|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
3.1.2008 20:24:45   
arneja
Sonček33, upam, da se zdaj že kaj bolje počutiš user posted image . Spomni se, da je svet poln rožic tete Pehte user posted image .

Pf, jaz sem tudi opazila, da po tistem, ko meni ni uspelo, sem bila še bolj potrta, ko sem brala, da je še pri kateri drugi šlo kaj narobe in se mi je zdelo bolj pametno ne brati foruma. Samo me je hitro minilo user posted image .

Dakec, upam, da bova danes bolje spali user posted image . Mene že zdajle očke pečejo.

Ribica, a ti si pa dragega hotela naštimati, da on na testek pogleda user posted image ? Me zanima, kakšne ideje bom imela jaz, ko bom enkrat tako daleč user posted image . UZ pa še ni prišel po pošti, sicer bi te z Abro povabili k nama user posted image .

Dejzi, sokec še kar pridno zaprt čaka v omari, me nič ne matra, da bi ga user posted image .

Dajamaja, kaj je pa zdaj to s tvojimi ledvicami? Jaz sem si pa čaj za ledvice danes kupila v lekarni, da jih malo prepucam, ker je karmen zadnjič rekla, da imam nekam trd sečevod ali nekaj takšnega. Jaz pa k Reškotu okoli 8. čez en mesec user posted image . Kako komaj čakam user posted image .

Mmm, Pikovit, tvoje kosilo bi pa jaz tudi zmazala user posted image .

Nina, bravo za tvojih šest celic user posted image . Si dobila injekcijo, pa te je vseeno bolelo??

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.1.2008 20:36:35   
Abra
Ojla pupe.
Jaz sem res boljše volje, čeprav je malček res premajhen. Si mislim, da je tisti, ki ga je že na transferju sračkal, pa pol najprej malo raziskoval, medtem pa pozabil rast. Zdaj se je pa končno spomnil user posted image

Dajamaja a veš, da sem si prej prav banane šla kupit v trgovino in sem ravno eno pojedla. Mi je tamal že zgleda naroču, da to rabim user posted image Kje naj pa melone, lubenice in marelice zdaj dobim? A veljajo tudi vložene, pa zamrznjene maline? Meso mi pa nič ne diši.
Uf, imaš pa pravo turnejo okrog dohtarjev. Držim pesti!

Sonček za druge je res lažje bi pozitiven. Nimaš kaj, moraš zdržat teh 14 dni. Na znake se pa čisto nič ne oziraj. Vem, da jaz nisem najboljši primer, me pa še vedno nič prsi ne bolijo. Slabo mi ni, tudi s hrano nisem več tko izbirična. No, nič mi ne diši. Kar pogumno, še dvakrat tolko, pa bo! Dolgčas ti pa tko ne bo.

Pikovit, tudi jaz ingver vedno dobim v intersparu ali pa v leclercu.

Nina user posted image za jajčka. Zdaj imajo pa že žurko user posted image

Daisy, boš ti tudi brezalko pivo na koncu pila user posted image zdaj, ko si se na sok navadla, ti bo še pir zanič user posted image welcome to the club user posted image Kaj si pol začela danes s špikami?

Arneja, a tudi k tebi še ni UZ? Pa so mi rekli, da so ga tebi dostavli, banda user posted image user posted image Bi blo prav zabavno, če bi ga res imele, ane?

Pija s torto še malo počaki, naj bo čokoladna pa mal banan za otročka zraven user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.1.2008 20:41:18   
pikovit
Abra ne boš verjela ampak ingverja ni bilo danes nikjer.Je vse zmanjkalo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.1.2008 20:51:31   
pikovit
Dajamaja kaj to pomen za embrio?Pomeni to za kvaliteto?Al kajuser posted image Sorči.
Pija kaj če sem dobila Dove?A misliš milouser posted image ?A si si zapomnilauser posted image ?Ne tokrat  pa ne.Sem dobila Brito.Si morš mislituser posted image O ti lisica si si pa res zapomnila.Še jst sem ogla org pomislit kaj si me hotela vprašatuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.1.2008 20:52:45   
pikovit
Ku ku Blančuser posted image A si prišla malo naokoli?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.1.2008 21:01:13   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pija kaj če sem dobila Dove?A misliš milouser posted image ?A si si zapomnilauser posted image ?Ne tokrat  pa ne.Sem dobila Brito.Si morš mislituser posted image O ti lisica si si pa res zapomnila.Še jst sem ogla org pomislit kaj si me hotela vprašatuser posted image .

Pikovit imam mali software v glavi in si res full zapomnim kakšnih stvari. Me kdo res včasih čudn gelda ko kakšno prijavim. Veš v skladu z barvo mojih las - kaj pa je Brita??? POjma nimam.

Ej Abra vem za eno slaščičarno, da ti veš kako torto iz nutello in banano imajo...mljask mljask še dobr da je že zdele zaprta.

Arneja in Abra ja kako ni UZ-ja? Kam so ga pa dostavili?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.1.2008 21:04:09   
arneja
Dejzi, ti si tako pridna, da nobene bonboniere zase ne odpreš, ampak samo te sokce papcaš? Kavo bom pa jaz tudi vnaprej verjetno pila, itak pijem belo, Jacobsovo, razen včasih zunaj espreso. Kaj mislite, bomo dobile tudi po novem letu zastonj postopke? Bi prav pasalo user posted image . Pikovit, vprašaj reša, da Dejzici ne bo treba user posted image .

Amelia, 7 je ja pravljično število, tako da bo tudi ponedeljek zate pravljičen user posted image . Cunjce so pa res luštne, ampak kar pridno prste stran user posted image .

Pija, ti kar pri nas ostani user posted image . Bi bilo res smešno kar prijateljice pustit, pa med neznanke it ga žurat user posted image . Ribice bom šla pa jutri nabavit, pa se z njimi raje res basala kot z mesom silila. Amelia je pa res pridno tiste ta luškane navijačice prijazno nalimala. Uf, do takrat, ko bo treba za mene navijat, bodo pa tudi joškice že ogromne user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.1.2008 21:07:49   
arneja
Abra, glavno, da se je tamičkeni spomnil, da je treba še kaj zrasti user posted image . Glede UZ-ja ima pa po mojem Pija kakšne veze na pošti, pa ga je k sebi preusmerila user posted image . Če bi ga res imele, bi bila to sigurno najbolj uporabljena zadeva user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.1.2008 21:09:58   
pikovit
Pija sem se zdele nasmejalauser posted image Brita je kokr nek filter za vodo.Neka škatla v katero naliješ vodo in gre preko filtra.Naj bi odstranjeval klor in slabe primesi v vodi.Tako bolj po domače sem ti razložila.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.1.2008 21:10:44   
dajamaja
Punce, pa kje žvite? Pr nas se pa vse dobi user posted image . No skoraj vse - dinje, ingver, zelena, rdeča pesa... sam lubenic pa res ni (so pa ble še kak mesec, dva nazaj). Maline po moje da tudi zmerznjene enako zaležejo, sicer se sveže tudi dobijo, sam cena je juhuhu ...
Marelice imaš posušene. Meso tudi jej - saj lahko kaj borovega, da ti ne bo slabo.

Pikovit, jst pišem v telegrafskem slogu, kot si delam zabeležke - za embrio, ja to pomeni, da koristi razvoju embria. Men pa vedno reče pridte 1 teden pred M?

Daisy, sej s sokom ni nič narobe. Prav pohvalno, kako si zagrabla stvar v svoje roke. Definitivno boš vsak dan znova vesela svoje odločitve in rezultati ne bodo izostali. Pa kr začn verjet, ker ni vrag, da enkrat tud nam rata, a ne? Poskusi Bavaria brezalkoholno pivo. Men je kr sprejemljiv.

Arneja, jst sem že na ursi čaju. Brez heca pa zdravniki priporočajo tudi pivo pri pesku, kamnu (kar jst sumim, da bi lahko bilo). Sicer pa že študiram patra Ašiča kaj pomaga user posted image .

Sulfinija, kako sta preživela silvestrovo?

Nina, bravo za celice!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.1.2008 21:10:52   
Abra
Pikovit, ingverja imam pa jaz kar neki ... če bo kriza ...

Pija, jaz sem pri čokoladi ful izbirčna user posted image mi nutela ne diši najbolj, je presladka. Zame velja tisto bolj je črna, boljš je. Če sem kak holik, sem definitivno čokoholik user posted image

Daisy, sem prej pozabla - če bo kriza, imam jaz prav tablico z napisom "pojej zjutraj živo žabo in ziher se ti cel dan ne bo zgodilo nič hujšega" mi jo je pred leti user posted image enkrat prinesel user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.1.2008 21:13:18   
pikovit
Arneja mislim da se bom jst Reškotu kar nalimala 2.dan M tako da ga ne bom niti klicala.Tako da mu ne bom zdej nič težila.Mogoče se pa Dejzi opogumi in ga malce pobara?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.1.2008 21:16:46   
arneja
Dajamaja, saj je meni tudi rekel, da naj pridem 1 teden pred M. Potem imaš dolgi postopek, če bi imela pa kratkega, bi pa prišla šele 2. dan M - tako mi je ena tu gor razložila user posted image . Koliko čaja pa spiješ? Jaz sem ga zdajle skoraj cel liter. Bom lulala kot zmešana user posted image . Pivo mi pa nič kaj ne diši, mogoče, ko bom folikle gojila, ga spet kaj ruknem user posted image . No, sporoči, kaj pater še pravi, da pomaga.

Abra, jaz sem tudi čokoholik. Ampak zdaj samo še tisto s 70 % kakava. No, vsaj upam, da bi to uspe.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.1.2008 21:18:04   
arneja
No, Pikovit, sporočita, če bo Reško kaj zastonj dal user posted image . Če preživita, seveda user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.1.2008 21:19:15   
Abra
Dajamaja, očitno smo mi res na luni. V maxiju imajo ponavadi vse živo, tudi češnje se zdaj dobijo, ampak to sadje je zdaj, ko ni sezona čisto brez okusa. Lubenic pa že dolgo nisem vidla. Evo pa pivo, jaz sem iskala ko nora še kaj drugega kot uni, pa niso imeli user posted image Bo treba v Celje v šoping. user posted image

Kakšno pa je borovo meso user posted image si se zatipkala al sem jaz mal glupa?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.1.2008 21:19:52   
pikovit
Dajčimajči iz kje pa si pridem k tebi po stvariuser posted image Mi boš še kavo skuhalauser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.1.2008 21:21:40   
pikovit
Ja mene tudi zanima tole z borovim mesomuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.1.2008 21:23:07   
pikovit
Dajamaja a maš kakšno varjanto za boljše celiceuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.1.2008 21:24:51   
Sulfinija
Dajamaja par postov nazaj sem nazaj sme napisala,da je bilo nepozabno lepo za nas nadaljevanje pa sem kaj več o tem napisala...

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.1.2008 21:26:01   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Abra, jaz sem tudi čokoholik. Ampak zdaj samo še tisto s 70 % kakava. No, vsaj upam, da bi to uspe.

Zato pa midve pira ne marava user posted image ne moreš bit od dveh stari odvisen user posted image
Ko boš spet folikle gojila, si ga pa le nabavi, Bavario kot Dajamaja priporoča.

UZ je pa očitno res vroča roba, bo še dalj rabil do naju, kot operacijske mize na KC.
Bi blo pa res fajn, če bi kakšne prenosne prodaljali. Bo treba malo poguglat. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.1.2008 21:28:08   
dajamaja
Borovo meso je nemastno meso.
V Celju mamo to v Tušu (prvi kot se za lokal patriota spodobi), Mercatorju, Šparu. Ja itak, da gremo na kavo, če pridete v moj konc.
Pikovit dobiš ZS, ker je tega kr nekaj na kup nabranega.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.1.2008 21:31:51   
pikovit
Dajčimajči hvala že v naprej

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.1.2008 21:40:53   
Abra
Dajamaja, pa sem zvedla spet neki novga. Vsaj neki, če je pri nas meso na jedilniku je to zmeri borovo meso user posted image mastnega tko ne marava. Danes je user posted image skuhal piščanca s curryjem in mi je prav smrdelo, bo očitno treba začimbe omilit.
Grem jutri v Tuš na izvidnico, mi je še bližji, kot ostala dva, pa sem bla samo enkrat tam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.1.2008 21:57:41   
dajamaja
Za tako reklamo, bojo moral pa procenti past user posted image
Škoda, da g. Tuš ni član foruma user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.1.2008 21:58:39   
dajamaja
Ej, Mandarinca, kako si kaj ti?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......