Freycha
|
Čer! zvečer sem komaj zdržala do 1h, da sem šla spat. Dita je prespala vso kanonado, ki se je odvijala tik pod našo bajto za ****. Pa kje najdejo glih našo bajto za "osvetljevati". Spala sem zelo slabo, pa ne vem zakaj, dan sem pa praktično celega presmučala. Valda ne rabim razlagat, da sem crknjena in da komaj čakam, da se poberem spat. Sicer sva imela namen ostati do četrtka, a se vedno bolj nagibava, da greva jutri popoldne domov. Malo sem razočarana nad mojimi starši. V enem tednu je enkrat nista nahranila, enkrat ji nista plenice zamenjala, enkrat ne uspavala. Ne vem, kako si potem mami predstavlja, da bo z njo hodila na krvavec, če pa se izogiba najpomembnejšim stvarem. Al misli, da bo tamalo vzela, ko bo že ven iz plenic, mala bo pa kar čudežno hotela biti z njo..... sva z dragijem tudi ugotovila, da sem jaz z mojim očetom res težko skupaj dlje časa, zato sva se odločila, da takole skupaj nekam za dlje časa še nekaj časa ne gremo..... Kaj naj rečem. Res je, da sta mi omogočila kar dva dni smučarije in sta se z malo ukvarjala in za to sem jima zelo hvaležna, sem vseeno razočarana, da jima do nekaterih stvari enostavno ni.... V glavnem če bo šlo jutri čez, greva z dragijem še smučat, potem pa počasi spakiramo in gremo domov. In moram priznati, da že hudičevo pogrešam dom in udobje, ki ga imam doma. No, pa tudi mir...... Zvesta pomoje bi morala vseeno malo dlje časa vztrajati s tistim načinom prehranjevanja. Jaz ga še nisem sprobala, ker mi je zdej vse noči praktično prespala. Najmanj je spala do pol petih zjutraj, pa po hranjenju še do 8h. Če pa ne bo šlo, pa žal.... nasvet je dober, če pomaga aja, pa še malo o Diti. Če bo šlo tako naprej s tem njenim posedanjem, bo v roku dveh tednov že samostojno sedela. Prav živčna rata, če nič ne sedi, pa tudi stati hoče. Sicer jo samo malo postavljam na noge, ker se mi zdi prehitro, ampak bi morale videti kako se smeje, ko jo postavim na nogice. Pa nič bat, še vedno jo tako visoko držim, da ko dvigne nogice, ostane na isti poziciji, ker jo jaz držim pokonci. O zobkih še vedno ne duha ne sluha, pa naj tako tudi ostane...... Mislim, meni je čisto vseeno, kdaj dobi zobke...... mater, jutri bo imela pa malecka že pol leta Pa še vsem malčkom za nazaj vse naj naj za obmesečnico
|