|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
26.12.2007 9:07:23   
Laubica
Dobro jutro-kako ste kaj user posted image
Mi smo super-prosim JULČI-NUJNO-ali pa če ve katera druga ,recept kako se peče zelje v pečici,imam sveže pečenice ,mož bi pa še zelje pa sem se spomnila da je Julči pisala o pečenem zelju v pečiciuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
26.12.2007 9:15:55   
Laubica
Duška in štefka zelo lepe manekene imate user posted image user posted image user posted image ali so ta večji bili zadovoljni z božičkom?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
26.12.2007 10:08:04   
julci
Lep pozdravček vsem čvekicam.
Luškane slikce vaših zakladkov.
Laubica pečeno zelje narediš tako:v pekač daš malo ocvirkov,jih razpustiš,nato vanj daš kislo zelje in malo zmešaš z ocvirki.Po vrhu lahko potreseš malo vegete,ni pa nujno.pečeš v pečici na 180stopinjah.Vmes večkrat premešaš.ko  zelje  začne dobivat rjavo barvoje pečeno.Dober tek.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
26.12.2007 11:06:15   
hanna1
Pozdravček tud od meneuser posted image user posted image user posted image

Sem komaj nafehtala,da sem lahko prišla malo do rač.user posted image

Včeraj ga je pa zvečer Blaž kar ugasnil,ko je Hana šla spat,pol ga pa nisem več prižigala.Sem zjutraj komaj vstala,sem od samih obiskov in prenajedanja bolj zmatrana,ko pa po običajnem dnevuuser posted image .Moram pa povedati--saj me boste za ušesa--ampak jaz se sploh ne morem navaditi na tega Božička,ker sva midva oba še iz otroštva navajena bolj na Miklavža in imamo vedno težave,ko je treba kupovat darila--za otroke kupimo kar tisto kar rabijo in dve darili za babi in sestro od mojega,ker tam tudi dobimo božička.Božična večerja,polnočnica,pa jaslice--sem pač bolj kmet user posted image in mi nekako bolj ugaja tak preprost  "kmečki" sistem user posted image --drgač pa mi je to tak lep družinski praznik,da mi je kr žal,da ti dnevi med božičem in novim letom tako hitro minejo--še posebej letos,ko mi ni treba delat--prejšna leta sem čist do zadnjega bla v službi,da samo hitiš domov in narediš silvestrsko večerjo in to mine,ko keks....zato res poskušam letos vsak trenutek čim bolj užit,ker je letos tako poseben konec leta user posted image -miren in lep...

...aja,pri nas so si pa zaželeli za kosilo čufte in pire,pa kako juhico prej user posted image

Stephany lep božiček user posted image user posted image

...uživajte v lepem zimskem dnevu.....

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
26.12.2007 11:44:19   
natasaom
pozdrav tudi od mene user posted image  sem pridna,ane?kuhali bomo pa golaž
hvala vam za gesla-sam pojma nimam kam naj vtipkam user posted image
JJUUUUUUUUULLLLLLLLČČČČČČČČIIIIIIIIII!!!!!!

pomoč prosim user posted image

sem pa danes hotla it delat-pravzaprav sem šla,ker me je včeraj ženska lepo prosila..in sem 1.5h čakala pred blokom-ona pa nedosegljiv telefonuser posted image user posted image
sedaj me je pa klicala,da se ji je ugasnu-če lahko nazaj pridem-sem čist popi......
a se lahk tkole norca delajo????? očitno,da ja...sedaj sva se odločila,da do novega leta ne grem več nikamor čistit,ker nimam varstva,bo rajš ati šel delat

< Sporočilo je popravil natasaom -- 26.12.2007 11:50:25 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
26.12.2007 13:12:07   
Laubica
user posted image Julči-100x hvala

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
26.12.2007 13:25:34   
makala
Dan čvekice.
Hvala za gesla. Nisem še utegnila pogledat, ker mi RR ful počas odpira. In tud moj album še nisem uspela nardit.
Sem kr mau utrujena od kuhanja, obiskov, pedenanja, tako, da mi ful paše, ker mamo dons dan za počivanje.
Moja fanta sta šla smučat, punce pa doma uživamo.
Včerej sm pa za kosilo prvič nardila mehiške tortilje in  mauželjne ( po svoje). Fuuulll dobr. Pa tku hitr narjenu.
Sicer mi pa že idej zmanjkuje za kuhanje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
26.12.2007 14:01:06   
Anonimen
Pozdravljene.

Midve z Žano pa sva malo prej prišle domov. Gledali sva balet Pepelka. Nahodni ati in bolan Jure pa sta čuvala malčka. Nažalost nisem imela nikogar drugega, upam, da se malček ne bo nalezel.
Danes pa nič ne kuham. Naš ati si je zaželel lepinjo in sta se z Žano odpeljala po njih.

Naš božični večer.... Bilo je lepo. Kljub vsemu smo šli k mojim, ker je bil Jure cel dan brez vročine. Prišel je še brat s svojo punco in Božiček je pustil darila za vse pod smrekico pri babici in še pri bratu. BRAVO Božiček!user posted image
Doma smo šli spat zelo pozno. Midva z mojim user posted image  celo ob pol dveh. Ampak je trajalo..malo TV, pa potem sem morala zložit pakete pod smrekico.....in nazadnje sem padla v posteljo. Ob treh ponoči pa budnica. Žana in Jure sta stala nasmejana do ušes ob najini postelji s polnimi rokami. In normalno....morala sva vstat. Jaz nisem nič videla, ati sploh ni nič govoril. Bila sva kot drogirana. Žana in Jure pa sta imela luč v dnevni, prižgane lučke na smrekici, povsod je bilo polno ovojnega papirja, onadva pa sta skakala od veselja, ker sta dobila točno to, kar sta si zaželela. Jure si je celo obul nogavičke, da ga nebi zeblo v noge. Upam, da ne bom nikdar pozabila teh iskrc v očeh. Ampak, sem jih pozabila slikat - preveč sem bila zaspana in nisem funkcionirala. Žana je povedala, da je slišala Božička in da se je zato zbudila....

Upam, da bosta še kakšno leto verjela...user posted image

Takšen je bil naš Božični večer.

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
26.12.2007 17:31:39   
hanna1
ku-ku,kje ste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
26.12.2007 17:41:35   
Anonimen
Hanna tule smo, a vidiš

user posted image

v naši hiški, imamo se lepo in uživamo. Sicer hiška ni tako pravljična kot na sliki, ampak vseeno....

Neli, ti kar vztrajaj, jaz te čisto štekam, da si želiš še enega otročka. Saj če bi jaz razmišljala o prostoru pa financah potem se ne bi nikoli odločila, sem poslušala pa srce...in evo, nas čaka še ena smrkljica user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
26.12.2007 17:43:22   
Anonimen
aja, jaz nimam gesla zato lahko pogledate sličice v albumu brez problema user posted image

(odgovor članu stephany)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
26.12.2007 18:01:05   
hanna1
natasaom,a že veš slikce pogledatuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
26.12.2007 18:14:49   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

natasaom,a že veš slikce pogledatuser posted image

user posted image  ne

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
26.12.2007 18:15:12   
makala
Uspela sem dat 4 sličice v album. Geslo imate na ZS

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
26.12.2007 18:40:39   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uspelo mi je!!!!!!in to brez pomoči user posted image
krasne otročke imate..me kar ma da bi mojga napadla danes ponoč user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
26.12.2007 18:55:09   
hanna1
user posted image natasaom-sej kr gre,ko zadostkrat prebentiš rač.-se te naveliča in popustiuser posted image
makala,hvala za geslo-kako hitro rastejo tile vaši sončki-user posted image -saj ni čudno,ko imajo toliko ljubečih oseb okrog sebe,katerim lahko brezpogojno zaupajo user posted image
DIANA5-bravo za pogumuser posted image

grem še malo uživat ob vaših slikcah otrok--malih in malo manj malih user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
26.12.2007 19:22:53   
julci
Čer čvekice

Vidim da je dans bolj kot ne zatišje tukaj.
Nataša bravo da znašuser posted image user posted image user posted image pa vidiš da greuser posted image brez pomoči tud.

Hanama pa nov avatar.Sem mislala da mamo že novo članico.user posted image user posted image

Mi smo pa dans uživali v zimski idili.Miha se je smučalMidve z Zalo pa sva vozičkale.Potem pa naju je ati povabil na zakuhano vino.Se mi ga je lani,ko sem bla noseča tako luštalo,da bi ga s kozarcem vred požrla.Gremo pa jutr al pa petek gledat,kje bi dobli lesen naslonček za na sanke,da bi se z Zalo lahko sankale.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
26.12.2007 19:31:44   
hanna1
Ojla julci,nisem našla božičkove kape,ki jo mam doma,pa sem morala nekaj trenutnemu času primernega pripopat--mam pa uno slikco shranjeno--ni panikeuser posted image .....če boš našla tale naslon za sanke,me pokliči,prosim,mi bi ga tud rabli.Sem ga mela pri Blažu,pa sem ga posodla....ne vem komu user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
26.12.2007 19:39:34   
julci
Hana,če ga bom našla ti povem.Morem pol še eno torbo riskirat,da bom pase predelala za privezat.Da jo lahko pol samo vlečeš brez straha.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
26.12.2007 19:42:01   
hanna1
..mi smo takrat imeli kar prišravfanega gor in ni blo panike,da kaj zgubiš..user posted image ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
26.12.2007 19:48:59   
julci
Saj mi ga bomo tud prišravfali gr,sam spredaj ji bom naredla varnostni pas,da mi ven ne pade,za ziher.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
26.12.2007 20:05:02   
Anonimen
Dober večer

Moji čakajo na SAM DOMA, Matija je ravnokar zaspal, jaz pa sem izkoristila mir in tišino in hop na računalnik. Moj oče je danes malo boljše dihal. Mu mama pripravlja neke zvarke. Naredila mu je obkladke iz Švedske grenčice..... no ja, probat ni greh.

Pogledala sem fotke vseh, ki ste mi dale gesla in Diana tudi tvoje. Ful ste lepi in zelo mi je simpatično, ko so tudi mamice na slikah. Tako si lažje predstavljamo s kom si tipkamo. Kot, da bi se poznali. Jaz na zadnjih dodanih slikah nimam gesla, bom pa sedaj dodala še Božične v album. 

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
26.12.2007 20:41:30   
hanna1
Sem dala še en dolg od krsta v album user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
26.12.2007 21:07:56   
Anonimen
Uspela sem dodat v album nekaj Božičnih fotk. In ful me je zafrkavalo.

Hanna, imate simpatičnega atija. Si tudi ti na sliki?

Viator - tvoji dve punci sta pravi zapeljivki, pravzaprav vse tri punceuser posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
26.12.2007 21:16:06   
Laubica
Pozdravljene-sem pogledala slikce-super ste vsiuser posted image user posted image user posted image ful rada gledam slike.In kako ste -jaz grem jutri spet delat moj pa je že zdaj šeluser posted image Julči jutri bom delala zelje smo danes jedli jelenji golaž -mi je teta prinesla in kruhove knedle-mnnnnn kako je bilo njamiii

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?