MID
|
Naj vam za začetek Vam in vašim družinicam zaželi miren in lep božič. Ona,hvala za čestitko. Takole;jaz imam za razliko od pričakovanega za ta dan nepričakovano.S kolegico in njenim fantom smo se nameravali,kot sem že napisala,odpravit k polnočnici v Branik in naj bi to noč pazila na tamalo tast in tašča.Danes zjutraj pa je prišla tašča povedat,da je tast zbolel,tako,da je vsa stvar propadla. Saj mi jo je hotela naša mama prevzet,pa ne pustim,ker je že velikokrat rekla,da če ne gre k polnočnici,da sploh nima občutka,da so prazniki.Silvestrovo jima ni nikoli nič pomenilo,tako,da vse kar ima od tega vzdušja je božič.Pa itak,nama jo bosta pazila na silvestrovo.Mah,bo že drugo leto boljše! Ja,težko se najdejo pravi prijatelji in ko jih dobiš jih moraš znat cenit.In kontra seveda.So pa ljudi,ki jih nikoli nimajo.Sploh si ne predstavljam,da nebi imela nikogar.Ok,saj mož pa npr.mama sta eno,samo so stvari,ki se najlažje pomeniš s pravim prijateljem.Pa ne me narobe razumet,možu zaupam vse.Samo ko včasih rabim njegovo mnenje on gleda to iz drugačne plati in me noče prizadet z realnostjo.Bom dala en banalen primer.Če si grem z njim kupovat kakšno cunjo,mi on nikoli ne bo rekel da mi ne pristoji zgolj iz tega,da me ne užali,medtem ko na srečo tale moja prijateljica takoj pljune s svojimi realnimi vidiki.No,pa dovolj,sem kar malo sfilozofirala zdaj. ONA,ne,nikar ne gnjavit prijateljice z recepti.Imam jih ful,ful,samo sem po naravi tak tip,da najraje pripravim nekaj že preizkušenega z dobrim mnenjem o stvari.Zato sem te vprašala,ker sem mislila,da se ti kaj bolj spopadaš s takim packanjem . Drugače,pa ja,z mojo kolegico sva v bistvu že zmenjeni,da pripravim samo kakšno hladno solato.In to je to.Samooo,ker sem jaz dobra duša in si ne želim bit preveč skromna,vrtam za čem izvirnim . In kaj je drugače narobe z Nobel burekom? Pa to ti je najjača stvar v Lj.Po prežurani noči je tam obvezen postanek na zadnji večerji.Pa fantje ki delajo tam,sploh eden so tako fejst prijazni.Prov za oženit so,no! Sem pa drugače delala tam zraven njih,ko sem bila še v Lj in sem šla puncam večkrat po malco tja k njim.Sploh nisem mogla verjet,da se me je tip po 5-ih letih še spomnil in celo zelo vesel me je bil.Mi je že od daleč,ko sem prihajala proti pultu kričal:"O susjeda!Lačna,lačna?!"Mater,mi je blo nerodno,pred mano pa ena manjša kolonica folka,željna bureka,in vidi ti ene susjede ki sploh ne zgleda tako švoh(po tonaži )in kaj preveč lačna,pa kar mimo vrste dobi burek .In na koncu koncev je za vse kriv moj mož,ki se ne pusti domov iz Lj brez enega Nobel bureka .Zdaj,ko gremo,si ga mora it iskat kar sam,ker ne mislim žet svoje slave Susjede pred celo Lj.****,pa kaj me morejo res čisto vsi poznat?Potem,pa še mira ne bom imela pred celo Slovenijo. ONA pa kaj ti res še nisi bila na moji stand up komediji? Ok,če želiš,ki si glih ti,lahko ponovim vajo.Se en dan dobiva in greva do Ljubljane na Miklošičevo.Na Nobel burek.A tamo ćeš videt boga svoga! No pa dovolj zajebancije.Sem drugače človek,ki se zelo rad heca(največkrat brijem norca iz sebe).Toliko,da ni dolgčas.V osnovni šoli sem bila kar prevečkrat dvorni(razredni)norček.Nikoli nisem imela problemov z družbo z učiteljicami pa vse prej kot poredko! Drugače,pa super,da se že počutiš bolje! Saj so vendar prazniki na vratih in bolan ga žurat...ni glih,no.Al pa Človek se zna včasih ko kaj kljune boljše počutit . ANAKARIN lepo,da vse stvari potekajo kot je treba in da ste zdravi!Imaš vredu patronažno?Jaz sem imela eno ful faco.Pa svojo mobi številko je prav vsem mamicam rada dala,da smo jo lahko poklicale če smo kaj rabile vprašat.Celo v nemogočih urah je dovolila,da se jo gnjavi,če bi bila res sila.Ok,no,jaz je nisem v bistvu nič gnjavla,ker mi hvala bogu ni rabilo. Ooooo,o tistem Markotu Mugoša,pa bi se dalo razpravljat.Ne vem kakšen je kot ginekolog(mimogrede od sežančank nisem nič pametnega slišala od tastarega),ma vizuelno pa... ...božansko! Drugače,pa komaj čakam slikico od sinčka,pa kakšno zgodbico tudi! Nič,bom nehala za enkrat,ker sem že tako ali tako prekoračila dovoljen limit dolžine posta.Menda. Ajde,uživajte ta večer.
|