arneja
|
Gold fish, jaz stiskam pestke kot nora, da dobiš danes dve pikici . Ne bodi skromna, pa kar dve vzemi . Pa še par zamznjenih bratcev in sestric . Gloria, jaz sem bila tudi po punkciji čisto ok, sva se šla celo sprehajat, ker je bil prav lep dan. Samo sem imela pa res bolj malo foliklčkov. Pija, tečnobe ne bo, jaz ji že kažem zobe, malo se me bo pa že ustrašila . Jaz sem pa očitno zares zapadla v nekakšno depresijo. Jutri na srečo šibava v terme, tako da upam, da se spet sestavim. Sem jokajoča skoraj ves čas, zamorjena, brez energije in volje, vse mi gre na jetra ... . Pa vem, sama se moram pobrati. Sonček, če si imela po punkciji malo izcedka pa res nima vez. Pa 15 minut ti res ne bi moglo škodovati. Sayuri, ti si pa boga kot moja prijateljica. Se malo pogovarja z mano, vstane pa gre bruhat, pa se spet malo pogovarja z mano, pa spet vstane ... . Ampak jaz bi prav imela takšne znake, čeprav, ko jih imaš, pa verjamem, da misliš, da te bodo pokopali. Ampak si le dvojna nosečka . Upam pa, da ima tvoj mož res močne živce . Imam pa tudi jaz ritual zjutraj: matični mleček in antistres kapsule na tešče, kavo skuhat, pa na RR - no, vmes pa še na WC .