|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
3.1.2008 14:56:28   
sonček33
Drage moje punce.

Lepe novičke. Abra in Pija - iskreno sem vesela za vaju, ker vajin rezultat je upanje za nas... Abra, upam, da je današnji pregled dal moč in energijo za naslednje dni. In res je, napredek je velik, tako da je to zelo dober znak.

Jaz sem danes bolj tako tako. Se mi zdi, da ni kaj v redu. Prsi so občutlljive samo na notranji strani zgoraj (???), danes se bolj salbo počutim, desni jajčnik me malo boli... Po petih dneh po ET se je danes pojavil velik strah pred vsem, kar me čaka. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
3.1.2008 14:59:09   
arneja
Pija, uradne čestitke za uradno potrjeno nosečnost user posted image user posted image . Abra, tvoj malček je pa tudi pravi borec in se ne bo dal, drug teden boš pa še njegovega srčka videla user posted image .

Amelia, hvala za luškane navijačice, upam, da bodo dovolj navijale, da bomo tokrat uspeli user posted image . Tvojega izcedka pa itak ne bo več na plano user posted image . Si kar že rezerviraj eno sobo avgusta v porodnišnici, ta drugo pa za Lotty user posted image .

Črnitulipan, naj bo letošnje leto plodno tudi zate user posted image . Pa pridi še kakšno reči z nami, jaz komaj čakam, da bo spet lahko navijala zate user posted image .

Rmeli, upam, da te znakci samo zavajajo, pa bosta na koncu lepo user posted image .

Lejla, hvala za čestitke, pa je bil res že čas, da v vlogi pozitivke spet nastopim user posted image .

Sayuri, seznamček je res cortkan, pa poskusi z Rupurutom, kot ti je Bety predlagala.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
3.1.2008 15:10:58   
arneja
Ribica, te spet ima, da bi testek danes naredila, kaj user posted image ? Tvoj novi avatarček je pa tudi meni full luštkan. Tečke pa ne bo naokoli, boš videla user posted image .

Joj, Rmeli, ampak kot si rekla, zjokat se, potem pa pogumno naprej user posted image .

Abra, si pa predstavljam, kako živčna si bila, ko si v ekran gledala. Jaz sem takrat, ko mi je folikle meril, mislila, da me bo kar kap. No, pa sem preživela user posted image . In kaj potem, če je plodek majhen, glavno, da je, ni res user posted image ? Saj veš, iz majhnega zraste veliko user posted image . In če je napredek viden, je vse ok. Ampak je pa nosečnost res bitka z živci.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
3.1.2008 15:11:45   
Amelia
A si predstavljate, da se me IVFjevke iz RR res srečamo v istih sobah v porodnišnici, nas ne bi mogli domov spravit, ker bi tolk čvekaleuser posted image , joj bi bilo luštno, pa še en prenosni računalnik bi pretihotapile in bi se v živo javljale na forum, joj mi domišljija deluje...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
3.1.2008 15:19:37   
arneja
Sonček, strah kar preženi stran, ker prav nič ne pomaga user posted image . Drugim lahko pamet solim, sama sem pa še stokrat hujša user posted image .

Amelia, tale tvoja domislica o živem javljanju na RR iz porodnišnice je pa najboljša ideja do zdaj user posted image .

Jaz grem pa tudi v vodoraven položaj, včeraj nisem mogla zaspati do dveh zjutraj user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
3.1.2008 15:22:51   
sonček33
o arneja, se popolnoma strinjam...toliko pozitivnih misli imam za vse vas, zase pa danes ne najdem niti ene.. Upam, da je to samo danes. Vse dni prej sem bila čisto mirna, sploh nisem veliko razmišljala o tem, danes pa ... 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
3.1.2008 15:36:12   
pf
Sonček 33 malo probaj odmislit zadevo. Bo bolje, boš videla. Jaz sem imela na slabi polovici krizo eno popoldne, ampak sem jo hitro prebrodila, ker tu  ti pomaga samo volja in pozitivizem. Jaz sem pri sebi opazila, da sem se ful sekirala za druge punce, ki jim ni šlo vse po načrtu, pa sem bila še bolj depresivna, tako da če misliš da bi ti lahko bilo bolje dan, dva ne beri foruma, pa raje pojdi na kak sprehod. Čeprav je to težko, ker vidim pri sebi, da je to prva stvar, ki jo naredim zjutraj in zadnja, preden grem spat. Boš videla da bo punca.

Evo Abra vidiš, da se tvoja bebica bori. To je pravi junaček, ki te bo spremljal do konca. Držim pesti.

Hvala punce za pojasnila glede krvnega testa, ker sem pri Rešu tega nisem vedela.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
3.1.2008 16:02:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

punce kakšne so uzpešnosti pri vas pri iui ?
rata večini v prvo ali se postopki večkrat poovijo predno vam uspe?
tako v povprečju...

Ti moram povedati, da ne smeš veliko pričakovati o IUI. Niso tako uspešni kot IVF ali ICSI.
Tudi jaz sem najprej poizkusila z IUI pa je bilo neuspešno, potem sem se raje odločila za IVF. Čeprav tudi v IVF ali ICSI ni nobene garancije, da ti uspe v prvo.
Imam prijateljico, kateri je uspelo v četrtem poizkusu z IUI zanositi. Je manj boleči postopek kot ostala dva.

(odgovor članu *ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
3.1.2008 16:04:34   
Anonimen
Arneja, tudi jaz nisem mogla zaspati. Nekaj nam ni dalo spati, a ne?

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
3.1.2008 16:34:39   
maja24
Pija čestitke user posted image user posted image user posted image

Abra tudi tebi čestitke za user posted image ,boš vidla kolk ti bo zrastu do naslednga tedna,sej je pravi borec,pa tut srča boš videla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
3.1.2008 16:52:23   
gold fish
sem mislila, da moje ribice ne bo nobena opazila user posted image

Abra - veš zakaj zelena ? Pojma nimam.... mi je pa bila ful všeč pa taki lepi zlati pas ma - da paše k zlati ribici.... Zlate pa imam doma v akvariju....  Zdaj pa ta malo za spremembo ...

Sem ful vesela za tvojo pikico....bom držala pesti še naprej

Soncek33 - jaz sem imela včeraj tak dan.. me je bolelo kot da bo prišla tečka...., zdaj me sicer nekaj boli ampak drugačeuser posted image

Gloria - s testom bom še počakala..., sem pa že dragega danes nagovarjala, da bom jaz samo opravila tisto kar treba , on pa naj pogleda na test kaj bo pokazal in mi naj ne pove.... pa ni bil za to. Je rekel, da ga bova nardila kot sva se včeraj zmenila...

Sayuri - si probala Rupurut?   Eni pravijo, da pomaga tudi, če zjutraj še v postelji ležečki poješ jabolko...

Kje vse delajo te krvne teste, če greš kot samoplačnik? Zanima me predvsem za MB.... samo mislim, da ni nobene iz tega konca...   Kaj to dela vsak ZD, ki ima laboratorij?  Joj, kake misli imam jaz..... sem danes imela preblisk, da bi lahko šla k Arneji ali k Abri na UZuser posted image user posted image  - ne vem, če sta ga že dobile....

Malo heca, da čas prej mine.... 

Pozdrav. 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
3.1.2008 17:31:53   
maja24
No kje je naša Sulfinija,da ni slučajno na Jezerskem vstalauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
3.1.2008 18:51:59   
DaisyE
No Pija, še uradne čestitke od mene.

user posted image

Pa še abra, čestitke od mene,

user posted image

Jaz mislim, da je tole zelo obetaven rezultat. Da je malček v enem tednu tolk zrastel... Pa še Reško je pozitiven! Pa saj veš, da Reško nikoli ne nabija v prazno in da je vedno realen.

Arneja, ti kar pij un sok od Fructala, po moje je čisto dober. Jaz sem si takrat kupila enega drugega, ki je tak rdeč, ima pa notri ene 7 zelenjav. Je pregrešno drag, pa še nos si moraš zamašit, če ga hočeš po grlu spravit. Zato sem pa zdaj tako navdušena nad tem sokom iz sokovnika, ki je prebavljiv. Sicer ga še vedno eksam, ali ipak. Ne dvigne se mi.

Pikovit, jaz nimam kakih receptov, tudi zraven jih nisem dobila. Sadje poljubno kombiniram, zelenjavnega sem pa delala tako, da sem sprešala eno peso, potem eno steblo zelene in korenček. Dons bom pa še kumaro zraven poturila, pa da vidimo, kaj se bo zgodilo.user posted image  Dajte ostale, ki se bavite s tem biznisom, malo predlagat razne recepte nam novopečenim uporabnicam. Dajamaja, to je med drugim poziv zate.user posted image

Drugače pa nič. Zaenkrat je vse tipitopi, edino na šihtu so vsi neki bolni, al pa imajo doma bolnike, tako da možno, da bom tud jaz kaj pobasala, ko smo se danes tako kušvali.user posted image  

Takole, to je to. Grem delat sok, pol bomo pa videli.

Aja gold fish, ribica je pa tako simpatična, da jo po moje vsak opazi.

Sonček33 svet je poln lepih rožic tete Pehte....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
3.1.2008 19:00:09   
pikovit

user posted image

ABRA IN PIJA BRAVO IN ČESTITKE! 

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
3.1.2008 19:11:27   
dajamaja
user posted image
Abra, tkole bo čez en teden user posted image , vajin srček v vajino veselje!!! Super, res krasno. Komaj sem čakala, da lahko prilezem na RR in je bil močno dober razlog. To vse pojasni - eden se je žal poslovil in od tod izcedki. Drugi pa veselo raste in se razvija. Tooooo!

Pija tudi tebi, user posted image bravo za izvide!!! Kako le dan je danes!!!

Črnitulipan, lepo, da si se spet oglasila. Kako si kaj? Kdaj lahko greš naprej?

Marjetka, dej no tist pir bližje. Bova začele počas zalivat, ti folikle, jst pa ledvice. A ja sorči, zdej maš sokovnik ... pa sej hmeljev sok je tud zdravilen, ne? Brez heca, pa naravni sokovi res niso tako nazgravžni, sploh, ko se jih navadiš. Zdej morš še enga za optimizem najt.

Pikovit, si že v formi po tako lepem dopustu za nov boj. Jst zvezd že ne vem kolk dolg nisem vidla. Mi bo moal kaj prej na glavo past

Ribica, boleče prsi so definitivno dober znak. Zvijanje v spodnjem predelu tudi. Ti kar misno čakaj na test.

Arneja, kaj je zdej ta tvoja nespečnost? Slabe misli proč in veselo naprej, saj je nov začetek tu.

Jaz sem tudi dobro opravila. Bris je negativen. Dobila sem napotnico (po obnovi, zakaj jo rabim, če imam miome). Še prej sem bila pa pri splošnem zdravniku, ker imam eritrocite v urinu. Tko, da zdej moram pa na UZ ledvic. Tko, k Rešu grem 8., k Voglerju 15. pol bomo pa vidli, kako nam kaže kej v reprodukcijskem ciklu. Kakšno nebovzetje miomov, bi se prileglo user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
3.1.2008 19:14:17   
pikovit
Gold fish tvoja ribica je pa tolk luštna.
Dejzi čudno da nisi dobila nobenih receptov.Jst sem dobila neko malo knjižico.Pa še to sem mogla ful pobrskat,da sem jo našla.Dons sem izropala celega Š... in M....sadje in zelenjave.Sam ingverja nisem pa nikjer našla.
Sem pa zato naredila ful dobro kosilo.Vok z zelenjavo+sojiji kalčki z tajskim rižem.Mljaskuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
3.1.2008 19:19:54   
pikovit
Dajčimajči bom rekla dober štart in naj se tako nadaljuje.Upam da bo l. 2008 naše.Za take,ki se matramo že ulala,take ki se jim je vse sfižilo,take ki so pogumne in skratka vsem,ki si želijo postati mame.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
3.1.2008 19:21:57   
dajamaja
No prav, če nočte piva. Sok se dela iz kumar, rdeče pese, korenčka, ingverja, zelene. Jaz sem imela vedno za osnovo korenček. Ingver je zelo močnega okusa, zato je dovolj le mali košček. Sicer sem pa jaz vedno izboljšala okus še z jabolkom ali pomarančo.

Abra, za embrio banane, maline, marelice, melone, lubenice, ribez, šipek, bučke, grah, korenje, orehova jedrca. In NE zelene.

Sicer pa če greš ene par virov sestavit prideš pa itak na skoraj vso zelenjavo in sadje. Pa meso ne pozabit.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
3.1.2008 19:25:42   
**NiNa**
user posted image Oj oj punce
Se samo na hitro javim, ker se kar slabo počutim. Včeraj sem imela punkcijo in me je polelo ko sam hudič. Pridelala sem 6 celic in upam, da se bo vsaj katera oplodila. ET imam 7.1.
Amelia: sem ugotovila, da sem ravno 1 mesec za teboj user posted image
Abra: veliko sem mislila nate in sem zato še toliko bolj vesela, da je pikica zrasla. Navijam še naprej zate
Sayuri: ja bogica, a tebi je pa še vedno tako slabo. Upam, da res kmalu mine in da začneš uživati v user posted image
Rmeli: žal mi je, bodi pogumna
sonček: nič bit žalostna, črne misli šu, šu stran, boš videla, da bo jutri že bolje
gold fish: kako maš pa ti zdaj lepo user posted image . Pa kar lepo možeka poslušaj, pa naredita testek takrat ko je treba user posted image

lepo spančkajte, nočko nočko
Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
3.1.2008 19:36:06   
gloria
Nina user posted image user posted image user posted image  za tvoje celice.Zdej pa počivaj,ter velik tekočine.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
3.1.2008 19:38:13   
DaisyE
Pokorno javljam, da kumara ne spremeni okusa od soka. user posted image user posted image user posted image

Ej dajčimajči sploh ne vem, kaj je z mano. Sem dons laufala po trgovinah in iskala stebelno zeleno in rdečo peso, pa je nikjer nimajo. Najbližji sadjar ima pretežno sadje, tržnica je pa že out of order, ko jaz pridem domov. Bom probala danes našga nahecat, da bi zjutraj tja skoču, če ne bo mogu pa Mercator past. Čeprav mi gre na živce, zdaj ko je prenovljen. Pol bom pa spet tako komična kot pred prazniki, ko sem nabavila ful nekih opasnih bombonier za darila, po sem pa na koncu rekla, no zdaj pa še zame... malo zelene in pese. user posted image user posted image user posted image  Sem se počutila ko ta zadnji luzer.

Aja sem rekla, da ne vem, kaj je z mano. Res ne vem. Sem razmišljala o piru, da bom spila enga tako na večer, pa se kar ne morem pripravit. Ampak to res ni normalno. Jaz obožujem pivo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

No ja, saj je jutri petek. Bom spravila noter. Kaj pa vem. Skoz mi grejo besede od Mišek po glavi... nič alkohola, nič kave, nič cigaret... čisto sem zatolčena.

Meni je tale zelenjavni sok prav kul. Priporočam vsem, da najprej probate unega od Fructala, pol pa prešoltate na tega. Tehniki se reče s kolom po glavi, deluje pa po principu... pojej zjutraj živo žabo in ziher se ti cel dan ne bo zgodilo nič hujšega...

Saj z optimizmom nimam problemov. user posted image  Samo verjamem ne več.user posted image user posted image user posted image

Pikovit, ingver sem pa jaz dons v Mercatorju vidla. Ne v tavelkem.

Obljubim, da bom spila en pir. Samo ne vem če glih dons. Mater tale zelenjavni sok me je pa čisto zmedel.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
3.1.2008 19:47:07   
DaisyE
Dajamaja, tole z dohterji pa počasi že vse presega. Tele miome naj pa vrag pobere al pa kdorkoli jih že hoče. Navijam ko norc.

Bova, bova pir skup pile. Zdaj sem pa trdno odločena.

Aja pikovit, samo tole sem hotla še rečt, pa vedno pozabim. Reša nič ne rabiš klicat, ti samo po shemi ravnaj in se mu tam namalaj drugi dan menstre. Aja edino zaradi zastonjskih postopkov bi ga pa res lahko. Da ga pobaraš kako in kaj. Kar jutri ga poklič. Ker bo mene drugače firbec pobral.user posted image

Nina čestitke za šest celic. Šest je fajn številka. Zdaj se že delijo.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 3.1.2008 19:48:16 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
3.1.2008 19:47:21   
Amelia
Nina, si bila pridna, 6 celic user posted image user posted image user posted image , sedaj pa kar lepo za mano, boš videla, 7 je srečna številka, jaz sem imela 7 ET in 7 imam 1 UZ, upam, da bo tudi srečen datum.

Joj, prejle sem šla v Emporium kupovat eno darilce za enega novorojenčka, se mi je kar mešalo, sem letala od oblekce do oblekce, od igračke do igračke, kot kura brez glave, joj kolk imajo vse lepo....ah, ja bi že kar kaj kupila, ampak je še čisto prezgodaj zame, po mojem se bom šele v devetem mesecu upala kaj kupit.... 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
3.1.2008 19:56:46   
Sulfinija
Čer punce!

Vsem skupaj še enkrat vse lepo v letu 2008!

Abra,ful sem vesela za tvojo user posted image ,sem vedela,da jo boš videla na UZ.Sedaj pa naj le pridno raste in naj se lepo razvija naprej.

Sayuri,rupurut in       rutacid preženjo tele nadležne slabosti zato brž v lekarno po nje.

Pija,iz srca ti čestitam za user posted image ,sedaj pa le mirno naprej naj bo nosečnost potekala brez zapletov.

Ajetam,so ti punce napisale kok je uspešnosti pri IUI.Sama sem dala skozi 4 neuspele IUI,z tem da je bil pri tretjem IUI najdem hormon vendar ga je bilo žal premalo.Ko sem se hotela naročiti na 5 IUI sem doma naravno zanoisla in ža ss v 8t5dni,user posted image je nehalo biti srce.Nato sem šla še na en IUI vendar je bil tudi tale -.Ti pa kar pogumno na iUI poznam kar nekaj deklet,ki jim je z tole metodo uspelo zato nikar ne vrži puške v koruzo preden sploh začneš.

Sonček33,ti ščččččččččč z črnimi misli in ohrani optimiznem vse dokler ne zagledaš user posted image  na svojem testu.

Punca,ki si danes javila da je prišla user posted image  izjoči bolečino in lepo pogumno v novi boj.

Nina,super za prstano punkcijo in bravo za lep pridelek 6.celic ni malo super to bo mali otroški vrtec.

Konina,lepo da si se imela lepo v Egiptu me kar mika da bi sama šla tja.

Dajamaja,daj zmiksaj mi en tale tvoj sokec zelenjavno sadni in pogumno v novi boj ter stran z miomi.

Maja24,nisma ostala na Jezerskem bi pa najraje ostala imela sma se nepozabno lepo.Ko na sam silvstrski večer ter ostale dni uživala sma 500na uro.Čez poletje se zopet ziher vrnema tja v ozaru miru.BIlo je cool.

Vse nosečke za konec pa še malo reklame.Vse,ki vas zanima blazina za dojenje mi lahko pišete na privat!!!

lpuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
3.1.2008 20:21:31   
Pija76
Čer punce,

najprej vsem hvala za lepe želje in vse čestitke, joj kolk se mi dobr zdi user posted image , super da lahko delim to veselje z vami, ker krog ni prav širok, še dobr da je vas tolk user posted image user posted image user posted image . Mi je danes rekel naš, če se bom preselila med nosečke pa sem rekla, da kaj bom že pogledala gor, ampak drugač bom pa kr tle ostala, da vas poznam in se imam fajn z vami. Torej:

Dajčimajči in Dejzi nehita prosim z temi pogovori o pivu, meni se sline cedijo...da ga jaz ne bom prva odprla! Veste da ne sme user posted image ....Ja Dejzi una od Mišek res čist dotolče, ampak jaz sem jo mal za res vzela, mal pa ne in sem samo omejile vse tri zabavice, no z eno imam precej težav, ostali dve sta kar pod kontrolo...Dajči kaj je to lepo, da je bris - , pa da imaš že dohtarje tkole lepo napedenane....A hiška je cela, al so jo petarde raznesle? Dejzi OK tvoj computer je popravil od Mlinče dragi, anjenega je pa pokvaril, da se nič ne javi? A ni zdele v full šusu?

Rmeli zjoči se, potem pa pogumno naprej. Vedi, da kar ne ubije, okrepi! Vem, da je danes hudo, jutri pa je nov dan in ti močna punca!

Nina čestitke, jaz sem jih imela tud 6 v 2. IVFu. To je lepa številka, pa itak so se lepo spoznali in se delijo....Pa počivaj in veliko pij!

Pikovit a ti pa kar sokovnik? Kaj je bil dober božiček, a Dove imaš tud nov? Jaz iz lastnih izkušenj povem, da je sok od Fructala ta z 7 zelelnjavami nagravžen, vsak jutr ga pijem...hvala bogu za jutr ga je zmanjkal user posted image user posted image

Arneja kaj je pa tebe letos lepo brat ko si tako pozitivna...kar tako naprej, pa kak zelenjavni sok res spij! Pa ribico pojej, pa misli pozitivno. A si videla k je Amelia navijačice prpopala? A ne bomo fajn? Sam joškice še niso dovolj izrazite!

Amelia dobra ideja za laptop v porodnišnici...dam pa res ne bi hotle, veš kolk bi mele to za predebatirat....boga 3 cimra!

Abra kako si? Hvala za šampanjc kaj je bil dober....torto bom pa jaz spekla in jo pošljem a prav? Dej ti jej kar je za embrie, me stiskamo pesti, mati narava bo dala vse ostalo. Hitro naj mine ta teden, pa da vidiš pol user posted image .

Sayuri boga si ti, a še delaš ali si podaljšala počitnice?

Čarna punca tako kot druge pravijo, lepo da si se pofočkala, pa kaj večkrat se nam javi, te pogrešamo.....verjetno si v gužvi in v pričakovanju za nove boje a ne punca?

Dakec lepo da so bolečine odšle...kje si ga biksala čez praznike?

Ribica lepa nova slikica, prav v oči pade...

Mišolina kaj prsti srbijo?

Sonček 33 a ti si OK?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......