hanna1
|
Lepo praznično dobro jutro vsem konzervicam in tudi tistim,ki nas berejo Končno človek lahko malo zadihaš,včeraj je bila proti koncu že taka naglica,ko človek res želiš pričarati praznično vzdušje.Smo šli včeraj k polnočnici--sicer ob 6,ko je za male in starejše in je bila po krstu prvič tudi Hana poleg.Kakšne okrogle očke,jo je ati komaj lovil v naročju,ker je hotla vse naenkrat videt.Meni je bilo pa tako toplo pri srcu,ko sem pogledala jaslice in se zavedla,da imam tudi jaz letos svoje malo dete na rokah za Božič--prelep občutek .Tako si želim,da bi te trenutke notranjega miru lahko zadržala za celo leto,da bi bile vse prepreke lažje rešljive.Vem,da mi bo uspelo,ker Nekdo tam zgoraj čuva mojo družino in zato ima vsako dejanje tudi svoj pomen....tako sem čist hepi ta trenutek,da..... bi objela ves svet Pa Blaž je skuhal kavo in nama jo serviral v dnevno,Hano sem morala celo skoraj očistit,ker sem ji dala en trd piškot in ko sem prišla nazaj ,ga je imela po rokah,obrazu,laseh,slinček in bodije,sem pa lahko vrgla kar v stroj,še pospalni vreči,je bilo polno prsnih odtisov A sem vam že povedala ,kako lepe otroke imate...misska.. Laubica,julci,KT-a si ti profesionalka,viator-se tud jaz priporočam za geslo,majrim,stephany,neli,natasaom-tvoja Hana je ža sama posebi prava slika ,trixi-pozdravček,makala,duskamb-kako je pa kaj z očetom,upam,da mu bodo lahko pomagali,da,se mu stanje stabilizira...je pa težak in nič vesel zaključek leta in stiskam fige za tvojo družino in tvojega očeta,ker vem ,da ga imaš zelo,zelo rada,mateyka-kako kaj obiski,pikica36-oglasi se kaj,pa .muki. in vilma,DIANAnaj bo vaše pričakovanje čim lepše,jacklin-da bi mož bil čim prej bolje,pa marogica,tjaga,zvezda,lumpa6,tantra,arianna,bamby-vse ki se oglašate in ki nas berete----lep,miren Božič