je to čist naravno in da se tudi drugim dogaja. Jessy jaz sem imela pred kakima 2 letoma skoz scenarije o nezgodah na cesti mojega. No pa so minili in zdaj imam pa scenarije o mojih letih oz. starostiuser posted image  Lih s prijateljico k je prišla iz Anglije sva se pogovarjale, o teh scenarijih in depresijah in ugotovile, da je to moderno življenje. Da nas to življenje pripelje do teh scenarijev, ker je naše življenje postalo preveč enolično, ni borbe za preživetje. Še vedno smo "živali" in potrebujemo borbo za preživetje, vendar v današnjem času imamo vsega dovolj (čeprav skoz jamramo, da se vse draži, in imamo premalo €). Naše živalske instinkte hoče današnja družba zatreti in pač ti instinkti butnejo ven v obliki teh scenarijev in depresij. Če bi vsak dan vstajali in šli na polje delat, se verjetno ne bi tok sekirali, sekirali bi se ali nam bi vzklilo žito ali ne, itd....da neham nakladat...samo poanta je res v tem.

Jaz sem tako tako, med vikendom sem bolj ali manj počivala, se vidi v rasulu našega stanovanja. Nesmem se prenaprezat, ker mi takoj vroče rata. Včeraj sem imela 37 vročine, danes 36,4, tako da sem šla v službo. Grlo me je negalo boleti, se mi je pa vse skupaj prestavilo na nos. Tako, da imam zabasan nos. Je pa problem, da imava kljub zračenju, zaprtih radiatorjih v spalnici zelo zelo suh zrak. Edino v spalnici imava novo okno in se pozna, da je orng izolacijsko in nič ne piha in ne propušča zraka. Zjutraj se zbudiva, obadva, čist s suhim, bolečim grlom, komaj požirava slino. Sva zdaj imela na okenski polici posodo vode in mokro brisačo na radiatorju, meni je udarilo na nos, moj se pa še vedno zbuja z bolečim grlom. Bova morala kupiti vlažilec zraka. Še dobro, da je Demi uredu.

Glede dohodnine, je letos tako, da nam ne bo treba nič oddajati napovedi, vse bo naredila davčna..kar je naša naloga, je to , da moramo olajšave za otroke, pokojniska varčevanja oddati do 31.1.2008 ali se potem pritožiti na odločbo. Letos ne bo nobenih drugih olajšav, user posted image !!! Če imate otroke prijavljene med letom, NIMATE OLAJŠAV. 

Kar se pa tiče telih podražitev in delanja zalog, mah itak bodo zaloge pošle in kok si potem prišparal, skoraj nič. Tako, kot Jessy pravi, bomo hodili pa v Italijo in Avstrijo, kot pred mnogimi leti.

Delo kliče, bom mogla danes še na izpostavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
7.1.2008 9:04:43   
Nončika
Alo!

Pa je vikend mimo, in to z atomsko hitrostjo. Pa smo spet v službah, no vsaj nekatere. Mi mamo splošno zbrko. Ta glavni računalnik je fuč. TIAMO HELP!!! Je že naš računalničar na poti. Šhit je v tem, da blagajna ne dela.

Petri85, mim si usekala: pri meni za 3-4 leta, pri mojem pa za celih 5-6 let. Jaz sem-bom kmalu (UFFFFFFF) 27l, moj pa bo letos 30l. sma pa mlada, ja. Samo na videz. Sicer pa pomemebno je to kako mlad se počutiš. Jaz sem še vedno stara 17l, hja, ko bi le bilo res.

Sicer pa lepo, da si me pomladila. user posted image user posted image user posted image  Mi bo prišlo vse to prav čez 10-20l, se bom lažje zlagala in samo sebe hitro pomladila. Fajn a ne?

Pikaču me je pa postaralauser posted image user posted image -ni panike. user posted image user posted image

Toliko za zdaj, zdaj grem prebrat vse poste od petka popoldan,sobote in nedelje.

Se še kaj zglasim. Če pa nam popravijo program, pol pa z polno paro delam.

Pa-pa!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?