|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.1.2008 17:03:11   
lilprincess
Ojej, sem mislila da prej ni šlo pa sem dvakrat pisalauser posted image .
Mat3ja nev vem točno kje, vem pa da takoj nekje čez mejo. Samo malo, grem Matjaža vprašat. Pravi da vsaka avstrijska lekarna. Nič, grem malo Zojo vzet, ker kriči ko nora.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.1.2008 18:15:26   
Ayo
hokejistka, lepo da ti je uspelo rodit naravno user posted image  si pa kar dobro predstavljam tvojo situacijo, saj meni na zalost pri Gabrijelovi tezi (4540g) to ni uspelo  (po neuspelih 11-ih urah CR).

kajca, jaz sem 6 dni prelezala v p, potem doma sem pa pocasi zacela migat.  Mi je pa ogromno pomagal moj user posted image ! Sicer sem bila na zacetku kar precej slabotna in svoh, ampak sedaj po 16-ih se stanje iz dneva v dan izboljsuje. 
Sreco imam tudi, da mi Gabriel dovoli spat (joj ce se samo spomnim na neprespane noci med user posted image !!!! sedaj pa spim kot polh!! user posted image ).

ElaM, tudi mi kakamo rumeno precej tekoce, to je ok.  Mi je pa ful hecno, ker izgleda kot da so notri semena od paprik user posted image  Kakamo tudi ene 5-6x na dan, baje pa ni nic narobe, tudi ce samo 1x na dan oz. celo vsak dan.   Bolj pomembno je lulanje, sam se ne spomnim vec zakaj (mi je zadnjic razlozila patronazna). Drugace pa tudi nas lulcek najraje sterlja, ko smo nagci user posted image

Skaana, ce ima vneto ritko, ga umivaj direktno pod pipo. Tudi mojmu se je vnela ze v p, je tuilil kot user posted image  ko sem ga umivala z vatko, potem so mi pa rekli naj grem direktno pod pipo in je bil mir, se uzival je zraven. user posted image

Vceraj zvecer se nama je pa tako smilil, ker je v spanju izbruhal celo mleko, je bil moker po celi glavi, pizamca, rjuhe, vse je bilo umazano, boscek moj, sva ga potem ob 10h zvecer se enkrat celega skopala, preoblekla posteljico.
Ne vem, kako to user posted image  ampak danes se potem ni vec ponovilo.
Me pa zanima, ali vam vedno uspe podreti kupcek? Nam ne uspe vedno, mi je pa patronazna rekla, da to sploh ni pomembno, da ga lahko takoj po dojenju direktno dam spat...

Pa se to, jaz imam nenormalen apetit, vse kar mi pride pod roke, bi pojedla user posted image , da ne govorim o cokoladi!!! user posted image

Lep vecer!

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.1.2008 20:05:53   
ElaM
Še nekaj sem se spomnila kaj smo mi delali pri T., ko je imela krče, topel termofor smo ji polagali na trebušček, pa je bilo tudi bolje.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.1.2008 22:22:45   
želva
ElaM, hvala na ponudbi, bomo zaenkrat še mal vztrajal s temi kapljicami, bomo zdaj še poskusli s termoforjem in danes sem kupila še gas bimbi v lj., pa eno mazilo za trebušček masirat od welede.
Danes jo je samo parkrat šraufnilo, zdaj zaenkrat še spi, upam, da ga bojščka ne začne zvijat. Ampak pomoje moraš met prav srečo s temi kapljicami oz. sploh ni nujno da ti pomagajo, je treba preživet te tri mesece.
Tiste, ki že imate Gas bimbi kapljice, tam piše, da so za otroke nad 6. mesecem starosti, kako ste jih dozirale?

Pa še da se pohvalim, sem bila danes v lj. in sem si kupla trenirko, dve lepi majici in bundo, sem si privoščila zdaj po porodu user posted image .Zdej sem pa lepa mami. Manjkajo še nove kavbojke, ampak te pridejo na vrsto pri porodniški.Bi bila pa še kaj pridna mami, pa bi kaj postorila po stanovanju, pa me naša pupa tako zaposli, da sploh nič ne utegnem. Pa tako rada imam vse pospravljeno, zdaj pa le gledam kako je vse malo zanemarjeno. Naša punca čez dan prespi le kakih 5 ur, ostalo vse prebedi user posted image oz. občasno še kinkne za 15 min. Pri enem mesecu se mi to zdi too much pokonc in pol jo mormo valda okol nosit in se z njo pogovarjat, tako da imam bolj malo časa za kaj drugega. Komaj čakam, da bo dovolj velika za v kengurujčka.

Hvala vam za vse info o kapljicah in lepo se cartajte, lahko noč

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.1.2008 22:30:29   
želva
Aja, pa zgleda da imajo lekarne drugačne ponudbe, saj pri nas nimajo Gas bimbi kapljiv, sem mogla prav v LJ. v neko želiščarsko trgovino, pa brinovega mazila tudi nimajo.

Mogoče bom mogla pa koga poslat v Avstrijo po Antiflat kapljice, saj kaj ko smo mi tako daleč.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.1.2008 23:07:16   
Mia007
Dober večer.

Kaj dajate vašim dojenčkom kako žličko vodice.  Stanovanje toplo, samo mleko pa čajčke pijejo. Ste pomislile kdaj na vodico?

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.1.2008 10:38:15   
loncica
Čav!

Našega je danes celo noč nekaj zvijalo. A katera ve, a se te Antiflat kapljice dobi samo v Avstriji? Nekam predaleč mi je it v Avstrijo. Če bo katera slučajno šla, se priporočam.

Lp

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.1.2008 10:50:26   
Skyline
hello...mi smo tudi bogi, saj jo že 2 dni matrajo krčki, pa pri nas se ne dobi nobenih pametnih kapljic, da bi šla pa v Avstrijo zdaj, je pa malo predlače tukaj iz Primorskeuser posted image ...tudi jaz se PRIPOROČAM, če bo šla katera goruser posted image ....ker se mi kar srce trga, ko jo vidim, kako histerično joka, pol se pa utrudi, pa spat ne more, pol je pa spet lačna, ko vseeno malo zadrema, tko da se vrtimo v začaranem krogu.....pa tako se pazim, kaj jem, pa vseeno ni nič boljeuser posted image

....a katero tudi tko mal ščipa po trebuhu, kot da bi ščipale mišice....a je možno, da se vse to premika počasi na svoje mestouser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.1.2008 11:13:33   
DANVARI
Mia007 jaz ji še čaja ne dajem saj tisto prvo mleko, ki pride iz prsi je tako vodeno, da se dejansko s tem odžeja. Je pa res da moraš imeti dosti mleka, kar pri meni ni problem. Verjetno pa ni problem če bi dojenčku rada dala vodo (če te prav razumem) samo da je prekuhana.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.1.2008 13:11:00   
lilprincess
Želva pri nas v Mb jih imajo v vsaki mb lekarni pa še na njih je pisalo da otrokom do enega leta starosti 8-10 kapljic na dan. Nič ni pisalo, da bi jih lahko jemali otroci po 6. mesecu, pa tudi farmacevtka je rekla, da ji lahko komot damo.
Mia 007 jaz dajem Zoji komarčkov čaj od hippa.
Lončica kolikor vem, se kapljice Antiflat res dobijo samo v Avstriji.
Skyline mi se tudi vrtimo v tem začaranem krogu. Danes ponovno od pol dveh pa do devetih zjutraj! Pa je ne zvija cel čas. Ampak vseeno joka potem že verjetno zato, ker je tako razdražena pa midva postanema nervozna in potem spet tako naokoli...meni se že meša. Upam, da se bo končalo kmalu, ker je Matjaž že kronično izčrpanuser posted image .
Upam, da bo danes kaj bolje. Zaenkrat spi.Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.1.2008 13:41:44   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Skaana, kje si nabavila to kremouser posted image  In koliko prideuser posted image

Vsi proizvodi Mustela se kupijo v lekarni. To je krema Vitamin barrier cream - for daily prevention of diaper rash. cena pa je 4.83€ (no ja, saj ni tako pasje draga, a sem še kupla nekaj zadev, ki jih nujno potrebujem, pa je bilo 50€user posted image ).

Ayo, hvala za nasvet. Zdaj smo zadevo sanirali. Upam, da se več ne ponovi user posted image . Kupčka pa tudi mi včasih ne poderemo, v veliki večini pa, še vmes, kmalu po tistem, ko se lačen hlastavo zaleti v dojko, ga tudi dvignem in ponavadi na veliko rigneuser posted image že takrat. Aja, pa še to. V P so rekle sestre, če se veliko joka, da se tudi zraka naje in ga je dobro malo dvignat.

Kajča, lepo da si nas našla user posted image . Mi imamo tudi marčevko 2005 doma (zakaj pa se nam nič ne pridružiš na marčevskem čvekuuser posted image )
Ubožica Maja pa že kar na antibiotikih... user posted image da bo čimprej zdrava.  Jaz bi morala res počivat, ker sem imela CR, pa mi ne uspe zmeraj. In še živimo pri mojih starših, tako da kuha, pere in pospravlja v večini moja mami. Pa mi vseeno ne uspe. Ker user posted image tudi veliko dela in je z doma, pa tudi hišo zidamouser posted image . Tako da te popolnoma razumem.

ElaM, blato je popolnoma normalno, ne skrbi.

Želva, vi pa imate eno zahtevnico doma user posted image . Me veseli, da je s krčki boljše. Če pa ne spi, je pa to tudi normalno, ker poznam tri dojenčke - zdaj so že otroci, ki podnevi niso spali skoraj nič. In so vsi trije čisto zdravi malčki. Je pa tak otrok res zahteven za starše, to pa res.

Mia007, če dojiš, ne skrbi. Če pa ne, pa mirno lahko daš namesto čaja prevreto vodo. Ampak se s prevretjem izgubi večina rudninskih snovi. Tako da jaz bi user posted image dajala rajši čaj, ki bi ga sama nardila iz komarčka, mogoče malo kumine in podobno - ne vem, pogledala bi na sestavo baby čajev. Ker vsi ti čaji instant so veliko presladki.

Skyline, ja me ščipa, še zdaj. In še zdaj po dobrih petih tednih, imam še vedno čiščouser posted image Mal mi je čudno tole vse skupaj.

Lepo nedeljo vam želim, mi spet dobimo obiske...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.1.2008 13:55:35   
ElaM
Ojla, punce,
upam, da bodo krčki kmalu pozabljeni. Vem, pa da je grozno, ker jih je prva imela, nič kritičnega, maksimalno je trajalo kakšne pol ure, pa se je običajno tako končalo, da sva tulili obe skupaj. Res je grozno in moram reči, da T. potem nikoli ni več tako krčevito jokala, kot v prvih 2-eh mesecih.
Glede blata ste me pomirile, res najbrž preveč paničarim.

Ma, jaz sem pa zdaj žalostna, ker moji punci spita, imam čas in sem šla pomirjat stare hlače, in katastrofa niti enih ne spravim čez rit. Res sem bila prej suha in imam zdaj še 6 kil viška, samo mi te kile kar stojijo.user posted image  Se mi zdi, da je šlo prvič bistveno hitreje dol. Še dobro, da se začnejo razprodaje, da grem po ene spodobne hlače, ker nosit nosečniške sem se resnično že naveličala.user posted image  Joj, sm fouš tistim, ki se že spravite v stare cunje.

Manca se zbuja, lepo bodite.

:)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.1.2008 14:04:48   
ursa1981
Zdravo,

sem našla malo časa, da se oglasim. Ko, sem bila že vesela, da so krčki za nami se nam zadnje nekaj dni spet pojavljajo a tokrat čez dan. Naše Anje nikakor ne moremo potolažiti, pomaga le crklanje po rokah, česar pa ne nameravam početi cel, dan ker se bojim da se bo preveč razvadila. Ponoči pa spimo zelo lepo (moram potrkat), se mi zdi, da se po kopanju Anja tako pomiri, da je potem celo noč lažje.

Mi imamo tudi bolj redek kakec, tokrat pa tudi zeleno obarvan, kar naj bi pomenilo, da ima krčke (vsaj tko mi je rekla patronažna), no je pa dane kakala, ko jo je mož hotel previjati in ko je kakala se je drekec kar zlival iz nje in so se delali mali mehurčki (jaz sem mislila, da je driska, a nisem še 100%).
Kaj naredite v primeru, da ima vaš dojenček drisko. Jaz srčno upam, da je nima.

No zaspimo pa tudi lepo sami v posteljici (zvečer), za enkrat brez večjih problemov, se pa zgodi na vsake toliko, da mala že izsiljuje, ko kar naprej meče ven dudo in začne jokati, pa čaka, da ji jo damo nazaj:) Se je navadila, da mami takoj priteče ko se oglasi.

No, zdaj pa moram it, saj se je Anja prebudila in mora jest.

LP

URŠA

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.1.2008 14:45:31   
hokejistka
no je pa dane kakala, ko jo je mož hotel previjati in ko je kakala se je drekec kar zlival iz nje in so se delali mali mehurčki (jaz sem mislila, da je driska, a nisem še 100%).

Enako se je zgodilo nama pred parimi dnevi. Drekec je kar tekel iz ritke. Sem komaj uspela sproti vse pobrisat. Sem vprašala patronažno in je rekla, da je to zato, ker sem jo sproti brisala po riti in ji tako dražila ritko, da je samo še bolj kakala. Nasploh naša pupa zelo rada kaka, ko je odvita. Takrat jo narahlo pobrišem in jo potem malo pustim, da pobrca in šele nato do konca umijem.

Tudi jaz ne oblečem starih hlač user posted image . Mislim, da je problem v moji riti, ki se je razširila. Kg mi je ostalo nekje 5. Moram pa prav pazit, da ne shujšam prehitro, ker se bojim, da bi izgubila mleko, ki ga že tako nimam veliko.

grem jest. Uživajte

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.1.2008 17:06:46   
lana38
Naj se vam malo javim. Naš Tim že 3 ure spi in mi je prav dolgčas. Kar pa ne morem trditi za ponoči. Že 2 noči zapored ga je zvijalo od 23h do 3h. Dobro, da je vikend in user posted image  ni rabil iti v službo. Blaža pa jok sploh ne moti. Drugo jutro sploh ni vedel, da je Tim jokal. Torej ima zelo dobro spanje.
Upam, da bo nocoj bolj mirna noč. Jaz sem se pa že kar navadila tega nespanja in se mi zdaj niti ne dremlje. Ene pišete, da zdaj spite kot polhi. jaz sem že pozabila na dobro in dolgo spanje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.1.2008 17:09:18   
PIKICA07
Hoj,

da se še tukaj malo javim. Naša Pia Lana bo jutri stara že 3 tedne. Res gre hitro :)

Zanima me ali ste z vašimi pikicami že šle kaj na sprehod? Meni je namreč patronažna že pred več kot enim tednom rekla, da lahko grem,ampak ne upam, ker ima Pia malo zamašen nosek. Baje pa bi lahko šla do -5 stopinj in da ni vetra. Kaj pa jim oblečete za ven?Koliko plasti?

Drugo kar me zanima je pa spanje ponoči. Naša je včeraj spala skupaj 4 ure kar je rekord, danes pa spet samo po 2. Sploh ne vem kaj naj naredim da bo ponoči spala vsaj kako uro več, ker sva oba z user posted image  pol zjutraj čist boga. Zdaj bom probala tako, da jo bom čez dan zbujala na 3 ure.

Drugač sem pa danes zelo žalostna ker je moj dragi mođžek moral nazaj v nemčijo, v službo in se vidimo šele ko bo prišel po naju s Pio,torej 3-4 tedne user posted image . že predno sem rodila sem bila 6 tednov pred njim v slo in je bilo grozno, zdaj mi je pa še hujš. Skos jokam :(

Lepo se imejte in polupčkajte svoje sončke.

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

Neposredna povezava do sporočila: 266
6.1.2008 18:53:05   
lilprincess
Oj!

Ursa 1981 naša Zoja ima tudi tak kakec tekoč včasih, pa to ni nič nenavadnega. Jaz mislim, da ni driska, ker ga ti taaako veliko in jo pač normalno dalje hranim, pa čaj tudi pije. Tudi Zoji je včasih ponoči treba dudo dajat v usta - je kar neprjetno ker je pač treba bedet ob njej in ji cel čas dajat dudo v usta, ampak zdaj se je že tako navadila in je prepoznouser posted image . Bomo morali počakat, da si bodo sami znali dudo vzet in dat v ustauser posted image .

Lana 38 se pridružujem. Tudi mi nič ne spimo.

Pikica07 sočustvujem s tabo. Kako mora biti šele to hudo pa že jaz mislim, da sem cele dneve sama saj pri meni se Matjaž tudi vrača ob takih urah, da ga v bistvu ni nič doma. Potem pa naj pričakujem še kakšno pomoč od njega ponoči, ko je že sam taka koma. Čeprav vsaka mu čast, ker se vstane pa je tudi z njo pokonci po tri ure če je treba. Strah me je samo te njegove kronične izčrpanosti predvsem zato, ker je veliko na cesti in bognedaj da se mu kaj zgodi, sploh ko se zvečer vrača. Tega me je zelo strah. Zato upam, da bo te morije kmalu konec.

Jaz spravim gor že vse hlače in oblačila od prej. Ostal mi je še en kilogram, ostalo pa je spet na svojem mestu. Nekje sem prebrala, da če čišča doma traja še samo en teden, da to ni vredu in da je treba k ginekologu. Kaj je to res? Ker jaz sem mela čišče vsega supaj 20 dni.
Kdaj otroci nehajo jest vsake tri ure in začnejo na 4 ali celo 5? Saj vem, da je to zelo različno ampak samo tako za orientacijo. Jaz upam, da bi lahko pri 4 mesecih že spali kakih 5 ur ponoči.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.1.2008 20:30:32   
hokejistka
Da še jaz malo pojamram...

Naši pikici pa kri teče iz popka user posted image . Sem že mislila, da se počasi celi. Včeraj pa danes pa opažam, da ima ob vsakem previjanju strnjeno kri na popku. Sami problemi user posted image . Pa še niti 14 dni nima. Potem me je pa še mami prestrašila, da  je to nevarno, ker izgublja kri. Pa da imajo novorojenčki že tako malo krvi. Zdaj sem pa čisto prestrašena. Bom jutri patronažno poklicala. Pa tako sem se veselila, da se bomo kmalu kopali.

Sem pozabila omenit, da smo imeli že vnet uček in je moral adobit antibiotične kaplice pri vsega skupaj 6 dneh. Je user posted image na silvestrovo moral v dežurno ambulanto po kaplice.

Naša ima tudi dudo. Ji pomaga zaspat in se pomirit.

Čišča baje traje do 6 tednov. Moja je 14 dni po porodu še vedno rdeče barve, čeprav bi morala bit že rumena. Ampak baje, da je to še normalno.

Naša ponoči spi po 4 ure. je pa res, da ji dam okoli 23-ih dodatek. Najprej spije iz mojih obeh jošk, nato pa spije še nekje 60 ml dodatka in nato spi do pol treh. Potem jo podojim in spi do 7-ih. Upam, da bomo lahko kmalu zmogli brez dodatka, ampak je naša pika tako lačna, da ne vem, kako naj se tega lotim.

Čez dan jo zbujam za podoje, če slučajno spi dalj kot 2,5 h. Je bolj zaspane sorte in mi zaspi na zizi, če jo konstantno ne žokam.

Zdaj grem pa pod tuš, ker imam ravno čas. Lahko noč in čim več uric spanja vam želim user posted image

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.1.2008 10:34:44   
Bauka
Dobro jutro vsem novopečenim mamicam,

midve s Hano sva super, včeraj je bila stara 14 dni. Kar sem se najbolj bala, je bilo to kako bo reagiral naš "big brother", pa je prvič, ko sem dojila dobil histeričen napad, sedaj se ja pa že full  navadil. Takrat, ko dojim, bi se on žogal, plesal itd., tako, da v plesu s priklopljeno ta malo sem že pravi mojster. Pa vedno je zraven, ko jo previjam in ji potem on namaže ritko ( sicer bolj nogo, ampak ok). Dojenje nama je super zalaufalo, spimo od 2-4,5 ure, malo nas že matrajo krčki, se mi zdi...

Porod na kratko, če katero zanima:
odluščen čep, sem se šla pokazat, odprta 2 cm in so me sprejeli. Celo noč prebedela v porodni, nič se ni dogajalo, drug dan ob 11.30 so mi predrli mehur, čez 5 min. sem dobila hude popadke na 2 min. To je trajalo 1,5 ure, ob 13.04 se je rodila naša Hanca, velika 50 cm in težka 3115 g. Zelo intenziven, hiter in bolj boleč porod kot prvič. Prvič sem imela umetne popadke, sedaj pa samo svoje. Nič šivana. Takoj sem se počutila super, čez par pa dni kot da ne bi rodila.

Če katera ve, naj mi prosim napiše KAKO SE IMENUJEJO KAPLJICE PROTI KRČEM, KI SE DOBIJO V AVSTRIJSKIH LAKARNAH. Saj sem jih imela že pri ta malmu, ampak sem pozabila ime.

Hvala za odgovore in uživajte s svojimi sončki!!!
Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

Neposredna povezava do sporočila: 269
7.1.2008 11:00:20   
želva
lillprincess, sem šla še enkrat pogledat na deklaracijo od kapljic, pa pr men res piše šele od pol leta naprej user posted image sej mi ji bomo vseen dajal, ampak user posted image

Moram pa se pohvalit, da naša madam že dva dni nima krčkov in spi kot polhek user posted image .Čemu je vzrok ne vem, ker sem zdaj začela prakticirat ful stvari. Po vsakem obroku ji dam mal čajčka kar po flaški, pred obrokom dobi sab simplex kapljice, jaz pijem en želiščni čaj za dojilje, pa 2krat na dan ji masiram trebušček z nekim oljem. Kaj je ustavilo krčke ne vem, ampak mi smo ful user posted image , ker se mala nič ne muči in midva lepo spiva. Zaenkrat vse dobro, je treba potrkat.

Zdaj mala spi in čakam, da se zbudi, pa greva pol se mal umit oz, mami tuširat, tamala pa brcat na previjalno. Pol greva pa na obisk v vrtec, če bo uspelo. Če se mala ne bo začela ful drt, ko jo bom oblačla.

Pikica07, saj jaz bi kar malo jokala s tabo. Si sploh ne morem predstavljat 2 dni brez dragega, kaj šele tedne. Upam, da bosta vredu preživele te tedne brez očija in da čim hitreje minejo user posted image

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.1.2008 11:24:18   
želva
Pikoca 07 na sprehod kar pejdte,če le ni bolj mraz od -5, in če ni tako deževno vreme in megla, kot je danes pri nas. Jaz mojo fajn zadekam in pleničko čez voziček, da ji ne piha pa greva, tud ob bolj mrzlih dneh.

Glede spanja pa nimaš kaj, en dan so bolj lačni, drugi manj. Naša se tudi ponoči doji na tri ure, ampak vse opraviva v spanjuuser posted image Ona miže je, jaz pa zraven malo kinkam, preoblačim je pa ne ponoči, ker ne kakaka.Tako, da  se kar naspimo. Če pa si ful utrujena, pa probaj kako noč ji dati en ovrok dodatka, bo bolj spala vsaj prvo rundo, saj je dodatek močnejši in bolj nasiten.Za včasih ko si preutrujen, je to morda dobra rešitev, vendar meni je rekla patronažna naj tega ne prekticiram, če imam svojega mleka dovolj, ker naj bi se otrok navadil na močnejši obrok pred spanjem.

hokejistka, meni se zdi to čist normalno. Naša se tud kar nekaj časa ni koplala, ker ji je tekla kri iz popka oz. so se ji hrastice delale, pa sem samo lepo s fiziološko čistila 1 -2 krat na dan in se je lepo zacelilo. Tud patronažna ni bila nič zaskrbljena. Ti pa vseeno pokliči, da boš pomirjena, ampak mislim, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.1.2008 11:41:00   
loncica
Čav punce!

Bauka, tiste kapljice so Antifalt kapljice. Če jih boš šla kupovat, te prosim da še zame vzameš ene. Pa mislim, da bi jih Skyline tudi imela.

Hokejistka, brez panike. Pri nas je bilo isto. To se je med kopanjem hrastica stopila in potem malce krvi. Meni sta patronažna in pediater zagotovila, da to ni nič narobe. Samo s fiziološko pucaj pa bo.

Mi smo danes super spali. Dvakrat po 4 ure. Se mi pa zdi, da se je Timotej začel manj krat dojit po dalj časa. Prej sva se dojila 8-9 krat po 10-15 min. Včeraj pa 7krat, ampak je vlekel 20-25 min.

A se vam tudi zdi, da hitro rastejo? Našemu so eni pajacki že majhniuser posted image .

Joj, kolk me jezi to vreme. Ko bi vsaj malce sonček pokukal, da bi šli ven. Želva, kako ti oblečeš malo za ven?

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.1.2008 12:14:24   
Kim80
Pozdravljene!

Laro imam v ležalniku zraven sebe in je zaenkrat ful pridna. Se mi zdi, da če je ne mučijo krči, potem je tiho, le široko gleda na okoli.
Glede popka - tudi Lari je kar nekaj časa teklo iz njega, tudi kri. Me je pa že prej patronažna opozorila, da zna priti do tega in da ni nič narobe. Čistila sem ga redno s fiziološko, nekajkrat pa sem za razkuževanje uporabila tudi alkoholne robčke, ki mi jih je pustila patronažna. Sedaj je popek lepo zaceljen. Pa mi smo že prvič kopali, ko je še malo teklo iz njega.
Čišča - krvavela sem tri tedne, iz dneva v dan manj. Nato mi je še kaj občasno priteklo, take bolj rumeno rjavkaste barve. Zdaj se je stanje končno normaliziralo.
Pikica07 - vem, kako je, ko mora mož nekam, ti pa si sama doma. Odkar imava Laro, je tudi moj šel na službeno potovanje, sicer samo za 1 teden. Lara še ni bila stara 14 dni, jaz pa sem bila v obdobju poporodne otožnosti. Skoraj vsak dan sem jokala, ker ga ni bilo ob nama. Tako, da vem, da ti je hudo, in ti želim, da ti tedni hitro minejo.
Uživajte s svojimi user posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.1.2008 14:19:04   
želva
lončica
za ven ji oblečem še eno plast oblačil, pa čez zimskega pajaca, pa dekicp za pokrit, pa lepov košaro od vozička,pa dve kapi seveda

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.1.2008 15:26:49   
loncica
Želva, hvala za odgovor.

No, mi smo nazaj in našega prvega 10 minutnega sprehoda. Bilo je super.

Slikica je v albumu.

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!