|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
24.12.2007 20:09:05   
ona
OOOO,ANAKARIN,ti je uspelo prit do računalnika!Kako kaj mali Benjamin?
Kako pa očka,je bil presenečen,kajne?Ma bi rada ga vidla,ko je dobil sinka!
Ti pa raje kar počivaj,nam boš že vse napisala,ko prideš k sebi,ok!

MID,kje si pa ti,a štrajkaš danes?
Joj,danes smo se pa tako zajebali,da je joj....Vsanem oz. se zbudim danes ob 11,30 in kar nisem mogla verjet uri.Oba z možev sva spala ko ubita,v hiši stroga tišina in ko pridivjam iz spalnice,otroka lepo pred tv...se mi je kar kamen odvalil,sem že mislila,da jih nikjer niuser posted image kar ne morem verjet da je tamala bila sama v dnevni brez rogovilit po spalnici...
Nadaljujem potem,ker je tamala tako sitna,da jo nesem spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.12.2007 21:05:06   
MID
user posted image
Naj vam za začetek Vam in vašim družinicam zaželi miren in lep božič.
Ona,hvala za čestitko.

Takole;jaz imam za razliko od pričakovanega za ta dan nepričakovano.S kolegico in njenim fantom smo se nameravali,kot sem že napisala,odpravit k polnočnici v Branik in naj bi to noč pazila na tamalo tast in tašča.Danes zjutraj pa je prišla tašča povedat,da je tast zbolel,tako,da je vsa stvar propadla.
Saj mi jo je hotela naša mama prevzet,pa ne pustim,ker je že velikokrat rekla,da če ne gre k polnočnici,da sploh nima občutka,da so prazniki.Silvestrovo jima ni nikoli nič pomenilo,tako,da vse kar ima od tega vzdušja je božič.Pa itak,nama jo bosta pazila na silvestrovo.Mah,bo že drugo leto boljše!user posted image
Ja,težko se najdejo pravi prijatelji in ko jih dobiš jih moraš znat cenit.In kontra seveda.So pa ljudi,ki jih nikoli nimajo.Sploh si ne predstavljam,da nebi imela nikogar.Ok,saj mož pa npr.mama sta eno,samo so stvari,ki se najlažje pomeniš s pravim prijateljem.Pa ne me narobe razumet,možu zaupam vse.Samo ko včasih rabim njegovo mnenje on gleda to iz drugačne plati in me noče prizadet z realnostjo.Bom dala en banalen primer.Če si grem z njim kupovat kakšno cunjo,mi on nikoli ne bo rekel da mi ne pristoji zgolj iz tega,da me ne užali,medtem ko na srečo tale moja prijateljica takoj pljune s svojimi realnimi vidiki.No,pa dovolj,sem kar malo sfilozofirala zdaj.user posted image user posted image
ONA,ne,nikar ne gnjavit prijateljice z recepti.Imam jih ful,ful,samo sem po naravi tak tip,da najraje pripravim nekaj že preizkušenega z dobrim mnenjem o stvari.Zato sem te vprašala,ker sem mislila,da se ti kaj bolj spopadaš s takim packanjemuser posted image .
Drugače,pa ja,z mojo kolegico sva v bistvu že zmenjeni,da pripravim samo kakšno hladno solato.In to je to.Samooo,ker sem jaz dobra duša in si ne želim bit preveč skromna,vrtam za čem izvirnimuser posted image user posted image .
In kaj je drugače narobe z Nobel burekom?user posted image Pa to ti je najjača stvar v Lj.Po prežurani noči je tam obvezen postanek na zadnji večerji.Pa fantje ki delajo tam,sploh eden so tako fejst prijazni.Prov za oženit so,no!user posted image
Sem pa drugače delala tam zraven njih,ko sem bila še v Lj in sem šla puncam večkrat po malco tja k njim.Sploh nisem mogla verjet,da se me je tip po 5-ih letih še spomnil in celo zelo vesel me je bil.Mi je že od daleč,ko sem prihajala proti pultu kričal:"O susjeda!Lačna,lačna?!"Mater,mi je blo nerodno,pred mano pa ena manjša kolonica folka,željna bureka,in vidi ti ene susjede ki sploh ne zgleda tako švoh(po tonažiuser posted image )in kaj preveč lačna,pa kar mimo vrste dobi burekuser posted image user posted image .In na koncu koncev je za vse kriv moj mož,ki se ne pusti domov iz Lj brez enega Nobel burekauser posted image .Zdaj,ko gremo,si ga mora it iskat kar sam,ker ne mislim žet svoje slave Susjede pred celo Lj.****,pa kaj me morejo res čisto vsi poznat?Potem,pa še mira ne bom imela pred celo Slovenijo.user posted image
ONA pa kaj ti res še nisi bila na moji stand up komediji?
Ok,če želiš,ki si glih ti,lahko ponovim vajo.Se en dan dobiva in greva do Ljubljane na Miklošičevo.Na Nobel burek.A tamo ćeš videt boga svoga!user posted image user posted image user posted image
No pa dovolj zajebancije.Sem drugače človek,ki se zelo rad heca(največkrat brijem norca iz sebe).Toliko,da ni dolgčas.V osnovni šoli sem bila kar prevečkrat dvorni(razredni)norček.Nikoli nisem imela problemov z družbo z učiteljicami pa vse prej kot poredko!user posted image
Drugače,pa super,da se že počutiš bolje!user posted image Saj so vendar prazniki na vratih in bolan ga žurat...ni glih,no.Al pauser posted image Človek se zna včasih ko kaj kljune boljše počutituser posted image user posted image user posted image .
ANAKARIN lepo,da vse stvari potekajo kot je treba in da ste zdravi!Imaš vredu patronažno?Jaz sem imela eno ful faco.Pa svojo mobi številko je prav vsem mamicam rada dala,da smo jo lahko poklicale če smo kaj rabile vprašat.Celo v nemogočih urah je dovolila,da se jo gnjavi,če bi bila res sila.Ok,no,jaz je nisem v bistvu nič gnjavla,ker mi hvala bogu ni rabilo.
Ooooo,o tistem Markotu Mugoša,pa bi se dalo razpravljat.Ne vem kakšen je kot ginekolog(mimogrede od sežančank nisem nič pametnega slišala od tastarega),ma vizuelno pa...user posted image ...božansko!
Drugače,pa komaj čakam slikico od sinčka,pa kakšno zgodbico tudi!
Nič,bom nehala za enkrat,ker sem že tako ali tako prekoračila dovoljen limit dolžine posta.Menda.user posted image user posted image
Ajde,uživajte ta večer.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.12.2007 21:24:42   
ona
Da najprej nadaljujem kjre sem ostala....
Ob 11,30 nisem vedela kaj se prej lotit,ker je bilo vse lačno in sem na hitro juha nardila in piščančje krokete.Potem sem mojemu rekla,da bi mogla na hitro skočit v trgovino in je predlagal,da gremo vsi do Kopra,spotoma še malo pohajat.In se res odpravimo v Interšpar.Tam taka gužva kot bi dajali zastonj,parkinga da ga jebeš nikjeruser posted image
najprej smo šli nekaj pojest v tisto menzo,potem malo po zgornjem štuku od igral do tiste trgovince z živalicami in na koncu gremo v trgovino spodaj in sem začela kar penit,ker se tam sploh ne znajdem,pa sem imela par malenkosti za dokupit,nakar sem mojemu lepo rekla,da gremo mi raje domov,ker ne mislim iskat npr.hrenovk 3 ure po policah!!!
ma me to jezi,najraje grem v Sežano kjer točno vem kje imajo kaj in takoj končam z špežo,tam pa.....
No,in smo jo mahnili domov brez špeže,bom mogla it v četrtekuser posted image
Smo pa imeli en lep izletek kot ponavadi ko se odpravimo vsi skupaj ven!!!

MID,ne sekiraj se za polnočnico,saj bo še kakšna!Midva sva se tudi danes z mojim pogovarjala,da bova čez kakšni dve leti bolj svobodno kam šla in ima kar prav.Zdej je skoti kažin s tamalo,ker je tako živa,da je joj,ko bo večja pa sigurno kam gremo,smo se danes zmeniliuser posted image
Ala,zdej pa res zadosti,se beremo
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.12.2007 11:49:29   
ona
No,kje ste vse???
Saj jaz sem tudi včeraj štrajkala,ampak vseeno sem mislila,da bom dobila kaj za bratuser posted image
No,včeraj je bil prav en čuden dan.Smo šli na kosilo k moji mami in kmalu po kosilu je mama bila tako slaba,da jo je oče peljal k dežurnemu.Sploh ni mogla vstat s kavča,vrtelo se ji je,pa bruhala je,pa da jo ušesa bolijo...skratka je bila grozna za videt!V dežurstvu so rekli,da je lahko samo viroza in,če danes ne bo boljše je imela napotnico za bolnicouser posted image No,hvalabogu je danes boljše!In za nameček sem včeraj pospravla vse od kosila pri mami,saj to ni problem,samo ko ne veš kje in kako se lotit,ampak mi je vseeno ratalo vse pospravit!
Cel čas tam mi je pa moj nekaj tarnal,da ga spet boli grlo in res je danes spet bolan kot zadnjič.Zgleda,da je spet angina,ker ga boli grlo,mišice....
Ma prou za ne verjet,zgleda da bo spet slab,saj bo šel potem k dežurnemu,da vidimo kaj jeuser posted image
No,jaz sem zaenkrat zdrava,taboljša je pa tamala,ko je tako uredu,da se je nič ne prime.Kar ne morem verjet,moram prav potrkatuser posted image
No,to je bil božični dan pri nas!
Ala,upam,da bom potem imela kaj za bratuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.12.2007 20:48:05   
MID
user posted image
Evo,se pokorno javljam,pa čeprav malo kasnouser posted image .
ONA ti pa si imela pester božič.Kako je sedaj z mamo?Že boljše?Ma uboga.Pa prej ni nič pojamrala?Je to priletelo kot strela z jasnega?Tudi moj tast je imel podobne probleme dan pred božičem.Jebela cesta ma ti trebušni virusi pa nočejo in nočejo izginit že odkar sem jaz rodila.Vsaj tu pri nas vidim oz.slišim vsake toliko za koga ki ima probleme.Tu pa tam pride prov naval teh virusov,pa se malo poleže,pa spet.Tega virusa je mene najbolj groza.Me prov čudi,da ga še nisem kje staknilauser posted image .Verjetno čaka,da grem v službouser posted image .
Mož,pa praviš,da je spet zbolel za angino.Pa je takrat,ko je bil zadnjič bolan spil antibiotike do konca?Jih je namreč nujno,nujno treba spit do konca čeprav se počutiš že zdrav,če ne nimajo učinka.Pa tudi pocajtat se je treba kot se spodobi,vem,da je težko bit noter,ma je mene v mojih mladih letih(user posted image user posted image )moja zdravnica ko sem prišla že tretjič zaporedoma k njej v kratkih razmakih zaradi angine kar malo nap***dila,da če se zavedam,da zaporedne angine puščajo posledice na srcu.Ok,ne da sem bila tako nemarna in se nisem namenoma cajtala,samo takrat sem hodila še delat v Sloweiss v Sežano in nismo bile nobena zaposlena za nedoločen čas ampak nam je podaljševal po 3 mesece.In čim si šel na bolniško,te je ob prvi bolniški poslal na cesto.Antibiotike sem sicer spila do konca,ma nisem kaj preveč ležala oz sem čim sem se počutila bolje šla delat in bk babji namesto bolovanja koristla dopust.Joj,joj,kaj vse človek naredi za službo,na stara leta se bomo pa po glavi tolkli.user posted image Tudi v tej službi,sem pred nosečnostjo skoraj 10 let delala brez enega dneva bolniške,pa bila marsikdaj bolna.Tudi v nosečnosti,če nebi krvavela,bi 100% delala do konca.Mah,taka sem.Kaj čem.
Drugače pa moj božični dan ni bil tudi nič posebnega.Zjutraj sem šla k maši,ker se mi zvečer ni dalo it k polnočnici,do trh popoldne smo bili doma,potem smo pa tudi mi šli k moji mami na kosilo.Ko smo prišli domov sem zrihtala tamalo za spat in se vrgla pred TV in jo bulila do polnoči in pol.So ble na POP tv same dobre nanizanke.Iz tle pa tudi izhaja razlog,zakaj se nisem nič včeraj javila.Ma mi je bilo tako nekam mraz in se mi ni dalo it v delavnico.
Tudi današnji dan ni bil nič posebnega,razen tega,da me že cel dan stiska pri srcu,ker me je 24.12.dopoldne poklicala moja nadrejena in me prosila,da se jutri dobiva na sestanku in se pogovoriva vse okrog službe.
Joj,punce moje,mene je tako strah vsega in stiska me pri srcu kot 100user posted image .Od službe me namreč loči samo še 7 dni.user posted image user posted image user posted image Dajte me prosim malo potolažit.
ANAKARIN kako sta kaj vidva z Benjamičkom?
KAROLINAuser posted image uživa!user posted image In prav je tako!user posted image
Nič,ala,grem jaz.Javte se kaj!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.12.2007 19:24:54   
ona
ojla,
Zgleda,da sem spet sama tukaj,ma bom že preživela...
Samo,da napišem par stavkov,pol grem tud jaz nekaj pospravljat...spet imam voljouser posted image
Ja,mama je zdrava in je trajalo samo za Božič,drugi dan je že bila uredu in to je izbruhnilo kot strela z jasnega,kot me sprašuješ,MID!kar ne moreš verjet,da se ti stanje tako poslabša v roku dveh uruser posted image
Z možem je boljše,ni šel nikamor k zdravniku in zgleda,da je minilo samo od sebe,ni pa antibiotika spil do konca,ker smo v petek feštali,ko bi moral on zaključit z ospenom,pa si je mislil,da lahko neha,da člahko spije en deci večuser posted image
Ma zgleda,da se mu je ponovilo v lažji obliki in ni bilo treba antibiotikauser posted image
MID,ne sekiraj se zaradi službe,saj te bom pršla obiskat,da ti ne bo tako hudo,ok!Verjamem kako ti je,samo nimaš kaj!Ja,tolažba pa taka,a?
Ti bom prinesla tja kakšno kavico,ok,če ne boš mogla ti it na kavico,ok!
Kaj točno 3 začneš in katero izmeno?
Ala,grem počasi dol,ker nimam niti kaj pisat,teli prazniki so pa res že toomuch,komaj čakam da bo konec,ker se samo polenimo....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.12.2007 19:31:20   
Anonimen
Čer,
madonca MID in ONA sta se razpisale, ma še vedno mi ni utegnilo vsega prebrat, kr zdej mam čas kej na hitro natipkat. No vsi smo ok, komedije so pa iz dneva v dan večje. Mali je čez dan buden k sova, šele popoldne (pozno) ga zmanjka, lih tako tud ta mala pozno zaspi. Ne samo popoldne, tud zvečer, tam okol 23. Ta malo ne morem prisilit, da gre sama v posteljo in vztraja ostati budna kot mali.
Ja ta mala je bila ene 2 dni zelooo ljubosumna, ni pustila, da se mali doji, kriči na patronažo, kr misli, da ga bo odnesla,....Ko mi jemo za mizo in če slučajno držim v naročju malega, mu daja za jest,... Ta večja pa se spomni kdaj pa kdaj špilat varuško in ga rada drži v naročju, mu poje kake pesmice,...
V zasebni album sm dodala par sličič, pa vam posšljem geslo na ZS.

Tako da sm proti večeru totalno zbita, če ne odspim kako kitico popoldne. Zravn me očke pečejo, da si moram nataknit očala, če ne nič ne vidim črk na tv-ju.
V nedeljo sta hkerči in mož postavila smrečico in okrasili, ta mala ko je malo držala vejico, je že stokala, da jo je zbodlo. Od takrat niti ne hodi zravn smrečice, samo okraske pobira kadar jo piči. Pa kako se igra okol jaslic z živalcami.
te dni sm bolj sama z otroci, mož dela :(, no vsaj tast in tašča mi kej priskočita na pomoč, če lih kej rabm. Drugač bo moj izkoristil očetovski sredi januarja.

Ta večja je bolj morilska s teženjem. Jamra, kak nima kej delat, pa jo malo zaposlim s pomivanjem posod in sesanjem tepiha, potem spet jamra, dokler se ne naigra z malo, in spet ni konca s teženjem. Se vidi, da ji že fali šola.

No se beremo, upam, da jutr kej več.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
27.12.2007 20:49:15   
MID
user posted image
Hej,hej!
Nikakor nista sami,user posted image samo jaz ne morem glih vsak dan čez dan do računalnika tako na miru,da bi se lahko razpisala kot se lahko zvečer.
ANAKARIN tvoj Benjaminček je pa tak lušten cartek!Človeka prav prime,da bi spet tako malo štručko malo pocrkljav.user posted image Praviš,da vam je kar pestro.Posebej s tamalouser posted image .Ja,ko človek takole bere takšne prigode,se kar pripravi na vsemogoče ki še prideuser posted image .Ma,ko bojo otroci odrasli in šli od nas,si bomo še želele,da bi se povrnili tisti časi.user posted image
Še kar nam nisi nič napisala,kako je reagiral tvoj dragi,ko se mu je rodil sin.user posted image Me pa tako firbčne!user posted image user posted image
No,vi se kar lepo crkljajte,saj bo še prehitro prišel dan,ko boš mogla spet v službo.Mater,spet sem postala melanholičnauser posted image user posted image .
ONA super,da je s tvojo mamo in dragim že boljše.Ja,včasih res kar ne moreš verjet,kako na hitro stakneš kaj ne bodi ga treba.
Drugače,pa ne bit tako pridna,da ne boš pregorela pred koncem praznikov!user posted image Saj ni čudno,da komaj čakaš,da prazniki minejo,ko si pa non stop v muvinguuser posted image .Skušaj v teh dneh čimveč uživat,pa bodo dnevi 100%bolj zanimivi in lepi!user posted image
Ja,ti me kar pridi obiskat.Tudi na kavico bom šla s tabo,če bom le imela čas.
Začnem res 3.1. in sicer z jutranjo izmeno,vendar bo prve 3 dni tam prisotna tudi taglavna,tako,da ne bo niti za kakšno rečt cajta.Saj razumeš,da me bo imela 100/h pod drobnogledom.Od 7.1.do 12.1 naj bi šla malo na šolanje v druge poslovalnice tako da me ne bo v Sežani.Ni pa še dorečeno,da bom tam cel teden.Tako,da ti bom javila,kdaj bom dosegljivauser posted image .Bo tako najbolje.
Kavica pa pade-itak!Častim jaz.Če imaš željo lahko tudi kaj kratkega še zravenuser posted image user posted image .
Drugače pa nič posebnega.Sem bila danes na sestanku z našo taglavno,mi je malo škatle nabijala,kot da ne bo imela časa od 3.1.naprejuser posted image .Ma tako ti je.Je stara malo pred penzijo,polna "nekega-sploh ne vem česa" in preveč rada se malo postavi s pametovanjem.user posted image Bog ne daj,da me sliši!user posted image Popoldne,sva šle s tamalo po standardu malo k moji mami in tako se je dan počasi zaključil.Se mi prav zdi,da je dan enak dnevu in s svetlobno hitrostjo bežijo mimo mene.Ti ONA komaj čakaš,da so ti prazniki mimo(sicer iz različnih razlogov),jaz si pa želim,da se nikoli nebi končaliuser posted image .Ma,saj bo bolje!Če ne prej,če bo bog dal čez kakšno leto ali dve!user posted image user posted image user posted image
Ajde,se beremo!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.12.2007 18:30:40   
ona
Najprej en lep pozdrav!
Kako ste kaj?jaz ureduuser posted image
Danes sem šla menjat gume na avtu,ker več ali manj jaz skrbim za tole našo škatlo na kolesihuser posted image in grem raje peljat avto kam,kot da grem kuhatuser posted image
Sem pač tak tip,ki ima malo drugačno veselje!In zdej grem lahko z avtom na Monteverestuser posted image ,saj sem dala za gume eno povprečno dobro slovensko plačo,vam raje ne povem kolko,ker me je še moj zajebaval,da zdej se moramo nekam preselit na sneg,da jih ponucamo.Saj ni nič kompliciral,samo vem,da bi on dosti manj dal za gumeuser posted image je pač meni varnost prva,pol je vse drugo...
Drugače ni nič novega in sploh ne vem kaj pisat....
Ala,dejte se ve malo razpisat,a?user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.12.2007 19:01:26   
Anonimen
user posted image
Dokler mali spi, se kej povem.
Te dni nimam sreče it počivat za kako urico. Čim se uležem, se pojavijo obiski, a nagnat jih ne morem. Ma niti ne pokličejo prej, kr vedo da sm itak doma. Dejte še ve pridetuser posted image !
MID moj že od nekdaj ni hotel pred mano jokat, pred ostalimi pa ja. Nimam pojma zakaj, ma kaj čem mu. Po mobiju pa je blo slišat čudn glas, k se trese. Ma ti povem, da je vesel sinčka. Odkar sm doma, ga skoz ima v naročju, če noče biti v posteljici ali v vozičku, ko hočem kaj opravit. Ko pa imam opravka z malim ali če hočeva it počivat, vzame pupe s sabo, ta malo tud previja. Ej prej ni niti 1x previl nobene. Te dni so sama lepa presenečenja z njegove strani.

ta mala je zdej bratca lepo sprejela, ni več kažinov in kričanja. Še vedno bom mogla imet 6 parov oči na njo, kr se rada mota okoli njega, ko joka.

ONA in MID kaj pri vas radi smučate? Vi si lahko vzamete kak vikend fraj s smučarijo.
Upam, da bo na silvestrovo res zapadlo kej snega, vsaj 10cm.  Vsaj zarad mulcev.

Danes so mi hvala bogu poštimali še centralno, kr so mogli eno cev popravit.  

No pa mi je zmanjkalo idej kaj še pisarit. Ma grem malo ležkat dokler mali spi. Ima čudn ritm, čez dan gleda, opazuje, posluša kot sova, tam od 17 ure dalje spi kot top, do 5 ure zjutraj. Vmes ima na kake 4 ure malce.

Čau

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
29.12.2007 0:17:30   
MID
Dober večer,ali mogoče raje jutro?!user posted image
Jaz sem zašla sem gor samo toliko,da vas pozdravim na hitro,saj je ura polnoč.
Se nisem mogla javit,ker sem bila na koncertu filharmonije v Reki.
Lahko samo rečem-balzam za dušo!user posted image user posted image To bi tudi ve lahko naslednje leto šle pogledat,četudi niste od te muzike.Jaz tudi nisem bila,ma sem predlani dobila v dar od tašče karto in sem v bistvu mogla it.Bila sem zelo pozitivno presenečena in mi je bilo lani prav žal,ker nisem mogla it.
Ja,pa vmes je pavza in te postrežejo s šampanjcem.user posted image
Vse super,no.
Nič,se vam bom jaz raje jutri kaj posvetila,ne mi zamerit,ma sem tako zaspana...user posted image ...,da moram it v ležeče.
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.12.2007 16:10:45   
ona
No,je lep dan za nami,a?
Mi smo bli doma in skoraj 3 ure zunaj kot,da smo sredi poletja.Tamala se je guncala,spuščala po toboganu,vozila z biciklom in kar ni hotla noter,naju z mojim pa je že tako zeblo,da je joj.Ja,otroci so res vzdržljivi in naši mraz ne pride do živega,saj ni čudno,da sploh ni bolanauser posted image
ANAKARIN,pa če bi ti malo napisala kako je potekal porod zdej v tretje?
Verjetno še katreo zanima,kajne?
MID,si pa res uživala včeraj,ma saj je prav,si je treba včasih kaj privoščit za dušouser posted image
KAROLINA,ti pa si menda počasi že doma,dej napiši kaj,ker nam že zmanjkuje zamisliuser posted image Zadnjič si spraševala za tega pametnega kužka,a si ga dobila?
Jaz ti nisem niti odgovorila,ker nima pojma kje bi ga imeli tako na hitro,ma upam,da ste ga našliuser posted image
Ala,bodte fajn!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.12.2007 18:26:37   
MID
Ojla!
Spet bom hitra in kratka.Odpravljam se na fešto pod šotor tle pri nas in se mi malo mudi.
Obljubim,ampak res,da se vam jutri malo bolj posvetim.
Uživajte preostanek večera!
Čav

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.12.2007 19:54:07   
Anonimen
še ena na hitrco se javlja
danes smo budni od 4 zjutraj (mali+ta mala), šele pred 1 uro je mali zaspal, ta mala pa gre kmalu in končno tud jz. Jo je probal spravit mož, ma kriči za vse solde kr sm doma.
ONA se bom razpisala o porodu, ko bom mela malo več časa. Zdej bomo vsi skupaj doma do četrtka, upam da se bo stanje normaliziralo.
MID in KAROLINA uživate a?! Blagor vama!

Ala, noč

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
30.12.2007 21:33:14   
MID
user posted image
No,saj slikica vse pove.user posted image Pa nič zato.Bom pač danes malo sama s sabo pričala.user posted image
Kako?Se kaj pripravljate na jutrišnji dan?Mogoče s kuho ali peko?user posted image Jaz sem naredila danes eno solato iz testenin,ker je boljša naslednji dan.Jutri pa bom naredila še en namaz.Novoletna večerja bo pri nas bolj na suho,ma kuhat jutri pa se mi res ne ljubi.user posted image
Drugače pa včeraj zvečer je bilo lepo.Smo malo zažurali,kot v dobrih starih časih,s tem da je ta zanimiva noč pustila tudi poslediceuser posted image .Že cel dan moram gledat mojega nadvse trpečega moža-obiskal ga je tiger,prenašat njegovo jamranje in presedanje iz kavča na posteljo in obratno.user posted image Pa ta človek res ni več za nikamoruser posted image user posted image Se vidi,da je iz prakse in da ga že par piv sesuje dotalka.
Ga že cel dan dražim,kaj bo jutri pil.user posted image Me kar stran podi,ker mu želodček nagaja.Jaz pa tako uživamuser posted image user posted image user posted image .
KAROLINA!Hello!Welcome back!Orao javi se!!!Dej nam malo pokomentiraj vaš dopust,saj vidiš,da nam je zgovornost kar nekam padla.
Ja,bo že dobro,da tile prazniki minejo,saj so nas prav nekam zmedli.user posted image
Čeprav hudiča,me iz dneva v dan bolj boli želodec zaradi te posrane službe.Joj,joj,joj,kar ne morem verjet,da moram čez tri dni v službouser posted image  in mi tudi prazniki niso tako kot sem imela v mislih,da bom skoristila vsako minuto in v njej uživala.Tisti grenak priokus,mi najeda.Grrrr!
No ajde,javte se kaj,da še kakšno rečemo!user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.12.2007 22:02:57   
ona
Ojla,najprej tebi MID en dobronameren nasvet!user posted image
Ko gremo s posti na drugo stran in,če boš takoj na začetku lepila tako velike slikce,ki so seveda ful lepe,se ne bo dalo prebrat posta,upam,da me razumeš,ker potem grejo ponavadi čez reklameuser posted image
Ti kar lepi lepo naprej,samo pazi,ko bomo na začetku strani,ok!
Tvoja služba je pa res pred vrati,no menda bo padal sneg v četrtek,tako,da če ne prideš do Sežane boš mela izgovoruser posted image Se hecam al pa boš doma,če bo sneg?
Ma lepo,da ste se malo nažurali,meni prav manjka včasih,ma bova že z mojim kdaj nadoknadila,sigurno...ma ne vem kdajuser posted image V temu mrazu me prav mine volja pohajat,bom počakala poletje,ko se prav prerodimuser posted image
Drugače je pri nas vse po starem,nič ne dogajauser posted image
Za jutri bom jutri pripravila,ker moja dolžnost je narezek,kolegica pa ima vse ostalo,od kruha do hladnih solatuser posted image Jaz upam,da bo prav lepo,ker ponavadi se znamo prav lepo imet.Edino sranje,ker gre kolegica prvega delat,ker dela v domu upokojencev v kuhinji na Opčinah in tam ni praznikov,za zaposlene mislim.Po moje bomo tam do kakšne 1,30,nič več....
No,toliko od mene,mam še nekaj za počistit-sedežnouser posted image
Se beremo

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.12.2007 22:39:02   
MID
Ojla ONA!
Sorry,tega s slikicami pa res nisem vedla.Je taka zadeva samo če na začetku nove strani prilepim,ali nasplošno?Meni vedno odpre vse oz.lahko preberem cele poste-naše mislim.Se mi pa to sranje tu pa tam dogaja,pa čeprav noben ne prilepi slikiceuser posted image To mislim na drugih temah oz.forumih.
Če jih pa tako rada limmmaaammm,nouser posted image user posted image user posted image !
Ja sem nekaj brala o tem posranem vremenu.Sem prav vedela,da me bo ta k***ev sneg počakal,da grem v službo.In potem bo cela kalvarija za prit do Sežaneuser posted image !Ma to ti je za pop***it!!!Joj,joj,kako grdo se danes izražamuser posted image Aj,da me mama sliši!user posted image Ma,taka sem!Pred mamo se pa vsekakor gledam zadržat.user posted image
Škoda,da mora prijateljica it drugi dan v službo.Ma,veš kaj;boš pa vsaj na prvega lepo spočito zgledala.user posted image user posted image
Bom pa jaz zgledala bolj takouser posted image ,kot zombi!user posted image Sej ne da se ga bom nažrla(da ne bo zmotnih mišljenjuser posted image )samo spat pa tudi ne bom šla verjetno pred 3 uro zjutraj.Tudi danes nisem zgledala briljantno,ma to samo zato,ker sem šla spat po 3.uri zjutraj in sem mogla vstart že ob 9-ih,ker smo tamalo v paketu dobili -z dostavo na dom.Tast in tašča sta morala nujno it k eni daljni žlahti,ker jim je včeraj umrl oče.Drugače bi nama jo ziher imela do kosila.Najraje pride do zapletov,ko si najmanj želiš.Se la vi(piši kao što govoriš!user posted image ).
Ajde,zdaj grem pa malo počinit.Se beremo jutri.
Lahko noč,brez slikiceuser posted image !

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.12.2007 23:11:19   
ona
Oj,upam,da me nisi narobe razumela in veš kaj sem mislila s temi slikicami!
Ti jih kar limaj,so ful lepe,samo na začetku ko gremo na novo stran ti zna reklama prekrit post,da ga nobeden ne more prebrat.Meni se je to že tolikokrat zgodilo oz. sem zasledila po forumih in,ko je najbolj kaj zanimivo,te zajebe reklamauser posted image
Nič zato,ala uživaj

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.12.2007 9:09:19   
Anonimen
user posted image

Dokler imam čas, da vam ŽELIM SREČNO, ZDRAVO, VESELO IN DEBELO V LETU 2008!

anakarin z družino
user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
31.12.2007 16:34:48   
MID
Samo na hitro;user posted image
Želim vam kar se da lepo praznovanje in pa vso srečo v letu 2008.Sama se držim reka,da če imaš srečo imaš vse,zato ne bom dolgovezila.
Skratka-UŽIVAJTE!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
1.1.2008 12:50:09   
ona
Ej,punce moje,srečnega pa zdravegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.1.2008 17:52:09   
MID
Hello!
Kje ste danes vse?Preganjate kakšne mucke ali tigrčke?user posted image
No,pa le povejte kako ste preživele minulo noč.user posted image Ne bom napisala najdaljšo,ker odkar imam hčerko zna bit katera druga dosti daljša.user posted image
No,mi smo malo piknli narezka pri nas in se odpravili silvestrovat na prosto tle pr nas.No in ker sem samo malo piknla narezekuser posted image user posted image nisem mogla spit niti enega bambusa in sem verjele ali ne novo leto pričakala z radensko v roki.Imam namreč ta problem,da ko se najem ne morem spravit po grlu niti kaplje alkohola.Vsaj ene 2 do 3 ure,dokler se malo ne poleže.user posted image Nas je pa drugače kar malo zamelo in smo vstrajali do 5ih zjutraj.Spat sem šla okrog 6ih in sploh nisem mogla spat.Ob 10ih sem že vstala,si lase umila,dala perilo prat,pospravila kuhnjo in na vse pretege prosila mojega da ustane.Ob 12.20 mi je končno uspelo.Moj niti ne,ampak jaz imam tako ogromno žlahto,da dokler vsem voščimo pride že noč.V bistvu smo jih razporedili kar na dva dni.Joj,to mi je največja groza 1.1.,hodit okrog voščit.
ANAKARIN,blagor tebi letos,ker si tega oproščena.user posted image
Drugače sta pa bila zdaj pri nas tast in tašča,sta nama prišla voščit,ker nismo uspeli prit do njiju imam pa napovedana še dva obiska,tretji je še v pitanju,če jim bo zneslo.Ok,saj eden izmed teh obiskov je moja kolegica,ma ta drugi mi ne diši kaj preveč.Ena moja žlahta,ki smo jim šli celo voščit danes,pa so rekli,da se bojo mogoče proti večeru oglasili pri nas ker imajo še darilo za hčerkin roj.dan za prinest.user posted image ,kot da mi ga nebi mogli dat ko smo bili tam.Ok,saj niso slabi ljudje,samo oni so takooooo dooolgiiiuser posted image .Se jim nikoli ne mudi domov.In ravno tega si ne želim danes,pa še tako neprespana semuser posted image .Upam da jih ne bo!
Nič,ala grem jaz proč od te škatle.
Ala javte se kaj,da vidim če ste še žive!user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 597
1.1.2008 18:59:06   
Anonimen
čer
vsi smo dočakali in porabili vso municijouser posted image .  čez kako uro pa nas je že zmanjkalo. Punce so spale do 8.90, Jz in mali pa do 6.  Ćez dan so bli valjda obiski in hitro je minil dan.
moram it, kr se že alarm dela v bajti.

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
2.1.2008 14:19:40   
MID
Ojla punce!
Kje pa ste?A se res nobeni ne ljubi nič napisat?
Jaz sem glih na cajti,moj in tamala spita.Popoldne me čaka en kup dela,meša se mi že od vsega,najbolj mi je pa hudo,ker moram it jutri delat.user posted image user posted image user posted image Ampak res.V prsih me tišči že od zjutraj,cel dan hodim okrog kot brez glave in samo na jok mi gre.Moj je tudi nervozen,pa tak skoraj nikoli ni.Vedno on  miri mojo nervozo,danes mu pa ne gre glih od rok.Po moje tudi njega stiska zaradi mene,saj samo vzdihavam in pojokavam.Pa saj mi ni težko it delat,ma ločitev od tamale...to me ubija.Najbolj mi je hudo,ko se spomnem najinih juter,ko sva bili sami,lepo pozajtrkovali,počakali sončko in šli na sprehod.To so bili najini in najlepši trenutki dneva.
Joj,ne mi zamerit,ker vas morim,ma nekam sem mogla izlit svoja čustva.Tle zdaj tulim kot bk,še dobro,da me nihče ne vidi.
KAROLINA,kako se ti počutiš?Že dolgo se nisi nič oglasila.
ANAKARIN,ti si to že 2X sprobala.Se hitro utečeš v novo rutino-brez da bi bila z otrokom 24 ur na dan?
ONA,kje se pa ti potepaš?
Dajte se kaj oglasit.
Lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.1.2008 14:47:01   
ona
KONČNO MI JE USPELO PRIT DO RAČUNALNIKAuser posted image Al sin igra igrice,al pa tamala gleda risanke,da imava z mojim lahko tv v miru za gledat.Je pa računalnik v dnevni kjer tv,tako,da je prav pestro včasihuser posted image
Drugače smo pa vsi tako leni,da je joj,še ven se nam ne da it,bi pa mogli še nekaj ljudi obiskat a samo iščemo izgovoreuser posted image
Danes smo planirali,da bi šli v Rijko,kjer je doma en naš delavec,a kaj,ko obljubili jim nismo,potem smo pa kar doma.Tahujše se je kam odpravt!zdej je edino moj šel ven s tamalo se malo nazračit,jaz pa končno pred pcuser posted image
Silvestrovo je minilo ful uredu,je bila ta kolegica in pol smo še ene povabili in tako nas je bilo 6 s tremi mulci in je bilo res fajn,bomo še kdaj ponovili,ker so vsi dobra kompanijauser posted image user posted image
Kakšne pijanice ni blo,ker sem jaz bla na ospenu,mojemu se pa tudi ni dalo se nacevat,v bistvu so vsi malo pili in se dobro imeli.
Včeraj se je najavil tast,da pride na obisk in sem rekla,da bom skuhala malo bolj slavnostno kosilo za njih in nas in,ko so prišli mi je tast rekel,naj mi kar pridejo v navado taka dobra kosila in jaz,ki ne morem bit tiho sem rekla,da samo za novo leto in nič večuser posted image Saj sem žleht,a so me že preveč nasankali vsi skupaj...njima pa skuham res le 1x na leto in tle se končauser posted image
Potem smo šli malo voščit žlahti tle po vasi in zvečer spat.jaz sem bila na silvestrovo pokonci do 3,ma ob 4 sem še vedno gledala,sploh nisem mogla spat,zgleda,da je bila neka luna.Zjutraj sem vstala ob 9 ko en zombi in cel dan nisem mogla prit k sebi!No,danes je že bolje,ni kajuser posted image
Ma,boga ti MID,verjamem,da ti je hudo,ma se boš mogla navadit,ni kaj!Jaz sem bila najbolj srečna sedaj,ko imam tamalao in mi ni bilo treba mislit na službo,pri sinu pa je bilo isto s to razliko,da sem ga dala v jasli in mi je bilo res tako hudo,da ni za povedat!Dej rukni enega,da ne boš mislila samo na to delo,saj bo uredu,boš vidla!Te pa pridem jutri obiskat,ok,ker moram it v uno veliko trgovino po špežo!
Ala,zdej grem še kaj naredit,se beremo,če ne prej pa jutri!user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?