Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Skaana, kje si nabavila to kremo In koliko pride Vsi proizvodi Mustela se kupijo v lekarni. To je krema Vitamin barrier cream - for daily prevention of diaper rash. cena pa je 4.83€ (no ja, saj ni tako pasje draga, a sem še kupla nekaj zadev, ki jih nujno potrebujem, pa je bilo 50€ ). Ayo, hvala za nasvet. Zdaj smo zadevo sanirali. Upam, da se več ne ponovi . Kupčka pa tudi mi včasih ne poderemo, v veliki večini pa, še vmes, kmalu po tistem, ko se lačen hlastavo zaleti v dojko, ga tudi dvignem in ponavadi na veliko rigne že takrat. Aja, pa še to. V P so rekle sestre, če se veliko joka, da se tudi zraka naje in ga je dobro malo dvignat. Kajča, lepo da si nas našla . Mi imamo tudi marčevko 2005 doma (zakaj pa se nam nič ne pridružiš na marčevskem čveku ) Ubožica Maja pa že kar na antibiotikih... da bo čimprej zdrava. Jaz bi morala res počivat, ker sem imela CR, pa mi ne uspe zmeraj. In še živimo pri mojih starših, tako da kuha, pere in pospravlja v večini moja mami. Pa mi vseeno ne uspe. Ker tudi veliko dela in je z doma, pa tudi hišo zidamo . Tako da te popolnoma razumem. ElaM, blato je popolnoma normalno, ne skrbi. Želva, vi pa imate eno zahtevnico doma . Me veseli, da je s krčki boljše. Če pa ne spi, je pa to tudi normalno, ker poznam tri dojenčke - zdaj so že otroci, ki podnevi niso spali skoraj nič. In so vsi trije čisto zdravi malčki. Je pa tak otrok res zahteven za starše, to pa res. Mia007, če dojiš, ne skrbi. Če pa ne, pa mirno lahko daš namesto čaja prevreto vodo. Ampak se s prevretjem izgubi večina rudninskih snovi. Tako da jaz bi dajala rajši čaj, ki bi ga sama nardila iz komarčka, mogoče malo kumine in podobno - ne vem, pogledala bi na sestavo baby čajev. Ker vsi ti čaji instant so veliko presladki. Skyline, ja me ščipa, še zdaj. In še zdaj po dobrih petih tednih, imam še vedno čiščo Mal mi je čudno tole vse skupaj. Lepo nedeljo vam želim, mi spet dobimo obiske...