|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
3.1.2008 12:30:56   
Anonimen
Pija 76 čestitke user posted image user posted image
Pa vse dobro vnaprej.Čuvaj se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
3.1.2008 12:41:35   
Rmeli
Drage moje, meni ne bo treba v LJ na krvni test... Je tardeča prišla...žal

Drugim vso srečo, mi pa smo zaključili to temo in bomo dali obrt nazaj...

Zdaj pa izjokat še ostale solze...

Držte se...

Rmeli

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
3.1.2008 12:50:21   
*ajetam*
oh  neeeee. žal mi je user posted image

(odgovor članu Rmeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
3.1.2008 13:10:31   
Amelia
Pija76 uradne čestike za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jupi!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Rmeli, žal mi je, ampak ne obupaj!!!obljubiš?user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
3.1.2008 13:41:09   
pf
Pija 76 čestitke in vse dobro za naprej? Punce, a ste vse naredile tudi krvni test? Jaz ga nisem, pa mi je zdaj tako čudno, ker vidim, da ste ga pa ve nove nosečke vse.

Rmeli boš videla, da boš tudi ti nosečka v letu 2008. Kar pogumno naprej.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
3.1.2008 13:48:55   
gold fish
Pija76 - sedaj še uradne čestitke user posted image user posted image user posted image , uživaj .... želim ti lepo in mirno nosečnost ter zdravega otročka....

Rmeli - user posted image  user posted image user posted image

Pf - vse, ki so na GK v LJ  ali v MB delajo krvni test na 15 dan po ET, kolikor mi je znano pa ga punce pri Rešu ne delajo.... naredijo na 14 dan doma urinski test .... sicer pa bodo one bolj točno vedele...

Pozdrav vsem....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
3.1.2008 13:55:44   
gloria
Pija 76 čestitke za potrjeno nosečnostuser posted image .Uživaj kolk se da v dnevih ki ti prihajajo...
Rmeli pogumno naprej user posted image
Sayuri kakšen lep seznam.Tisti medvedki so tolk sladki.Res si carica.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
3.1.2008 14:00:37   
gloria
Gold fish kakšno lepo ribico maš.Glih zdej se z mojim pogovarjamo da bi v novem stanovanju imela akvarij z ribicami.Mogoče ta tvoja doplava do meneuser posted image ...Kak se počutiš?A ti maš utrogestan,ali tudi ne?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
3.1.2008 14:04:37   
Abra
Dvojčkov pri nas ne bo, še vedno pa je upanje za enega user posted image Danes sem pred pregledom še pogledala v karton in je Reš zadnjič napisal, da sta bili vrečki veliki 10 in 8 mm, čeprav se je meni zdela večja razlika med obema. Danes pa čisto živčna bulim v ekran in že Rešu rečem, če ni ničesar več, on pa - no, počakte mal ... in se pojavi vrečka velika 20 mm, notri pa majčken plodek. Res je majhen, je pa definitivno tam. Utripa pa še ni bilo. Reš pravi, da je za ta čas (7t 4d) res majhen, ga pa ne bomo vnaprej nič obsojali. Je rekel, da je od prejšnjega tedna viden ogromen napredek. In zdaj spet čakamo še en teden ...
Druga vrečka je izginila, najbrž se je v zadnjih dveh dnevih izločila, vsaj glede na "izcedke". Sta bila dva dolga kosa čisto nitkaste strukture.
Mi je povečal dozo prometriuma, ker nič ne škodi ... zdaj na 8 ur.
Tko, še en živčni teden, najbrž je pa cela nosečnost taka .. od pregleda do pregleda ...
Drage moje, hvala za vse vaše pestke in misli. Kaj bi jaz brez vas user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
3.1.2008 14:04:41   
*ajetam*
punce kakšne so uzpešnosti pri vas pri iui ?
rata večini v prvo ali se postopki večkrat poovijo predno vam uspe?
tako v povprečju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
3.1.2008 14:06:59   
sayuri
Abra moja zlata, kok sem jaz vesela te novičke user posted image user posted image user posted image . Res je velik napredek, da je vrečka zrasla iz 1cm na 2cm. user posted image user posted image user posted image  Zelo zelo dobro. Če se je plodek videl, se bo sedaj kmalu tud srček pokazal. Močno močno držim pesti in bom s teboj še en živčni teden. Itak sem doma s temi slabostmi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
3.1.2008 14:07:28   
*ajetam*
sem že našla in razočarana nad samo 15% user posted image

Procent uspešnosti je nekje 10-15% na ciklus. Sama nosečnost poteka povsem naravno in ne spada med rizične. Pgost je pa pojav večplodne nosečnosti ( 15% )
Po neuspešnem poiskusu lahko postopek takoj ponovimo. Čeprav je število postopkov neomejeno se priporočajo nekje trije poizkusi in nato v kolikor ni pozitivnega rezultata preiti na katero drugo tehniko. Saj je najverjetneje problem resnejši in ni premagan na ta način.

abra zdej pa držimo pesti . uspelo bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
3.1.2008 14:08:06   
gloria
Abra ta eden bo ta pravi korenjak...Saj vidiš kako močno se bori da ostane pri svoji mamiciuser posted image .Drži se...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
3.1.2008 14:08:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pija 76 čestitke in vse dobro za naprej? Punce, a ste vse naredile tudi krvni test? Jaz ga nisem, pa mi je zdaj tako čudno, ker vidim, da ste ga pa ve nove nosečke vse.

Ne, jaz ga nisem. Samo CB sem naredila in poklicala Reša.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
3.1.2008 14:08:47   
Anonimen
Abra, bom zmolila en oče naš za tvojo pikico. Pri naslednjem UZ boš že slišala user posted image .

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
3.1.2008 14:10:26   
gold fish
Gloria - si naštimavam to ribico še od lani, no ja sedaj mi je uspelouser posted image

Ja, jaz imam Utrogestan - sem dobila 3 škatle...., ravno sedaj grem malo v horizontalo...
Drgačem sem OK, me danes kar boli križ, pa jajčnike čutim, je pa bolečina drugačna od včeraj, ko sem mislila, da pride tečka....
Me že mika, da bi naredila test...., ene so ga delale...  ker me ta bolečina kar cel čas "straši" in pol hodim čekirat wc papir....

Kaj pa ti? kakšne znake imaš pa ti?

Pozdrav.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
3.1.2008 14:18:47   
gloria
gold fish jaz se tud prštimavam za v horizentalni položaj(tud mam za vzet tebletko).Nič kaj posebnega ni razen da me je včeraj špikal v jajčnikih ter prsi so mi občutljive.Drugače komi čakam drug teden ker tud mislim delat test nekaj prej,sam nevem če ti ni še mal prezgodaj.Počakaj še kateri dan...Ti si taka kot jaz...Jaz bi ga tud že zdej delalauser posted image .Mal se bomo morale zamotit še z nečem drugem...Že sem študirala da bi računalnik dala na hladno za kake 3 dni mogoče bi kaj manj študirala o tem...lepo počivaj...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
3.1.2008 14:25:09   
Pija76
Abra napredek je lep. Pozitivno do naslednjega tedna, jaz stiskam pesti naprej!
Evo še user posted image user posted image user posted image   za srečo!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
3.1.2008 14:31:17   
Abra
Zdaj pa še za nazaj user posted image

Čarna lepo, da si se spet oglasila. Ta moja drama je tudi mene ves čas spominjala na tvojo in Dajamajino. Upam, da se bo ta srečno končala. Kako si, greš že kmalu po zamrznjenčke? Da bomo lahko navijale zate, zdaj je čas plusov, se kar splača user posted image

O ribica ima pa novo slikco. Zakaj pa si zelena?

Pija user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj še uradne čestitke in en brezalkoholen user posted image da proslavimo
Tale tvoj beta je prav lepo visok, da že malo diši na user posted image user posted image pa še tko zgodi, ti je že slabo ... user posted image

Rmeli user posted image user posted image user posted image tudi zate bo sonček posijal, samo ne obupat.

pf jaz sem na dan testa zjutraj najprej naredila clearblue, potem sem šla pa še v adrialab na krvnega, ker skor nisem mogla verjet, da je res. Na kliniki pa imajo vse krvni test.

Ajetam, IUI niso najbolj uspešni, mislim da ok 10%. Malo nižje ali na naslednji strani imajo tudi IUI-jevke svojo temo, niso najbolj aktivne zadnje čase. Boš tam najbrž kaj več zvedela. Kot ti naslov pove, smo tukaj tiste , ki imamo IVF ali ICSI - pri obeh gre za zunajtelesno oploditev. Same inekcije pa postanejo kmalu mala malca, vse te bojo naučili, ko je konec jih skoraj pogrešaš user posted image

Sayuri misliš, da je res tko dobro? Saj Reš je res optimističen, jaz se pa še nisem čisto sestavila. Dopoldne sem bla z živci že na koncu ... sem sestro v Dravljah prosila, če mi zmeri pritisk in je bil zgornji 159, spodnjega sem pa pozabila .. in to po pregledu, bogved kakšen je bil pred ...

Dakec user posted image

Punce, jaz kar jokam, ko vas berem. Da tko mislite name. user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
3.1.2008 14:38:26   
Amelia
Abra, no vidiš kako se tvoja pikica user posted image  močno bori, da bi ostala pri mamici, super!!!!user posted image user posted image user posted image Držimo pesti za naprej.... Abra, kdaj si imela ti punkcijo?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
3.1.2008 14:42:50   
*ajetam*
abra nisem vedela. se opravičujem

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
3.1.2008 14:45:11   
Abra
Amelia, 25.11. punkcijo, transfer pa 30.11. Ti si pa dva tedna za mano, kajne?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
3.1.2008 14:46:42   
Amelia
Pf pri Rešu nobena ne dela krvnega testa, razen če gre sama od sebe, vse naredimo Clearblue in potem se naročimo čez 2 tedna pri našemu Rešu, da nam pove kako pa kaj...

Ja Abra, jaz sem imela 2.12. punkcijo in 7.12 ET., tako da sem 1 teden za tabo, a bova midve tud skupaj v porodnišnici, joj kako bomo čvekale...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
3.1.2008 14:51:06   
Abra
Ajetam, veš, da si tudi tuki dobrodošla. Nisem te hotla pregnat, tuki imamo samo druge postopke, pa zato malo več problemov, ker je najprej stimulacija, pa punkcija, čakanje na transfer, pa še čakanje na plusek. Malo več faz imamo ... upam, da ti rata samo s stimulacijo. user posted image Smo pa najbrž tuki najbolj informirane o neplodnosti, tko da kar vprašaj, če te kaj zanima.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
3.1.2008 14:52:47   
Abra
Amelia, glede na gužvo v porodnišnicah bo treba kar rezervirat user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......