|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
27.12.2007 16:37:16   
natasaom
julči-jutri po mejlu dobiš slike od moje hane user posted image  poslala ti bo pa sestrauser posted image ..mam kratko lajtngo-to bi se lahko spomnila že 1mes nazaj.
midve sva se lovile zunaj ati je pa še drva pospravu.smo ,mal aktivni danes..sem pa skozi sosedovo okno videla,da se grejejo na KALORIFER el.števc imamo pa skupen user posted image user posted image .
po novem letu bo pokal!! lenuhi ne morejo kurt,se raj na elektriko grejejo...ah,sej je brezveze sploh kej komentirat..
danes je ena gospa prinesla vabilo za lutkovno igrico za hano user posted image user posted image
je rekla,da so nam pošiljali po pošti pa nas nikoli ni-seveda,če pa sosedje pošto poberejo-ker zbirajo star papir user posted image .je rekla,da se ji je kar zdelo,zato bo pa raje pozvonila in povedala kdaj naj hano pripeljem na lutke user posted image .

sem pa tečna kot sto user posted image  rada bi se skoz kregala-pa se noben noče kregatuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
27.12.2007 16:55:14   
julci
Natasaom ti kr pošlji.Pa kero več pritisnita,da bom potem izbirla.Hana bo pa itak malo pozirala.user posted image Te tvoje sosede bi pa jaz v žlici vode naučila plavat.Pol pa naj uni plačajo štrom.A ni fajn ko ni koga za kregat v bližiniuser posted image Pojdi na en frišen sprehod pa se boš ohladila.

KT kam boš dala pa maliko,ko boš šla v Romunijo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
27.12.2007 17:02:16   
hanna1
natasaom ,ti se kr razpi....,matr,mate pa res ene kretene za sosedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa nardijo eni preprosto francoze,sam da čim bolš skoz pridejo....sam tole....da še elektriko izkoriščajo na vaš račun---tole bo pa res treba presekat,če ne vam bodo živce požrli user posted image ...pa da morš na vsako stvar pazit,da ti je odnesejo pred nosom..kaj niso pismeni,da še naslova ne preberejo,al pvsaj pogledajo,kaj so reklame,kaj pa ostali papirji ob pismih....mislim...bljakuser posted image ...te čist razumem,da si lahk orng jezna--upam na tiho,da se čim prej stvari uredijo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
27.12.2007 17:09:59   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: julci

KT kam boš dala pa maliko,ko boš šla v Romunijo.

Moja mami se je "prostovoljno" javila, da bo poskrbela za svojo vnukinjo - moj ima kar se tega tiče dve levi user posted image  - jo pa že sedaj vsake kvatre peljem na uvajanje user posted image , da ne bo potem prehud šok - pa zgleda, da jo zna moja mami kar dobro zrihtat saj pri meni popoldan kar neki tečnari, moja mami pa jo spravi v posteljico in hopa mala že spi.

natasaom - ti kar po mizi udari, če se bojo pa kaj upiral pa še nas pokliči - to bo veselo. Pa vraga vse ima svoje meje no! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
27.12.2007 17:34:42   
natasaom
po novem letu bom popisala števc pol bomo pa vidl kolk je blo porabe ta mesec.midva ravno zarad tega nisva sušilca kupila-pa tud ker je velika bajta in mam kam dat sušit.oni imajo sušilca-pa to me ni tolk motil sej se da vse zment,ampak da imaš kalorifer pri centralni prižgan,je pa ****nje v glavo in lenoba!namest,da bi kdo kdaj v peč naložu si raje pečko na el.prižgejouser posted image . s tem da mene idiot upa poklicat in zatežit ker moj dela zajčnike tud ob taki uri,ko mora bit luč prižgana.pa skreta hudičevga nč ne zebe ko je zjutrej treba zakurt-ker je 13 stopinj v bajti..
on zbira smeti -in zato tud jemlje reklame. ma sej jih poznajo tukej pa vsi se čudjo,da jih niso še ven vrgli.
prejšni torek niso hotli avta umaknt in je moj zato,ker parkirajo na sredi dvorišča,moral nosit orodje,namesto, da bi ga samo iz avta zložu-če bi lahko do delavnice pripeljal..sej bojo vidl user posted image

in po vsem tem me kličejo na božični večer če pridemo na kavo-pa sej to ne morem več dojemat...mislm......kot da men na čelu piše:mene se pa da **** user posted image

julči mejl sem ti poslala.dej poglej,če si ga dobla...slike od hane so pa že poslikane.stare so ene pol leta...sej veš da nimamo aparata-zaenkrat user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
27.12.2007 18:03:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

duskamb....hmmmmmmmmmmmmmmmmm....si mi naredila gušt s kosilom...je blo dobro???

Bilo je genialno! Pravi žur. Edino sem jaz namesto belega mesa dala zgornje dele beder, ki sem jih prej na maslu malo popekla.

Moj oče ni nič bolje. V soboto smo dogovorjeni z našim prijateljem, da ga moj pripelje v bolnico spet na pregled. Ampak danes ima še trebuh napihnjen. Če ne bo bolje, ga bo mama peljala noter.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
27.12.2007 19:33:19   
julci
Nataša dobla sem samo tvoj naslov.Slikce moreta pa pripeti z pripni datoteko.Dajta še to preverit.

Duska se bosta pa mogle z mamo orng razpenalit zarad očeta,da ga vredu pregledajo.Pa vsaj da ga obdržijo na opazovanju.user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
27.12.2007 19:51:53   
hanna1
ja  duskamb,pri opešanosti srca je rada še kakšna voda poleg-to je na koncu imel tud moj oče precej težave in pol to vpliva še na pljuča in s tem povezano težko dihanje--mislim,da je kar nujno,da ga takoj spravite noter,kljub praznikom,ker ko srce enkrat omaga...nočem te strašiti,samo srčno upam in želim,da tvoj oče ne bi trpel,ker v takem stanju ne on in ne vi ne boste imeli nič od praznikov-prosite tega vašega znanca,da vam omogoči  magari sprejem v bolnico,ker ga bodo le tako lahko imeli pod kontrolo...vi mu lahko pomagate doma samo toliko,da ste skozi z njim,več pa težko naredite...in to je zelo hudo za vas..najtežje je,ker bolezen ne izbira časa,ampak ko pride,se moraš enostavno spoprijet z njo.Želim vam,da bi se stanje srečno razpletlo in da bo oče z vami lepo praznoval konec leta in še veliko,veliko praznikov,saj si to zasluži tako on kot vi.

Pošiljam mu user posted image za zdravje in naj ga čuva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
27.12.2007 20:08:33   
natasaom
sej sem ti poslala samo moj naslov.slike pa jutri dobiš -ti bo poslala moja sestra user posted image

duška držim pesti,da so bo oče poštimal..
moja hana je pa pojedla eno skledo polente z mlekom za večerjouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
27.12.2007 20:25:18   
hanna1
za razvedrilo:
Lačen
Na hišna vrata potrka berač in reče precej debelušni gospodinji, ki mu
je odprla vrata:
"Lačen sem! Že cel teden nisem jedel!" ji je potožil.
"O, srečnež!" je vzkliknila gospodinja.
"Ko bi le tudi jaz imela tako močno voljo!"

Na letalu
Štef in duhovnik sedita skupaj na letalu. Takoj, ko se dvignejo na
potovalno višino, uleti stevardesa in začne pobirati naročila.
Štef si zaželi viskija s kokakolo in stevardesa mu ga prinese. Nato
stevardesa vpraša še duhovnika, če bi kaj spil. Ta ji z gnusom na
obrazu odgovori:
"Raje vidim, da me brutalno posili deset kurb, kot pa da se žganje
dotakne mojih ustnic!"
Štef takrat prime svoj kozarec, ga pomoli nazaj proti stevardesi in reče:
"Jaz tudi, prosim. Nisem vedel, da imate tudi to na izbiro."

O poroki
Žena (histerično): "Bolje bi bilo, če bi se poročila s hudičem !!!"
Mož (totalno cool): "Draga, poroke med sorodniki so prepovedane."

Sadisti, mazohisti, nekrofili...
Sedijo sadist, mazohist, serijski morilec, nekrofil, zoofil in piroman
na klopci in se dolgočasijo do onemoglosti, ko se zoofil spomni in
predlaga:
Ulovimo eno mačko!
Sadist doda: Ulovimo eno macko in jo mučimo!
Serijski morilec: Ulovimo eno mačko, jo mučimo in ubijmo!
Nekrofil: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo in nategnemo!
Piroman: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo, nategnimo in zažgimo!
Vsi pogledajo mazohista in pričakujejo, kaj bo dodal. Ta dvigne pogled
in reče: Mijav

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
27.12.2007 20:39:59   
julci
Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša zdaj je pa men kapnalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
27.12.2007 21:22:04   
hanna1
user posted image se izobražujem na kulinariki...in ratam lačna user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
27.12.2007 21:30:12   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image se izobražujem na kulinariki...in ratam lačna user posted image

Pol se pa nehiuser posted image user posted image user posted image a maš kako idejo za jutr

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
27.12.2007 21:46:49   
julci
Hana pa zgleda prazni hladilnikuser posted image user posted image user posted image bogžegniuser posted image

Moj Miha se tolko reži ko gledasam doma,da kr cvili zraven.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
27.12.2007 22:22:11   
hanna1
Pol se pa nehiuser posted image user posted image user posted image a maš kako idejo za jutr

...aha,sem dons kupla hrenovke:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3074

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
27.12.2007 22:48:00   
Anonimen

...aha,sem dons kupla hrenovke:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3074

Ni slaba ideja.
Mi pa smo danes imeli piščančji žur, za jutri pa še nevem, ampak hrenovke imamo tudi doma. Je pa moja Žana nekaj sanjala špinačo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
27.12.2007 23:00:38   
julci
Jaz tud nimam pojma kaj bi jutr.Miha sanja o čevapčičih,nam pa ne dišijo najbolj.Ne vem če nebom z mletim mesom nafilala izdolben krompir in potem to spekla,pa bo volj sit in koza celauser posted image user posted image Bomo vidli,kaj si bo zjutr namislu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
27.12.2007 23:12:23   
hanna1
...tako punce,jutr je tepežni dan in brž pod kovter,ker vas bodo jutr vaši malčki po tazadnji-le naj si privoščijo user posted image Jes tud grem,ker.....user posted image user posted image user posted image user posted image ..julci,ideja za kosilo tud ni slaba user posted image

Mirno nočko  user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
27.12.2007 23:28:26   
julci
Hana in ostale tud vam mirno nočko in fejst plavo rit,da bo zdravje držalo.user posted image user posted image user posted image Lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.12.2007 9:02:03   
majrim
dobro jutro moje nočne čvekiceuser posted image ...moram pol vse prečekirat...zdej pa šibam pobrat perilo,se naštimat,pa hitro ven ker je pomladuser posted image
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.12.2007 9:12:43   
Anonimen
Dobro jutro.

Nevem kje ti vidiš pomlad. Pri nas je sivina do tal. Še Pohorje so nam vkradli....user posted image   Že 100 let nisem vozičkala. Moram Juretu zmerit vročino, včeraj je imel še 37,2. Upam, da bo danes brez. Jaz si že tako želim ven. Če ne prej, grem jutri, ko je ati doma. Po napovedi pa sončka še nekaj časa ne bomo videli. Za nedeljo napovedujejo celo sneg.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.12.2007 9:13:51   
natasaom
dobro jutro!!!!men pa rr pol ure ni hotlo prižgat-me je skorej kap od hudga. mi smo pa danes prvo noč brez plenice user posted image user posted image
hana je povedala,da ji bo zdej božoček pod smrekco očala pustu user posted image

pa brez vode smo user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.12.2007 9:17:46   
lumpa6
mi pa brez tople vodeuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.12.2007 9:31:48   
Anonimen
Mi pa brez vročine!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.12.2007 9:37:09   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Mi pa brez vročine!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  mi bomo pa do 4h brez vode.tople in mrzle user posted image   pa avta nimam,da bi šla v trgovino kupit vodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?