|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
2.1.2008 21:00:03   
bojana2
Evo mali spi..končno. Danes od 2 naprej ni hotel več spat, se je jokcal, tečkal...mislem, da ga mal zobki  dajejo. Pa upam, da ne bo noč ista...user posted image . Sem čist zmozgana, sva se celo popoldne prenosila.

Punce, a so vaši malčki tudi ful grobi? Pa ne me narobe razumet - sej itak, da nimajo še razvite fine motorike in nekega občutka za nežnost, ampak moj mali zna tko fajn stisnit ali uščipnit, da mi grejo kar lasje pokonc. Je mali močan, sam res. Tud ko se flaškava, kar gleda svoje roke, boža stekleničko, včasih pa ni tko nežen in se spravi na moj vrat - pa vleče, ščipa...user posted image ...sem mela včer prav rdeč flek...user posted image . Če mu ponudim časopis pa itak celega raztrže in zmečka. Tudi igrače hoče imeti v rokah in jih dobesedno grabi, prav smešen je. Mi je pa zanimivo, ker ko pa steguje rokice proti user posted image , pa nič ne stiska, zgleda kot da jo hoče pobožati...user posted image

Ok, grem zdej spat. Lepo se imejte, nočko. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.1.2008 21:02:21   
Ajvy
Bojana, mi jo prav zaradi te grobosti treniramo na boža, boža....če me uščipne rečem av....potem pa ji pokažem kako mi godi če me boža in kako je njej fajn....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.1.2008 21:03:34   
corfu
Tašonka, vse najboljše!

Dita čestitke!

... pa lahko noč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.1.2008 21:07:40   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Bojana, mi jo prav zaradi te grobosti treniramo na boža, boža....če me uščipne rečem av....potem pa ji pokažem kako mi godi če me boža in kako je njej fajn....

Enako. Že ko me je začela pri dojenju grist, sem ji močno rekla au, to boli. Tudi zdaj ko me možno zgrabi, ji rečem au, ne tako, boža, boža. Bomo vidli. Pri dojenju me je že nehala grist.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.1.2008 21:10:34   
Anonimen
Mojemu je pa ful smešno, ko mu rečem AU. Se mi reži nazaj ko pečen maček. Je pa norc na lase. Zagrabi tak, da zvezde vidiš.

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.1.2008 21:15:44   
tinispela
Tiste, ki greste  z malimi na plavanje, jutri imamo sestanek, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.1.2008 21:26:28   
Anonimen
Ja, ja, moj je isti hudiček.. Najbolj obožuje, da me za lase cuka pa ne spusti, je grob.. Mu rečem au, pa se smeje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.1.2008 21:36:33   
*maja
Ojla punce, hvala bogu praziki so mimo user posted image , kako zelo sem komaj čakala da minejo user posted image , sem jih imela že pošteno polh kufer, zdej pa počasi z normalnim tempom naprej.

Tašonka vse naj, naj....
Diti pa enga user posted image  za 6 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.1.2008 21:59:48   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Zvesta,bosta jutri z Izakom kaj zunaj??

Če nama bo zneslo, bova šla zjutraj v laboratorij dat vodo in kri. Vedve sta že šle? Pol bomo pa vidli, odvisno kak fejst bo snežilo. Pokliči me...

Nisva še šle,morava pa.Drugi teden začnem lovit vodo v vrečko...upam,da mi rata do 10.00,ko je potrebno oddat.Te pokličem.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.1.2008 22:05:16   
Freycha
no tko, dete spi, dragi je že ob pol osmih omagal, jaz pa še pospravim po kuhinji, pogledam CSI do konca in se odpravim proti postelji. Danes smo se vrnili domov in sem se vsaj pol ure kar smejala od sreče, da smo doma. Pa saj ni bilo taakkoo grozno, ampak grem po sistemu: povsod je lepo, doma je najlepše.

Dita se zahvaljuje za vse čestitke in lepe želje user posted image

Kapica je bilo tako, kot si predvidevala. Zjutraj sem jo prvila in oblekla, nahranila, potem sem pa lahko šla smučat. Seveda sem potem spet prišla domov, da sem jo spet previla in spet nahranila in sem potem spet lahko šla. No, ne vem, a je mama slučajno prebrala moje pritoževanje al kaj, v glavnem danes mi je sama rekla, da naj grem smučat in da bo ona poskrbela zanjo v celoti. Previjanje, hranjenje.... vse! Sem bila prav prijetno presenečena user posted image

bojana ja, Dita je tudi izredno groba. Zadnjič me je tako za nos prijela, da ko je potegnila z nohtom po notranji strani sluznice nosu, da sem pošteno krvavela še kar nekaj časa. In ja, tudi njej je to smešno, ko rečem AU Dita, to boli. No, z boža boža pa nisem probala... hvala za predlog, bom probala. Samo kakor jaz njo poznam ne bo to nič zaleglo user posted image

maja jaz sem tudi izredno vesela, da so prazniki mimo in da se lahko vrnemo v normalo. Najbolj se veselim, da gremo jutri v šoping futra za naju in Dito in ne bo take groze povsod. No, čeprav, če sedaj pomislim, se zna zgoditi, da bo jutri spet katastrofa po štacunah, ker so vsem že verjetno pošle zaloge hrane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
2.1.2008 22:07:21   
Freycha
Tinišpela res je, jutri je sestanek za plavanjeuser posted image . Jaz samo pojma nimam, kje to je user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
2.1.2008 22:42:28   
anja7
hojla babike! Evo mene po dolgem času.Smo se mel kr pestro čez praznike in sem tud jaz vesela, da jih je konc vsaj kr se s plati obiskov in voščil tiče. Pun kufer sm mela že žlahte,... Je pa drek k gre dragi jutr spet delat, pa še cele dneve ga ne bo k ma inventuro. Pa še mal je bolan, tko da že od sedmih spi.
Ja, bomo že. Bova šla s Tilnom mal naokrog, pa na kako kavo, da bo čs hitrejš minil, pa da ne bo naš mali preveč sitn. Mamo pa še zmer nočno ne spanje, pa težave z zobki. Sem zasledila, da ste se pogovarjale od grobosti. Tud naš ma zlo, zlo grobe prijeme. Ma tud zlo redke trenutke nežnosti, ampk precej prevladujejo njegova ščipanja, brcanja,...Pa nov hobi ma - z nohti praska po sedežni, pa po previjalni,... Br me to skomina. Je pa med prazniki začel tlačit nogo v usta, pa končno se zna obrnt iz trebuha na hrbet, tko da zdej to veselo počne non stop - hrbet-trebuh, trebuh-hrbet,... Je pa z nama čakal polnoč (31.12.)-smo skupi zaspal okol pol dveh zjutri. Smo nazdravl na novo leto in najino 13. obletnico. Smo bli sami in je blo ful lepo.

Tašonka;  VSE NAJ, NAJ,.... Naj se ti uresniči čim več tvojih želja!!!!user posted image

Dita tebi tudi čestitke za prvo polovično svečko user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.1.2008 0:02:35   
madejka
Hojla babike!
Se samo na hitro javim preden pičim spatuser posted image
Dans sem malemu začela uvaja GH!user posted image jaz... končnouser posted image In sem mu dala malo jabolka. Potem mi je pa cel popoldan sitnaril, prdal, se zvijaluser posted image Moram priznat da tega pa res nisem pričakovala. Sploh ni mogel zaspat, tudi zvečer ne. Ob enajstih se je posračkal, da je smrdelo do plafona, se sprdel in ob pol dvanajstih končno zaspal. A lahko to 4 žličke jabolka naredi??? V glavnem se mi zdi da bo tole uvajanje še pestro.

Dita VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.1.2008 0:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Spi pa tak 3-4x dnevno po 1/2-1 uro....malo ja,

To je zate malo?user posted image user posted image Men Jure spi 2-3x na dan po pol ure.user posted image
Karakterno različna pa niti nista tako pretirano moja dva.user posted image Še največja razlika, ki se je zdaj spomnim je, da je mali bolj name navezan, Špela pa na očija, ampak baje je to normalno in običajno.user posted image

Bojana2, uf, Jure tud tako uščipne, da vse zvezde vidim.user posted image Zagrabi močno, da ne bi nikol rekla, da je še dojenček.

Hvala še ostalim za čestitke!user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.1.2008 8:13:07   
Anonimen
Jutro...

Noč bruh, zdaj pa letim rihtat sebe, njega, limat vrečko za urin in ajdi vija laboratorij po pikeca. Me je kar groza....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.1.2008 8:22:05   
Afnica
Bogi Izak. user posted image  Se mi kar smili. Lan daje take muke skoz v laboratoriju.

Dita, čestitke za pol leta user posted image . Mi pa še 10 dni do 8 mesecev. Joj, ne morem verjet kako hitro bomo svečko pihali.

Tašonka...vse najboljše! user posted image

Mi smo spali danes od 20-7h user posted image  Vmes sem samo vsakemu dala 2x dudo. In Lan se je zbudil z nasmehom in ne z jokom kot ponavadi. No, jaz kljub temu nisem naspana, saj sva šla z dragim spat komaj ob 00:30. Bedaka. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.1.2008 8:27:23   
Freycha
Dobro jutro!

No, cel teden (razen enega dne) je Dita spala do nekje pol šestih zjutraj, danes pa je spet ob pol dveh hotela jest. Zdej pa moram sprobat, če je mogoče sojino mleko tisto, ki jo drži v postelji tako dolgo. Namreč cel teden sem ji zvečer dajala sojino mleko za pit, za danes ponoči ga je pa zmanjkalo, pa sem dala Novalac. Če je to to (kar upam, da je) smo zmagali. Sicer pa se bom preselila na Krvavec user posted image

Sem se pa kar malo prehladila na Krvavcu. Imam vse luknje zabasane in samo teče ven iz njih.... mah bomo že... zdej gremo počasi nazaj v normalo user posted image

nič, dete nekja jokca, menda je lačno user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.1.2008 8:47:27   
Freycha
zvesta, Dita ima pri 6m 7.170g, velika pa je 70cm...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.1.2008 9:11:03   
tinispela
Jutro!
Mi smo pa danes imeli malo bolj pestro noč. Se je ful nekaj premetavala, zvečer se je že po 3 urah zbudla in hotla zizo, kljub riževi kašici in zizi ob 19user posted image  Pol pa standard na 3 ure. Vmes je bila on 2 ful budna, se je obračala na trebuh in pol posledično ful cvilila (mami obrni me!). Zjutraj pa nekaj čez 7. Ne vem a je res že tako navajena ponoči se zbujat? Ampak nič drugega je ne pomiri razen ziza.

Freycha, jaz približno vem kje je to, ampak ne vem kje je točno vhod. Bom mal povprašala!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.1.2008 9:30:40   
tinispela
Freycha, sem mal povprašala, to je stavba za Štukom. To je študentsko naselje, Fontana pa je samo naprej po cesti.

Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.1.2008 9:35:46   
julij
Jutro!

Da se vam malo oglasim po dolgem času. Sem kar vesela, da so prazniki mimo, da se zopet vrnemo v normalen ritem. Pa da bojo že dnevi enkrat postali malo daljši. Se mi že kar meša, ker ni nič sonca. Silvestrovali pa smo kar doma, smo še ene prijatelje povabili, ki imajo tudi malo punčko. Smo se imeli kar fino, malo jedli, pili in se načvekali.
Ana je zdrava, le mene nekaj nahod zafrkava. Je pa ful vesela pupa ratala. Če si ji nasmehnem, mi hitro vrne nasmešek. Na tleh pa neumorno vadi obrate hrbet- trebuh. Včasih jo pustim na tleh in skočim v kopalnico, pa jo najdem sredi dnevne sobe. Ko leži na hrbtu, dvigne rit in se z nogicami potisne nazaj. Tudi Ana nastavlja noge. Jo držim v naročju, pa kar noče sedet, dviguje rit in ima čisto trde noge. Pa bolj ko ji pravim, da je še premala, in da ne sme tega počet, bolj se mi reži.
Joj, med prazniki nama je s postelje padla! Nič ji ni bilo, niti rdeče buške ni imela. Le jaz sem se jokala, kot, da sem jaz dol padla. Pustim jo torej lahko še samo na tleh. Tudi z ležalnika hoče dol zlest.
Tudi ščipat zna, da kar zvezde vidim. Pa za lase, nos, verižico grabi in vleče kot buldožer.
Gh pridno papa. Najrajše ima korenček, samega krompirja noče (je taka, kot atiuser posted image ) , pa jabolka ji teknejo. Riževa kašica pa je zakon!
Kar se pa spanja tiče, pa mi nismo do zdaj imeli nekih hudih problemov. Nosli smo jo samo v obdobju krčev. Zdaj pa jo dam v postelco, ko pokaže, da je utrujena. Obrnem jo na bok, dam pleničko v roke, dudo v usta in ponavadi tako zaspi. Včasih še moram enkrat dudo popravit. Tudi podnevi tako zaspi. Pa nikoli ji prižigam vrtiljaka, ker jo samo razbudi in mi potem noče več spat.

No, pa da ne bom več nakladala vam samo še čestitam vsem, ki ste imeli obmesečje (ah, ne morem verjet, da kako hitro čas beži!) in tebi Tašonka za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Aja, Freycha, za plavanje sva midve verjetno že mimo, ker se nisem nič oglasila. Ali si naju tudi zraven štela? No, če si, bi midve z veselje šle.user posted image Kako je danes z sestankom?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.1.2008 9:45:25   
tinispela
Julij, uvodni sestanek je danes ob 16 30 na UŠC Leona Štuklja. Ne vem pa glede prijave. Ti bo Freycha več povedala. No mogoče se pa danes vidimo tam.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.1.2008 9:55:47   
julij
Tinišpela, hvala.
UŠC Leona Štuklja je pa res za Štukom. Vhod je pa kar na tisti strani med Štukom in UŠC- jem. Joj, kak sem hecno napisala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.1.2008 9:58:06   
tinispela
Hvala, da ne bom preveč lutala naokoli.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.1.2008 10:08:39   
Freycha
tini, saj lahko pridem pote, pa grema skupajuser posted image  bova skupaj lutali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?