LuNa73
|
jst sem tud tu, jst sem tud tu.... . Jst včasih sploh ne sledim... kje piše 6 jajč od sončka???? sem šla za nazaj gledat pa nikjer zasledilA... kakorkoli... sonček jst sem s tabo in navijaaaaammmm!!!!!!! hm... ene 50 % jajčk bo sigurn fantastičnih, a ne? Če pa bo kaki procent več, pa tud nč hudga... bomo pa na RR-ju skup stople, pa bomo varuške, a ne sonček? ajsi, jaz pa se spravlam nazaj v MB.... hvala bogu..sploh ne vem kaj mi je letos... za nič mi ni... jutri pa itak smo se zmenl, da delamo in spet selimo... ker jst sem jim jasno in glasno povedla, da 31. še sam nazdravljam in nič druzga... nobenga kakršnegakoli fizičnega dela, razen dvigovanja kozarca... Pa se je direktor strinju ...druzga mu tak ni preostal, na moj ton v glasu Ajsi, pa sej men je Božiček prnesu darila, sam... Lej vsako leto jim povem, da se zdi meni brezveze, ker očitno darila kupujejo zato, da jih pač kupjo... in pol mam tolk neuporabne krame... jah, sej jih raztalam naprej...pa ne kot darilo, ampak kr tak, če je komu kaj všeč ali bi mel... ampak, a je to namen obdarovanja???? Meni ni... mogoče zato, ker jaz vsako darilo pretuhtam, ali muIji bo všeč... oz. poslušam skozi celo leto, kaj si kdo zaželi...česa še nima... Ah...pa sej vem, da kompliciram.... Uh ajsi... šele zdej sem vidla, da te je obiskala hudobnica... en mal je zamujala, a ne? No, moje bo kmalu konec ... pol pa bom še razmisla, če bomo šli v akcijo.... sej pravila so zato, da se kršijo, a ne? Pa še nekej... a sem res jst tak čudna, da mi te silvesterske čage ne pomenjo več kej dosti???? Pa da je men tak fajn bit doma... namreč lani sva bila z mojim dragim doma in sva se imela... hmmmm.... fantastično....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.12.2007 15:08:00 >
|