SuzanaKK
|
Dobro jutro punce! Lunca si me prehitela, sem mislila, da bom jaz danes prva tukaj . Sem se zbudila ob 6-ih, nekaj časa buljila v strop in poslušala Gregorja kako smrči, potem pa kar vstala. Zdajle pijem kavico, jem zajtrk, predvsem pa lahko v miru berem RR. Najprej naj zaželim dobrodošlico mali pikici in Gašperju, ki je pravi srček. Klepetko in Lano sem tudi jaz gledala po TV in sta bili obe prav srčkani. Tinča ti si menda spraševala katee, kako je roditi v Mb. Katee ni rodila tam, ampak v Ljubljani, če se ne motim, ker je od tam doma. Sem ji včeraj napisala sms, kako sta kaj in pravi da fajn, da je Žan Luka ful priden, da skoz spi, samo ko je lačen, malo pojokca. Benika, danes je tvoj dan D, jutri pa moj, a bova kaj zrihtali? Jaz verjetno ne, kolikor mi kaže, glede na vnetje, bi itak rada, da še par dni mali počaka. Mi je pa že prva doza te kreme kar pomagala, tako da sem bila včeraj občutno boljše volje. Lahko pa rečem, da so svečke lažje za uporabo, sem se malo obirala in mi je že pol kreme skoraj ušlo iz aplikatorja. Sem bila pa včeraj v celjski P. in me je pregledala ena super G., urssyy, a jo ti mogoče poznaš, dr. Uršula Salobir nekaj. Nežna, prijazna, mi je naredila še UZ, pa ji ne bi blo treba, potem sta mi z babico razkazali še cel porodni blok, ker ravno ni nobena rojevala, skratka, dobila sem veliko boljši občutek o tej P. Pa še napotnico so mi obdržali in rekli, češ, če hočete izi v SG, si uredite novo. Lahko pa pridete k nam . Sva se z dragim zdaj dogovorila, da če me zagrabi kje sredi noči, da bi imela popadke na manj kot 10 min., bova šla kar v Celje, ker imam P. res skoraj pred nosom, do SG pa je konkretna ura po kar grdih ovinkih. To bi sicer pomenila, da se za epiduralno lahko obrišem pod nos, bom pa Gregorja v roko grizla . Ful imajo lepi 2 porodni sobi, ena je v roza ena v pastelnih barvah (+ ena ta velika, stara, v kateri lahko rojevajo 3 naenkrat, tista je pa prav grozno podobna operacijski sobi). Če ni gužve, si baje lahko sam izbereš, kje boš rojeval. Zdaj sem se pa konkretno razpisala. Še samo tole. Martinca, ne vem, kako si preživela noč, upam, da super, ampak če imaš sum odtekanja plodovnice, pojdi čimprej v P. na test. Kot je rekla Nalin, lahko pride do okužbe. Jaz sem dala ta strah čez v 26. tednu in ni bilo prijetno. Na srečo je bil sicer izcedek, ampak je babica takrat rekla, da bi morala takoj roditi. Lep dan vam želim, se danes še kaj beremo.