|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
17.12.2007 15:43:44   
Anonimen
user posted image
Ojla, lih da se oglsim dokler imam mir v bajti. Mala spi, večja zunaj na snegu se valja.
potli bodo moj in ta večja viseli na netu, jz pa ponovno pregledat vso prtljago. Maloprej ko sm šla po ta večjo v šolo, sm še skočila v štacuno po kake križanke, k mi bo dolgcajt dokler ne pride štručka.
Drugač nč novga se ne dogaja, mulci majo še ta tedn šole, potli pa počitnice. Tako da bomo vsi doma.
Ala, uživajte, se čujemo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
17.12.2007 22:15:36   
MID
user posted image
Čer!
Evo mene iz pilatesa.user posted image Je prov pasalo se malo raztegnit.user posted image
Kje ste zdaj ONA,KAROLINA?Se bova z ANOKARIN same pogovarjale?user posted image
ANAKARIN potem praviš,da še kar noče in noče ven ta vaš mišek?Ma sej mu ni še za it v tem mrazu.Če se prav spomnem si rekla,da greš v sredo dokončno noter kajne?Mogoče pa bo le kaj iz tega.user posted image Drugače pa prav rada verjamem,da mora bit tole čakanje poleg fizičnega predvsem hud psihični napor.Se spomnem kako sem jaz zadnje 3 tedne molila boga,da bi šla že rodit.No,pa sem bila uslišana celo 4 dni prejuser posted image .Sej bo,boš vidla.user posted image
ONA super,da ste šli včeraj malo na izlet.user posted image A ni lepše,če je človek utrujen od pohajanja kot od dela?user posted image
Ja,tale naša šefica je imela tudi to zelo grdo navado(eno izmed mnogih)da je durg curg visela na telefonu in to seveda tudi v trgovini sami.To da je ogovarjala me nič ne čudi,ker je bil to njen najljubši šport.Da te je pa to zmotilo,pa nisi bila edina.Še prej ko sem delala mi je veliko strank reklo,da jih to moti,smo imeli eno stranko(starejša upokojena gospa)ki je bila tudi sama v taki službi več let in jo je to tako blazno motilo,da mi je enkrat rekla,da če jo še enkrat dobi,da bo klicala na upravo in se pritožila.Pa ne zgolj zaradi klepetanja po telefonu ampak zaradi tega,ker se ji je 2x zmotila pri računanju in enkrat ji ni dala nalepk za popust,ker je seveda v pričo nje veselo vsakič debatirala po telefonu in ni bila pozorna pri delu.Pogrelo jo je pa še najbolj potem,ko ni hotela enkrat priznat svoje napake.No,pa pustimo zdaj njo.Vsekakor se nerada spuščam na njen nivo,samo ko me pa kaj pogreje,pa ne morem bit tiho.

Jaz sem bila pa drugače danes spet pridna.Spekla sem še drugič paneton,pa ne da sem toliko navdušena nad njim,morala sem porabit še sestavine ki so mi ostaleuser posted image .Zdaj ga sigurno še lep čas ne bom več pekla!user posted image Sem ga kar k mojim odnesla,oni ga bojo vsaj pojedli,ker pri nas bi zaplesnovil.user posted image
Drugače pa nič novega.
KAROLINA da nisi ti kje na kakšni fešti ostalauser posted image .
Ala punce,javte se kaj!
Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.12.2007 13:30:43   
ona
Samo na hitro,da se oglasim,ker imam spet potem za laufat okrog,pa papirji me bodo v Idrijo spravliuser posted image
Pa še enih obiskov poslovnih imamo ta teden,da je joj,tako,da do konca tedna bom bolj slabo tukajuser posted image dejte me razumt,okuser posted image
Danes sem pa bila tako presenečena,ker smo dobili tak obisk da sem kar dol padla....je prišla mama od tistega fanta kao "morilca"in je rabla plačilne liste za eno leto nazaj.Sva jo z mojim kar povabila naprej in smo ji skuhali kavico in malo poklepetali in se mi je ženska tako zasmilila,da je joj,kaj vse je morala prestat odkar so ji sina zaprli.se je kar odprla in začela vse razlagat kako je bilo,da je kao njen sin prišel tja,ko je uni že bil mrtev in od vse panike,ko ga je našel je ko je šel stran od tam zapeljal čez njega z avtom,ker ga je pač panika prijela.Potem je šel domov in naslednji dan tole povedal materi,a so ga kmalu zatem prijeli.So ga pa tako dobili,da je tisti umorjen ga poklical,da pride tja in mu je rekel,da prideta še dva in tale Matjaž je šel tja,kjer so bili dogovorjeni in ga tam našel.V bistvu da je bil ob nepravem času na nepravem mestu in zgleda,da mu je blo podtaknjeno.sedaj je bogi v zaporu in jaz verjamem,da ni kriv,pa tudi sam brez pomoči ne bi česa takega moral naredit.Vse zgleda,da je blo res podtaknjeno a on je še v zaporu in je psihično prav na tleh,mamam ga obiskuje vsak teden,ker več ga ne sme kot 1x na teden,preiskava ne gre nikamor,nimajo niti še ure kdaj naj bi umrl,kar bi tega fanta malo rešilo vse skupaj,ker od klica do kdaj je on šel tja bi verjetno našli povezavo,da ga ni mogel ubit.V glavnem cel kažin in najbolj žalostno jee,da ga imajo v zaporu,pa čeprav nimajo trdnih dokazov.Tale mama je tudi prav na tleh in smo ji ponudili,da če rabi kakršnokoli pomoč,naj kar potrka na naša vrata.Je pač njen otrok in bo vse naredila,da ga reši,res svaka ji čast,pa še ful simpatična,preprosta ženska je!
jaz samo upam in verjamem,da ni kriv in,da ga kaj kmalu spustijo ven,jer je res vse skupaj čudno,pa še sin ga je tako hitro našel.Menda je zdej tale sin vse podedoval,da je imel tale strai ful premoženja in vse napisano na sina in zdaj je sin taglavni....Upam,da res najdejo kaj je res in kaj ne!
Dobro,sem prav zamorila sedaj.
Zdej laufam,se beremo...uživajteuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.12.2007 13:54:11   
karolina*
Evo mene punce. Se vam opravičujem za mojo rahlo odsotnost, ma sem imela nekaj nujno za prevajat do danes in sem vsako minutko izkoristila za to. Zdaj sem pa končala in sem tako vesela, da mi ni treba več tega delat. Inštruiram zelo rada, prevajanje pa mi ni tako zelo všeč. No, ma vsak € prav pride, ne?! Kar nekaj novičk imam- v soboto smo po devetih punčkah v tem letu v vas končno dobili fantka, tako da smo ga veselo zapijali. Al bo srečen- blažen med ženami. Bomo vidli sliko čez 15 let user posted image  user posted image  user posted image . In še ena krasna novička- naša pupa je shodila!!!! Že od prejšnjega ponedeljka se je začela spuščavat, naredila je po dva tri korake. Potem pa vsak dan več in več do sobote, ko je praznovala 11. mesecev in je šla kar sama po celem stanovanju. Sicer še vedno hodi kot robot, se ji prav smejemo. Ji je pa vseeno lepše se plazit, se čuti bolj sigurno, tako da večino dela še vedno opravi s plazenjem user posted image

ONA, prav grozna je ta zgodba o "morilcu". Bogi njegovi starši, pa če je to res naredil ali ne. Vsekakor jim ni in ne bo prijetno.

MID, bravo za paneton. Jaz ga ponavadi kar kupim- PaNDORO mi je najbolj všeč. Jutri bom pa tudi jaz pekla- ima moja mama rojstni dan in ji bom naredila eno "nutela torto". Upam, da mi bo uspelo.

ANAKARIN pa je zgleda res šla. Je morda že kateri kaj javila?

Lepu se mejte, zdej se bo ta mala počasi zbudila in bomo šle mal na burjo...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.12.2007 20:57:48   
MID
user posted image
Hoj,hoj!
Dobrodošle ONA in KAROLINA nazaj med žive!user posted image Vidim,da se vam kar dogaja.Očitno tudi ANAKARIN,saj je danes ni nič tu gor.user posted image user posted image
ANAKARIN me tri držimo pestke zate in že nestpno čakamo na tvoj SMS!user posted image
ONA tole je pa hudo slišat.Ja,res bogi starši.Pa tudi tale fant.Če ne zaradi drugega,čakat takole na žive in mrtve zaprt in da se zadeve nikamor ne premaknejo.Ma,sej bo.Lepo,da si se odločila njegovim stat ob strani,saj reveži niso nič krivi,pa kakršenkoli razplet je v resnici bil.Da so pa oni velike žrtve ni dvoma.Četudi je fant to storil,sem prepričana,da ga starši niso tako vzgajali,saj si vsak normalen starš želi,da bi bil njihov otrok najboljši.
Ti pa le glej,da ne boš pregorela!Kaj je zdaj z vašim dopustom?Se niste nič odločili it na lepše?
KAROLINA,ti pa verjetno že veselo počasi pakiraš.Ma sej prov!Skoristi vsaj ti te zadnje minute pred to usrano službo.Mi trije bi 100% tudi kam šli,vendar nam na žalost finance ne dopuščajo.je bilo na žalost preveč-predvsem neljubih a nujno potrebnih izdatkov v zadnjih dveh mesecihuser posted image user posted image .
No,sva se pa organizirala malo drugače,tako da nama bojo tile prazniki malo bolj polni vzdušja.
S prijateljico in njenim fantom sva se zmenila,da gremo k polnočnici v Branik.Tja je namreč pred 15-imi leti moral naš bivši župnik,ki je služboval pri nas 20 let.Ga je komplet cela fara naravnost oboževala,saj je bil res človek na mestu.In smo se tako odločili med drugim tudi njega obiskat.Smo že najavljeni in se nas baje ful veseli.
28.12.grem na božični koncert v Reko.No,da ne bo pomote ne na kakršenkoli rok koncertuser posted image ampak v filharmonijo.Bila sem že pred dvema letoma,ko mi je tašča za darilo dala karto.Šla sem s težkim srcem,saj imam do takšne muzike(seveda saj sem jo vedno poslušala le po TV in radiu)kar malo odpor.Ampak punce,ne moreste verjet kakšen balzam za dušo je to poslušat v živo.Jaz sem bila totalno navdušena in mi je blo lani kar malo hudo,ker nisem mogla it.
29.12.grem na eno fešto tu v našem mestu s kolegico bojo igrali Coctail band.Ne vem če ste že slišale zanje.To so eni taki fajn(za videt)fantje iz Istre in svirajo vso živo muziko.Tle pri nas je folk čisto mahnjen nanje,pa v Istri in Kvarnerju so tudi zelo zaželjeni.Imajo pa stil ala Mambo kingsi.Ful dober žur naredijo.
31.12.pa greva silvestrovat z mojo najboljšo prijateljico in njenim fantom.Sem ful vesela,ker nisva silvestrovale skupaj že ene 6 let.
Mater sem se razpisala.Sorry!user posted image
V glavnem,KAROLINA čestitam za čebeline prve korake!user posted image user posted image user posted image A ni fajn jih takole gledat z vedno novimi in novimi dosežki?Boš vidla kako ti bo fajn zdaj,ko bo malo bolj stabilna,se bo lepo šetkala po stanovanju,se igrala,špičila neumnostiuser posted image in ti boš z mirno dušo reševala gospodinjstvo brez slabega občutka,da jo zapostavljaš z odlaganjem v stajco(če si jo sploh imela).Vsaj pri meni je tako.No,saj ne vem če sem vam omenila,moja mala je shodila 3 dni pred 1. rojstnim dnevom.Zdaj je že pravi heroj v hoji.Tudi stabilna je že ful in malo kdaj cepne.Špiči jih pa tudi zelo rada.user posted image Tako,da morajo še vedno bit oči na pecljih!
Nikoli nisem zasledila,kakšne inštrukcije daješ.Sem kar en čas imela občutek(ne vprašaj zakajuser posted image ),da iz matematike,pa sedaj ko praviš,da tudi prevajaš domnevam,da kakšno angleščino.No,ma kakorkoli pridna,pridna!Tudi ti pazi,da ne pregoriš!user posted image Sploh pa zdaj pred službo!
No,jaz sem se razpisala,upam,da se vam je dalo brat.user posted image
Se beremo kaj jutri!
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.12.2007 22:35:02   
karolina*
Sem prej dobila SMS od ANAKARIN in pravi takole: V veselje in ponos pridružil se nam je Benjamin brez zobkov in bos! Bravo ANAKARIN in trikrat hura za malega junaka!!!user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.12.2007 14:25:31   
ona
samo res na hitico,čestitke ANAKARINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bom pa še semle dala voščilo:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2211450

Super,no,da je za njo in,da je vse lepo in prav!
pa ne pozabte ji čestitat na zgornji povezaviuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
19.12.2007 20:54:05   
MID
user posted image
ANAKARIN!

Mnogo sreč živi v človeku,
vsaka je življenja dar,
vendar v vsem človeškem veku
večje ne uzreš nikdar,
kot je sreča materina tik po rojstvu hčerke-sina!
Naj ta sreča ves čas cvete,
naj uspešno raste dete!!!

zate ANAKARIN pa
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.12.2007 11:04:42   
ona
Kako je kaj,je še kaj novegauser posted image
Jaz zdej čakam še ene obiske,poslovne in mi gre vse skupaj že tako močno na živce,da je joj.Komaj čakam,da bo konec tedna.Jutri peljemo naše fante na večerjo,danes ima mulc v šoli en nastop z eno pesmico,tako,da je res polno vsega!
No,Anakarin se je končno rešila,sedaj jo pa čaka novo delouser posted image
Me prav zanima,kaj je njen mož rekel na fantka,ker menda ni vedel?
Ala,moram it,se beremo kaj zvečer,če mi bo zneslouser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.12.2007 12:22:45   
karolina*
Ojla punce

Anakarin mi je včeraj poslala še en sms s pozdravi za vse in da se kaj javi naslednji teden.

Punce imam eno prošnjo- iščem Pametnega kužka, pa se ga nikjer več ne da dobit. Ga je katera morda kje videla (baje da so jih imeli tudi v Šparu, Mercatorju,...). No, če ste ga morda kje videle, mi prosim sporočte, bi ga ful rada kupla.

Lep dan

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.12.2007 20:23:12   
MID
user posted image

Ojla!
Še en dan za nami,je bil malo za razliko bolj pester.Dopoldne sva s tamalo uživale na sončku,popoldne smo pa z mojo mamo malo pohajale po trgovinah in kupovale darila za božička.
No,še zdaleč proč nisem kupila vsega,v bistvu si razbijam glavo zaradi kolegice in njenega fanta.Onadva sta meni in mojemu kupila darilo za miklavža.Meni take lušne nogavice na prste,mojemu pa kapo.Tudi jaz bom mogla njima eno malenkost kupit za božička,ker jim za miklavža nisem(sta naju presenetila)pa nimam pojma kaj.Ima katera kakšen predlog?
ONA kako je minil dan?Kaj pa nastop sina?
Lepo,da peljete delavce na večerjo.Sej,če se dobro razumete bo 100% super.Koliko zaposlenih pa imata?
Ja,tudi mene ful zanima kakšna je bila reakcija ANAKARINENEGA moža.Po moje ga še sedaj pije!user posted image Drugače,pa če se ne motim,če sem prav štela,bi ona mogla (če je vse ok)že jutri bit doma?
Joj,jaz sem pa tako čakala njen sms,pa ga nisem dobila.Ti Anakarin,ti!Kako si lahko pozabila name?user posted image No,ma saj je važno samo to,da je že mimo.Upam,da je bil porod hiter in lahek.
KAROLINA ti že kaj pakiraš?Sej greste zdaj 22.12.na dopust kajne?Al ti bo lepo.No,saj se bom tudi jaz potrudila,da bom uživala še teh par dni svobodnega življenja.user posted image user posted image
Kako ste se pa vedve kaj odločile kje boste praznovali silvestrovo?
Nič,ne vem več,kaj naj še napišem,bo bolje,da gremuser posted image .
Ala,lepo ninajte!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
21.12.2007 21:15:31   
MID
user posted image
Hej,hej;
Ja kje pa sta vedve?Ne duha,ne sluha o vajuuser posted image user posted image .Ok,KAROLINA vem,da pakira,ma vseeno upam,da se bo oglasila v slovouser posted image user posted image .Kaj pa ti ONA  je bila fešta včeraj tako dobra,da še zdaj nisi prišla k sebi?user posted image
Jaz imam pa drugače za sabo en tako katastrofalen dan,da kar glava boli.Vse,ampak res vse mi gre narobe.Vsaka stvar ki se je lotimuser posted image .
Kot prvo zjutraj sem dala prat ene par živo rdečih stvari od tamale,ki ful barvajo in po vklopu pralnega stroja ugotovim,da tista posodica za tekoči prah,ki ga daš noter tako strašno nabija po bobnu,da sem se odločila,da izčrpam vodo in jo znamem ven.Ga ponovno vključim(stroj)nakar ugotovim,da so med vso rdečo cunjarijo ene bež žabice od tamale.Spet sčrpam vodo in jih vzamem ven.Popoldne zalivam rože,eno imam na televiziji in mi po nesreči steče voda v TV.user posted image Začne nekaj cvrčat v TV-ju,ga hitro sklopim.Grem zalivat orhideje na okno z gnojilom,si ful polijem po kavču s to svinjarijo.Previjam tamalo,mi iz previjalne mize iz plenice ves drek pade na komaj pomita tla.Sploh ne bom več naštevala kaj vse sem danes skuhala,ker me že glava boli.Za po*****t!
Konec,koncev,se je pa vsaj nekaj dogajalo,da ni bil dan enak vsem dnevom!user posted image
Kako ste ga pa ve kaj preživele?
KAROLINA uživaj svoj dopust,pa takoj ko prideš,se javi!
ONA,ti pa nikar ne pozabi name,da ne bom osamljen jezdec tu gor!user posted image
Nič,uživajte!
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 562
21.12.2007 22:46:15   
karolina*
Hoj hoj hoj user posted image

Sm še pod vplivom obiska dedka mraza user posted image  Je prej pršu u našo vas in obdaril vse otroke. Smo ga šle tudi midve s tamalo pogledat in je bila prav navdušena, dokler je ni on prijel, da sem jo slikala user posted image . Joj, zdej sem se spomnila, da sem vam obljubila slike našega vhoda. Ma danes mi jih ne bo ratalo dat gor, taku da boste mogle še mal počakat user posted image
Dns sm bla pa pridna- vse sem spakirala, nardila pri mami jelko, nardila venček, okrasila nš balkon z lučkami, vse pospravla, šla na obisk k prijateljici in zdej ne morem niti dihat vč, taku da kumi čakam it spat.
MID, zate bo tudi najbulše, da se ta dan čimprej konča, ne?! Ma ku ima user posted image  mlade jih ima za prou, ne da!? Poznam tu, imam dostikrat tak dan, ki bi ga najraje zbrisala iz spomina. Kaj nej ti rečem- bo jutri bulše, dej... Za darilo za tvoje prijatelje pa- hm, kšna majica s flisa, USB ključ, snežke, tople copate, švicarski nož, šal, borška za CD-je, rokavice,...joj, mi ne delajo vč možgani, se ne spomnem nč več...user posted image  Za Silvestrovo pa nimamo mi še nobenih planov. Bi skori najrajši bla kr doma. Bomo vidli spruti. Aja, pa v enmu postu si me vprašala kaj inštruiram, da ti ne pozabim odgovort- od vedno sem zaljubljena v angleščino in še sedaj se sprašujem, zakaj je nisem šla študirat. Bi vsaj z veseljem nekaj delala, ku tista Ekonomija je prav za user posted image ...Vsaj študij, no.
ONA, kje se pa ti potepaš zadnje dni. Te je večerja tako izmozgala user posted image

Nč, zdej pa res šibam spat. Lepu se imejte ta teden, pridno pište, tudi če ste sam u dveh ostale, drugi vikend pa se že js spet javim. Morda bo ANAKARIN že utegnila kaj natipkat.

Lepu se imejte, lep božič vam želim, da bi ga lepo preživele v krogi svojih najbližjih in se imele maksimalno lepo.

user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.12.2007 16:14:47   
ona
Evo meneuser posted image
Sem ugotovila,da me že en lep cajt ni blo tle gor.Sem imela te dni tak lov s tem obdarovanjem,da sem kar zbolelauser posted image
Resno,se ne hecam,imam angino in že cel dan ležim,zdej pa sem rekla,da moram malo tule pogledat.Včeraj zjutraj me je malo začelo bolet grlo,a ni bilo ful hudo,ker se nisem niti obremnjevala s tem,ker sem bila v laufu.Proti večeru sem vzela dva lekadola s c vitaminom in smo šli s fanti na večerjo.saj tam je bilo vse lepo in prav,pa še fajn družba so tile naši delavci,aja MID imamo jih 5 zaenkrat,v dobrih časih jij je pa bilo 12 in najbolj zanimivo je,da teh 5 naredi toliko kot tistih 12 prejuser posted image
No,da ne zaidem s teme...okrog 23 tam na večerji pa me je začelo malo lomit,zeblo me je ko pesa,tako,da sem za mizo sedela v puhovkiuser posted image kaj čem.Čez polnoč smo se pa odpravili domov in sem komaj čakala,da vidim posteljo,dala gor še 3 deke,kjer že je gor kovter in dekauser posted image ,pa še moj me je malo pogrel.Zjutraj sem pa vstala ob 7 danes in šla k dežurnemu in dobila ospenuser posted image In to je vse moj kriv,ker je bil on prejšnji teden bolanuser posted image Pol je sin zbolel,a v dveh dneh je bil že ok,in sedaj jazuser posted image
zanimivo,da je tamičkena zdrava ko riba,upam,da se tud ona ne naleze.
Danes pa lepo ležim že cel dan,otroke je šel moj iskat malo prej,ker so prespali pri noni in zdej je spet lov po hiši.
saj bo boljše,upam!
KAROLINA,ti si pa menda že odpeketala,no fajn se imej tam kjer boš!
MID,si me pa nasmejala,ko sem te čitala in je res,da ko se dan slabo začne,ger vse narobeuser posted image
Ala,vas bom pozdravla,ker me cel vrat boli in moram it počivatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
22.12.2007 20:45:42   
Anonimen
user posted image

Čer punce!
Na žalost ne utegnem vaše poste prebrati, ko me ni bilo, ma se na kratko javljam, da smo srečni in zdravi že doma. Hvala za krasne čestitkeuser posted image , ste me razveselile! Drugače sm cel popoldan v joku, ko vidim zbrano vso družino.
Slikice bom kak dan dala v album, ko bom mela več časa.
Do takrat uživaje, se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
22.12.2007 22:14:44   
MID
user posted image
Ojla!
ONA lepo,da si se malo oglasila,da ne bom tako osamljena tu gor.Praviš da je tokrat angina tebe v posteljo spravla.To pa ni fajn.Mi se zdi,da,ko nas ženske bolezen povozi pri vsemu skupaj še bolj hudo to,ker moramo kljub vsemu še vedno podpirat 3 stebre hiše.Kaj ni takouser posted image
Drugače,pa super,da je hčerka zdrava in upam,da bo tako tudi ostalo!user posted image
Saj sem napisala že ena dva dni nazaj pa bom spet firbčna.user posted image Kam se kaj odpravljate za silvestrovo?Bosta sama ali z otroci?
Kaj pa dopust?Boste šli kam verjetno v počitnicah,glede na to,da se niste odločili it kam pred novim letom?
Sem tečna,vemuser posted image  ker samo nekaj sprašujem,ma se mi tako nič ne dogaja,pa nimam kaj dosti za napisat.Ma,ja,bolje nič,kot tak dan,kot sem ga imela včeraj!user posted image user posted image
Danes,pa res nisem nič delala,dopoldne sva šli s tamalo na sončko,popoldne pa k mojim in sva prišle domov šele ob 8h zvečer.V bistvu,ja,imela bi za naredit jaslice,ma so trenutno v takem stadiju,kot je mož naredil.Opravil je svojo nalogo,da mi je nastavil pod in jelko in na jelko lučke.Moja naloga je vse skupaj nakinčat,pa sem kar vse iz rok pustila.Mož je že ob 13.30 šel na en piknik od firme in jaz sem samo počakala,da je tamala vstala in sem šibnla domov k mojim.
Je bil pa moj priden in je prišel že takoj po osmi uri domov.Me je ful presenetil,glede na to da ga do sredi noči nisem pričakovala.Pa pravi,da mu je bilo nekako vsega dovolj,da najedel in napil se je in da nima tam več kaj dosti počet.Aja,pa huda želja po palačinkah,ga je baje domov prignalauser posted image .Si jih je ob 9h delal.Ma če ni kot ena nosečnica na določene dneve.user posted image Ima pa vsake toliko kakšne napade po sladkem.Itak,pa ne gre noben dan v posteljo brez ene čokolade in pol litre mlekauser posted image .
ANAKARIN upam,da ste že srečno pripluli domov.Ko se boš kaj javila,nam vse opiši do potankosti,pa NUJNO,NUJNO slikico od Benjaminčka v album!
KAROLINA...ti pa vem,da uživaš in prav je tako!user posted image user posted image user posted image
Nič,ala,javte se kej,ti ONA pa se le pomirkaj,pa naj jutri tvoj eno fino govejo juhco skuha in te seveda cel dan crklja!user posted image user posted image
Uživajte in lahko noč!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.12.2007 22:20:29   
MID
IIIIII,ANAKARIN se nam je oglasila!user posted image Kako lepo!!!user posted image Sorry,nisem vidla prej posta,ker sem imela že od 20.30 odprto okno za odgovor in sem tipkala po presledkih.
Super,super,da sta že doma.Vi kar uživajte te lepe dneve skupaj,pa se nam javi,ko boš lahko.
Lepo ninajte,pa Benjaminčku enega ljubčka!
Pa,pa!
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.12.2007 22:48:38   
ona
user posted image Čestitke ANAKARIN še enkrat!!!

Lepo,da si se oglasila in v glavnem,da ste vi zdravi in fajn!
ma bi kar bila sedaj na tvojem mestu z še enim dojenčkom,samo rodit bi ga moral pa kdo druguser posted image user posted image
Se hecam,tud to bi dala skozi brez problema,ker meni it rodit je lažje kot kaj drugega,lahko pa da bo še kdaj kaj pri nas,nikoli ne vešuser posted image
No,no zaenkrat ne delamo na temu,da ne bo katera mislila kaj narobeuser posted image

MID,ti si pa res firbčnauser posted image user posted image Vem,da si me spraševala o dopustu,samo pri meni je tako,da me moraš včasih 2x kaj vprašat,da odgovorim,imam pač kdaj preveč vsega,tako,da gre mimo!
Smo študirali,da bi kam šli,a na koncu ugotovili,da se nam ne da.Saj ni problem it,samo pol z mojim preveč razmišljava,kako bo s tamalo,kako jo bomo lovili okrog,itd...Sva pač oba bolj na komot in se težko odločiva kam it.Saj za en dan jo mahnemo kamor češ,za par dni pa se napravljamo in študiramo ali bi ali ne kot dva penzionistauser posted image Zdej je še mene presenetila tale angina,tako,da vse odpade.Saj zdaj sem že uredu,ker sem pravočasno šla po antibiotik.Zgleda,da bomo res čakali poletje,da kam gremouser posted image
No,sedaj sem ti menda vse odgovorilauser posted image Neeee...
za silvestrovo bomo doma pri nas z enimi kolegi kot ponavadi in si znamo dobro naredit vse skupaj in nam je zmeraj fajnuser posted image saj lahko da nas še kaj prime,da kam gremo,nikoli ne veš....
Midva pa drugače sploh ne znava uživat in potovat okrog,ma ko bojo otroci večji pa sigurno gremo malo raziskovat po svetu,resno!!!
No,zdej pa ti povej kako boste silvestrovali?Kje je bil možek na fešti,da ni bil kjer mi(Grahor-Dane)?Je blo en kup družbic tam na večerji,samo zato vprašam.
Ala,lepo se imejte!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.12.2007 23:42:19   
MID
C,c,c,c,c ONA jaz sem se pa tako obširno že razpisala,kje bom za vse praznike in ne morem verjet,da si spregledala moj post!user posted image user posted image user posted image
Sorry,ja sem firbčna in še kar visim tu gor.user posted image Ma,včasih nimam kaj napisat,pa malo firbcam.user posted image user posted image Toliko,da se ne izgubimo.Sem se že kar malo zbala,da bom sama tu gor.Ena je šla v Rim,druga na dopust,tretja pa je cela v delu.Zdaj me razumeš,ne?user posted image
No,pa naj ti bo še enkrat;silvestrovo bom preživela s kolegico in njenim fantom.Skupaj nisva silvestrovale se mi zdi že ene 6 let.
Veš,včasih sva skupaj živele v Lj.,ko sem še gor delala.Je pa punca mlajša od mene 4 leta in je doma iz sosednje vasi.Pred leti so se najine poti razšle,ko sem jaz začela delat v Sežani,ona pa je ostala tam.Punca je 1-A,z glavo na pravem mestu in še vedno moja najboljša prijateljica.Mi je dosti stala ob strani v težkih trenutkih in je ne nameravam izgubiti kot prijateljico do konca življenja.
Meni v še večje veselje se je pred pol leta vrnila nazaj v svoje kraje,dobila službo in fanta.Res,sva v vsem tem času,ko je ni bilo tu prijateljevala s še enim parom(prijatelji že od prej od mojega moža)in sta super in ok,vendar imata poleg naju še druge kolege,pa ne moreva računat na njiju kadarkoliSploh pa odkar imava otroka.Onadva jih še nimata.
Skratka-sem se z njima že pogovarjala glede silvestrovanja in sta me ful presenetila,ker sta izjavila,da nimata nobenih planov,želja in še in še bi lahko pisala,kar me je močno zmotilo,ker smo zadnje dve leti silvestrovali pri naju in je bilo vse oh in sploh ok,letos,ko sva pa jaz in moj pričakovala od njiju vsaj malo organizacije pa sta se vrgla v mačke.Pa ne rabi,da me nekdo gosti,kot smo mi njih,saj bi šli lahko silvestrovat na prosto,ma ni efekta.Najlepše je čakat na druge.Obe leti nisem imela štale samo na silvestrovo ampak tudi naslednji dan ko je bilo treba pospravljat,sva bila z mojim za vse sama.
In tako se je letos ponudila sama od sebe ta moja prijateljica,da silvestrujemo skupaj z njenim fantom pri njih.Nekako nisem računala nanjo,ker sta tako,bolj frišna in sem mislila,da želita bit sama.Pa sta naju prav prijetno presenetila.Sva se že zmenili kaj bo katera pripravila in je stvar zaključena.
Pričakujem pa čudne obraze unih dveh,ker sem prepričana,da bosta 30.12.prišla do naju in vprašala kaj bomo počeli in kje bomo jutri.Pa mi dol visi.
Še bolj pa zato ker vem da je mojemu tako prav kot bo.
In prav jim bodi!Oni se točno zavedajo,da smo mi na razpolago njim v družbo kadar se jim zljubi,oni pa nam ne.
Bo že držalo,da se kolo sreče okreče.
Živi bili,pa videli.
Mater,sem se razpisala!user posted image Upam,da ni bilo težko brat.Je** ga.Nekako se mi še kar ne spi,pa sem si vzela še par minut.user posted image
Obljubim pa,da ne bom danes nič več kracala tu gor,saj ste me verjetno že site!user posted image Lahko noč!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.12.2007 23:45:14   
MID
Evo,kršim obljubo,ampak moram.Ne moj ni bil tam na pikniku,kjer si napisala(sorry zabla kraj)je bil tu blzu doma.Piknik so imeli s sodelavci v koči od enega sodelavca.
Zdaj grem pa res v ležeče!user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.12.2007 9:04:28   
ona
MID,ma si me včeraj nasmejalauser posted image user posted image
Še posebej pol,ko sem te najdla na čvekuuser posted image
No,malo heca mora bit,saj mi ne zamerišuser posted image user posted image
Glede tvojega silvestrovanja sem že prebrala v tvojem postu,sam pol,ko si mi še enkrat napisala sem se spomnila vsegauser posted image Zgleda,da je boljše me spomnit še enkrat,saj veš,skleroza,leta.....user posted image
Lepo,da boste v dobri družbi,na une kolege,ki vas čakajo pa ne se sekirat,je dosti takih po svetuuser posted image .Mi imamo tudi tale par,ki bomo skupaj in se vsako leto s kolegico zmenimo kaj bo kdo dal za jest in nič ne kompliciramo.Imamo pa žurko vedno pri nas,da lahko dam tamalo spat in je bolj komot.Oni prinesejo pač s sabo kar se zmenimo in to je to!Izpade pa vedno super!
No,danes sem malo oz. dosti boljše,ospen je prijel,samo tipkat nimam kaj,ker se ni nič zgodilo!
Bo ša MID kaj dodala,kajne?Pa ne,da boš mrknila do novega leta,kaj bom jaz potem čitalauser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.12.2007 10:20:54   
MID
Vidi bogca!Ne moreš virvat da sem već tukaj!user posted image

Aja,DOBRO JUTRO!user posted image
Sem samo na hitro skočila na kavico kar sem ozadaj,v delavnico,ker se bojim,da nebi bla osamljena.user posted image Sem si rekla,da pozdravit,pa te že grem.
ANAKARIN,tudi vsem vam dobro jutro
No,se beremo kaj kasneje,grem pristavit za juho!
Lep dan!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.12.2007 22:48:58   
MID
user posted image
Vidi bogca spet,ONA mi je malo zahinavila,al pa,še kar nedeljsko pohaja!user posted image
Je še kar ni nič tle gor.Haaalooo?!Orao javi se!user posted image
No,mi smo to nedeljo preživeli,jaslice in novoletna jelka STOJIJOuser posted image  po standardih,,tamala je skopana,kosilo in večerja so mimo,kaj več se pa ni dogajalo.Ma,srečni mi!!!
ONA super,da imate "standardne" kolege,da lahko z njimi preživljate lepe trenutke.Itak,pa je najboljše,če nočeš dat otrok v varstvo,da zadevo prirediš kar doma.Saj meni tudi nebi bilo problem karkoli pripravit  pri nas,če bi se še kdo za kaj potrudil,vendar vse grbe nase zvalit pa tudi ne mislim.Mi je tako lepo letos,da sem nekam povabljena,pa čeprav se bom trudila mogoče pripravit kakšno stvar bolj kot sem se morala običajno,pa mi ni težko.V bistvu s še večjim veseljem.Čeprav je moja naloga pripravit letos samo kakšno hladno solato,se že cel teden ubijam z recepti,da bi malo presenetila ostali personal.
ONA kaj ponavadi vi pripravite za silvestrsko večerjo(če nisem preveč firbčnauser posted image )Res bi jih rada presenetila s kakšno posebno stvarjo.Mi je tako v čast,da sem povabljena nekam,da bi se rada oddolžila s 1000 in eno stvarjo.Imaš mogoče ti kakšno idejo oziroma recept?
Kako ste drugače preživeli nedeljo?Ste šli kam pohajat?Spet sem izpadla firbčnauser posted image user posted image .
No,ma daj,napiši bilo kaj,samo da klepetamo.user posted image
Uf,zdaj sem se spomnila na vašo lady in tasta.user posted image Kje bosta silvestrovala.Upam,da nisem priklicala user posted image  k vam domov,kot mi je v navadi.Ubij me!Upam,da bosta zmrzovala na prešercu v Ljubljani in šla na koncu večera na Nobel burek na Miklošičevo!user posted image user posted image user posted image Marija,ma sem nesramna!user posted image Ma kakorkoli vam želim,da vam nebi svetila!(smetilauser posted image )
Ala,daj,javi se kaj!
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.12.2007 0:18:06   
ona
Ja,se res malo zahinavla danesuser posted image
In veš zakaj,pisala in pošiljala sem zs-je z voščili,pa vključila sem se v eno debato v čveku(ne mi zamerituser posted image ),pa pucala sem ko mona ,cel špajz obrnila na glavo,pa hladilnik generalko,pa še kaj bi se najdlo...
Šli nismo nikamor,ker se nam ni dalo,pa še jaz sem rajši bla doma,da ne zbolim še kaj več,saj sem glih pršla k sebi,sem prav zdrava danesuser posted image user posted image
Glede receptov te moram razočarat,ker ponavadi jaz nabavim za narezek,pa tatarski,kolegica pa je majster za pripravo teh hladnih solat in mi ona vedno to zrihta.Še za kakšen rojstni dan moj,mi ponavadi ona tole pripravi,tako,da nimam s tem skrbi!Sva pa res dobre kolegice že 22 let in obe ne nič komplicirava,kar steče vse skupaj z nabavo in pripravo kot je treba!Je pa drek,da moraš ti vse porihtat,da se nobeden nič ne ponudi.Ja,je najlepše it nekam,da je vse zrihtanouser posted image Midve se pa vedno vse zmeniva in ona prinese s sabo te solate,pijačo,šampanjc,kruh,jaz pa ostalo!
No,pripravimo pa narezek(pršut,salame..)potem en narezek z ful različnimi vrstami sira,pol hladne solate(francoska,pa neka z rižem,pa morskimi sadeži...ful je tega),po polnoči tatarski in to je to,nič posebnega!
Ma kaj da jo vprašam kako naredi te hladne solate?
Pa tam kamor greš,dejte se s kolegico točno zmenit kaj in kako bo kdo kaj pripravil,pa bo lažje za obe!
Ja,si faca,naša lady in tast nimam pojma kje bodo,saj niti oni ne vedo,samo upam,da se ne bodo tukaj prislikali.Jim bom kar rekla,da imamo družbo in pika!
Imajo pa za prinest darila otrokom,tako,da sigurno pridejo kaj dol za praznike!
Saj zdaj smo nekako v boljših odnosih,samo popiz...sem mogla in naredit red in se ne pustit!!!!sem prav zadovoljna da je tako!
ma una z burekom je svetovna!!!!user posted image user posted image user posted image kaj ti drugače imaš kakšno pogodbo s komičnim društvomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ok,zdej pa grem,ker me že malo zebe,saj sem samo v koplanem plašču tukaj,pa centralna je nehala delat ob 23,tako,da se beremo jutri,ok!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.12.2007 15:19:13   
Anonimen
Dan,
uh sm komaj prebrala poste. Eko mal sm se za danes naspala in najedla. Patronažo sm dala skozi, krn od popkovine je odpadu, tašča mi nardila kosilo, punce so pr njej, da sm se odpočila, trenutno pa se bom razpisala, kr dobil čez kako uro obiske.
Vidim, je ONA dala skozi angino in prehlad. Upam, da ste vsi ok, da boste lahko praznovali. Hvala za še novoletno čestitko.
MID s prijatelji je skoraj povsod isto, malokatere dobiš take, da se lepo štekaš. Oh tudi midva sva imela pare, k buh ne dej, da jim omeniš, da pomagajo pospravit. Samo, da jim čim več postrežešuser posted image . Ma ko jih j***! Zdej hvala bogu so si nekateri našli pametnejše punce ali fante, da so solidno razmišljajo.
Za silvestrovo bomo itak sami doma, no zravn če bodo sosedje metali rakete, bosta itak zunaj ta večja in mož. Mož bo lih tako nabavil paket raket. Hvala bogu tu ne mečejo petard, kot so jih te dni v postojni.

Drugače so dnevi počasi pasali v bolnici. Komaj sm čakala it domov. O rojevanju se bom drugič razpisala. Samo me je včeraj presenetil en mlad ginekolog, baje da je iz Sežane-Marko Mugoša. Mislim, da sm parv slišala priimek. Da ima njegov tata ordinacijo tam, da ga fuuull hvalijo,...Sej je mladi bil prijazn in je simpatičen, nimam kej rečt.

Zdej moram prekint, sm dobila nepričakovan obisk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?