Skaana
|
Ayo, ne ga zbujat. Jaz mogoče le malce bolj glasno hodim okoli njega . Ti ti mami ti . Je pa res maneken, tale vaš Gabriel . Poskusi ga pri dojenju zbujat tako, da podira kupček, ali pa si primeš dojko spdaj in jo rahlo privzdiguješ. Aleksej se tud dere, če ga previjem pred dojenjem ali vmes, ko še ni sit. Tako da jaz načeloma previjam po podoju in je ves zadovoljen, kar gruli. Aja, pa nad previjalno ima eno marjetico z žužki obešeno in se ji že malce nasmiha Se vaši že kaj smejejo? Vrtnica, jaz sem pri Ateni vneto ritko vedno pozdravila tako, da sem jo umila najprej z robčki, potem z vodo, dobro obrisala, posušila s fenom (najnižja stopnja, rahlo toplo in od daleč), potem pa namazala z Bepanthen mazilom. Ampak pri Alekseju pa to ne deluje . Danes sem tako kupila mazilo od Mustele, bom videla, praške paste, ki jo je Raho priporočala, pa v naši lekarni nimajo . Lana, upam da ti ne bo potrebno it . Če pa boš že morala, zahtevaj spinalno analgezijo. Ta nima učinka na mleko. No, pa saj ti ne bo treba it. Aja, pa svoje mleko si rajši izčrpaj, ne kupovat drugega. Saj bo drugače, ker bo flaška, sam mlekec bo pa ta, ki je bil narejen prav za njega. Kim, a vaša Lara se pa že kar obrne??? Zanimivo, bo treba pazit na njo. Čestitke za prvo mesečnico . Lilprincess, naj to kmalu mine... Aleksej je še pa vedno pridkan, kolkertolk. Sicer je že malce razcrtan, ko je buden, hoče bit v naročju, a ni panike, dokler ponoči spi. Včeraj se je spet kopal - nadvse uživa - in potem je spal pet ur in petnajst minut. Potem pa se je zbudil, se najedel in mi vse skoraj zbruhal, ko je podrl kupčka. Tako da sem ga potem šla previt in nazaj na dojko, koliko je potem še pojedel. Nato se je pa zbudil po slabih dveh urah, kar je razumljivo. Z nasmeški je zelo skop. Meni se je prvi nasmejal pri slabih treh tednih, en dan prej pa mojemu puloverju . Zdaj pa se najraje nasmeje marjetici nad previjalno. Pa pogovarjat se že tud skuša, pa mu ne rata najbolj. Ko se pa preteguje, pa še vedno spušča tiste glasove, podobne gruljenju, kitovim oglašanjem in odkašljevanju . Z očmi že nekaj časa sledi igrački, pa obrne se že ko ga pokličeš. Seveda ne vedno, a počasi verjetno bo. Tako, me že "kliče" - beri dere. ajte se.