arneja
|
Sonček33, upam, da se zdaj že kaj bolje počutiš . Spomni se, da je svet poln rožic tete Pehte . Pf, jaz sem tudi opazila, da po tistem, ko meni ni uspelo, sem bila še bolj potrta, ko sem brala, da je še pri kateri drugi šlo kaj narobe in se mi je zdelo bolj pametno ne brati foruma. Samo me je hitro minilo . Dakec, upam, da bova danes bolje spali . Mene že zdajle očke pečejo. Ribica, a ti si pa dragega hotela naštimati, da on na testek pogleda ? Me zanima, kakšne ideje bom imela jaz, ko bom enkrat tako daleč . UZ pa še ni prišel po pošti, sicer bi te z Abro povabili k nama . Dejzi, sokec še kar pridno zaprt čaka v omari, me nič ne matra, da bi ga . Dajamaja, kaj je pa zdaj to s tvojimi ledvicami? Jaz sem si pa čaj za ledvice danes kupila v lekarni, da jih malo prepucam, ker je karmen zadnjič rekla, da imam nekam trd sečevod ali nekaj takšnega. Jaz pa k Reškotu okoli 8. čez en mesec . Kako komaj čakam . Mmm, Pikovit, tvoje kosilo bi pa jaz tudi zmazala . Nina, bravo za tvojih šest celic . Si dobila injekcijo, pa te je vseeno bolelo??