MID
|
C,c,c,c,c ONA jaz sem se pa tako obširno že razpisala,kje bom za vse praznike in ne morem verjet,da si spregledala moj post! Sorry,ja sem firbčna in še kar visim tu gor. Ma,včasih nimam kaj napisat,pa malo firbcam. Toliko,da se ne izgubimo.Sem se že kar malo zbala,da bom sama tu gor.Ena je šla v Rim,druga na dopust,tretja pa je cela v delu.Zdaj me razumeš,ne? No,pa naj ti bo še enkrat;silvestrovo bom preživela s kolegico in njenim fantom.Skupaj nisva silvestrovale se mi zdi že ene 6 let. Veš,včasih sva skupaj živele v Lj.,ko sem še gor delala.Je pa punca mlajša od mene 4 leta in je doma iz sosednje vasi.Pred leti so se najine poti razšle,ko sem jaz začela delat v Sežani,ona pa je ostala tam.Punca je 1-A,z glavo na pravem mestu in še vedno moja najboljša prijateljica.Mi je dosti stala ob strani v težkih trenutkih in je ne nameravam izgubiti kot prijateljico do konca življenja. Meni v še večje veselje se je pred pol leta vrnila nazaj v svoje kraje,dobila službo in fanta.Res,sva v vsem tem času,ko je ni bilo tu prijateljevala s še enim parom(prijatelji že od prej od mojega moža)in sta super in ok,vendar imata poleg naju še druge kolege,pa ne moreva računat na njiju kadarkoliSploh pa odkar imava otroka.Onadva jih še nimata. Skratka-sem se z njima že pogovarjala glede silvestrovanja in sta me ful presenetila,ker sta izjavila,da nimata nobenih planov,želja in še in še bi lahko pisala,kar me je močno zmotilo,ker smo zadnje dve leti silvestrovali pri naju in je bilo vse oh in sploh ok,letos,ko sva pa jaz in moj pričakovala od njiju vsaj malo organizacije pa sta se vrgla v mačke.Pa ne rabi,da me nekdo gosti,kot smo mi njih,saj bi šli lahko silvestrovat na prosto,ma ni efekta.Najlepše je čakat na druge.Obe leti nisem imela štale samo na silvestrovo ampak tudi naslednji dan ko je bilo treba pospravljat,sva bila z mojim za vse sama. In tako se je letos ponudila sama od sebe ta moja prijateljica,da silvestrujemo skupaj z njenim fantom pri njih.Nekako nisem računala nanjo,ker sta tako,bolj frišna in sem mislila,da želita bit sama.Pa sta naju prav prijetno presenetila.Sva se že zmenili kaj bo katera pripravila in je stvar zaključena. Pričakujem pa čudne obraze unih dveh,ker sem prepričana,da bosta 30.12.prišla do naju in vprašala kaj bomo počeli in kje bomo jutri.Pa mi dol visi. Še bolj pa zato ker vem da je mojemu tako prav kot bo. In prav jim bodi!Oni se točno zavedajo,da smo mi na razpolago njim v družbo kadar se jim zljubi,oni pa nam ne. Bo že držalo,da se kolo sreče okreče. Živi bili,pa videli. Mater,sem se razpisala! Upam,da ni bilo težko brat.Je** ga.Nekako se mi še kar ne spi,pa sem si vzela še par minut. Obljubim pa,da ne bom danes nič več kracala tu gor,saj ste me verjetno že site! Lahko noč!
|