|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.12.2007 11:58:25   
ledenka
špelčika, grog pijem pa sam, če mam zagotovljeno pot domov user posted image  mi gre v glavo tko hitro, da se še obrnem ne, pa že ležim user posted image user posted image user posted image  tko da če bo kaki kavč nekje v bližini, ga bom spila, na cesti pa nisem ziher, če upam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.12.2007 19:55:08   
spelka12
Imava midva super sobo za takele goste, je čist blizu kopalnice.user posted image  Si več kot dobrodošla pri nas. Vela tud za vaju lunči pa pikapoka!!!!!!!!
Bom jest zvečer skuhala za vse grog, ve pa pol fruštek. Velauser posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
18.12.2007 20:35:20   
sonček33
A ve babe ste vse tukaj, jaz pa na decembru čakam in čakam... No, zdaj sem vas najdla in se me ne boste znebile...Ene že tolk al tok vohunte za mano, a ne spelkauser posted image ?  Kako ste? Pridne? Poredne? zdaj proti večeru ste lahko tudi poredne, to zna narediti večer zanimiv.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
18.12.2007 20:42:04   
spelka12
Si pa hitra, kaj treniraš šprint al kaj?user posted image  To je pa že čisto običajno, ko sem tuki se ostale skrijejo.
Sonček vklopi svoje grelce, pomoje so vse v postelji zabubljene pri svojih dragih.
Sem si zadnjič v H&M kupla eno luštno spalno srajčko. Tako nedolžno user posted image , ne preveč sexy in ne premalo sexy. Jih imajo še velik pa še čisto poceni so. Punce jutri vse v šoping, vaši lubčki rabijo vzpodbudo - al pa neuser posted image .
luna in bumbum a vidve ne mislita nič več sem hodit?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
18.12.2007 22:32:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

luna in bumbum a vidve ne mislita nič več sem hodit?

hmmmm... jst pridem vsaki dan.... pa nekej malga napišem... samogovorov pa res ne mislim met...user posted image  Je pa res, da se kronično pomanjkanje časa končuje z novim letom in bom spet več tu gor bluzila in... user posted image
Sem se zdej spomnla... si misla napisat pikapoka pa bumbum... a ne? user posted image

Ampak si pa resnično želim, da še letos kaki čvek po babje tu gor skup udarmo...user posted image  Evo, to bi mi blo eno izmed najlepših daril... virtualni čvek z mojimi babuškami na kupu...user posted image  vsemi! Tud z unimi iz ne pričakujem...sonček, bumbum, erin, Se*, pikica36...
Dejmo se že zdej začet dogovarjat kdaj bo naš dan D... mogoč se do konc leta glih zmenmo in uskladimo user posted image

Grem spat... sej mogoč bote misle da sem zaspanka... ampak do pol petih v službi, pol pa do pol desetih inštrukcije iz matematike user posted image ... sem pridna, a ne? user posted image
Pridne bodte!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.12.2007 10:01:29   
ledenka
user posted image  vidim, da ste mal čvekale. jaz sem bila pa v centru, sva z mojim šla na grog user posted image  sam moj prehlad ni nič boljše. jutri mamo službeno žurko, pa sploh ne vem, a bi šla al ne, k mam tak nos ko slon user posted image

pa še ena kavica user posted image  men bi sicer grog najbrž boljše del, ampak kaj čmo - dopoldan pa res ne pijem user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.12.2007 22:30:24   
LuNa73
bla bla bla... dans ko sem pa jst sama...pa še v elementu, pa nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.12.2007 10:04:47   
ledenka
lunčika user posted image  sej si na januarkah razturala user posted image  

user posted image

kafe, kot zmeraj user posted image  novega ni nič... vsaj jaz ne vem, da bi blo user posted image  moj prehlad še kar vztraja, komaj čakam, da bo vikend in da preživim dan pod odejo user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.12.2007 12:21:11   
spelka12
ajsika; oziroma ice-skejterka user posted image  lep avatar, a pirueto tud znaš?
lunči ja če te pa pogrešam user posted image , vem, da ste na januarkah ampak mene še ne vleče tja, je blo 2008 tko lepo da se še ne morem poslovit.
Napište kaj boste za novo leto delale (a veste pregovor: Kar delaš na novo leto, delaš potem celo leto.user posted image ).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.12.2007 12:22:42   
ledenka

ajsika; oziroma ice-skejterka user posted image  lep avatar, a pirueto tud znaš?
lunči ja če te pa pogrešam user posted image , vem, da ste na januarkah ampak mene še ne vleče tja, je blo 2008 tko lepo da se še ne morem poslovit.
Napište kaj boste za novo leto delale (a veste pregovor: Kar delaš na novo leto, delaš potem celo leto.user posted image ).

misliš 2007, a ne user posted image  pa ZS poglej no, sem tkoooooo radovedna user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.12.2007 12:24:01   
spelka12
Jp 2007. Grem pogledat, kaj si mi napisala. Firbec babji user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.12.2007 14:06:33   
ledenka

jaz mam namen cele praznike počivat user posted image  sam se bojim, da mi za celo leto ne bo zneslo, da bi blo tako na easy user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.12.2007 18:02:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa ZS poglej no, sem tkoooooo radovedna user posted image

jst tudi jst tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
špelči, a ve ajsika kej, več kot mi?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.12.2007 18:14:17   
Lupita
ŽPozdravljene lepotičke moje!

Vidim da ste še vse tu in veselo kramljate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz srčno upam, da se mi ni treba iz nule predstavljati in da še nisem čisto pozabljena, čeprav hudo smrdim po naftalinu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako je kaj z vami pupe? Jaz še nisem user posted image in verjetno nama umetna ne uide, ampak pustimo se presenetit user posted image . Ne da je to dobra novica, ampak prov slabe volje pa tudi nisem, ker zdaj mi vsaj vsak mesec ne pade faca do pritličja, ko pride user posted image , pa punce morate vedet, da živim v bloku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čre ste tu, se javite.... da kako rečemo - pa še zmer isto zgledam, nisem se prefarbala, če me katera ne prepozna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.12.2007 18:22:59   
Lupita
grem na hot dog, ampak sem še tu... in čakam.... in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam.....

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.12.2007 18:24:26   
LuNa73
kaj boš pa delala na vročem psu... a to je zdej nov fetiš??? user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.12.2007 18:24:42   
LuNa73

lunči ja če te pa pogrešam user posted image , vem, da ste na januarkah

Jah, včerej sem bla en mal... nč kej dost...a se naj tu sama s seboj menim?user posted image  Jst že dva mesca govorim, da vas pogrešam, pa da dejmo najdit en skupen tajming... pa od nobene nič user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.12.2007 18:26:16   
Lupita
Uf si huda, bejbi :)

Ja, js sem tuki sam skoz skačem naokol, da te najdem. No ampak lačna pa sem ne!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.12.2007 18:28:15   
Lupita
Vroči pes je zelo dobra polnjena podolgovata rahlo hrustljava, okusna in bogata klobasica. Prvič je fantastično in tudi vsak naslednji je nekaj posebnega. Če je ravno dovolj polnjen, lahko tudi kaj priteče ven, če ga stisneš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.12.2007 18:30:24   
Lupita
Mmmmmmmmmmmmmmmm,.....

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.12.2007 18:35:59   
LuNa73
grem si hot dog delat...packa...si mi lušte nardila....user posted image

dej ti men povej... a od danes naprej misliš spet mrknit za par mesecev?????

Pa še nekej,... a umetna je že dokončna diagnoza?user posted image  

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.12.2007 18:36:52   
Lupita
Hahahahaha, vidiš kok znam narajcat, sploh ne veš....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.12.2007 18:38:28   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

Hahahahaha, vidiš kok znam narajcat, sploh ne veš....

hja, dober da tvoj ve user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.12.2007 18:43:23   
Lupita
OH, ja, ve ve, sploh zadnje čase: the whole new world je tale mesec - sprostila sem se po novici in je sex postal prava mala fantazija - skoz sem horny - kot da bi se mi neki strgal al pa zacell, koker vzameš :):):)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.12.2007 18:45:05   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

OH, ja, ve ve, sploh zadnje čase: the whole new world je tale mesec - sprostila sem se po novici in je sex postal prava mala fantazija - skoz sem horny - kot da bi se mi neki strgal al pa zacell, koker vzameš :):):)

fajn!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa ziher nekej bo ...pa ne vem, če bo umetnost potrebna user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?