|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
3.1.2008 10:10:28   
Freycha
julij po pravici povedano, sem imela še ena vprašanja in mi tista Jasmina sploh ni odgovorila, zato pojma nimam, kako bo sploh s tem. Najbolje je, da prideš tja, več kot ne ti ne more reči.
Aja, pa da vas spomnim, da pridemo če se le da brez malčkov user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
3.1.2008 10:21:26   
tinispela
Freycha, super, pridi prosim po mene, res ne bi rada sama iskala vhoda. Jaz imam tud nekaj vprašanj, no saj najbrž pa je zato uvodni sestanek.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
3.1.2008 10:23:42   
SANEK1
Dobro jutro!
Evo mene po dolgem cajtu!user posted image
Mi smo bli pa danes ponoči tri ure auf! Jupi!user posted image user posted image user posted image
Gospodična se je zbudila ob pol dveh in zaspala šele nekje ob pol petih. Z ničim je nisem mogla prelisičit. Se še ne zavedam, da ni več stara 3,4 mesece, ampak bo jutroi že 6 in je že velika trmasta punčka. user posted image user posted image user posted image

Glede plavanja, Freycha  hvala za trud, da si klicarla okoli in rihtala, pol pa še nas lovila, ampak sma se odločla, da se  iz finančnih razlogov odpovem plavanju, ker gremo februarja ali marca za en teden v Čatežke in je treba šparat ojre.user posted image
Za vse ki greste pa se fajn mejte. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
3.1.2008 10:36:57   
julij
Ok, punce, torej se vidimo danes.
Sanek, škoda, da te ne bo!user posted image  Sem se že veselila, da se kaj vidimo. Saj tudi pri nama gre včasih kar na tesno, kar se financ tiče. Je pa Božiček Ani prinesel nekaj evrotov za plavanje.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
3.1.2008 10:46:06   
Anonimen
Evo, sva že nazaj.

Ma, so cepljeni proti hitrosti danes..

Je pa bil hec, oz. sta bila dva. Doma nalimam vrečko za urin, ga tam odvijem in vrečka prazna, ker je vse steklo ven. user posted image  Glih mislim vrečko odlimat in se jezim zraven, ko se pipica odpre in sem lovila tiste kapljice kot nora. Kar smejalo se mi je zraven. Tako da sva uspela dat tudi urin.
Potem pa prideva na odvze krvi, Izak veselo vriska in si ogleduje stol, ga krampa, joy o joy. Ona ga piči, mali niti ne trzne. Mu stiska prstek, lovi kapljice, Izak še kar vriska od veselja. Potem pa dvigne glavo, jo pogleda, ugotovi, da je ne pozna in začne tako vreščat, da je skozi uhe letelo. Cel laboratorij se je režal kot zmešan.

No, samo, da sma zrihtala, zdaj pa upam, da bodo jutri izvidi OK.

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
3.1.2008 10:57:55   
SANEK1
Julij, ja meni je tudi žal, samo kaj čmo, bom že preživela. user posted image user posted image user posted image
Boma pa vas tu pa tam prišle kontrolirat, če vi res kaj plavate ali samo čvekate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bomo takrat šli na user posted image  ali user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
3.1.2008 11:03:02   
bačko
Dobro jutro!
Brala bom potem ko pridemo nazaj iz btc-ja.
Novo leto smo preživeli tako:do 20.30 smo bili pri tašči in tastu,potem smo šli domov.Žana je šla pančkat ob 22 uri in jo pokanje ni zbudilo.Spala kot klada.Ob 6 se je zbudila in jedla ter zaspala nazaj do 8 ure.Bila je zelo pridna.Ne smem je preveč hvaliti ker je potem kontra kot napišem.
Zgleda da kašica za lahko noč učinkuje in ji ponoči ne dajem več mleka.Ponavadi se zdaj zbudi ob 5 ali 6.No toliko zaenkrat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
3.1.2008 11:03:27   
julij
Sanek, pol pa upam, da bomo res šli na kako kavo.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
3.1.2008 12:00:50   
Češnca
Ha, ha, zvesta sem se prav od srca nasmejala! user posted image user posted image user posted image  Bravo, Izak, mali junak! user posted image

Punce fajn se zmente in potem še bolš plavajte z otročki! Upam, da se bova s prijateljico kej skidale in peljale najina pikca plavat. Samo me v kamniški bazen ne vleče kej preveč... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
3.1.2008 12:12:13   
kapica
Izak, bravo za pogum!user posted image
Majrim, a mas kaksen predlog kako se lahko resima tega dojenja na 2 uri ponoci?
Freycha, si indirektno mami povedala kaj mislis, pa bo ydaj mal drugace Dito rihtalauser posted image .Ti tud nekaj dobrega forum prineseuser posted image .
Danasnja nocka spetuser posted image user posted image user posted image .Ne vem kako naj resim to nocno dojenje. Sem bla tako obupana, eno uro je bil pokonci in jamral, pa nic mu ni pasalo, dokler mu nisem dala joske. Jay sem se pa kr yraven jokala in se pocutla tako samouser posted image .

Punce, a dela katera sama riyevo kasico oy. psenicni ydrob?Sem vceraj naredila, sicer ima cist prayen okus, sem delala y vodo, ampak dino je vseeno pojedel.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
3.1.2008 12:13:32   
kapica
Punce, a je na fontani locena moska in zenska savna?Al pa kje drugje v bliyini MB_

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
3.1.2008 12:39:25   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz sem pa ta del z uspavanjem tako nardila, da sem malega dala na najino posteljo in sem bila cel čas z njim dokler ni zaspal. Po mesecu in pol je zaspal v bistvu takoj po hranjenju in še zdaj je po večini tako.

No tako uspavanje tudi mi prakticiramo in se obnese zaenkrat!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
3.1.2008 12:45:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Potem pa prideva na odvze krvi, Izak veselo vriska in si ogleduje stol, ga krampa, joy o joy. Ona ga piči, mali niti ne trzne. Mu stiska prstek, lovi kapljice, Izak še kar vriska od veselja. Potem pa dvigne glavo, jo pogleda, ugotovi, da je ne pozna in začne tako vreščat, da je skozi uhe letelo. Cel laboratorij se je režal kot zmešan.

user posted image user posted image user posted image

Kapica, jaz ne delam sama riževe kašice.

Jaz sem pa tako zlomljena danes. Včeraj dopoldne sem na sprehodu s user posted image user posted image padla, ker sta me potegnila, jaz pa glih na led stopila. Pa me cel dan ni nič bolelo, zvečer me je šele zaelo, dans sem pa čist zlomljena, kot bi me kdo fejst pretolkel.user posted image

Aja, pa Jureta sem prej izmerila in stehtala, tako da, zvesta, lahko jutri v seznam dodaš za Jureta pri 5,5 mesecih 8.300g in 71cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
3.1.2008 12:50:40   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

in je ne nosimo po rokah cel dan, ker enostavno tudi če bi želela, ne bi šlo, ker imava oba zj..... hrbet....
Sej se najbrž ne boste strinjale s tem, me niti ne moti...smo si različne.....

Jaz se strinjam s tabo, ker imama sama že od lani januarja težave s hrbztenico on je enostavno nisem mogla nosit, zdaj je že malo lažje po operacii, ampak še vedno kolko je treba, ker ne bi sploh smela, cartanje pa poteka sede. Me zanima kaj bi zgrižene nosilke v tem primeru naredile, da ne bi mogle otroka nosit user posted image

Jaz upam, da me niste narobe razumele in da nisem neki zmaj z mojim komentarjem zvenela, mi se pač ne nosimo in to je to, pa tudi težav nimamo s tem. Tamala mi niti ne "zna" v rokah zaspat. Res je da so premali za drastične spremembe, ampak z malo volje in potrpežljivosti, bojo tiste ki si želijo otroka odvadit nošenja to tudi uspele pa če ne prej ko bo imel otrok preveč kil za nosit user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
3.1.2008 13:18:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Me zanima kaj bi zgrižene nosilke v tem primeru naredile, da ne bi mogle otroka nosit user posted image

Jaz sem "zagrižena nosilka" (ker mi drugega ne preostane, ne da mi je užitek kvihtat, ampak jst ne morem pustit otroka se dret), imam pa fejst fentano hrbtenico. Pa kaj čem zdej.user posted image Sej je težko, ampak ne gre drugač. Ko bojo otroc večji, si bom itak šla nekam porihtat hrbtenico.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
3.1.2008 13:21:27   
Afnica
Prvi mlečni zobek pri nas je zrastel mali Lani. user posted image  Še 39. user posted image  Ni še čisto dobro viden. Je pa dlesen tako malo kot da bi bila preklana in ostra š**** not.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
3.1.2008 13:23:17   
Afnica
špico v pomanjševalnici so mi cenzurirali user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
3.1.2008 13:25:12   
Anonimen
Tako preklano dlesene in š*p*i*č*k*o not je Izak dobil za Miklavža. Pa si je vse tako zalizal in povlekel čez, da od takrat ni o zobku ne duha ne sluha. user posted image  Če ne bi trije vidli in probali, bi si še kje mislila, da sem narobe vidla in da sem jaz smotana.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
3.1.2008 13:29:28   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, a je na fontani locena moska in zenska savna?Al pa kje drugje v bliyini MB_

V teh večjih Fontana, Habakuk je povsod mešana; mogoče če vprašaš V Brezju, kako se že reče, mislim da Oaza miru, al nekaj takega. Mal poglej na internetu.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
3.1.2008 13:29:56   
pupi
Jaz sem še kar pri uspavanju, pa kaj če je pa to edina stvar pri kateri nimama težav user posted image user posted image user posted image , ne upam si posči v hranjenej z GH. Kaj pa mi dela opica mala. Včeraj sem nji zmešala banano, jabolko pa albert keks, prvo je začela kot da bo bruhala, pa sem mislila da se pač mora navadit , ker bolj gosto, pol pa v taki jok kot da bi jo iz kože vlekel. Mi je delala težave pri dojenju, tudi z flašo sma mele, kdaj, pa kdaj vojne zdaj pa še z GH ista pesem.

Še dobro, da sem prišla danes malo pokontrolirat sem gor Freycha, ker jaz sem htela Najo na sestanek privlečt sebo user posted image . Kaj bote kje veni stale, da vas vidim pa da gremo skupaj not al kak? Ker jaz do Štuklja znam prit, kam pa pol pa ne?
Kapica dobra ideja za ta vodni zdrob, bom jaz tudi poskuslauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
3.1.2008 13:32:13   
bačko
Sem končno prebrala.Najprej Dita vse najboljše za 6 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tašonka  tudi tebi vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No glede uspavanja je pri nas tako.Zvečer ko ob 21 pojemo mleko jo dava v pojsteljico in zaspi.Včasih se malo premetava in jo samo nazaj na bok polagava in dudo dava v usta.Ponoči (po novem) če se začne zbujat pridem do nje jo pobožam po glavici in ji šepetam da je še nočka in da mora Žana še pančat zraven pa delam še ššššššššš.Trikrat je delovalo.Po dnevi pa ko vidiva da se ji začne pančkat jo vzameva v naročje ji dava dudo malo se sprehodiva po stanovanju in zaspi.Ne deluje vedno.Včasih mora biti še glasba zraven.Tako da kakšnih večjih težav z uspavanjem ni.Se pa zelo rada nosi po rokah ko je budna.Moj križ je že zelo bogi.Ima pa Žana že 9000 g in je kar velika obremenitev zame, samo jokati jo pa ne morem pustiti ker mi je hudo ko jo slišim.Jo počasi navajam da se igra na najini pojstelji in na tleh.Jo probam čim manj nositi.
Sama sedi zelo rada še posebej na kavču.Je pa včeraj pogruntala da če je njena igrača predeleč da se lahko kotali do nje.In se prevrača iz hrbta na trebuh in ponovno na hrbet in to počne toliko časa dokler ne pride do igrače.Na previjalni jo ne smeš pustiti za sekundo samo ker se takoj začne obračati.Plazenja pa ne zna še!Samo tla boža z rokami in probava da bi kam prišla pa ne gre in ne gre.Bo pačasi.Na noge pa je tudi meni zdravnica rekla da jo ne smem postavljati.Ni dobro!
Daj povejte mi kaj vse ste že dale vašim cukerčkom jesti?Naša ne mara graha!Ga ni hotel jesti in pika.Moram ji pa še krompir dati za jest.Kako pripravite krompir?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
3.1.2008 13:32:24   
Freycha
Tini pridem do tebe ob 16h, ok? Je glih taka ura, da zna biti gužva, pa da ne bova prepozni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
3.1.2008 13:34:55   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Me zanima kaj bi zgrižene nosilke v tem primeru naredile, da ne bi mogle otroka nosit user posted image

Jaz sem "zagrižena nosilka" (ker mi drugega ne preostane, ne da mi je užitek kvihtat, ampak jst ne morem pustit otroka se dret), imam pa fejst fentano hrbtenico. Pa kaj čem zdej.user posted image Sej je težko, ampak ne gre drugač. Ko bojo otroc večji, si bom itak šla nekam porihtat hrbtenico.

A, pol pa "dobrodošla" med hrbteničarji. Saj pravim Tašonka, res je da mam verjetno jaz tudi srečo, da je tamale ni treba nosit. Jaz je niti pod razno ne morem nosit če bi blo treba bi jo pač ati nosil, ne vem kaj bi si pa dopoldan ko je v službi začeleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
3.1.2008 13:36:15   
pupi
Joj pardon!

Vse naj, naj (z zamudo) Tašonka tebi za roj. dan in Diti za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
3.1.2008 13:51:00   
NRMM
Daaan!

Zvesta tale tvoj Izak pa zna spravit laboratorij v dobro voljo user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem jaz tudi zjutraj Maši namestila vrečko in tako kot sem se bala,vrečko mi je posračkala od zunaj in znotraj user posted image .Bo treba it nabavit nove,te ko ima sedaj Vogrinova so neke čudne,no saj delujejo mi tak.
Kaj Vogrinova že dela ta teden ali je še na dopustu?

Sej verjetno slabe vesti ni potrebno imet,če otroka ne nosimo,a ne?Al ja user posted image ?Čeprav jaz Mašo v primerjavi z Marušo fuul prenosim.Imam pa od prometne nesreče še vedno velike probleme z desno ramo,tak da je na čase kar kriza.user posted image

''Plavalke''(Freycha in ostale)a tole je na Fontani?Mogoče vesta,je še kaj fraj ali je že vse polno?Kdaj pa se začne?

Tašonka....naj te čimprej bolečine zapustijo user posted image .

Maša mi spi že dobre pol urce (se je napapcala kašice iz borovnic in jabolka),kar je kar rekord...ja sej danes mi spi,ko sva sami in bo kmalu treba po Marušouser posted image .

Uživajte!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?