Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Tašonka me zanima če se Špela in Jure drug drugega budita ponoči, če se zbudita? Zdaj samo še izjemoma. Prvi mesec smo cele noči vsi štirje prebedeli , potem se je pa Špela začela navajat in se ne zbudi več kar tako. No, prejle se je, pa že spi nazaj. Jure namreč žurira že od polnoči in on bi vriskal, spal pa ne, mene pa ima, da bi mu vrat zavila. Sem prejle že čist popizdila. Zdej ga pa možek nosi. Aja, čist za info, mali trenira "seksanje". Če ga odložiš, se postavi na vse štiri in se gunca naprej in nazaj, pa vriska zraven. Očitno imajo dedci to dejansko v genih. A_R, Patrick izgleda pa vsaj eno leto star! Frajer mali! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kar se pa ostalega tiče, sploh uspavanja, sam pa jaz že miljonkrat povedla, da zame je to totalno nesprejemljivo, pustit otroka da joka in omaga potem in zaspi to mi je nekaj groznega, redstavljaj si otročka, ki nekaj rabi, nekaj želi od tebe, tega pa ni....res je tko, da taki otroci verjetno obupajo nad starši in se sprijaznijo, ne pa da se navadijo na spanje brez joka v to me noben ne prepriča, pa je lahko še tako priznan dohter ali bilokdo S temle se najbolj strinjam. Predvsem na to je letel moj komentar, da ima lahko 20 doktoratov kdor če, pa je zame idiot, da predlaga tako uspavanje. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha NIHČE ne more dobiti vedno vsega, kar si zaželi. Prav tako otrok ne more. Nekje obstajajo meje in te meje je treba slej ko prej postaviti. S temle se sicer čist strinjam, ampak za moje pojme so naši 5 oz. 6-mesečniki absolutno premajhni za tako vzgojo. Resno. Ja, mogoče že dojemajo, da z jokom dosežejo nošenje, ampak so premajhni še za prevzgojo. No, tako pač jaz mislim, pa če se mi hrbtenica zlomi, jaz bom mojega težkokategornika nosila, če bo to rabil. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jo uspava in drži od 10 minut pa do ene ure v rokah. In ne mi rečt, da je to normalno in ne mi rečt, da bo boljše, ker bo boljše samo, ko ta vzorec prekinemo. Kot sem pa že prej napisala je samo na dva načina: Zdej počasi in kar se da nežno, ali pa kasneje, ko bo še bolj navajena na tak način in jo bo od groze kap zadela...... Lej, isto je bilo pri nas s Špelo in isto je sedaj z Juretom. Špelo smo nosili dobro leto, pa smo jo čisto nežno odvadili tega, brez šokov. Nekaj časa je trajalo še uspavanje na rokah oz. v naročju, vendar v sedečem položaju, da je ni blo treba nosit, zdaj se je treba pa samo še k njej uležt, pa ji je tud že parkrat ratal brez tega zaspat. Tko da jst ti bom točno to rekla, da to je normalno in da bo bolje. No, in naš fant še kar vriska in se reži na ves glas.
|