|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
2.1.2008 13:00:08   
loncica
Lana, danes sta pa Tim in Timotej enako spalauser posted image . Tudi naš je potegnil od 23h do 5ih. In tudi jaz sem se že vsa panična zbudila, kaj se dogaja, da je ura že 5. Ja, lepo smo spali. Zdajle pa spi v vozičku. Če že ne moremo ven, sem ga vozila po stanovanju in mu je bilo ful všeč, je takoj zaspal.

Ayo, naš v posteljici spi samo ponoči. Čez dan ima postlano na kavču, ali pa je v ležalniku. Kar nimam filinga, da bi ga puščala samega v spalnici.

Jaz sem danes malce boljše volje. Ful sem vesela za sestro, ki se je zaročila in še ene fajn obiske dobimo. Komaj čakam.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.1.2008 13:23:56   
Ayo
Dober dan!

Pri nam je bila ravno patronazna, od sobote smo se zredili 50g, tako da mi je kar oddleglo glede na to da je zadnjic izgubil na tezi. user posted image

loncica, mi je rekla patronazna, da proti koncu 1. meseca zacnejo vec jesti, tako da bo kar drzal ta skok o katerem si vceraj sprasevala.
Rekla je tudi, da je cisto ok, da user posted image  ostaja z nami v dnevnem prostoru, zadostuje udobna namestitev (in lezalnicek to je, v lezecem polozaju).

Raho, tudi midva sva danes ponoci bedela nad najinim Gabrielom, ker je spuscal tako cudne glasove in se istocasno vznemirjal med spanjem. Moj je listal po eni knjigi, ki nama jo je podarila njegova sestra in kao je nasel nekaj, kjer opozarjajo, da ga je treba peljat takoj k pediatru...ampak je na sreco patronazna rekla, da to ni nic narobe, da pac v spanju sanjajo in komunicirajo na tak nacin.
Je tudi pri vasih tako?

No, pri nas je zacelo sneziti user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.1.2008 13:31:38   
pikica*
Ojla!

Najprej najlepše želje vem skupaj v letu 2008! Zase in za svojo družinico pa bi temu dodala samo še željo, da se leto, kot je bilo 2007 nikoli več ne ponovi, ker nas je dalo resnično na veliko preizkušnjo.

Pri nas je bilo Silvestrovo precej umirjeno. Najprej smo imeli obiske (do 21h), potem pa sva z možem zavila darila, malo poklepetala, vmes še poštimala Lovrota, potem pa je bila že polnoč. Zoja in Lovro sta mirno prespala vse petarde in na pol bombe. V glavnem, ni bilo večjih težav.

Nam ga je pa Lovro danes ponoči sračkal. Ne vem kaj ga je mučilo, ampak najbrž trebušček. Ob 2h se je zbudil za hranjenje, potem pa ga je začelo zvijat. Revež je bil totalno utrujen, ampak se je na kakšnih 15 minut zbujal v joku. In sva se tako borila do pol petih, ko enostavno  nisem mogla več in sem zbudila moža,  da je šel on v akcijo. Menda sta se potem borila še do pol šestih, ko je Lovro končno uspel zaspat. Mož je pa kar ostal pokonci. Je rekel, da se mu ni splačalo it spat. In je tako urejal fotke in Lovrotovo stran. Revež je tako danes spal samo tri ure, ker je šel spat šele ob pol dveh. Logično, da je zdaj zakinkaluser posted image .

Tukaj pri nas se pa nekaj kaže sonček. Bi šla kar malo ven. Sicer smo dopoldne že šli, ampak samo v trgovino, ker (spet) dobimo obiske, hladilnik pa je seveda izropan. Pa smo rekli, da gremo kar skupaj. Lovro je vse skupaj prespaluser posted image . Zdaj bi šli pa na sprehod, ampak ne gre, ker ne moremo napumpat gum na vozičku. Pumpa nekaj nekaj štrajka in čakamo, da zvečer dobimo drugo. 

Loncica, a tebi je patronažna rekla, da čakaj, a bo zunaj +10? Meni je to že prav hecno, ker ima vsaka drugačno teorijo. No, mi gledamo predvsem na to, da zunaj ni preveč smogasto (kolikor je to v LJ pač možnouser posted image ), megleno in vetrovno. Otrokom pa najbrž tudi paše malo zraka. Jaz vem, da bomo zunaj kolikor bo le mogoče.

Kar se tiče pospravljanja in kuhanja, si midva kar lepo porazdeliva naloge. Je pa zanimivo, da je pri dveh otrocih vse skupaj bistveno lažje kot je bilo pri enemuser posted image . Se človek kar nekako organizira. Na srečo ej tudi Zoja pridna. No, občasno pokaže rožičke, ampak je vse skupaj obvladljivo. Predvsem pa sem res vesela, da imam takega moža....ker mi je resnično v pomoč. Ga je samo za pohvalituser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.1.2008 13:58:28   
lana38
loncica!
Najina user posted image  imata skoraj eneki imeni, zato pa sta tudi v spanju usklajena.user posted image  Malo šale ne škodi.
Zdaj pa mi tudi kar lepo spi že skoraj 3 ure. No, nekaj že miga. Čas bo za hrano. Tudi jaz ga čez dan dajem spat nakavč, da vidim, kaj dela.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.1.2008 14:15:27   
ElaM
Ojla, punce moje. danes sem malo boljše volje. Hvala za tolažbo.user posted image
Zbudila sem se še vsa tečkasta in potem, ko sem grdo zavpila nad Tinkaro, za brez veze, sem rekla, da je dost tega, da bo otrok kasiral, če sem jaz slabe volje. Moj se jih je pa tudi naposlušal, tako da se stanje normalizira.user posted image
Tudi Manca je danes fajn spala, 2x se zbudila za jest in potem potegnila do 8-ih. Res je pridna (trkam), že T. je bila zelo pridna, ta je pa zaenkrat še bolj. Popoldneve in in večere je zdaj večino budna, noči in dopoldneve pa prespi. Upam, da se ji bo tak ritem kar obdržal.
Midve z Loncico sva pokasirali isto patronažno in je meni tudi rekla, da se gre ven, ko je +10. Sem jo debelo gledala, ker če bi na to gledala ne bi šli ven do aprila. Jaz jo bom peljala ven, takoj, ko bo sonce in temperatura nad 0. In res komaj že čakam.
Še eno vprašanje, kar se tiče otr. dodatka, a mogoče katera ve, saj me bodo oddajale še za december, a ne? In pridejo v poštev podatki za dohodnino iz leta 2006.

Šibam zdaj, Manca je lačna.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.1.2008 15:07:09   
Mat3ja22

vidim da ste vse lepo preživele novo leto, eno leže druge,...
Pri nas pa je Nick za staro leto spal do 23.55, se pravi da se je 5 min pred polnočjo zbudil, kot da bi vedel da mora v novo leto stopiti skupaj z nami. potem pa sem ga komaj zamotila z dudo do 00.05, tolko da smo si voščli potem pa je moral na zizo  :lol:  :roll: . (tko da če poslušamo tiste, ki pravijo kaj delaš takoj po novem letu boš delal celo leto) se bomo mi celo leto dojili in non stop jedli  :lol: .

pri nas se je spanje ponoči nekoliko stabiliziralo in moram malega kar pohvalit saj že od božiča naprej ponoči spi. zadnje 2 dni pa me je celo presenetil in je danes spal  od 23 pa skoraj do 4. to je bil rekord  :sloncka 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.1.2008 16:34:13   
lilprincess
Pozdravljene!

Se samo na hitro javljam. Kaj vaši otroci tudi veliko jokajo? Zoja zdaj že eno uro npretrgoma joče. Pa zavrača čaj, mleko, dudo...skratka neutolažljiva je. Pa nebi rekla da ima krče, ampak je ne zvija. Joče pa v eno...Imate kakšen nasvet???

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.1.2008 16:51:43   
želva
Lilprincess
tudi naša mala kar naprej joče oz. če spi je ok. kakor je budna se pa dere in to histerično, je kar ena mala tečka, v čem je fora še nismo pogruntali, tako da mi jo ujčkamo, cartamo in vse sorte. Se mi pa zdi,da našo mal krčki dajejo oz. vetrovi,saj kar naprej prdi, ko velik. Včasih, ko spi se zbudi v groznem kriku in pol jo mal pocrtamo, se neha zvijat in spi naprej-vrjetno krčki.

Danes sva šle z Manco na daljši sprehod z vožičkom in madam se je pol poti predrla ko jeshar. Pol sem jo pri njeni prababici vn vzela in je blo vredu, jo dam nazaj in pet histerija. Po enih 15 min v vozičku se je revica utrudla in zaspala, ampak samo do doma user posted image . Upam, da ne bo vedno tako in da bo vzljubila voziček.

ElaM, jaz grem jutri na CSD, sem pa že spisala tisto za otroški dodatek in sem uporabla podatke od 2006, upam da je prav.Pa vlogo za denar od občine nesem user posted image , pa prijavit jo k pediatru,saj bo kmalu 1 mesecuser posted image

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.1.2008 17:01:24   
lilprincess
Želva hvala. Zdaj vem,da ni edina, češprav se mi obe smilita. Zoja ima tudi veliko krčev vendar jih zdaj ni imela, ker vidim ko jo zvija. Zdaj pa je samo v eno jokala, nič se ni pokrčla ali kaj. Nimam pojma kaj ji je in kako jo potolažit. Jo tudi nosiva, masirava, dudo dajem pa ji nič ne pomaga. Upam, da bodo kmalu zrasli ven s tega.
Predvčerajšnjim sva tudi midve končno začeli s sprehodi. Danes pa praznuje prvi mesec(s kričanjem).user posted image
Želim vam vsem mirno noč, papa

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.1.2008 17:05:58   
Ayo
lilprincess, ja lahko da so se ze zaceli krcki, glede na to da ima 1 mesec.
Lahko pa jo tudi zvija, ko se mora pokakatai, vsaj tako sem opazila je pri nasemu Gabrielu, kadar je tecko za 5min, se potem obicajno pokaka ali pa so vetrovi. user posted image

Jaz sem pa dens pokasirala herpes! user posted image  Evo vec kot 1 leto ga ni bilo na spregled, sedaj ko se pa tako lepo lupckamo z nasim sinkotom pa je prisel! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
2.1.2008 17:32:15   
Vrtnica79
Pozdravljene mamice,

vidim da ste se večinoma že ulaufale v nov ritemuser posted image . Mi tudi lepo napredujemo in žal še vedno smo malo prehlajeni.
Ven smo šli  prvič 31. 12. in je celo pot prespala, saj jo je ponosna sestrica tako lepo vozila. No, če bi čakali na 10 stopinjuser posted image  bi se mi zmešalo doma. Saj jo fajn zadekam in ji mraz ne pride do živega. Ji pa je kar pasalo da je bila na zraku, ker je bila pol ful pridna in umirjena.

Novo leto smo dočakali sami doma. Vana ga je prespala in sicer od 20 pa do 1 zjutraj. Lataša pa je prvič bedela tako dolgo in bila zelo srečna da je zdržala. In pol ognjemet pa petarde.......

Ja, pa Vani se je tak grdo lulika vnelauser posted image . Ji umivam z hrastovim lubjem in zračim rito. Kaj mi še priporočateuser posted image  Upam da se ji čimprej pozdravi.

Lepo se cartajte

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.1.2008 17:54:51   
Ayo
Vrtnica79, za vnetja vem da obstaja ena dobra tekocina/krema vijolicne barve, nisem pa sicer prepricana ce je to tudi za vneto luliko (je fuuuuuuuuuuul dobra za rito). Imena zal ne vem, najbolje da gres vprasat v lekarno.
Je pa tudi fajn, da ko se pokaka jo umijes direktno pod pipo in ne drgnes z raznimi gazicami, vatami, robcki inp...

Ja nas mali lumpek pa kar spi ze od 4h, sedaj je cas za hranjenje, pa ne vem ali naj ga zbudim user posted image  Kako pa vi reagirate v takih primerih, zbudite vase user posted image ??

No, sem pa imela malo casa, da sem uredila slike, tukaj je ena nasega manekena user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.1.2008 18:00:53   
Ayo
user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.1.2008 18:03:05   
loncica
Ayo, mene je to glede spanja tudi skrbelo. Sem danes klicala pediatra (žlahta) in je rekel, da če drugače dobro je, ga ni treba budit. Naj bi imel od 8-12 obrokov dnevno. Samo, če naš ponoči spi 5 ur, potem komaj naštancamo 8 obrokov. Če mene vprašaš, če dobro pridobiva na teži, ga ni treba budit. Jaz čez dan s tem nimam problemov, ker bi jedel vsako urouser posted image .

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.1.2008 18:12:19   
Vrtnica79
Ne, jaz nikoli nisem budila ne Lataše in ne Vane. Saj vidiš da user posted image  nič ne manjka če ne joče. Če bi bil lačen bi se že zbudil.

Vana dopoldne večinoma prespi, popoldne pa ima več obdobij budnosti.

Ayo, hvala za odgovor in lepa slikicauser posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.1.2008 19:00:45   
Kim80
Pozdravljene!

Da se še jaz kaj oglasim.
Najprej srečno 2008 vsem skupaj!

Glede na vaše teme - naša Lara ponoči ponavadi še kar spi - se zbuja na 3 ure (rekord je bil, ko je spala 4 ure in pol skupaj, ampakj samo 1x) in hoče jesti, včasih pa ima tudi kako neprespano noč. Tudi čez dan jo hranim na 3 ure (se skušam tega držati, da bi ustvarila nek red) od 10 - 15 min na eni dojki. Zredila se je tudi fajn - ima dvojno brado.user posted image
Danes je stara točno 1 mesec. Pred kratkim so se ji po obrazu pojavili majhni izpuščajčki kot mozoljčki, pa je patronažna rekla, da so to hormonske spremembe in da bo izginilo.
Tudi ven že redno hodimo - najprej smo jo luftali pri oknu po 10 min, potem malo na balkon, potem pa smo že šli z vozičkom na sprehod. Seveda ji dam pleničko čez obraz, ko smo zunaj, saj je kar mrzlo. Zaenkrat nam gre ok.
Kopa se rada in zelo rada je naga. Ko je naga, se mi pogosto na veliko smeji. Zadnjič sem bila prav presenečena, ko sem ugotovila, da se zna že sama obrniti iz trebuha na hrbet (stara je bila 3 tedne). Sem jo morala večkrat preizkusiti, ker sprva nisem mogla verjeti.
No, zdaj jo grem pa malo pocartat.
Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 216
2.1.2008 19:13:55   
pikica*
Ayo, mislim, da se tisti zadevi reče hipermangan. Vem, da se jo je pred leti (za 20 let nazaj vem sigurno) dalo dobit v lekarni, zdaj pa menda več ne. Ampak ne dam roke v ogenj.

Kar se zbujanja tiče...mi Zoje nismo nikoli zbujali za hranjenje. Pa je bila prava bajsika. Zdaj delamo enako, ampak se zaenkrat naš dečko ponavadi že sam zbudi ob pravem času.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.1.2008 20:32:51   
lilprincess
Ayo kolike ima že od 10 dneva naprej. To kar je pa bilo danes pa niso bile kolike, saj zato pa mi ni bilo nič jasno. Ob šestih se je končno umirila, in zdaj spi kot top.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.1.2008 8:41:45   
lana38
Mi smo pa nocoj lepo spali od 21h, sicer smo 3 x jedli vmes, ampak to je že kar dobro, da ni Tim nič jokal in ga ni bilo treba nosit. Še zdaj spi.
Jaz imam pa kar probleme. V ponedeljek sem vam napisala, da so se mi vneli šivi in sem bila v P. Danes sem šla na kontrolo in sem dobila še vaginalete Klimicin. To pa še ni vse. Na UZ mi v maternici nekaj vidijo. Jaz mislim, da so to moje nesrečne zarastline, ki so posledica lanskega UPN. G, ki je delal, pa pravi, da bi morala na abrazijo. V torek me je spet naročil in če bo stvar še vedno prisotna, bi mi kar naredili abrazijo. V ponedeljek bom vseeno šla še do svojega G in se prej posvetovala z njim. Res si ne želim spet tega praskanja. Sem imela lani po UPN 3 x kar dovolj za celo življenje. Za nameček pa ta dan sploh ne bi smela Tima dojiti, ker lahko ostanki narkoze prehajajo v materino mleko.user posted image  To pomeni, da bi morala kupiti nadomestek in bi ga s tem samo zmedla. Upam, da bo moj G rekel, da abrazija ni potrebna.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 219
3.1.2008 10:39:24   
Vrtnica79
Lana38, upam da se ti čimprej uredi !!!!!!!! Držim pesti da ti ne bo treba na abrazijo. Drži se  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.1.2008 13:23:39   
Ayo
lana38 user posted image user posted image user posted image

Pri nas ga je pa vceraj zvecer Gabrial malo srackal, sem imela kar obcutek da bo tako, ker je celo popoldne prespal kot en polhek. Potem smo spali od 2h do 10h (vmes smo se 1x podojili) user posted image  in smo se zbudili v snegu user posted image
Imam se vedno ta problem, da med dojenjem spi, med eno in drugo josko ga sicer previjem, ampak je obicajno tak jok in histerija, da se ga slisi do Slovenije...
No, drugace je pa kar priden.

Danes smo tudi stari 2 tedna...mamica pa ima se vedno cisco...kolko casa bo to trajalo?

Neposredna povezava do sporočila: 221
3.1.2008 14:24:43   
Skaana
user posted image

Ayo, ne ga zbujat. Jaz mogoče le malce bolj glasno hodim okoli njega user posted image . Ti ti mami tiuser posted image . Je pa res maneken, tale vaš Gabriel user posted image . Poskusi ga pri dojenju zbujat tako, da podira kupček, ali pa si primeš dojko spdaj in jo rahlo privzdiguješ. Aleksej se tud dere, če ga previjem pred dojenjem ali vmes, ko še ni sit. Tako da jaz načeloma previjam po podoju in je ves zadovoljen, kar gruli. Aja, pa nad previjalno ima eno marjetico z žužki obešeno in se ji že malce nasmiha user posted image

Se vaši že kaj smejejo?

Vrtnica, jaz sem pri Ateni vneto ritko vedno pozdravila tako, da sem jo umila najprej z robčki, potem z vodo, dobro obrisala, posušila s fenom (najnižja stopnja, rahlo toplo in od daleč), potem pa namazala z Bepanthen mazilom. Ampak pri Alekseju pa to ne delujeuser posted image . Danes sem tako kupila mazilo od Mustele, bom videla, praške paste, ki jo je Raho priporočala, pa v naši lekarni nimajouser posted image .

Lana, upam da ti ne bo potrebno it user posted image user posted image user posted image . Če pa boš že morala, zahtevaj spinalno analgezijo. Ta nima učinka na mleko. No, pa saj ti ne bo treba it. Aja, pa svoje mleko si rajši izčrpaj, ne kupovat drugega. Saj bo drugače, ker bo flaška, sam mlekec bo pa ta, ki je bil narejen prav za njega.

Kim, a vaša Lara se pa že kar obrne??? Zanimivo, bo treba pazit na njo. Čestitke za prvo mesečnico user posted image .

Lilprincess, user posted image user posted image user posted image  naj to kmalu mine...user posted image user posted image user posted image

Aleksej je še pa vedno pridkan, kolkertolk. Sicer je že malce razcrtan, ko je buden, hoče bit v naročju, a ni panike, dokler ponoči spi. Včeraj se je spet kopal - nadvse uživauser posted image - in potem je spal pet ur in petnajst minut. Potem pa se je zbudil, se najedel in mi vse skoraj zbruhal, ko je podrl kupčka. Tako da sem ga potem šla previt in nazaj na dojko, koliko je potem še pojedel. Nato se je pa zbudil po slabih dveh urah, kar je razumljivo.
Z nasmeški je zelo skop. Meni se je prvi nasmejal pri slabih treh tednih, en dan prej pa mojemu puloverjuuser posted image user posted image . Zdaj pa se najraje nasmeje marjetici nad previjalno.
Pa pogovarjat se že tud skuša, pa mu ne rata najbolj. Ko se pa preteguje, pa še vedno spušča tiste glasove, podobne gruljenju, kitovim oglašanjem in odkašljevanju user posted image . Z očmi že nekaj časa sledi igrački, pa obrne se že ko ga pokličeš. Seveda ne vedno, a počasi verjetno bo.

Tako, me že "kliče" - beri dere.

user posted image ajte se.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.1.2008 14:39:03   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Še eno vprašanje, kar se tiče otr. dodatka, a mogoče katera ve, saj me bodo oddajale še za december, a ne? In pridejo v poštev podatki za dohodnino iz leta 2006.

Ko sem jaz vprašala na CSD mi je rekla da se dajo not podatki za 2006.

Joj da se na hitr javim, danes sem prvič sama cel dan z obema, je mož šel delat. No pa sta se zmenili punci da mi bosta dali delo user posted image Se izmenjujeta s spancem in lakoto in jokom user posted image Ampak se tolažim da jutri dobim podporo da mal k sebi pridem user posted image

Že letiiiiiim!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 223
3.1.2008 14:52:13   
želva
Pikica, dobri ste, da ste šli z malim v trgovino, jaz si ne upam, ker naša se sam dere. Že za zaspat imamo probleme, je treba uspavat ene pol ure, pa hitro se predrami, če jp preveč prelagaš. In ko je budna samo user posted image , pa če jo nosiš po rokah, pa ne vem kaj počneš, edino na previjalni je pridna. Tako, da ko se grem tuširat jo dam kar na previjalno, ki je nad banjo, jo slečem, tamala uživa in brca, jaz pa se umivam. Vsaj to mi rata.Ne vem ,a so vsi dojenčki take jokice al samo naša? Kaj pa vaši počno ko so budni?Da bi šla z njo v trgovino odpade. V pon. imamo prvi pregled pri pediatru in me je kar strah,če se bo tamala sam drla tam. Pa kako bom do tam pršla. še ne vem.Kakor jo začnem oblačit za ven se začne dret in pol ni konca,bomo meli žurko v čakalniciuser posted image

Danvari, moj user posted image  je šel danes tud nazaj delat, pa je zaenkrat kar znosno, ampak jaz imam samo enega nagajivca. Pa tašča mi jo je vmes mal pomerkala, da sem šla v lekarno, pa da sem malo stanovanje pospravila.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.1.2008 16:18:46   
loncica
Čav!

Da se malo javim. Včeraj zvečer mali spet ni hotel zaspat. Je zaspal šele ko sem ga dala k sebi na posteljo, odspal 4 ure in jedel, potem pa v svoji posteljici spal do 7ih. Sem ga nafutrala in mislila, da bo zaspal nazaj, pa seveda ni. Ga je mož odnesel v dnevno, jaz pa sem potegnila do 10ih. In kaj se zgodi, ko se zbudim. Grem v dnevno in tam spita oba, mož in Timotej.

Lana, upam, da ti ne bo treba it, to je res zoprno. Če boš že mogla, si pa res spumpaj mleko za en dan. Če bo en dan na flaški, ne bo nobene krize.

A drugače vse dojite na obeh joškah pri enem podoju? T. se vedno naje na eni.

Skaana, naš se smeji, ampak pomoje nezavedno. Ker kdaj ga vidim, da se v spanju smeji. Sem pa danes videla, ko mu je mož dal lupčka, se je zasmejal. Drugače se mi pa zdi, da že ful opazuje naš mali.

Želva, naš ko je buden tudi kdaj tuli, ampak mu dam dudo in se ponavadi hitro pomiri.

Sem šla pa jaz danes prvič v civiliziran svet. Malega sva pustila moji mami in šla v trgovino. Kolk je to pasalouser posted image .

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!