|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
11.12.2007 13:18:50   
ledenka
se lahk kar pri Rešu v čakalnici dobimo user posted image  Lunči, ti se boš pač sem teletransportirala user posted image

ja, kri so mi vzeli, tokrat sicer sam eno epruveto, je bla pa ta dost velika user posted image  je pa to za ščitnico. se mmi zdi, da je dr kar obkrožu vse na spisku user posted image  no, če mi že kri za nekaj jemljejo, mi lahk za vse. sam zdaj bom mela pa modrico še na desni roki user posted image  sem res narkič, še dobr, da je zima in mam dolge rokave user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.12.2007 9:39:14   
LuNa73
Jah, pr Rešeku, se bota vidve s Špelčico dobile.... me s pikapoko pa... v parku (mi je oblubla enkrat že dolgo nazaj)... vse štiri pa?????? To je sedaj vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa... ajsi...kavico čakam.... špelči, malico čakam user posted image user posted image ... sem s pritiskom na nuli in rokenrolom v trebuščku user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.12.2007 12:38:52   
ledenka
Lunčika, posebi za tebe kavica user posted image  in seveda za vse borke user posted image

user posted image

malca pa... enkrat bo že user posted image  seveda je največ dela lih v času kosila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.12.2007 16:17:42   
LuNa73
super kava, ki je prišla zadn trenutek, ker drgač bi me pobral user posted image user posted image user posted image user posted image .... no, zdej ko mam pa jst mal časa pa nikjer nobene user posted image
pikapoka, špelči, ajsika... hočem točn datum in lokacijo in uro, kdaj in kje se dobimo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.12.2007 18:00:16   
spelka12
Evooooooo meeeeeeeee.
V službi je bla taka norišnca, da nisem mela čas ne malice vam poslat, ne lubčka na lička prpopat....nčuser posted image .
Še 10 minut pa je bo konc - hvala nečemuuser posted image .
pikapoka res lep avatar - ti moram čestitat user posted image user posted image .
Glede našega zmenka? Narišemo Slovenijo, označimo kraje iz kjer smo, potegnemo črte in tam kjer se vse skup križa, tam se vsedemo in čvekamo (upam, da ne bo sred kakega poljauser posted image ).
Spet šibam dalje, jutri upam bo več časa za vas in vaše želodčkeuser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.12.2007 20:26:50   
spelka12
aloooo babnce, ma kje ste spet?
luna vprašanje - a pol digitalni termometer vtakneš not (ja kolk globok pa to gre hudiča?) in čakaš? O.k. mogoče pa tega ne bom delala, je bolj simpl, če user posted image  bolj redno.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.12.2007 9:47:58   
ledenka
špelči, meriš lahko tud v vagini ali v ustih (ampak to tazadnje je najmanj natančno). men se zdi vaginalno mal bolj simpatično user posted image  

lunčika, veš da se bomo doble... sam še cajt pa kraj mormo urihtat user posted image  kaj pa, če se v Portorožu dobimo? user posted image  je najdelj za vse user posted image  ja vem, vedno neki kompliciram user posted image  

pikapoka, lupitka, ostale... pošiljam vam objemček user posted image  

pa še kavica za vse - tokrat s praprotjo, pa si razlagajte, kakor želite user posted image  

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.12.2007 9:49:17   
ledenka
špelči, pa še nekaj - živosrebrni termometer je boljši, bolj natančen user posted image  maš pa menda posebej termometre za merjenje BT, ki so na dve decimalki user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.12.2007 11:13:27   
spelka12
Ja ajsika ti si cela enciklopedija o termometrih user posted image . Hvala, hvala, hvala in še enkrat hvala. Mam tistga z živim srebrom, bom za vikend sprobala kako sem vročauser posted image . Moj dragi odhaja na smučanje za 4 dni in sem revica cel vikend samauser posted image  (yeah solze pa kaj še, ful sem vesela, da gre, bom po kavicah hodila, pa čvekala s puncam, pa nečaka objemala in okol vozila, pa z vami klepetala...)
lunca se še ni nč javila, pomojem čaka fruštukuser posted image  
lunči moja, samo za tvoj želodček, njaprej en kakav user posted image , potem jajčka na uč user posted image ,
malo zelenjave za moč user posted image , za konec pa tvoj priljubljeni - ananas user posted image  user posted image .
Si se najedla? Je bilo dobr?
A ostale pa niste nč lačne? Imam še veliko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.12.2007 15:06:22   
ledenka
špelči, hvala hvala user posted image  pa a veš, zakaj je živosrebrni termometer najboljš? ker ostane temperatura do takrat, ko se čisto zbudiš, da si jo lahk zapišeš user posted image user posted image user posted image  

pa še nekaj - zmeraj uporabljaj ISTI termometer, najboljše, da si kupiš enega posebej zase user posted image  stanejo nekje 2 EUR. da ga imaš vedno ob postelji in ne rabiš posebej mislit na to.

luuuuuunčiiiiiiiiii, kjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiii???

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.12.2007 15:24:22   
spelka12
ajsika super si. Za zahvalo dobiš user posted image . Upam, da maraš jagode user posted image . Termometer imam že doma. Tam okol 37 je že dobra za user posted image  a ne?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.12.2007 15:56:49   
ledenka
njami, kaka pita *smajlikiseslini* seveda imam rada jagode, najraje tiste, ki jih sama utrgam in takoj pojem user posted image

dejansko si moraš BT merit zjutraj, takoj ko se zbudiš, najboljše vsak dan ob isti uri (viš, zato jaz tega ne delam - nimam discipline), in si delaš graf. kolikor se spomnim user posted image  ti takoj PO ovulaciji temperatura pade... ali dvigne? ne vem točno user posted image  skratka, potem ti pred M pade, če ne pade, pa je to lahko znak za user posted image  

imaš par sajtov na netu, kjer si vpisuješ not svojo temperaturo, in oni ti pol vse zračunajo, nardijo graf, povejo za plodne dneve... po ene 2-3 mesecih vidiš, kaki je ritem.

user posted image  hi hi, sem na temle našem RRju zvedla že fuuuuul informacij user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
14.12.2007 10:11:54   
ledenka
user posted image

ena fina kavica za nas, za petek user posted image  kako ste kaj, punce? moj je danes na enem prednovoletnem žuru, jaz grem na druga dva user posted image  bo veselo user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
14.12.2007 12:49:14   
ledenka
me ignorirate user posted image user posted image user posted image  

in se moram sama zabavat user posted image  dejta tale kviz probat user posted image

http://www.justsayhi.com/bb/booze 

jaz mam 85% user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
14.12.2007 13:24:24   
LuNa73
Halo čopke... evo zdejle mi je uspel do računalnika se prmajat... katastrofa...a se bo tole nehal????user posted image  Divjanje in gužva mislim... vas vse objemčkam pa lubčkam....

ajsiiiiiiiiiiiiiiii, hvala za kofetek! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
14.12.2007 15:18:09   
ledenka
no tak, za konc delovnega dneva v petek pa...

user posted image

user posted image

en mal kuhanega vina user posted image  da ne boste rekle, da vas sam s kavico filam user posted image  

sem pa laaaačnaaaaa. upam, da mam doma še kako sarmo... neki takega se mi je user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
15.12.2007 17:05:47   
LuNa73
Pje, tok smo aktivne, da smo že energijo zguble in zdrsnale skor na konc strani user posted image ... a vse uživate v zimskih radostih, al kaj? user posted image  Jah nič... ker se sama s seboj glih ne bom menla, vam vsem pošiljam
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.12.2007 17:29:12   
ledenka
da nas malce prebudim user posted image  odkar ga serjemo na januarkah, je ta tema precej zamrla user posted image  

user posted image

komaj cakam, da bo 2008, letosnje leto se nobena od mojih vecjih zelja ni uresnicla user posted image  ni bilo moje leto al kaj... se malo, se dobre 2 tedna. user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.12.2007 23:28:25   
LuNa73
jah, sej ko bo na januarkah gužva, pa kaki glas od moderatorja, pa bomo tukaj vse nazaj hiter user posted image ... pa ne vem... nekak ni pravga cajta, tko ko včasih user posted image . Itak pa, da bo prišu čas, ko ga bomo spet sračkale mal tle naokol, al ne? Ampak, sej se kej dost tud ne javlajo glavne akterke... npr. pikapoka.... lupitka... ti, pa špelka, pa če ne druzga, poskrbita vsaj za dobro kavico in okrepčilen zajtrk...user posted image user posted image user posted image . evo, zdej pa jo jst mahnem v dolino zaspančkov!user posted image .

aja, ajsika moja... lej pride tako leto, ko je mal down... pol pa leto ko gremo up user posted image . Itak pa jst mislim, da ti mene čakaš... tak podzavestno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.12.2007 10:17:53   
ledenka
danes sem spet boljše volje user posted image  kar tako, mamo prednovoletno večerjo s sodelavci in se bomo najbrž prav fajn imeli user posted image  moje darilce je kot običajno medeno user posted image  lonček in med user posted image  vsako leto se namreč obdarujemo z mini zadevcami, tako simbolično user posted image  

pa še kavica... danes bolj optimistična user posted image  v znamenju snežink user posted image

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.12.2007 12:11:11   
spelka12
user posted image  lepa kavica ajsika - zimi primerna.
Odštevam dneve, ko bom spet tetka enmu srčku. Komaj čakam. Navijam za letos (rok ima 2.1.) ostali pa za naslednje leto. Samo jaz pol nimam dopusta in ne bom mogla crklat pikico, hočem ga videti že letos pa pika!!!!! benika slišiš?
Kaj ste pa delale ta vikend? Mene je moj avto peljal v Hrastnik - z muko, ampak nama je vseeno uspelo. Sem kar ponosna sama nase. Vem, da se sliš mal čudno ampak sem totalka brez koordinacije, med vožnjo mi je vedno slabo in nikoli ne spremljam kje se vozim. Zato en plosk meni, ker mi je uspelo user posted image  user posted image user posted image .
Potem sva šle z kolegico v city-a (5 ur in pol hoje po štacunah user posted image , nikol več - jaja, sama sebi lažem) in mal zapravljale. Bilo je super. Sem pa razočarana nad ponudbo. Samo 1 stvar sem šla kupit in še to sem dobila po 5 urah. Kavbojke - povsod so tiste na korenčka, brez elastana, nizek pas, da se sploh ne upam vsest, al pa tako visok pas, da sem še joške zraven zapela. Kaj se je proizvajalcem zmešal. In ko sem slučajno našla tiste ta prave so imeli samo xxs , s in xxl številko user posted image .
Končno sem šla v zaro (prvič v življenju), kot bi stopila v raj. Noro dobre hlače. In sedaj sem ponosna lastnica mega kul super kavbojk (sicer predolgih za 18 cm).
Kje pa ve kupujete hlače?
Ma tele glavne akterke pa res ne vem, kam so se skrile? Pikapoki še sledim na decembrkah, lupike ni nikjer, erin je nosečka, aja aja je .......?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.12.2007 17:39:27   
pikapoka2
pozdravček,
modra barva, lepa ja, ampak spominja me na nove bojeuser posted image
nič, nisem še prava za čvek, se oglasim čez kak dan

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.12.2007 20:45:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

pozdravček,
modra barva, lepa ja, ampak spominja me na nove bojeuser posted image
nič, nisem še prava za čvek, se oglasim čez kak dan

A si ti kje med potjo od MB do doma, optimizem zgubila? user posted image user posted image  Jaz pa ob novi zimski preobleki sploh nisem pomislna na nove boje... in ko sem prebrala tvoj post mi je prvo padl na pamet user posted image . Al sta to mogoč rdeči črtici?user posted image  Si pa za na šeškat...ampak glede na to, da se boriš s totimi virusi in bacilčki, ti je oproščeno.user posted image  Ja hit se razpoloži za čvek... pa uro sporoč, da bom ja gor, ker to pa ne smem zamudituser posted image .

Špelči ti pa si mela pestro. Kaj si pa delala v ZAsavju? A si men misla malco prnest, pa si se mal prehit ustavla? Jst sem iz MB, če ne vešuser posted image
Čuj, kolk pa i ti majhn, da so ti hlače 18 cm predolge?????user posted image user posted image  Jst si jih kupujem, tam ko vidim da so kake fajne... pa da mi zlezejo gor na rit... zadnje sem si kupila v street one. Ampak jst mam eno grdo navado... si kupim ene hlače, pol jih pa trajbam do onemoglosti. So mi pa všeč tud kroji od Tom Taylorja...

Ajsi, kako pa kaj ti? A sta s tvojim že našla skupno pot do postelje? user posted image  Morem priznat, da kavice kuhaš pa fenomenalneuser posted image user posted image user posted image .

Evo babe ura devet... no skor... cajt bo za v nočno toaleto in skok na posteljni plesuser posted image . Pridne bodte!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
18.12.2007 10:27:20   
ledenka
user posted image

tkole, drage moje borke, kavica s piškotkom user posted image  joooooj, sem tako prehlajena, da si skos pucam nos, pa ni nič boljše user posted image  kako to sovražim! pa lekadolček s C vitaminom pred spanjem, da se fajn spotim... sej zjutraj je ok, ampak se pol stanje drastično slabša user posted image  moram res s kuhanim vinom probat, bo mogoč bolj delovalo user posted image  

dans moram pa jaz v šoping, bljak. še dobr, da sem dobla en ekstra dnar za en prevod user posted image  drgač bi blo bolj hudo user posted image  je pa problem - ful folka je za obdarit user posted image  in za mojega ne vem, kaj bo dobu... spet zokne? user posted image  itak jih zlo hitro strga user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
18.12.2007 11:35:11   
spelka12
ajsika kakšen kuhan vin za prehlad. Kdo te je pa to naplahtov? Za prehlad se pije "ta hud" grog. Verjemi mi, kot dolgoletna natakarca ti ga lahko skuham - tazga mojga. 100% uspeh zagotovljen - za mačka naslednji dan si pa sama krivauser posted image . Drgač je pa men tale lekadol + C zakon. Ne rabim nobenih tablet, samo velik čaja pa prašek not in sem kmalu zdrava. Upam, da se čimhitrej pozdraviš.
lunca pa nimam tolk kratkih noguser posted image . Sem hotla mal večje, da me ne tišijo in sem kupla št.42 pol so pa pač predolge. Pa še dolgi kroj hlačnic je, ker ostale so bile pa bolj tko tko.
V Hrastnik sem šla obiskat kolegico, ki se je preselila skup s fantom. Pa sva še hotle do Celja skočit pa ni zneslo. Drugič se bova pa zapeljale do Maribora, če naju že vabišuser posted image .
pikapoka kaj pa je tebe tako v srčka zadelo? lunca bi rekla šššššššššccccšššššccccc črne misli stran, pa hitro. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?