|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
3.1.2008 13:58:29   
Freycha
Da še tu obvestim: sestanek za plavanje je prestavljen na 10.1., torej danes teden na isto uro, torej ob 16.30.

Julij upam, da tudi ti to prebereš, ker tvoje cifre nimam, da bi ti poslala sms user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.1.2008 14:01:22   
Freycha
NRMM ja, plavanje je na fontani. Glede na to, da je SANEK odpovedala, pa se je "prijavila" Julij, pa da za Madejko ne vem, če bo šla, pomoje sploh ne bo panike, če prideš drugi teden na sestanek. Prosim te samo, da mi posreduješ mail, da ti pošljem zlata pravila in prijavnico!

Prav tako velja zate Julij, da mi posreduješ mail, da ti pošljem vse, kar je potrebno za plavanje!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
3.1.2008 14:04:03   
Anonimen
Filip in Tara... vse naj naj za 6 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM, Vogrinova dela, ampak ima tako gužvo bolanih, da ni za verjet.

No, ker steže vse povedale, če beb nosite ali ne, je pa pri nas takole:

Čez dan počakam, da pokaže prve znake utrujenosti, ga vzamem na roke, da se umiri, zapre oči, ga malo pozibam in ga takoj odložim v posteljico. Če začne migat, ga primem za ramo z eno roko, z drugo ga tolčem po ritki ali pa ga rahlo tresem za ritko, dokler se čisto ne umiri in že spi. Če pa začne preveč brcat in rintat, ga pa spet vzamem gor, ga umirim in spet takoj dam dol. Ponavadi traja uaspavanje nekje me 5 in 10 minut. Če pa zamudim prve znake zaspanosti, se pa lahko matram celo uro.

Zvečer ponavadi zaspi kar med flašo, če ne, je uspavanje enako dnevnemu.

Ponoči pa, ko začne jokat, ga vzamem gor in si ga dam na ramo, kot za kupček podirat. Ko se umiri in začne globoko dohat, ga pa odložim nazaj in po potrebi spet malo po ritki drmam. Če se pa čisto zbudi, pa ne preostane drugega ponoči, kot ga nosit in nosit in 100x odložit in spet nosit. Jao... Tole sbujanje za igranje ob 3h zjutraj mi zadnje dneve žre živce.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
3.1.2008 14:10:43   
mateya24
Punce voščilo malo z zamudo, ampak kljub temu.

V novem letu vam in vašim družinam želim veliko zadovljstva, ter srečnih in s smehom polnih trenutkov, predvsem pa zdravja vam in vašim malčkom.

No mi smo silvestrovo preživeli kar doma, smo pojedli včerjo in imeli obisk do 21, pol pa smo se trudli malo uspavat, kar nam je končno uspelo ob 23, ob polnoči pa smo bli spet auf user posted image  V glavnem za zjokat kakšno stanje je bilo zuni...kljub novim oknom in prižganimi uspavankami zravn je v bajti bobnelo kot na fronti...totalno se jim je mešalo..za znoret..se mi zdi da so cele milijone zmetali ven za to pirotehniko...mah pa taki ljudje, ko drug drugemu kažejo kdo ma več...

Mala je drugač boljše, virus smo dali skozi, ostali pa so nam še problemi s hranjenjem..upiranje, kričanjem,jok, z rokami prav tepe okoli sebe...tak da smo v začetku na žlički pol pa flaško...še vodo ji moram dat pit na žličko prvo, pol pa komaj začne s flaške dalje pituser posted image

No hotla sem vas tud vprašat kakšno je stanje pri vas z menstruacijami? Mate redne? Bolj močne? No jaz jo mam v roku enega meseca zaj že tretjič...po 3 dni krvavim, pol pa neha in čez kak tedn spetuser posted image  
Ginekologinja je na dopustu, pa morm počakat do ponedeljka, da vidim kaj bo rekla. Me kar skrbiuser posted image

Morem omenit tud kak se je nam začelo novo leto...prav žalostno..
Zjutraj ko je mami šla k babici voščit novo leto sta jo z dedijem našla vso krvavo v postli..in urgentno v bolnico..krvavitev so zaenkrat zaustavli, ampak po prvih preiskavah sodeč ima raka...kar tak direkt so nam povedali...dva tedna bi naj ležala not, da bi dobli izvide natančnejših preiskav, preden jo bodo operirali..ampak se bojijo, da operacije ne bi preživela zaradi slabega srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem vam opisat kak mi je  hudo, še sploh pa zaradi tega, ker je moja prababica umrla zaradi raka, moja mami je bla operirana in so ji vzeli maternico in so ji rakave celice v celoti odstranli in je zdaj ok...kar naprej mi gre po glavi, da je tole dedno, oz sem lahko tudi jaz zaradi tega bolj nagnjena k temu in lahko še tudi mene kaj takega čaka...user posted image user posted image user posted image
Zato me je zaradi teh mojih nerednih in čudnih menstruacijah zaj še bolj strah. Sem včeri mojmu vstrelila ven, da se morma zdaj še hitr potrudit, če hočema še engauser posted image , pa me je kar čukasto pogledal pa se smejal..

Raje vas ne bom več morila, ker ponavadi ko mam čas prit tu gor, nimam ponavadi nič dobrega za povedat in se samo potožim, tega pa vam tud ni treba vedno poslušat..

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.1.2008 14:12:19   
mateya24
Pozabla sem še voščit vsem za obmesečnice, oz pol svečke, ter tistim, ki praznujete rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.1.2008 14:17:27   
Anonimen
Joj, mateya.... vam pa ni nič prišparano. Se mi kar smiliš, koliko hudega se je že zgrnilo na vas.

Pa da ti odgovorim na vprašanje. Jaz menstruacijo še vedno čakam. Me pa že cele 3 teden, odkar sme nehala dojit, tako zvija in navija, da vsak dan rečem, zdaj pa bo. Ampak o M ni ne duha ne sluha. Pa saj je ne pogrešam.

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.1.2008 14:19:58   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa da ti odgovorim na vprašanje. Jaz menstruacijo še vedno čakam. Me pa že cele 3 teden, odkar sme nehala dojit, tako zvija in navija, da vsak dan rečem, zdaj pa bo. Ampak o M ni ne duha ne sluha. Pa saj je ne pogrešam.

Mogoče bo pa Izak dobil družbo user posted image ?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.1.2008 14:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Mogoče bo pa Izak dobil družbo user posted image ?

Ne seri. user posted image

Freycha... a lahko prosim za tisti mejl o GH, ki ti ga je dala tista tvoja prdiatrinja? Prosim lepo...

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.1.2008 14:38:15   
madejka
Mateya e shit, boga stara mama! user posted image user posted image

Glede menstruacije pa tak, da sem jo imela 2x, pa niti približno redno al pa kaj. Še čakam kaj bo, ko bom nehala dojit.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.1.2008 14:53:12   
bojana2
Mateya...user posted image

Filip in Tara vse naj naj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvesta kakšno vrečko si to dobila?!? Meni je ped. dala le napotnico za lab. - urin- in rekla naj doma probam v plastični lonček naciljat, ko bo mali lulal...user posted image ..in prinesem v lab...user posted image user posted image  Pa pojma imam kako mi o to ratalo naredit. A vzemejo tudi kri takrat?? Meni ni ped. nič omenila...user posted image

Noč je bila pa porazna, sploh ne bom pisala...kriza. user posted image

Zdej je pa lubi spekel pico...kolk že diši..njami. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.1.2008 15:06:44   
madejka
Zakaj pa hodite dajat kri pa vodo? A to mora vsak?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.1.2008 15:09:59   
Anonimen
Poglej, kaj vse imaš zabeleženo na napotnici za laboraturij. Tam piše, ali samo urin ali še kaj druga. Midva imava preiskave, ki jih vsem naredijo ob 6. mesecu starosti. Komplet krvna slika in urinske preiskave.

Vrečko sme pa dobila pri pediatrinji, pa mislim, da jih v laboratoriju tudi delijo.

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.1.2008 15:13:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zakaj pa hodite dajat kri pa vodo? A to mora vsak?

Ja, pri 6. mesecih vsi.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
3.1.2008 15:17:39   
julij
Freycha, hvala, sem prebrala!

Zvesta, koliko dni pred posvetovalnico pa moraš it v laboratorij? Midve imama zdravnika v sredo, pa moram verjetno to prej zrihtat.user posted image

Oh, Mateya... Kaj ti naj napišem, da bi te malo potolažilo? Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image
Menstruacijo pa sem jaz dobila takoj po čišči in jo imam na 25 dni.user posted image  Je pa res, da traja le 4 do 5 dni. Prej pa sem imela ciklus na 28 dni in je trajala cel teden. Pa prvi dan me boli bolj kot me je pred user posted image . Se mi je pa včasih tudi pojavila neka vmesna krvavitev.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.1.2008 15:22:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julij
Zvesta, koliko dni pred posvetovalnico pa moraš it v laboratorij? Midve imama zdravnika v sredo, pa moram verjetno to prej zrihtat.user posted image

julij... v posvetovalnici sva dobila napotnico... zdaj ša bodo poklicali, če bo z izvidi kaj narobe oz. poslali recepte, če bo treba kako železo ali kaj jemat.... Boš v sredo pri zdravniku dobila, nič ne rabiš prej rihtat...

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.1.2008 16:03:19   
Anonimen
Moj sinček ga pa sračka.. Resno.. Ne bi zaspal, oči takšne, kot da bo skup padel, ne bi mleka, ne bi GH, ne bi čaja, ne dude, ne nošenja, nič, samo dretje ali pa daljinec.. Grrr... Sem ga oblekla, popokala ven, zdaj pa spi... Je pa full nor na papirje pa daljinec, če mu vstran vzameš, že takšna panika. Ajej...

Mateya, hudo mi je zate, ker res nimaš sreče.. Saj ne vem, kaj naj bi ti napisala, zato ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image Nikar se ne boj, zaradi menstruacije.. Pike poke za vse vas user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dobila to za urin, pa nimam pojma, kako naj to delam, slikova navodila - jih ne vidim, vse ja zapacano... Zdaj, če ima mali posvetovalnico 9.1., kdaj iti na pik in oddati urin?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
3.1.2008 16:03:30   
tinispela
A pri 6 mes. se to da. Pol bomo me tud najbrž dobile, ko bomo imele posvetovalnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
3.1.2008 16:07:34   
tinispela
Mateya user posted image user posted image user posted image  zate in da bi se vse čim prej uredilo

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
3.1.2008 16:17:29   
Ajvy
Mateya....upam ,da se vse porihta s tvojo babico.......user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
3.1.2008 16:21:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Jaz sem dobila to za urin, pa nimam pojma, kako naj to delam, slikova navodila - jih ne vidim, vse ja zapacano... Zdaj, če ima mali posvetovalnico 9.1., kdaj iti na pik in oddati urin?

A_R.. pri fantkih je to enostavno... odlimaš tisto nalepkico, vstaviš lulčka v vrečko in prilepiš na kožo. Pol pa daš čez pleničko. Jaz sem to doma nardila in šla kar v laboratorij in tam ven vzela.
Jaz bi šla na tvojem mestu kak dan ali dva pred posvetovalnico. Ponavadi so izvidi v enem dnevu, vsaj pri nas....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
3.1.2008 16:33:39   
Anonimen
Kaj pa, če se na vrečko poserje? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
3.1.2008 16:37:29   
Anonimen
Boš mogla pa še enkrat it po vrečko in še enkrat limat.... Tak da se zmeni s Patrickom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
3.1.2008 16:38:38   
Freycha
Zvesta bi poslala, pa mi je oče posredoval mail, pa ni vsega gor user posted image  sem ga sedaj prosila, da mi še enkrat pošlje mail, pa ne duha ne sluha o odgovoru user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
3.1.2008 16:44:39   
Anonimen
Freycha.. ni panike... boš kot boš.... da ne boš zdaj očeta ful obremenjevala.... itaq bomo danes samo še riževo kašico jedli user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
3.1.2008 16:51:04   
madejka
Ej jaz ne vem kaj je s tem mojim otrokomuser posted image Uro in pol tečnari, oči ima že čisto rdeče, a spat neuser posted image Potrem mi ga s čajem in vsemi mogočimi forami uspe uspavat in spi pol ure!user posted image user posted image Nič jasno. Sem misla za včeraj da je bla japka, ampak je dans isto... 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?