|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.12.2007 18:46:07   
Lupita
Po eni strani se bo zdej vsaj kej premaknlo naprej, midva pa spet uživava. Pressing je bil čist preveč. Ne moreš delat otrok industrijsko...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.12.2007 18:49:29   
Lupita
Do naslednjič se lepo imejte....user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.12.2007 18:57:13   
ledenka
aha, in zdaj zgines user posted image  lih ko je postalo zanimivo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.12.2007 19:47:28   
Erin
Spet bo dež babe...samo čvekateuser posted image ...

Sem vas prišla mal pokukat da vas pozdravim in okregam ker ste več tukaj kot s user posted image v postelji..user posted image
Hec!user posted image user posted image user posted image ....Na sam je res!user posted image ...zej pa resno...res jeuser posted image ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte drage moje čveke, pa veliko user posted image v dneh ki prihajajo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.12.2007 20:13:33   
sonček33
O damica Erin, kako si? si tolk leteča zdej k si noseča, sa te ni za najdt

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.12.2007 20:19:17   
Erin
Kako se rimauser posted image Mal mi je dolgčas pa po forumu skačem...sem mojga čakala je šel na 3 urni pir, sem kar sopihala sedaj...od jeze seveda...ker mi potem očita da nisem jaz  nič z njim ali pa da zgodaj spat hodim pa nič nisem z njim..potem pa on take zganja...lump...ga bom že vzgojila...če ne pa mal pospenkalauser posted image ..
Sedaj grem pa na kavč mal poležat pa tv gledat...

Pridna bod...pa bušija pobožaj da bo lepe folikelčke nareduuser posted image
Nočkouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.12.2007 21:30:19   
ledenka
Erin user posted image  kako kaj pikica, raste?

soncek, v kateri fazi pa si ti zdaj? ne spremljam IVFovk, tako da ne vem. ti zelim lepe, velike folikle user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
21.12.2007 11:57:49   
ledenka
a se bom spet sama s sabo menla user posted image  

sem laaaaačnaaaaaa! grem na eno

user posted image

pa mogoče še kaj po tem user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.12.2007 12:19:01   
sonček33
ledenka hvala na vprašanju - sem v fazi pred punkcijo, upam, da se zgodi v ponedeljek, potem pa menda od3.-5. dne še transfer pol pa sam še molimouser posted image , da bo kaj konkretnega...
kako si ti?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.12.2007 12:24:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka hvala na vprašanju - sem v fazi pred punkcijo, upam, da se zgodi v ponedeljek, potem pa menda od3.-5. dne še transfer pol pa sam še molimouser posted image , da bo kaj konkretnega...
kako si ti?

user posted image user posted image user posted image  držim pesti za lepa jajčka! ti bodo dali enega ali dva nazaj?

pri meni je tako, da se moram prvi dan M prijavit na transvaginalno hidrolaparoskopijo, karkoli to je user posted image  ker je to menda manj invazivno kot navadna laparo, HSG pa se itak bojda bolj opušča, ker zelo malo pokaže.  pol bomo pa videli, kaj bo naprej. ja, pa litre krvi mi za razne teste jemljejo user posted image  za vse možne hormone in SPB user posted image  sej veš, kako to zgleda user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.12.2007 12:25:53   
sonček33
ledenka - ma si slišat zelo pozitivno, tko da verjamem, da boš še tole laparo dala skoz pol pa bo
tudi jaz držim pesti zate

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
21.12.2007 14:18:00   
ledenka
pozitivna sem zato, ker je moja hormonska slika ok user posted image  in vem, da je to najtežje uredit. vse ostalo še gre user posted image  

hvala za pesti, jih rabim  user posted image  no, vse jih rabimo, vlivajo nam veselje user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
21.12.2007 14:19:21   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - ma si slišat zelo pozitivno, tko da verjamem, da boš še tole laparo dala skoz pol pa bo
tudi jaz držim pesti zate

a si ti slučajno s primorskega konca, ko uporabljaš besedo "ma"? sej jo jaz tudi v govoru, ne pa pisno user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.12.2007 21:42:30   
LuNa73
Bla bla.... to bo za danes vse.. lepe sanje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.12.2007 11:18:34   
sonček33
ledenka - nisem Primorka, sem Gorenjka in še slavistka povrhu pa ga takole serjem - se bom poboljšala

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.12.2007 12:52:32   
LuNa73
Sonček user posted image !

Veš kaj, tudi jaz se drgač držim tele pravilne slovenščine... ampak na forumu si je pa tak fajn dat duškauser posted image . Nč se ne poboljšavi, ker tak kot si je čist o.kuser posted image .
In drgač? Kaj je kej novga?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.12.2007 12:56:38   
sonček33
LuNa ojal. A ne da se  mi ni treba pazituser posted image No jaz sem bila danes na UZju in zvečer si dam stop inekcijo v pon je punkcija, v soboto bo transfer...pol pa molimouser posted image . Kako si ti? Kakšni plani za danes?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.12.2007 13:05:10   
LuNa73
No, jst sem ful vesela, da gre pr tebi tak hiter vse... torej pomeni, da boš zdej do petka sam koklja, pol pa boš že koklja špikljašpoklja, ki piščete vali user posted image ... tak ko naša špelči user posted image . Ima, da fajn gnezdo narediš user posted image
Jst sem ravn pršla iz službe... zdej še mal posedim, pol pa v napad nad umazanijo po stanovanju...pol pa hit spat, ker juter spet delam user posted image ... se namreč selimo v službi in je treba delat...pa mi ni problem, ker vem, da se selimo v tako lepe prostore...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.12.2007 21:52:42   
ledenka
a zaj zvecer ne bomo nic rekle? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.12.2007 9:09:10   
ledenka
punce, danes drzimo pesti za naso soncek33 user posted image user posted image user posted image  da bi znesla cim vec lepih jajck!

user posted image user posted image user posted image  pa se ena kavica ali cajcek za nas user posted image da se malce pogrejemo. sem danes klicala za mojo laparo, pa drzim pesti, da pridem takoj po praznikih na vrsto user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.12.2007 10:02:52   
ledenka
pa da mam se naprej monolog user posted image  

user posted image

ena fina predbozicna kavica za vas, da malce odklopite user posted image  jaz se moram pa spravit, moram it dat kri (ja, res so pravi vampirji tam na kliniki user posted image ) pa se eno darilo moram kupit. pa morda kake sestavine za vecerjo user posted image  sampanjc, vino ipd. user posted image  ostalo NI vazno, sam da tece user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
24.12.2007 19:34:09   
Erin
Punce, lep božični večer vam želim!!!

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.12.2007 11:13:43   
sonček33
Malce pozno ampak iz srce:
Erin, ledenka, LuNa, Se*, Lupita, spelka12, pikapoka, argojuhica, oktavija in druge - naj bo leto, ki prihaja, naše leto. naj nam naslednji božič mir kali kakšen fletn drobižek

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.12.2007 12:42:12   
pika74
ledenka - ti nas pa vedno razveseliš s takimi luštnimi slikcami... čeprav se tukaj bolj malo oglašam... ampak vsake tolk cajta pa preberem in se naslajam na takih in drugačnih dobrotah na fotografijah user posted image .

Punce - vse lepo v letu 2008 in da bi vse čimprej postale user posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.12.2007 14:08:16   
sonček33
O pika74 - tebi tudi veljajo zgornje besede, se opravičujem, a sem te izgubila...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?