Skaana
|
upam, da mi bo uspelo zvozit brez joka. Atena me itak frizira vmes, boli ko , ampak bo verjetno za zdržat . Lana38, vaš Tim je pa verjetno zamenjal dan in noč. Prestavi jutranjo toaleto na večer, boš videla da bo boljše. Pa čim bolj v temi naj bo ponoči, čim manj se z njim pogovarjat... Podnevi pa naj bo normalni šunder, jaz Alekseja dam pred okno spat (še zaradi zlatenice), tako da imamo ponoči, že trkam, tudi do štiri ure in pol spanja . Mi je pa danes dopoldne bedel skoraj pet ur . Tak da če bi to bilo ponoči . Glede dojenja ti je pa Loncica super svetovala. Ja, to je to. Eno prso mora do konca spraznit. Men skoraj vedno ena zadostuje. Ob večerih se tudi hoče dojit vsako uro, včasih celo pol ure. Sam zdaj sem ga že pogruntala, da se hoče cartat, duda ga zamoti cca. deset minut in potem je že panika. Ayo, čestitke za prvi dan. A ste že dobili D kapljice? Pri nas predpišejo AD kapljice pri enem mesecu starosti. Nekje v ozadju spomina imam, da vitamin A povzroča krčke, D pa ne, tako da potem otročkom, ki so občutljivi, dajo le D vitamin. Glede ležalnika je pa tako - Aleksej tudi točno ve, ko ga odložim, in je jok . Tako da ga moram večinoma met po rokah ko bedi. Upam, da ga bo minilo. Imam pa eno vprašanje glede ležalnikov in podobnih zadev. Ateno vem, da sem vedno imela strogo na ravnem. In ležalnik, ki ga mi imamo, je rahlo dvignjen. Po drugi strani, pa zdaj Alekseja dam kar na povšter, ki ga na eni strani malo podložim, da ima glavico na višjem - se bojim zadušitve, ker sem ga že dvakrat narobe obračala. Pa še glavico mi zateguje nazaj in so rekli, da ga naj čim več nosimo tako kot kengarujčka Raho, upam da zdajle na veliko uživaš . Midva sva zdaj doma že tri tedne in v tem času je bil samo en samcat dan brez obiskov . Pa še se niti slučajno niso vsi zvrstili... Mislim, naši decemrčki so pa vsi po vrsti taki cortki .Takle frajerček pa je bil naš včeraj, ko je dopolnil štiri tedne. O.K. bežim. Zdajle ga moj hoče zamotit z dudo, pa ne gre najbolj. Zgleda da se hoče še na prsi priklopit... ajte se.