|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
30.12.2007 18:45:10   
sandra85
hvala LINAuser posted image sem našla tut na soncku

ma ni mi jasno, zakaj se razlikujejo cene? kaj je samo barva drugačna? meni je glih moder najbolj všeč-pa je najbolj poceni-zakaj?

user posted image Concord - Ultimax STYLE - Salsa Običajna cena: 260,00 EUR (62.306,40 SIT) Spletna cena: 209,90 EUR (50.300,44 SIT) , Prihranite 19.3 % user posted image           user posted image Concord - Ultimax PURE - Stone Običajna cena: 235,00 EUR (56.315,40 SIT) Spletna cena: 179,90 EUR (43.111,24 SIT) , Prihranite 23.4 % user posted image           user posted image Concord - Ultimax STYLE - Kiwi Običajna cena: 250,00 EUR (59.910,00 SIT) Spletna cena: 199,90 EUR (47.904,04 SIT) , Prihranite 20 % user posted image           user posted image Concord - Ultimax STYLE - Loop Običajna cena: 260,00 EUR (62.306,40 SIT) Spletna cena: 209,90 EUR (50.300,44 SIT) , Prihranite 19.3 %

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
30.12.2007 18:45:48   
jst86
surya vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

helena
mi je zelo dobro poznana vaša situacija.Isto je Leon siten že več kot en teden.jst mu mažem dlesni s Calgelom in po večini pol poje obrok.mogoče bi bilo fino poskusit,škoduje pa ne.edino kar je da se meni zdi ful draga,pa jo je čist mal not.

LINA naš tud poliva-ko je bil "še majhen" pa ni nikoli.jst tud mislim da je od tega,ker je taka vintica,da ga je povsod dost.

user posted image Leon se zadnje čase ful upogiba v lok.prosim,če mi zna katera svetovat kaj narest.že P me je opozorila,ker je že v posvetovalnici mal to delal.jst sicer nisem opazila,ona pa je.igračke ma skoz spredaj,zadaj nima nič pa se kljub temu stalno upogiba nazaj.

moram pa povedat da je tud moj mišek začel stegovati rokice za igračkamiuser posted image .pesti tudi ne drži več tako močno skupaj,ampak mu res skoz neki v roke tiščim ko ne spančka.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
30.12.2007 18:56:49   
Pikica pokica
Mi smo pa danes preživeli fantastičen dan ( z izjemo tega, da je bila dopoldne Zoja tečna kot sam user posted image ). Iz meglenega in mrzlega Celja smo šli na sončno in malo toplejšo Roglo. ( bila je cela stopinja + user posted image ). Nik se je smučal ( učil), midve z Zojo sva pa vozičkali user posted image . Potem smo si  na Pesku privoščili še odličen domači borovničev štrudelj in čaj. Je  prav pasalo.

Glede avtosedeža- mi imamo Maxi cosijevega Priori XP, ki ga trenutno uporablja še Nik in ker Zoja ni med največjimi in težkimi, ji bo jajčka še nekaj časa prav, potem pa bo Nik dobil Maxi cosijevega večjega, Zojo bomo pa prestavili v tega.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
30.12.2007 20:08:35   
Anonimen
Surya in Lina user posted image

Lina: naša user posted image  je začela polivat sedaj, ko ji dodajam aptamil. Vzroka sta verjetno dva: prvi je, da se naje do roba in čez, drugi pa, da v budnem stanju ni pri miru 1 sekundo. Ko se naje, jo moram prav mirit, da ne začne takoj polivat. Seveda so vsi kupčki in rigci že spuščeni na planuser posted image  

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
30.12.2007 20:31:09   
annie
Da se malo oglasim...sem bila par dni bolana oz. še sedaj se slabo počutim user posted image user posted image in upam, da se moj malček ne bo nalezel user posted image Hvala bogu, da ima moj dragi do 3.1. dopust in mislim, da bom že do takrat ozdravela...pa lih zdaj sem mogla zbolet, ko bi lahko vsi trije skupi uživali user posted image ...
Jst86, moj Nikec se tudi ful upogiba v lok, sploh noče več bit leže v naročju, v ležalniku pa še manj, čeprav ima malce dvignjeno vzglavje, preveč pa mu ga ne upam dvignit, ker bi takrat že praktično sedel. Mislim, da je to normalen razvoj...kaj pa vem, no...drugače poliva pa tudi se mi zdi, da sedaj več, ker nonstop brca in se dviguje in tudi ne more bit niti minutke pri miru user posted image ...važno, da je zdrav. Jaz pa grem sedaj nazaj ležat, ker me glava boli za znoret user posted image ...fajn bodite in lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
30.12.2007 21:41:33   
Anonimen
Živjo mamice in sončki Septembrčki.

Naj vam še jaz po dolgem času zaželim lepe prihajajoče praznične dni v družbi vaših sončkov in dragijev.

Najprej moram povedati, da je tudi Luka zelo siten in zdaj sem vedno bolj prepričana, da bodo zobki razlog. Sem že prej sumila, vendar jaz koza nisem šla po gel za dlesni. Revček mi že nekaj dni ne more jest, že nekaj časa pa se obilno slini, drgne po spodnji čeljusti in paše mu, če mu jo jaz masiram, spodaj levo ima napeto dlesen.... In ja, Helena in jst86 vaju popolnoma razumem. Pa meni se tudi zdi, da otrok, ki je izključno dojen tudi potrebuje drugo tekočino in ne vidim nič slabega v tem, da poleg maminega mleka dobi še drugo tekočino (vodo ali čaj). Pediatri sicer res zagovarjajo, da kao ne rabi nič. Je pa dejstvo, da so oni tisti, ki doktrino spreminjajo vsake pol leta. Saj se še za široko povijanje ne morejo zmenit. Luka je sedaj izključno na adaptiranem mleko in je bistveno bolj žejen, sem pa mu čaj ponujala že takrat, ko sem samo dojila (zaradi krčev - za prebavila). Včasih ni nič popil, včasih pa veliko. Je že sam povedal (pokazal), če je rabil še kaj zraven.

Sedaj poskušam miškota navadit, da sam zaspi, ker mi je prej zaspal samo v naročju. Pa ponoči se je spet začel zbujati, ko mi je prej lepo spal od 20.00- 2.00 in nato potegnil še do 6.00, ko se je popolnoma zbudil. Mislim, da so razlog res zobki, ker preo dneva nič ne je in želi nadoknadit ponoči. No, krče smo prebrodli, zdaj pa se ubadamo z zobki. Moj sonček definitivno odrašča.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
30.12.2007 21:42:32   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Pri nas je noč izgledala tako. Zaspal je ob 9:20, zbudil se je ob 11:30 ; 1:23 ; 34:00 ; 4:45 ; 5:30 ; 6:45 in vstala sva ob  7:32
Koliko vmes bedi ne vem, ker ga kar odložim, ko ne morem več, mu v pol snu popravljam dudo,... in navadno zjutraj sploh ne vem kadaj se je zbujal, ker zaradi utrujenosti vse počnem že rutinsko.

Pri nas je popolnoma isto. Tudi jaz ponoči več ne vem, kaj moram .... ali sem ga že nahranila ali ga komaj moram, pa iščem dudo, glava mi pada dol .....

avtosedež ena skrb manj .... mi smo za darilo dobili tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169518

surya in lina  vse najboljše user posted image

polivanje moj sine tudi poliva, še posebej, če ga fajn premetavamo ali če on fajn maha z nogicami ali rokicami

helenav A mogoče Klari paše gristi tvoj prst ali druge reči? Lahko so zobki. Upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce lepo praznujte jutriuser posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
30.12.2007 22:16:17   
Anonimen
Sem dodala nekaj novih fotk v album. Na prvi je Luka in poleg njegovo prvo darilo za Miklavža. Sva mu z dragim kupila knjigo pravljic. Na drugi pasemo kravice (je bil že bolj utrujen, je pa tako slado izpadel na fotki). Tretja pa kaže mojega malega Božička. Tak je tudi na voščilnicah, ki sem jih pošiljala na okrog. Geslo je sonček.

Lepo praznujte jutri in čim lepše trenutke z vašimi sončki vam želim v prihajajočem letu. Veliko sreče, zdravja in izpolnitev vseh želja vam želim.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
30.12.2007 22:17:36   
Rožica*
Katere cuclje uporabljate na flaški za mleko?user posted image

Jaz imam Avent 1, mislite da je pramajhna luknjica.
imam tudi tistega s spremenljivim pretokom vendar ga še nisem uporabila.

Mojemu že kar nekaj časa paše gristi vse po vrsti, tudi slini se zelo, vendar še ni nobenih sprememb na dlesnih.
vsak dan pregledam, da bi mu namazala, če bo kaj napeto.
Danes sem ga pregladala kar nekajkrat, ker je bil zelo jokav in slabe volje.
Trenutno spi, jaz pa hitim pod tuš in spat upam da bo danes kaj bolje spal.

user posted image Kako si pripravite dodatek za ponoči da je kar najprej pripravljen za obrok?
Malo me poučite o pranju flašk in pripravi hrane, da bom kar najhitreje končala.
Sicer se še dojiva, bom pa še enkrat poizkusila z dodatkom po steklenički vsaj ponoči, da se še enkrat prepričam ali bomo kaj bolje spali. Zato moram imeti flaško čimprej pri roki, da se ne prebudi.
Pripravila sem si prekuhano vodo, pa bom verjetno vseeno prepočasna preden v kuhni vse zmešam in pogrejem.

POOOOOOOOOOOOOMOČČČuser posted image user posted image
lp.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
30.12.2007 23:19:22   
Anonimen
1. Je dovolj velika, da se otrok ne razvadi in se mu ne ljubi več sesat na dojki.

Kako si pripravite dodatek za ponoči da je kar najprej pripravljen za obrok?
Malo me poučite o pranju flašk in pripravi hrane, da bom kar najhitreje končala.
Vodo prevrem in jo dam v termosko. Ponoči najprej user posted image podojim, ji dam dudo in grem po dodatek. Če je voda pretopla, jo shladim tako, da jo dam v tanko nerjavečo posodo in v mrzlo vodo. Voda se v manj kot minuti shladi. Potem pa vodo vlijem v flašo in dodam aptamil. Vse skupaj ne traja več kot dobro minuto. Otrok v bistvu sploh ne ve, da te ni bilo. Ko poje dodatek, jo dam nazaj v njeno posteljo in operem flaško, da je vse pripravljeno za naslednjič.
Flaško enkrat na dan prekuham v vodi - vre 5-10 min. Drugače jo pa vedno perem pod zelo vročo vodo.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
30.12.2007 23:38:44   
nora

Mi uporabljamo Avent 2. Kupili smo še Avent 3, ampak luknja je prevelika in ji teče mleko vse povsod, zato še nekaj časa bomo na 2. Doji se pa še zmeraj, vmes sem že nekajkrat nehala in spet začela, pa se ni odvadila. Ko je lačna in jo držim v naročju z glavico se vrti prema meni in išče dojkouser posted image je prav smešnauser posted image
user posted image Kako si pripravite dodatek za ponoči da je kar najprej pripravljen za obrok?
Jaz preden grem spat prekuham vodo in čakam, da se malo shladi in jo potem dam v termosko. Če se slučajno ponoči začne nervozirat, dviguje nogice gor in se vrti levo te desno, na hitrico grem po flasko, da se ne zbudi. Mleko je v 1 min gotovo, ona pa v 5 min sita, ker spi in močno vleče, da se še user posted image  zbudi.
polivanje: moja user posted image  tudi poliva. P mi je rekla, daj e preveč sita. Pri vsakem drugem ali tretem kupčku ven priteče...
Tanja Lina: Luka ti je zelo podobenuser posted image  zelo luštkan fantičuser posted image
Lina, vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
30.12.2007 23:38:48   
Anonimen
surya in lina  vse najboljše !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci pridno pančkajo, jaz sem naredila jabolčno pecivo s keksi in s pomočjo mojega user posted image  še francosko solato. Samo še grem pod tuš in pod odejo. Pranje glave pa mi je ostalo za jutri.

Mojemu očetu je bolje. Zdaj sumijo, da je pred 14 dnevi, ko so začele težave prestal infarkt. Takrat mu je enkrat postalo slabo, ko je z bratom prenašal sedežno. Tega pa EKG naj nebi pokazal. Odkar je prišel v bolnico ima že - 10 kg. Jaz sem malo bolje, ampak kljub vsemu trznem vedno ko pokliče mama.

Rožica, mi smo pred dnevi menjali dude 1 za 2. Dodatka pa mu ne dajem ponoči, je pa najbolj praktično, če imaš mikrovalovko, da si ga pripraviš naprej in daš v hladilnik. Če ne pa termoska.

Tanja lina - z Božičkom sta zelo lepa.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
30.12.2007 23:47:13   
nana 27
Tanja Lina, vsi mislimo, da bodo vsak čas ven prišli zobki pa vse je mokro od sline, ampak temu ni tako. To je eno tako čudno obdobje, ko se enkrat nehajo krči, ki lahko traja dalj časa oz. več mesecev. Zoprno. Zobek pa bo nato prišel ven šele pri sedmih mesecih ali kasneje. Se mi zdi, da večina otrok najprej dobi spodnji enki. Nato se tudi sitnoba in slinjenje počasi konča. Kot da bi se na to navadili. Prva dva zobka in izraščanje le teh pa povzročata največ težav in čeprav se dolgo ne vidi nabreklosti, jih verjetno že "žgečka" v dlesni. MIha sem masirala od tretjega meseca naprej in vsak dan smo razmišljali, da bo zdaj končno ven pokukal zobek in je nato res prišel, ampak s štirimi meseci zamude. Mu je pa masaža dlesni vse te mesece zelo prijala. Ko smo šli na gosto hrano, sem mu dajala listke solate za lizat. Očitno mu je kis lajšal težave, ker je zelo užival ob oblizovanju.  Katere cuclje uporabljate na flaški za mleko? Avent št 2 in 3.

Jaz sem pri Maji pogruntala novo metodo za komot mamice. Ko jo podojim, ji še dodam. Flaško, z odmerjenimi mililitri, dam na radiator na hodnik zraven spalnice. Na nočni omarici imam v posodici s pretoki pripravljeno željeno količino prahu. Stresem noter in zmešam. Zelo hitra varianta je tudi, da imaš odmerjeno količino vode, ki jo v nekaj sekundah pogreješ v mikrovalovki n zaeljeno temperaturo in nato zmešaš še odmerjen prah. Stekleničke streiliziram enkrat na dan v sterilizatorju. Še malo pa ga bom upokojila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
30.12.2007 23:57:47   
nana 27
Surya in Lina, vse naj naj user posted image user posted image user posted image  Duska, še dobro, da imaš doma podporo - družino. Zadnje dni veliko razmišljam o starših...kako sem srečna, da se razumemo in da si ves čas pomagamo, da imata Maja in Miha super babici in enega dedka (žal moževega očeta ni več). Drži se! Predvsem pa si spočij, da še sama ne zboliš. Annie, pozdravi se! Zdaj grem pa še malo albume gledat in male modele user posted image  Mogoče pa spet najdem kakšnega ženina user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
31.12.2007 8:13:28   
ana b
Jutrooooo!
Spet ena pestra noč, ampak po malo spremenjeni taktiki. Ko je začel brcat in svoj monolog, sem ga kar pustila v posteljici in se je pogovarjal: geeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaa, pf, pf, pf, vse je popljuval,..., ko pa je začel nabirat za jok, sem ga pa podojila in potem je v rokah zaspal. To rundo je imel danes od treh do štirih user posted image , je pa potem spal do ol sedmih. Se je pa ob petih zbudil naš triletnik in nato še ob šestih user posted image .

Sitnoba: ne vem; naš je danes že začel user posted image , pa je bil običajno dopoldan pravi sonček.

Slinjenje in zobki: user posted image se začnejo sliniti okoli četrtega meseca iz treh razlogov: prvi je večje nastajanje sline, ki je še ne zmorejo dovolj dobro požirati, drugič dokaj plitva čeljust in zato izteka in bolj pokončen položaj. In bolj kot so pokonci bolj se slinijo in seveda pogosto sovpada z izrastjo zob. Sicer pa slinjenje in zobenje ni neposredno povezano.

Lina: vse najboljše.

Zdaj pa grem ker je dretjeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
31.12.2007 8:18:55   
Anonimen
Dobro jutro!

Pa ne mi rečt, da sem danes prva?! In to ob 8h?! A vse, ki imate nočne budilke, spite? Uaaau, superuser posted image
Midve sva pokonci od 7h. Sva imeli že celo modno revijo, vključno s pomerjanem plenic in menjavo stilskega pohištva... Ja, naša princeska se je zbudila na "zrnu graha"... No, ni bil grah in ni ga bilo samo za zrnouser posted image  In sedaj, s polnim želodčkom in prazno rito, gruli na svojem otoku sreče, kjer bo zajcu vsak čas ušesa potrgala in polžku glavo ordobilauser posted image  No, imam vsaj mir, da lahko spijem eno ornk user posted image . Kje ste kofetarce? Duska, kako ste? Ana, Rožica in ostale - še spite? So vam dali vaši user posted image  mir ponoči?

Čakam, da se dragi zbudi, da grem še zadnjič letos v trgovineuser posted image .

P.S.: Pa le nisem bila prvauser posted image

< Sporočilo je popravil Žabonka -- 31.12.2007 8:19:11 >

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
31.12.2007 8:40:33   
surya
Lina31, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Polivanje, naš user posted image  mi polije, ko mu dam preveč jest. Dostikrat, ko resnično več ne vem ,kaj naredit, ko joče, pa vem, da še ni lačen, mu vseeno dam. Potolaži sicer se, ampak skoraj vedno kej polije. Višekuser posted image .

Lepo praznovanje vsem! Sama sploh nimam občutka, da je silvestrovo... Z user posted image  bova sama, ker mož dela. Upam, da se fino naspiva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
31.12.2007 9:18:11   
helenav
Lepo praznovanje danes!!!!!!!!!!!!!!!!!

mene je po današnji neprespani noči minila volja.......zgleda da jo dlesni fajnn mantrajo

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
31.12.2007 9:20:23   
jst86
Katere cuclje uporabljate na flaški za mleko?
imava aventove in tommee tippee flaške.pri obojih up. cucelj št. 2.
vodo zavrem in dam skoraj takoj v termovsko.v vrček pripravim hladno prekuhano vodo,potem pa mešam,ker če vodo dam bolj ohlajeno v termovsko se prehitro ohladi.prašek imam odmerjen v aventovi posodici.
user posted image kakšne termovske imate da se T vode obdrži?jst sm mislila,da so vse isteuser posted image .

LINA vse najboljše!!!user posted image user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
31.12.2007 10:04:13   
*tajda*
Rožica jst imam dve termovki,v eni je hladna pekuhana voda,v drugi pa vroča,imam aventove posodice  kjer imam že odmerjeno količino mleka in tako lahko ponoči hitro pripravim obrok.
Glede cucljev,jst uporabljam aventovega 3 ker mali pije milumil ki je gostejši,za čaj pa uporabljam 2.
sandra85 tud jst premišljujem o nakupu takega avtosedeža ker je lupinica že tako majhna,pa čeprav je kao do 13 kg.Meni se zdi zelo lep pa tud  varen,sem si ogledala spletno stran od concorda pa je zgleda dobil kar nekaj nagrad za varnost,me pa moti ker ga amzs ni ocenil,tako da nevem kako varen naj bi v resnici bil.Glede na to da je kar drag bi lahko bil  zelouser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
31.12.2007 10:06:19   
ana b
Ha, ha  user posted image user posted image  Žabonka, naših sovic pa ni lahko prehitet (pa brez zamere), bi rade volje ne bila prva skoraj vsak dan.
No sedaj smo že iz sprehoda do trgovine in nazaj: sama z obema otročkoma, medtem ko so oča spali user posted image .

Pa še nekja odgovorov na vprašanja:
Polivanje: naš triletnik je z vsakim kupčkom vrgel ven pol flaše. Nehalo se je ko je osvojil gh.

Cuclji: sedaj se samo dojiva, pri tavečjem pa sem uporabljala stekleničke baby nova in njihove največje cuclje. Aventovih ni nikoli maral. (Še dobro, da imam doma eno tono aventovih flašk).

Priprava dodatka oz. stekleničke: Na pediatrični kliniki so me naučili, da imam lahko mleko pripravljeno za 24 ur naprej in v hladilniku in tako sem delala. Zvečer sem si pripravila stekleničke za celo noč in jih dala v hladilnik. Ko se je zbudil, sem šibala v kuhinjo in v mikrovalovni pogrela, kar je trajalo max pol minute.

Helenav: user posted image , lep dan in pridno Klaro, pa veliko prespanih noči, za začetek že kar silvestersko.
Menda je neka luna okrog, mi je povedala prijateljica, ki tudi ne spi ob lunah. 

Lepo se imejte

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
31.12.2007 11:10:30   
lumpa6
ojla

no najprej čestitke vsem ki praznujeteuser posted image user posted image user posted image in ste praznovaliuser posted image user posted image user posted image ,

no danes smo pa mi imeli prvo neprespano noč user posted image user posted image user posted image , user posted image dobil je vročino in je spau malo po obrokihuser posted image user posted image , pa nosek ima zamašen, no trnutno spi,

naš tudi malo poliva ko se preveč naje

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
31.12.2007 11:28:11   
lemavrica
Ojla,

mi smo imeli pa včeraj grozen večer in malo naporno noč. Včeraj je nenadoma začel jokati in to kot bi ga dajali iz kože. Sploh nisva vedla kaj mu je. Potem je zaspal in se zbudil ob 2h, pojedel in spal do 5.30, potem pa še do 9h. Jaz sem pa popolnoma fuč ker sem bolana pa mož tudi. Ne vem kaj bi brez njega, ker edino on lahko uspava Jako in mi potem ko greva s tamalim spat prištima flaško in vse za ponoči.
Upam da nama bo ratalo v miru pričakati polnoč in nazdraviti.

Mi uporabljamo Aventove cuclje št.2.
Vodo imam pripravljeno v termoski ali pa segrejem Milupino baby vodo. Vse skupaj je prištimano v nekaj min.

Vsem septemberkam želim lepo in mirno praznovanje prihoda novega leta. Srečno 2008.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
31.12.2007 12:20:30   
LINA31
Hitro se javljam.
Najprej hvala za lepe željeuser posted image .

Sva z Žanom zdele vodo mogla dat, ker imamo 8.1. MCUZ. Joj je bolanih ljudi. Sto let sem čakala, da se je polulal, pol je šlo vse mim. Na kar sva šla domov in je takoj lulal.
Zdaj moram it. Bom pol še kej napisala.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
31.12.2007 12:34:50   
lemavrica
Moram pa povedat da je JAka ful lepo začel prijemat igračke in tudi če ga nosim po stanovanju kar prime kakšno stvar. Včeraj je hotel vzet svoj slinček iz radiatorja. Je tolk luškan ko enga marsovca premetava okoli.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?