hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Prestolonaslednica je res pridna, sam nasmeh jo je in pa seveda še vedno občasno prerekanje o tem kdo pa pasel živino. Obvladamo 'premet' iz hrbta na trebuh (obratno nam seveda ne gre, ker smo skregani z vsemi domačimi živalmi, ki jih je treba gnat na pašo), prsti na nogah so odličen nadomestek za palček, ko se ga po celem dnevu že malce naveličaš, bernardinci so vajenci proti nam - saj se slinimo kot, da se žlezam slinavkam čist zmešalo - tako, da imamo po novem na tleh ali stenah novo dekoracijo - slino ali korenček . za Alino Korenček in bučke ima tud pri nas rada,oz. bučke s tisoč in enim dodatkom.Sem ji pa dans zmiksala bolj na brzino,da je tud malo grobih delčkov za okušanje,a ni ,da se je našla ena semenka in pol se je mučila z njo,ni šla ne naprej in ne nazaj,vleklo jo je na bruhanje in z kosilom je bilo takoj stop..sam ko je vidla žlico,jo je kr nategnilo ..je bil moj čist nesrečen,ker jo je on hranil in ni videl tistega semena...je zizi rešu situacijo Drgač se pa suče,ko vrtavka,še posebej v banji...je najrajši na trebuhu,da lahko z vsemi štirimi čofota in panike,če malo vode zaide tud v ... blu-blu . Zdravje...solidno,sam prejšni teden me je križ ..... ..... Smili se mi Laubica,ker mora ob takem malčku v službo. ..smo lahk prav srečne,ker imamo mirno porodniško...kako pa kaj ti,KT,a tebe tud kaj zafrkavajo in gnjavijo,al si si še uspela kaj nategnt porodniško duskamb,kako pa kaj oče ,upam,da je bolje pozdravček