|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
31.12.2007 13:02:16   
nora
user posted image

Vsem septembrčkom in septembrkam želimo SREČNO NOVO LETO!!!
Lepo praznujte!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
31.12.2007 17:26:18   
Anonimen
Ne morem, da ne bi: user posted image PETARDE!!!! Pri nas je kot na frontiuser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4652
31.12.2007 18:37:26   
ana b
Večer!
Tudi pri nas fronta. Naš triletnik stalno sprašuje, kaj to poka.user posted image
Midva sva pa danes postavila našega triletnika na drsalke in je zelo uživaluser posted image , Matic pa je počival v vozičku in mami in ati sta po 100 letih končno spet stala na drsalkah. Uf je pasalo.

Zdaj pa skopam Matica, potem pa pripravim nekaj skromnega za naš silvesterski večer.

Drage moje punce, želim vam lep večer in srečno, zdravo in veselo 2008.

Se beremo naslednje leto user posted image -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
31.12.2007 18:48:17   
123a
DRAGE MOJE PUNCE...ŽELIM VAM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO...IN MIRNO NOČ,DA SE BOSTE LAHKO MALO POVESELILE IN NAZDRAVILE user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
31.12.2007 18:52:59   
Anonimen
Naša žabica spi. Upam, da bo spala vsaj par ur v tem hrupu. Midva čakava nadevanega piščanca, da se speče in greva jest. Sva oba crknjena kot user posted image . Za nazdravit imava pa ta malo steklenico šampanjca - pa še nama bo verjetno ostalouser posted image

SREČNO MAMICE - NO, PA OČIJI TUDIuser posted image

Se tipkamo naslednje letouser posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
31.12.2007 18:53:26   
surya
DRAGE SEPTEMBERKE: VSEM ŽELIM ZDRAVJA, SREČE IN VESELJA,  ČIMVEČ PRESPANIH NOČI...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
31.12.2007 20:06:56   
nana 27
Drage septembrke, vse NAJ NAJ v letu 2008 - sreče, razumevanja, zdravja!!!!!!!! Želim si, da bi tudi v prihodnjem letu bile tako dobre prijateljice in čveke kot do sedaj. Preživite lep večer kljub pokanju! Jaz jih imam že poln kufer user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
31.12.2007 21:04:44   
zvezda71
Drage moje in vaše družine
želim, da nas bi v prihodnjem letu čimvečkrat preplavili taki občutki sreče, kot takrat, ko smo v rokah prvič držali našeuser posted image ! Pa seveda zdravja, veselja...in vsega dobrega.
Fino je, če kaj prijetnega doživiš, tudi če je kaj čisto majhnega in nič posebnega. Zato moraš ves čas gledati okrog sebe, da vidiš, kar je lepo.
TIPPI Moja knjiga o Afriki
Dosti lepih stvari v novem letu!!!!!!!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
31.12.2007 21:46:52   
Anonimen
Dober večer!
A vse že žurate? user posted image  Midva sva do zdaj žurala, ker ni in ni hotel zaspati... No, sedaj končno ninčka. Do kdaj pa bo tako, ne vem; saj je tudi pri nas kot na fronti. user posted image  
Nisem nič na tekočem. user posted image  Zasledila sem, da vas je veliko bolnih. user posted image  Upam, da čimprej ozdravite. user posted image
Tanja Lina, lep je tvoj Sonček! user posted image user posted image user posted image

Sonce78, user posted image .

Punce, lepo praznovanje!

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.1.2008 0:42:26   
Anonimen
user posted image

PUNCE, VAM IN VAŠIM DRUŽINAM ŽELIM SREČNO 2008!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.1.2008 7:21:49   
ana b
In seveda tudi v letu 2008 bomo mi najbolj zgodnji user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.1.2008 7:46:18   
nana 27
Jutro! Anab, ne zameri, ampak user posted image  Ful si me nasmejala.Oba otroka sta pokanje prespala user posted image  Še dobro, da imajo sosedje, ki ponavadi najraje pokajo, dojenčka. Kako ste pa druge preživele noč?  Vabim vse na user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.1.2008 8:06:33   
surya
Jutro!

Naša noč je bila po dolgem času super. Jedla sva samo ob 23.30 in ob 3.00. No, pa ob petih je bilo ene pol ure smejanja. Čudovitouser posted image user posted image user posted image .

Sva bila z user posted image  sama za silvestra. Mož je delal. Bila sva pa kar doma in sva se cartalauser posted image .
Je bilo pa kar precej pokanja po vasiuser posted image , tako da sem se vsake tolko zbudila od hrupa.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.1.2008 8:35:17   
jst86
želim vam veliko veselja,sreče,lepih trenutkov,zdravja in prespanih noči!

tud midva sva že pokonci.noč-lepo je spal,jedel je samo 2x,zbujale so ga pa petarde in rakete.v spanju je ful jokal,ampak sem ga hitro potolažila.

ste vse dočakale novo leto?men ni ratal in me je user posted image prišel zbudit 23.58.user posted image

preden je šel Leon spat sva čez okno gledala rakete.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.1.2008 9:19:02   
nora
Dobro jutrouser posted image
Jaz sem prespala novo letouser posted image  Zaspala sem skupaj z Lucijo ob 23h. Jaz sem se glih zbudila, ona pa kar naprej spiuser posted image  ne vem kako ni lačna, pa še polulana je...bom jo zdaj zbudila, ker je meni dolgčas, obadva spita kot top.
Petard nisem slišala, nič nisem slišalauser posted image ko spim se ne pustim motituser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.1.2008 9:31:29   
Anonimen
Jutro!

Drage moje: Vam in vašim družinicam želim lepo, zdravo in uspešno 2008. Ravno prav joka, spanja in.....malo popackanih cunj (GH se približuje).

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.1.2008 9:54:39   
LINA31
SREČNO, ZDRAVO IN VESELO LETO 2008 TUDI Z NAŠE STRANI!

Mi smo vsi trije spali do 23.00 ure. Potem Žan ni hotel zaspat in sva ga pustila igrat. Ker pa ob enih še vedno ni hotel zaspat je moj čist popenil, da hoče bit samo na rokah. Ga je dal v posteljico kjer se je pol ure dl, sem ga dala na jošk in je spal do naslednjega hranjenja ob petih.
V LETU 2008 SI ŽELIM ČIM MANJ TAKIH TRENUTKOV.user posted image user posted image

user posted image Tiste, ki ste začele z uvajanjem spanja sam oz. brez nošenja, kako ste to izvedle?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.1.2008 10:07:17   
Anonimen
DOBRO JUTRO!

Tudi midva sva prilezla iz postelje, ati pa še spi. Še enkrat se zahvaljujem (neve sicer komu), da smo dobili zaspanca. Včeraj je bedel do 23,30, potem pa sta oba z Juretom zaspala in prespala petarde. Žana je vzdržala do enih, midva z mojim user posted image  pa do pol treh. Bil je zelo lep film na - trojki.

Zdaj pa grem kuhat kavo, ker se bom drugače zaletavala z glavo v zid.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.1.2008 10:08:48   
guppy
SREČNO 2008!
Mi smo imeli popoldan (po moževi službi) družinsko kosilo pri mojih starših, potem pa sva se odpravila domov in dočakala še najin obisk. Imeli smo se super, malčka sta spala od 20h dalje z polnočnim zbujanjem, mi pa smo vztrajali do 4. zjutraj. Danes sem pa... več kot ZOMBI.

LINA, jaz sem s tem režimom prišla že iz porodnišnice - za uspavat nič nošenja. Potem je Maja imela vmes eno obdobje, ko ni hotela zaspat in je bila izjemno utrujena in sitna, tako da sva jo uspavala z guncanjem ležalnika in tesnim povijanjem. Potem se mi je zdelo, da je malo preveč, da jo vsakič 15 minut guncava (Marko pa spi kot top iz prve), sem to vse manj delala in približno dva tedna poslušala cviljenje, jo tesno povijala in ji dajala zraven toplo (segreto s toplim dihom) pleničko ob glavo. Zdaj sta oba navajena sama zaspati čez dan, če pa imata občasno težave, pa pač ne odspita ene ture in poslušamo tečnobo do naslednjega hranjenja. Potem pa zaspita, brez skrbi :))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.1.2008 10:21:52   
123a
Dobro jutro vsem...

Tudi midve sma se melo prej  zbudile...večer smo preživeli lepo...šli smo tašči,ki je naredila večerjo in tam dočakali n.l. potem pa smo se takoj odpravili domov.Zoja je tam odspala kar nekaj kitic,ampak se vidi da ni bila v svoji posteji in se je kar naprej prebujala.Pri nas ni veliko pokalo in se bila zelo vesela.
Sedaj pa pijemuser posted image in gledam Zojo kako čveka in ji je roka najboljša prijateljicauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.1.2008 11:16:37   
jst86
vidim da ste vse bolj ko ne lepo preživele n.l.!user posted image ste prave žurerke da ste lahko tako dolgo pokonci-meni res ni zneslouser posted image

LINA pri nas je isto kot pri guppy.nikoli ga nisem nosila,da bi ga uspavala,edino če ga je kaj zvijalo,pa da ni mogel zaspat.jst mu samo dudiko hodim dajat,pol ga pa enkrat zmanjka.pa obvezna je plenička v katero se čisto zakopljeuser posted image .nosek mora biti obvezno čisto v plenički.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.1.2008 11:17:59   
Anonimen
Dobro jutro v novem letu in:

- da smo zdravi in živi

- da smo srečni in veseli

- da smo uspešni in zadovoljni

- da se veliko smejemo in čim manj sekiramo

- da se imamo radi

želimo vsem vam in nam vsem!!!!

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.1.2008 11:48:15   
Anonimen
Na, pa smo preživeli - novoletno fronto namreč. user posted image  je zaspala malo pred 19h in z dvemi prekinitvami za hranjenje (ob 1h in ob 5h) spala do 7h. Prekrasno! Midva sva komaj zdržala do 1h. Pa še to verjetno ne bi, če ne bi tako pokalo, da ni imelo nobenega smisla it spat. Zjutraj je dragi vstal, jaz sem pa spala do 10huser posted image . Sedaj pa oba spitauser posted image . Jaz pa gledam novoletni dunajski koncert - balzam za ušesa po včerajšnji kanonadiuser posted image

Naj nam bo vsem zdravo, srečno in mirno 2008. leto!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.1.2008 12:07:08   
annie
Pa še z naše strani srečno, zdravo, zadovoljno novo leto vam in vašim malčkom!! Naš je pokanje kar prespal, občasno je samo trznil, ker so tukaj okrog res nenormalno pokali in je potem spal še naprej do 3.00 h, se podojil in spal do jutra user posted image user posted image . z mojim sva bla do 3.00 h gor, ko se je Nik zbudil, zato pa sva sedaj prava zobmija user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.1.2008 18:07:21   
sonce78
VAM IN VAŠIM DRUŽINAM ŽELIM ČUDOVITO LETO 2008!

Petarde je prespal, se je pa od 2h dalje zbujal vsako uro user posted image , da sem ob 6h zjutraj morala zbuditi mojega dragega in je on prevzel dežurstvo, ker nisem več morala imeti odprtih oči.

Uspavanje brez nošenja: jaz sem mu v posteljico dala nekaj zanimivih igrač, postavila sem mu jih tako, da jih ima v vidnem polju v položaju v katerem običajno spi.  Ob 20h ga  po dojenju položim v posteljo, še nekaj časa opazuje igrače ter nato zaspi.

Uvajanje GH: ker se bliža čas .... http://www.debora.si/html/knjiga.asp?ID=2148 
sicer še premišljujem, če bi jo kupila, ker imamo na google skupini že recepte .... pa mislim, da so prepisani iz te knjige.

user posted image user posted image user posted image Punce, ki imate gljivice, kako se jih rešite? Probala sem že: Boraks, Vagisan, Floragyn,Canesten, LCA jogurt, bombažne hlačne, umivanje brez mila ........ ne moram se jih rešiti ..... Nočna mora!!!!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?