Skaana
|
ElaM, te popolnoma razumem, le da jaz ne znam pihat in se dret, sam . Eeeh, pol pa nekak mine. Moj je bil včeraj in danes še čisto vredu, a ga je prej biksal - veseli december on pa bi moral bit doma na očetovskem Magi*, sem ti že včeraj hotla napisat, da je pri nas skoraj identična situacija, le z zdravjem smo veliko na boljšem. Atena je živi , a ti moram povedat, da gre počasi, počasi na boljše. Aleksej je pa nadvse priden. Se vsi čudimo, kako je to možno. Taki mali polhek moj. Skyline, Aleksej je bil zelo rumen, pa so mu potem šele peti dan vzeli kri in ni bilo potrebno pod lučko. Očitno se nekaterim bolj pozna, drugim pa manj. Zdaj pa ima še samo desno učko rahlo obarvano. Ga pa dam podnevi spat točno pred okno, da je čimbolj na svetlem. Upam, da se bo princeska kmalu začela rediti. Želva, prav fino bo šlo brez , boš videla. Je pa res zoprno, ko grejo nazaj delat. Že čisto pozabiš, da jih ne moreš več tako obremenjevat, revčke . Mi smo pa sinoči šli na večerjo k jevi sestri, mnjami je bila fantastična filana kurica. Aleksej je bil priden, kot vedno. Imeli smo pa tudi mir, ker je Atena imela družbo sestrične . Potem smo nekaj do enajstih prispeli domov, Atena je zaspala - padla dol, Aleksej pa tudi po dojenju in večerni toaleti. Ker je moja mami bila doma, pa sva midva skočila na ognjemet za eno urco. Joj, je pasalo, čeprav je bil mraz za . Ob enih sma bila doma, Aleksej se je zbudil ob treh za prvi in ob pol sedmih za drugi podoj. Potem se je pa že Atena in je bilo konec luštnega . No, za njo ne, ker je še dedek mraz pri mojih starših prinesel darila . Potem smo se pa spakirali in šli še voščit k moji teti in sestrični. Tam imajo pa dva fantka rojena v 2007, tako da so trije mušketirji z Aleksejem . Zdaj pa smo malo skupaj drnjohali, pa se je Aleksej le toliko zbudil, da me je predramil, zdaj pa spi naprej. Je bil pa taaaaaakkkk lep sonček. Sem Alekseja kar v jajčki mal na sončku mela. Super končno. Ima pa naš fantin vneto ritko. Pri Ateni je v nekaj dneh pomagal bepanthen, Alekseju pa ne . Tako da moram po praznikih po praško pasto. Upam, da bo boljše. Pa mene se loteva prehlad, kašljam, grlo me boli... Pa komaj čakam na slezov sirup. Ah, ti prazniki . No, zdaj pa še damo skoz rojstni dan od moje mame, potem pa konec do marca... ajte se. Pa četudi malce jezni . Sam da bo čez leto dovolj bližine.