Pija76
|
Čer punce, najprej vsem hvala za lepe želje in vse čestitke, joj kolk se mi dobr zdi , super da lahko delim to veselje z vami, ker krog ni prav širok, še dobr da je vas tolk . Mi je danes rekel naš, če se bom preselila med nosečke pa sem rekla, da kaj bom že pogledala gor, ampak drugač bom pa kr tle ostala, da vas poznam in se imam fajn z vami. Torej: Dajčimajči in Dejzi nehita prosim z temi pogovori o pivu, meni se sline cedijo...da ga jaz ne bom prva odprla! Veste da ne sme ....Ja Dejzi una od Mišek res čist dotolče, ampak jaz sem jo mal za res vzela, mal pa ne in sem samo omejile vse tri zabavice, no z eno imam precej težav, ostali dve sta kar pod kontrolo...Dajči kaj je to lepo, da je bris - , pa da imaš že dohtarje tkole lepo napedenane....A hiška je cela, al so jo petarde raznesle? Dejzi OK tvoj computer je popravil od Mlinče dragi, anjenega je pa pokvaril, da se nič ne javi? A ni zdele v full šusu? Rmeli zjoči se, potem pa pogumno naprej. Vedi, da kar ne ubije, okrepi! Vem, da je danes hudo, jutri pa je nov dan in ti močna punca! Nina čestitke, jaz sem jih imela tud 6 v 2. IVFu. To je lepa številka, pa itak so se lepo spoznali in se delijo....Pa počivaj in veliko pij! Pikovit a ti pa kar sokovnik? Kaj je bil dober božiček, a Dove imaš tud nov? Jaz iz lastnih izkušenj povem, da je sok od Fructala ta z 7 zelelnjavami nagravžen, vsak jutr ga pijem...hvala bogu za jutr ga je zmanjkal Arneja kaj je pa tebe letos lepo brat ko si tako pozitivna...kar tako naprej, pa kak zelenjavni sok res spij! Pa ribico pojej, pa misli pozitivno. A si videla k je Amelia navijačice prpopala? A ne bomo fajn? Sam joškice še niso dovolj izrazite! Amelia dobra ideja za laptop v porodnišnici...dam pa res ne bi hotle, veš kolk bi mele to za predebatirat....boga 3 cimra! Abra kako si? Hvala za šampanjc kaj je bil dober....torto bom pa jaz spekla in jo pošljem a prav? Dej ti jej kar je za embrie, me stiskamo pesti, mati narava bo dala vse ostalo. Hitro naj mine ta teden, pa da vidiš pol . Sayuri boga si ti, a še delaš ali si podaljšala počitnice? Čarna punca tako kot druge pravijo, lepo da si se pofočkala, pa kaj večkrat se nam javi, te pogrešamo.....verjetno si v gužvi in v pričakovanju za nove boje a ne punca? Dakec lepo da so bolečine odšle...kje si ga biksala čez praznike? Ribica lepa nova slikica, prav v oči pade... Mišolina kaj prsti srbijo? Sonček 33 a ti si OK?
|