|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
1.1.2008 13:36:51   
SuzanaKK
Mml, poznam Vagisan, ga imam na tone doma. Jaz sem imela celo nosečnost ta vnetja, zato imam že celotno enciklopedično znanje o teh zdravilih bodisi na recept bodisi v prosti prodaji. user posted image V četrtek mi bodo vzeli bris in poslali v laboratorij. In smo pri bakterijah, za katere že jaz skoz govorim, da miverjetno delajo težave. Očitno se ne motim. Nič, zdaj pa na kosilo, potem se pa z dragim stiskat. Lep dan vam želim.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.1.2008 13:39:53   
ursulina
Klepetka naša draga, no pa smo dočakali :) In to OTVORITEV 2008, neverjetno! Čestitke!!

Hvala za tole s sterilizatorjem, očitno je res bolj tako tako, bom za zdaj zadeve kar prekuhala, potem bomo pa videli...

Za elektronsko varuško pa še ne vem. Angelcare je res drag pa še upam, da ne bo potreben... user posted image  Domete imajo vsi bolj slabe, to me moti, ker imam med mojo mansardo in pisarno v kleti dve debeli plati vmes in domet mora biti čimvečji....

Mi smo lepo umirjeno preživeli tole novo leto, se po dvanajsti štosirali na ženskice v oblekah na Pinku, ker so samo te na TV vztrajali še po polnoči s cigu migu user posted image  muziko

vaney, glede na to, da toplota pospešuje popadke, je to zagotovo od banje... če hočeš kaj prej rodit... se kar namakaj, mogoče bo pomagalo...

suzana, upam, da se stanje umiri, pri porodu je vnetje lahko razlog za CR...

No, torej katera bo zdaj naslednja?! user posted image  

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 13:45:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ulla78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.1.2008 13:50:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Kje se pa sunny skriva???

Še vedno sem tukaj in še vedno 2 v 1. user posted image
Praznovanje sem kar nekako preživela, čeprav sem se kar preselila na kavč in so se "gostje" sami zabavali. Ob polnoči je bilo tako, da to ni za verjet. Moj, ki sela na Hrvaškem pravi, da tam nimajo takih ognjemetov in, da naše početje komentirajo s tem, da se nam vidi, da nismo imeli vojne.user posted image  Pri nas so pokali skoraj celo uro. Folk je čisto zmešan. Sva bila pa ob polnoči sama z user posted image  in mi je bilo to najbolj všeč. Sva potem še do 3.00 gledala TV, se nama ni nič mudilo v posteljo. Danes sem pa spala skoraj do 10.00.

Vam pa moram povedat, da me je tisto pivo predvčerajšnjim čisto zdelalo, mislim da je bilo zaradi tega. Sem ob 02.30 ponoči tako kozlala, da sem mislila, sa mi bo tamala ušla čez usta.user posted image  Zdaj mi je smešno, takrat je bilo vse drugo, samo to ne.

Se pa drugače počutim zelo dobro. Trebuh se mi je kar spustil in imam cel čas občutek, da se bo kmalu začelo. Lažnih popadkov skoraj nimam, tako da sem kar v skrbeh kako bom vedela kdaj je treba odrinit. No, ampak pravite, da popadkov ni mogoče spregledat, tako da se tega oprijemam.

Sem pa prav vesela zaradi klepetke. Je zrihtala točno na PDP.
Se je pa zdaj resno začel naš mesec in jaz mislim, da bomo zdaj vsakodnevno brale sporočila o novih januarskih mamicah.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.1.2008 13:57:47   
Alfabeta
EJ punce KLEPETKA je bila zdejle po TV, na Slo1, pri dnevniku!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.1.2008 14:04:59   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

EJ punce KLEPETKA je bila zdejle po TV, na Slo1, pri dnevniku!!!

Sem zanalašč gledala dnevnik. Kar po netu, ker naši gledajo skoke.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.1.2008 14:26:44   
Sunny Morning
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana 26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm 

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm
 user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

Januarčic nas je zdaj samo še 71!
Imamo pa zato že TRINAJST mamic, 10 user posted image in 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 19 user posted image  in 26 user posted image   Pri 4  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.1.2008 14:38:36   
sani1
Vse lepo v letu 2008!
Ne želim, da se vam izpolnijo vse sanje, ker potem nebi več sanjale.
Ne želim, da se vam izpolnijo vse želje, ker potem nebi več želele.
Ne želim, da se vam izpolnijo vsi upi, ker potem nebi več upale.
Ampak želim, da se vam izpolni toliko sanj, želja in upov, da boste srečne v letu 2008!!!

Srečno 2008!!!

Tudi jaz sem gledala klepetko in je prava glumica ni kaj! Mala pa pravi cukerček...

No album je narejen. Zasebno dobite geslo... Moja mala pupa zdej spi midva pa imava kosilo!!!
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.1.2008 14:57:49   
Anonimen
vztrajali še po polnoči s cigu migu muziko

Brez zamere ampak tale komentar se mi zdi totalno bedn za sm gor. Cigu migu...??? pač vsak ima svojo vrsto muzike kar se pa oblek tiče ma Helena Blagne pa Saška Lendero zlo podobne. Veš moraš mislit na to da tu gor na forumu mogoče niso samo slovenci.
Pa še enkrat brez zamere lep dan.

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 15:08:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 15:10:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 15:14:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.1.2008 15:24:24   
Golobček
Nalin a bi ti prlepla link, ker jaz tudi iščem pa ne najdem, sem že mal obupala

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 15:38:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.1.2008 16:07:22   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

a sem našla, samo je slaba kvaliteta

Kvaliteto se da spremenit. Pod sliko kliklneš na boljša kvaliteta. Sam potem moraš še enkrat zalavfat oddajo.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.1.2008 16:22:45   
urssyy
Klepetka čestitam za Lano user posted image user posted image user posted image . No zdaj pa lepo počasi vse me ostale user posted image .

Mala pikica vas vse lepo pozdravlja. Ker si še ni opomogla od CR težko sedi za računalnikom, sicer pa so novo leto dočakali doma z Gašperjem user posted image .

Več se beremo jutri,  srečno 2008.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.1.2008 17:08:15   
meli23
Vsem novim mamicam iskrene čestitke. user posted image
Jaz sem tudi 2008 počakala v bolnici. Ma zdej gre h koncu. Od petka sem brez crkljaže in včeraj sem bla odprta 3 cm. Čakam na popadke. So mi že hoteli dat umetne, ampak nisem hotela, ker je za otročka najbolje, da se začne porod spontano. Zaenkrat mam še potrpljenje. Mislim pa, da če ne bi tolko počivala in če bi šla dvakrat po stopnicah bi me včeraj zihr prijelo, ker mi je cel dan otrdeval trebuh, pa kar tko resno na 15 minut. Danes se je bolj umirlo, ampak več kot pet dni ne bo zdržalo. Po mojem občutku.

Obilo zdravja in prijetnih družinskih trenutkov.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.1.2008 17:12:34   
mml
meli sedaj sploh ni več važno kdaj bo, glavno, da si toliko časa zdražala user posted image , obe s princesko sta pravi borki. Še malo pa bosta končno obe doma user posted image

sani Manja je pa res takšen slasten mali drobižek user posted image . Povej mi, kje sploh dobiš oblačilca številka 44? Sem mislila, da je št. 50 najmanjša

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.1.2008 17:18:05   
Sunny Morning
JEJ, naša klepetka je prava TV zvezda.user posted image

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.1.2008 17:18:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Povej mi, kje sploh dobiš oblačilca številka 44? Sem mislila, da je št. 50 najmanjša

Jaz sem videla v H&M-u tudi št. 44.

sani1 Manja je res drobižek, ampak tako cartkana. Joj, komaj čakam, da mi dobimo našo pupo v roke.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
1.1.2008 18:42:52   
Artikl
Naj se še jaz oglasim. Skoraj je že za mano en najbolj zoprnih dnevov v celi nosečnosti. Že cel dan me kuha, kiham, kašljam in se potim na veliko. Nikdar nimam prehladov zdej sem ga pa staknila.

Silvestrovanje z vsem pokanjem sem preživela, ognjemeta pa se ni videlo ker je bila pregosta megla. Sva si pa naredila svoj manjši ognjemet, pa sosedov je bil tut viden. V postelji sem bila pa že kmalu po polnoči. Vsa voščila me tako še čakajo v prihodnjih dneh, ker danes res nisem za nikamor.

Klepetka - čestitam za malo princeso!

Pa vsem želim eno lepo, zdravo, veselo, itd. leto 2008!!!

Moj si je pa kar oddahnil ker bo naša user posted image le nov letnik.

Neposredna povezava do sporočila: 2371
1.1.2008 18:44:06   
raja
Ojla, drage souser posted image , pa smo KONČNO! dočakale tudi naš mesec, ene 2 v 1, druge pa že s štručkami v rokah.

Najprej čestitke našim novim mamicam, Katee in Klepetka user posted image user posted image user posted image  BRAVO za dobro opravljeno delo. Klepetka ti pa si prava TV zvezda.

Drugače sem tudi jaz še vedno kinder jajček, torej jajček presenečenja, včeraj sem imela kontrolo v P in nič novega, kontrolo imam spet čez en teden, ki se bomo zmenili za datum CR.

Uživajte še v preostanku praznikov s čim manj tegobami, če kakšna odhaja v Rim pa veliko sreče in čim manj bolečin!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2372
1.1.2008 18:53:11   
Lunca1
Sani a še meni zaupaš geslo. Prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 2373
1.1.2008 19:05:54   
limma
Punce, glejte zdaj Dnevnik na SLO1, zopet bodo poročali o "naši" klepetki in njeni Lani user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
1.1.2008 19:34:13   
mml
Jaz sem si našo janaursko zvezdo že ogledala na POP-u. Klepetka zgleda super, Lana je pasploh cuker user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?