|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
4.1.2008 14:31:27   
Pija76
Ojla punce,
se na hitr javim, sem že doma, ampka grem pankat komaj uči odprte držim.
No 1.UZ imam 23.1. - a se vam ne zdi to full dolg časa?

Punce fajn bodte, pa se javim kasneje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.1.2008 14:34:07   
Amelia
Pija76, to je čist v redu datum, jaz imam 1 UZ 17 dni po testu, pa se mi že takooooooooooo vleče, ti imaš pa 20 dni, tako bo to kar t pravo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.1.2008 15:14:30   
Mišolina
Pozdravljene,

jaz danes žal nimam lepih novic. Včeraj dopoldan se je kar tako, od nikoder in brez predhodnih znakov, pojavila user posted image . Popoldne sem za vsak slučaj naredila še test, ki pa je bil negativen. Pa sem nekako bila prepričana, da bo pa ta postopek uspešen, sploh, ker sem v prejšnjih dveh že 8 dan po ET dobila user posted image , zdaj pa sem zdržala že do 12 dne, pa tudi počutje je bilo zdaj bistveno drugačno. 

Sem hotela javit že včeraj, pa sem bila preveč žalostna. Danes je že bolje.
Za nekaj časa se bom umaknila, da zberem voljo in moč za naprej.

Držite se in vso srečo vam želim, še posebej trepetalkam Ribici, Sončku in Gloriji.

LP.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.1.2008 15:27:05   
gold fish
Mišolina - user posted image user posted image user posted image    Punca, drži se....

Veš, tudi mene je tega najbolj strah, sem tudi že mimo  prve in druge prelomnice v prejšnjih ET (prvič 7dan po ET takoj zjutraj M, drugič pri zamrznjenčku 9 dan po ET tudi takoj zjutraj M) Danes je polnih 9 dni po ET - znaki so tudi drugačni, pa me vseeno ful skrbi, da bo neg.....

Izjoči bolečino in ko boš pripravljena se vrni med nas.

Pozdrav.

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.1.2008 15:56:37   
konina
Pija, to je najlepši dan za UZ. Moja hčerka bo takrat stara 6 let. Zame je bil to najlepši dan v življenju. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.1.2008 16:06:51   
kikaa
btw - 8. februar ni Prešernov rojstni dan, ampak dan njegove smrti...user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.1.2008 16:33:00   
Pija76
Konina pol pa bo res dober dan user posted image . In kaj si bo mala princeska zaželela za darilo?

Kikaa ko sem post oddala sem se spomnila ja, da je smrti ne rojstva user posted image user posted image , ah kaj čmo daleč je že šolauser posted image user posted image

Mišolina potolaži se in pogumno naprej user posted image

Abra hvala bogu za čokolado a ne? Kaj UZ je dostavljen? Kako si? Izcedki so se umirili? Moj je danes že bolj rjavo rumene barve, tko da zgleda se poslavlja. Pa Dabroston sem dobila, upam da bo pomagal....

Arneja kako si kaj danes? Cool a ne!

Amelia ja vleklo se bo do UZ, jaz sploh ne morem verjet da je tako daleč do tja, sem pričakovala ga čez ene 10 dni, okrog 14.1.

Punce moja strokovna ugotovitev: ko je delovni teden ste bolj dejavne na RR, seveda v času službe user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.1.2008 16:35:00   
Pija76
Ribica ne se še sekirat, misli pozitivno in upaj na najboljš. Vem pa kako težko je to! Poskusi se malo zaposliti s čim....

Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.1.2008 17:17:40   
lara light
user posted image Mišolina user posted image

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.1.2008 18:06:15   
pf
Pija 76, saj se res vleče do UZ-ja, ampak kaj moramo, samo da bo vse vredu. Takrat se ti bo že lepo videlo. Meni se tudi vleče, ker imam gripo in sem cele dneve v postelji že teden dni, to je groza.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.1.2008 18:10:42   
Pija76
Ojla Pf praviš da te gripa še ni zapustila? A si šla do zdravnika? kaj je rekel in ali ti je dal kaka zdravila? Mene tud danes nekaj zmrazi, upam, da kaj ne fašem.

Še eno vprašanje: imam dabroston 3x 1 tableto na dan. danes ob cca 13.30 sem vzela prvo, ali danes potem vzamem še 2 ali rajši samo eno? v lekarni ni nič rekla, da bi mogla na 8 ur al pa kaj podobnega. Hvala punce za pomoč.

Sicer pa: kje ste danes? meni je full dolgčas, ne da se mi pospravljat, no pa saj moj ne pusti, pa kaj študirat se mi tud ne da....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.1.2008 18:45:16   
gold fish
Pija76 - jaz tudi opažam, da naše punce nekaj štrajkajo zadnje čase.... Včasih so v enem dnevu napisale po 5 in več strani , nisem folgala čitat..., zdaj ko sem doma na bolniški, pa folgam, pa nič...user posted image

Gloria - kje se skrivaš?  A maš pošto?  Kako je kaj počutje?
Soncek33 - kako je kaj počutje...

Arneja, Abra, ostale zaspanke .... kje tičite? 

Pozdrav.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.1.2008 18:59:27   
pf
Pija 76 samo eno še vzami, ko poteče osem ur. Ja gripa še kar vztraja, sem bila pri zdravniku in mi je dal lekadol, ostala zdravila pa sem po nasvetu zdravnika kupila naravna in sicer slezov sirup za kašelj in prehlad, fiziološko raztopino Aqua Maris za nosek. Drugače pa med, kamilčke, kompoti in veliko C vitamina. Samo sem vzela samo pet lekadolov, pa še tiste s slabo vestjo, ker me je strah kako je s pikicami, ker sem tako kihala, da je revčeke po mojem kar metalo po trebušču. Mali pikeci si tak menda mislijo, da je stara zmešana, ko jih tak peče. Revčeki. Lotty se še ni nič javila, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.1.2008 19:00:39   
sonček33
gold fish - hvala na vprašanju - počutje danes superca...razen utrujenosti, sicer pa nobenih ekstra znakov - občasno špikanje in bolečine v križu, malo občutljive prsi...to pa je tudi vse...
Kako si ti?

Gloria - ti se tudi kar nekam skriješ pa te ni na spregled dva dni user posted image user posted image
pija a kaj skačeš od veselja?
netka - javi se! ne moreš bit do 12h v postelji pol pa do večera na kavčuuser posted image
kikaa - kako si ti? a veš, da kadar preberem tvoj nick me vedno prime, da bi šla zapravljat v kiko v AUS
Mišolina - objem zate, več sem ti napisala na zs
Kje je abra? Počiva?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.1.2008 19:18:46   
gold fish
soncek33 - zdaj sem že boljše, zjutraj pa me je res vse ful bolelo..., zgleda, da imam en dan mir, drugi dan pa bolečine..., torej jutri mir.... Bomo videli.

Gloria pa se je res nekam skrila....

pf - vidim, da si gor... Kako si kaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.1.2008 19:22:39   
kikaa
sonček33 - no, dobro si povezalauser posted image , sej to je to... od tam izhaja moj nick, en dan prej, preden sem šla v Avstrijo po nakupih, sem se ravno vpisovala na RR, pa mi za vraga noben pameten nick ni padel na misel. Sem pa vedela, da grem drugi dan v Kiko in to je to. Brezveze, ampak to mi je takrat padlo na misel, pa sem kar tako dodala še a, in to je ratalo kar je...user posted image   Kikaa. Nobene povezave drugače, nobenega skrivnega pomena, kar tako...Kikaa. Grem pa rada tja, kadar sem v Avstriji. Si mal oči napasem v tej trgovini. Pa kaj tudi kupim. Imajo kar nekaj lepih stvari... Očitno ti tudi hodiš tja. Si pa prva, ki je to komentirala...user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.1.2008 19:30:26   
Pija76
No Kikaa in Sonček zapravljivki naši, Kika prihaja v SLO, tako da ne bo treba več daleč hodt!

Sonček nič ne skačem, si ne upam user posted image user posted image , da mi otroc ven ne padejo user posted image user posted image , dobim pa na momente čudne napade ja, kakšnega smešnega poplesovanja al pa vriskanja user posted image user posted image , veš kar ne morem verjet, najrajš bi cel dan vpila: noseča sem!!!! Res sem srečna, po tolkem času da uspe.......

Sonček in Gloria ne skrbita za vse bolečine, otročki si plac delajo! To je to, vsak dan nočejo nagajat, zato vsak drug dan, al pa določen čas v dnevu user posted image

Pf jah jaz sem tablet že vzela ni 8 ur, ampak sej ne bo panike, upam..... ja pfr lekadolih pa kar šparaj, daj naravno metodo sekaj, da ne bodo otroc čist tabletomani postali user posted image , pomoje se pa raznim potresom res čudijo user posted image user posted image . Upam, da se čimprej pozdraviš!

No Arneja in Abra kaj navodila za uporabe študirate?

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.1.2008 19:30:28   
dajamaja
Rmeli, nič ne obupat, sem starejša od tebe, pa se ne predam. Vsak takle poraz prinese žalost in občutek nemoči, nesmisla, pol se pa človek pobere. Kr hrabro naprej, važno je da vojno zmagamo, tud če kakšno bitko prej ne.

Abra, Dakec, kaj pa počnete ponoč, ko drugi spimo? Sam tele sprehodi na WC ponoč so pa res "boleči".

Pf, Amelia, navijačic nikol ni preveč. Sicer pa rade preberemo tudi kakšno nosečniško, da mal monotonijo razbije.

Goldfish, dobro ti gre tole pričakovanje, še par dni. In res imaš lepo ribico. Jaz sem tudi hotel slikco menjat, pa nekako ne izpeljem do konca - jo shrani, pol je pa spet stara objavljena user posted image

Pija, bolš da je UZ kasneje, ne pa da se pol sekiraš če ne pokaže ploda, utripa ...  Bo težko pričakat, zato smo pa m tu, da te zamotimo.

Mišolina, žal mi je da ti ni uspelo. Vzami si čas zase in svojega dragega, čez čas pa pogumno naprej v boj.

Petek je!!! Mmmm po vikendu diši.   

Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.1.2008 19:32:09   
Pija76
Dajamaja spodaj moraš mislim da potrdi pritisnit še!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.1.2008 19:35:57   
dajamaja
Sej sem in mi tudi napiše, da je shranjena, pol pa moja metuljčka spet rulata. Zgleda, da sta mi namenjena.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.1.2008 19:40:09   
arneja
Se je Lotty že oglasila? Grem zdajle hitro brat. Jaz sem bila v službi, potem sva šla pa še na dve-urni sprehod, zdaj je bilo pa treba še pod tuš, pa nekaj pojest, zdaj sem pa z vami user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.1.2008 19:47:15   
arneja
Dakec, zdaj se že bolje počutiš, ne user posted image ? Mene je tudi prejle malo nazeblo pa nadihala sem se zraka, bom spala kot dete, vsaj upam user posted image .

Pf, saj torek bo pa en-dva-tri tu user posted image . A forum Nosečnost pa da je res tako grozen? Jaz sploh še nikoli nisem bila gor. Nosečnice imajo čudne pripombe??

Amelia, super za boleče joškice user posted image . Napihnjena si še vedno? Nikamor vas ne bomo nagnale, brez skrbi user posted image . Jaz komaj čakam, da katero od starih bork preberem user posted image .

Abra, tebe pa lularija zafrkava? Ja, nimaš kaj, punca, noseča si user posted image . Boš pa nocoj bolje spala pa notri prinesla. Čeprav te imam na sumu, da si že popoldan kaj likala kavč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.1.2008 19:56:28   
arneja
Ribica, saj si že preživela še eno prelomnico, bo kmalu že čas za spanje user posted image . Boleči križ je pa spet dober znak, tako da kar pogumno user posted image .

Konina, pa kaj je s temi računalniki?? Nama je pa zadnjič adapter šel pa tudi cel dan nisem mogla na net. V Egiptu sem pa jaz tudi čisto odklopila, samo kaj, ko se moraš slej ko prej vrniti domov. Koliko stopinj je pa bilo zdaj dol?

Amelia, ti pa tudi že v ponedeljek UZ user posted image ? Glej, da boš rekla za slikico, pa jo prilimala sem gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.1.2008 20:29:01   
pikovit
Konina tudi mene zebe.Kaj pa če bi dala kakšno slikco iz Egipta gor,da bi se malo pogrele ob pogledu nanjouser posted image
Pija prvi nosečniški znakiuser posted image -spanec
Dejzi kje si?
Abra kako pa ti in tvoje spanje,utrujenost?
Dajčimajči 100x ti hvala.Zlata si.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.1.2008 20:30:09   
pikovit
A ja sem pozabila napisat da sem danes zopet iskala ingver in ga NI NIKJERuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......