|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
25.12.2007 14:09:41   
LuNa73
Halo mačke moje... kako? Evo, jaz sem šele sedaj prišla do računalnika in taprva prilika...hop na RR in na borbo user posted image . a ste ble kej pridne čez celo leto in vas je šarmantni gospod z rdečimi polnimi lički in rdečo kapico, lepo obdaril? Me prav zanima kaj ste dobile, da vidim, če ste ble res pridne al ste se sam delale da ste user posted image .
No jst sem bila očitno bolj slabo pridna (se bom drugo leto bolj potrudla bit pridna), ker mi je prnesu en kup... ehhhhhhhhhh...dolga zgodba in jaz kompliciram user posted image user posted image .

Sonček jst sem držala pesti zeloooooooooooooooo zelo....! Upam, da so potegnal ven najboljše user posted image !

Erin - trikrat hura za tvojo mamico user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak kak je zgledu ta dialog bi pa tud rada vedla mal več - bab radovedna, kaj češuser posted image

Ajsika  - a je fejst tekl včeri zvečer? Pa a je pol bla tud akcija, kot se šika? user posted image

pikapoka - pa ti še nis odgnala virusov?????? Tole pa nekam dolg traja...traja in traja user posted image
špelči -  a tebe je uzela magla?

Lupitka - a ti si se pa en mal prkazala, lušte nardila, pol pa.... ne grem se več.... al kak si ti to predstavlaš?user posted image

pika74 -no lepo da si se javila tud klele... ha, se jst spomnem da sem enkrat po pomoti zalutala na eno vaših nadaljevanj... pa kr v temo not padla, kak je zoprno, ko nas vsi sam neki sprašujejo.... tudi jaz tebi želim, da ti leto 2008 prnese nekaj zelo zelo zelo lepega...

Drgač pa babike moje zlate... bodite pridne in lepo se imejte... jaz se bom zelo zelo potrudila, da se vam javim vsaj še kaj do konc leta, ker sem res v gužvi user posted image user posted image  In sedaj, ko si najbolj želim biti za novo leto sama s svojim drgaim doma, me vsi gnjavijo, da naj pridem k njim... in sploh ne razumejo, da si želim samo Mir...
Rada vas mam..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.12.2007 14:25:04   
ledenka
oooo, punce user posted image user posted image user posted image lepo, da ste se oglasile! cakam na mojega, da se spravi, potem pa greva na kosilo k mojim, moja mama pripravlja dobro hrano user posted image

luncika, moj "bozicek" je tud pozabu name... no, ne cist. mi je prinesu user posted image  grrrr, tko da se akcije ni zdaj nekaj cajta. lih moja sreca, cez praznike. je pa zato tolk bolj teklo, sam macka sta v bajti se vedno sam dva user posted image  se dobro, ker ne maram macka v glavi, aua! porihtaj ti tega tvojega, pa sefu tud povej, da mors bit tud na RR, ne sam delat user posted image

pika - tebi vse dobro, da bi cim prej dobila svoje pingvincke in bila drugo leto ob tem casu ze mamica! ti si tako pozitivna, sem jokala, ko sem brala tvojo zgodbo zadnjih nekaj tednov user posted image  

soncek, cestitam za 6 jajck! da bi se dobro razvijala in bi jih kmalu dobila v varstvo! user posted image

erin, kako tvoj user posted image ? si ze povedala mami? user posted image  

pikapoka user posted image tebe ze dolgo nisem videla!

lupitka user posted image  vidva uzivajta v slonckanju, da bi to dalo kak rezultat!

spelcika, za tebe drzim pesti, da bi bilo vse ok v naslednjem krogu user posted image  pa na tisto kavo morava ze enkrat it!

oktavija user posted image  tebi tudi vse dobre zelje!

pa naj nam tile bozicki, ki jih je nalepla Erin, prinesejo vsaki po vsaj eno pikico v letu 2008!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.12.2007 14:38:00   
pika74
soncek33... sej nisi mogla vedit, da bom še jest tle gor pršla...user posted image ... včasih člouk sploh ne ve, kam bi se prfočkou... al tle al na drugo stran al na tretjo... vsem nam pa ostaja ena skupna in največja želja... bit enkrat mama

sej bo punce... vse bomo enkrat mame... user posted image user posted image user posted image

ledenka... dober tek na kosilu pri mami user posted image

LuNa73... tebi pa želim med drugim tudi... mir... ki si ga tako želiš... pa malo predahni od gužve...

no, pa lep božični dan še naprej...

pika74

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.12.2007 15:07:02   
LuNa73
jst sem tud tu, jst sem tud tu....user posted image .
Jst včasih sploh ne sledim... kje piše 6 jajč od sončka???? sem šla za nazaj gledat pa nikjer zasledilA... kakorkoli... sonček jst sem s tabo in navijaaaaammmm!!!!!!! hm... ene 50 % jajčk bo sigurn fantastičnih, a ne? Če pa bo kaki procent več, pa tud nč hudga... bomo pa na RR-ju skup stople, pa bomo varuške, a ne sonček? user posted image  

ajsi, jaz pa se spravlam nazaj v MB.... hvala bogu..sploh ne vem kaj mi je letos... za nič mi ni... jutri pa itak smo se zmenl, da delamo in spet selimo... ker jst sem jim jasno in glasno povedla, da 31. še sam nazdravljam in nič druzga... nobenga kakršnegakoli fizičnega dela, razen dvigovanja kozarca...user posted image  Pa se je direktor strinju user posted image user posted image user posted image user posted image ...druzga mu tak ni preostal, na moj ton v glasu user posted image

Ajsi, pa sej men je Božiček prnesu darila, sam... user posted image  Lej vsako leto jim povem, da se zdi meni brezveze, ker očitno darila kupujejo zato, da jih pač kupjo... in pol mam tolk neuporabne krame... jah, sej jih raztalam naprej...pa ne kot darilo, ampak kr tak, če je komu kaj všeč ali bi mel... ampak, a je to namen obdarovanja???? user posted image  Meni ni... mogoče zato, ker jaz vsako darilo pretuhtam, ali muIji bo všeč... oz. poslušam skozi celo leto, kaj si kdo zaželi...česa še nima...user posted image
Ah...pa sej vem, da kompliciram.... user posted image

Uh ajsi... šele zdej sem vidla, da te je obiskala hudobnica... en mal je zamujala, a ne? No, moje bo kmalu konec user posted image user posted image user posted image ... pol pa bom še razmisla, če bomo šli v akcijo.... sej pravila so zato, da se kršijo, a ne? user posted image

Pa še nekej... a sem res jst tak čudna, da mi te silvesterske čage ne pomenjo več kej dosti???? Pa da je men tak fajn bit doma... namreč lani sva bila z mojim dragim doma in sva se imela... hmmmm.... fantastično.... user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.12.2007 15:08:00 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.12.2007 18:02:53   
Erin
Dober dan punce oz je že bolj večeruser posted image

LuNa tudi meni ta silvesterski večer ni več tako interesanten in vznemirljiv kot je bil včasih...jaz bi sam spala...pa doma bla...me je moj že okregal da sem postala zapečkar, njemu se še kar ven mudi...ma nej hod, dokler traparij ne dela...

U glavnem povedala sem mamic ja in sicer ...

Ravno sem ji delala pramena in sva imeli časa pol ure(sem si  mislila prej ko začnem prej bo konecuser posted image user posted image user posted image ) pa sem ji vsa prestrašena rekla da imam darilo zanjo pa če ga hoče takoj pogledat ali ji ga dam kasneje. Pa je rekla ja pa daj sedaj ko mava čas...no in grem v mojo sobo, zagrabim pismo(v katerem je bila voščilnica: pridem avgusta, komaj čakam da te spoznam) ter mini drilno vrečko z dudo notri ter se usedem zraven nje...srce mi je razbijalo, nisem vedela ali naj se jokam ali smejem, no slednje mi je šlo bolje od ust, ampak smeh je bil bolj sopotnik panike in strahu...user posted image pa tudi noge sem imela obrnjene proti vratom če bi bilo kaj narobe...no...
...in najprej prebere pismo (čas se je dobesedni vrtel v sloumoušnu)
in reče:aja?user posted image
In jaz:ja....user posted image
Pa ona..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image farba sto na uro pa smeji se ji...
pa ji dam še dudo..user posted image
pa ona men: avgusta a potem bo levček?user posted image
in men se utrip srca umirja...user posted image
Jaz:ja....1. avgusta imam PDP
ona:kaj mi pa bo duda, to boš ti rabila?user posted image
in že prehajava k sproščenemu pogovoru, napetost izginja...
jaz: imej za obesekuser posted image
ona: ja kdo je pa oče?user posted image user posted image user posted image
no, pa ji povejmo kar smo prikrival 4 letauser posted image user posted image user posted image
jaz: ja, to je pa _____ s katerim sem 4 leta...user posted image
ona: a nima on že otroka z _____user posted image
jaz: neeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , to je njegova sestrauser posted image user posted image user posted image in nečakinja
in ona vesela...ajaaaaaaa....user posted image ....zih bo punčkauser posted image user posted image user posted image

u glavnem, potem sem povedala vse od njega, situacije...pa je le poslušala...ful lepo sprejela, me crkljala....moj brat je malo bolj čudno sprejel (12 let) in je vsakič ko sem  mu rekla da bo stric odgovoril: to ni smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image
No to je to...nič posebnega....bolj je bilo hecno kako je teta naslednji dan reagirala ko sploh ni dojelauser posted image user posted image user posted image
Pa ji kaževa z mami pismo pa UZ slikco(pa še rečem ji tukaj je glava in roke,..) pa dudo pokaževa...pa ji sploh ni uklopil...sva mislili z mami  da je čudno sprejela ampak ko sem jo vprašala čez pol ure kaj si misli o vsem skupaj, je prašala :čem???user posted image user posted image user posted image
Ja: ja da bo mami babica
teta: ajaaaaa????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In midve z mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komedija....

Grem nazaj na kavčka sedaj...pridne bodite pa lepo praznujte...
aja...božiček mi je prinesem eno veliko knjigo: Osebni pravni svetovalec...je rekla mami da ne bom v probleme rinla, če pa že bom da se bom znala iz njih rešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papaaaaa

< Sporočilo je popravil Erin -- 25.12.2007 18:06:56 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.12.2007 13:58:44   
ledenka
user posted image

ena kavica, za lepsi dan user posted image  

kar ne morem verjet, da bom se en teden doma user posted image  se bom vsaj naspala user posted image

lunci, darila so vedno tak - ce ne ves, kaj dat, je ena bombonjera obicajno vedno dobro sprejeta. moja tasca ima tud vedno problem s tem, kaj mi podarit... no, problem je itak vzajemen user posted image  ona dobi kako loncnico, jaz pa kaj... hmmm, nazadnje sem za RD dobila knjigo, ki ni ravno moj stil user posted image  z mojo familjo je bolj easy, si povemo, namignemo, pa tud vec stika mamo. moj ma pa problem z mano user posted image  se mu ne da razmisljat user posted image  

erin, kul zgodba user posted image  tvoja mama je cist dobro sprejela!

punce, vsem posiljam velik objem! lepo praznujte nas dan samostojnosti, pa pojejte piskote, potico in kar je drugih dobrot user posted image  in pocnite to, kar najraje pocnete, ko imate cas zase user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.12.2007 11:06:17   
LuNa73
Hajli hajlo... evo mal pavze, da spijem ajsikin kofetek in špelkino malco, ki je že malce stara in polna nečesa kosmatega sivo zelenega. A mogoče ve, kaj bi to bilo?user posted image
No babuške pr meni nič novga, razen da sem tak utrujenaaaaaaaaaaaaaaaaa, da mi oke kr skup lezejo... user posted image  Toti pes pa se mi v naročju obrača ko ena vrtavka... user posted image user posted image
Nč grem arbajtat naprej... pridne mi bodite in lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.12.2007 15:31:49   
spelka12
Evo me, vstala iz grobauser posted image .
erin- tolk sem se tebi in mamici nasmejala, prav luštne sta obe.
lunči - ajsika ve isto kot ti, sam mal bolj je firbčna user posted image .
ajsika - kava pade po novem letu. Nujno.
Pa to velja za vse. Enkrat se bo treba dobit na kavi.
pika74 lepo, da te naše slikce spravijo v dobro voljo.
lupitkaaaaa - končno te spet lahko beremo. Vidim, da te še vedno razganjauser posted image .
sonček33 - čestitam za punkcijo user posted image user posted image  jao kolk sem zamudila med prazniki.
pri nas vse po starem. user posted image  se počasi poslavlja, upam, da je kmalu ne bo več za kar nekaj časa.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.12.2007 15:38:53   
ledenka
punce user posted image user posted image user posted image  lepo vas je brat!

Spelci, jaz pa reeees niiiiiiisem radovedna user posted image  sam taprava vprasanja znam postavljat user posted image

lunci, ni cudno, da si utrujena, ce pa delas med prazniki user posted image  sej pravis, da je jutri tazadnji tapravi delovni dan, pol pa sam se dviganje kozarcev user posted image  tak se dela!

pa se mal predpraznicnega vzdusja user posted image  ja, sem alkoholik, j* ga user posted image  

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.12.2007 16:12:53   
spelka12
ajsika kaj pa to pomeni biti alkoholik? A je to kako drugo ime za ljubiteljico mačk al kako?user posted image
Moje praznično veseljačenje se je obrnilo proti meni. Cela zarota. Včerej se mi je po torbici razlilo liter mediceuser posted image  in sem ostala brez torbice, telefona, par drobnarij in seveda brez MEDICE user posted image . In kaj je tukej katastrofalnega? Izgubila sem vse telefonske številke user posted image . Čisto vse.
A ima katera izmed vas kakšno dobro idejo, kako spraviti medico iz telefona?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.12.2007 17:34:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A ima katera izmed vas kakšno dobro idejo, kako spraviti medico iz telefona?

Uh, ubožica ... To pa je zgodba in pol. Tudi meni bi bilo pošteno žal .... medice.... Kaj pa če daš telefon v vodo? Pa boš ziher spravila ven medico, pa še popiješ jo lahko! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.12.2007 17:37:10   
sonček33
Evo in Se* se je pojavila, ker ima super duper dobro rešitev za spelko.
Bravo Se*

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.12.2007 17:38:54   
sonček33
spelka - pa ne mi rečt, da medica tok škoduje telefonu? noja, sej kr rada vrjamem, ker mojmu želodcu tudi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.12.2007 17:39:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo in Se* se je pojavila, ker ima super duper dobro rešitev za spelko.
Bravo Se*

Soooončeeeeceeeee moje user posted image user posted image user posted image user posted image

I'm back! Did ya miss me?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.12.2007 17:40:09   
spelka12
Np Se*, done that, not working. Voda ne pomaga, samo še slabš je, zdej so se mi pa še številke odlimale zarad vode. Sicer ga imam pa že 6 ur na radiatorju, mogoče se bo pa med čisto stopil in steku ven - imava spodej že pripravljeno litrco, mogoče nama pa uspe še rešiti vsaj 1 deci mediceuser posted image .
Ampak sem pa res koza, kaj se mi to vse naredi. Je pa pri vsaki taki stvari nekej dobrega. Imam pa zato nov telefonuser posted image . Sicer brez številk in ljudi v imeniku ampak.....
Se* kako si pa ti kaj? A si pri januarkah kej pozabila, da te ni nič sem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.12.2007 17:43:38   
sonček33
Ma Se* kdo pa tebe ni pogrešal???????? Jupi, da si nazaj. Dons sta me razveselili s spelko, pa še vidla sem, da se je na borbi za januar prijavila tudi MONIKQ - pa to je pravi dežavu

Spelka - pa kaj si mislna, da soi dajala medico v torbico - bi jo ja lahko imela v roki in sproti pila... ja kaj, a torbice pa nisi ožela?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.12.2007 17:44:25   
Serendipity
Spelka .. malo si zi meni sumljiva. No, ne malo. ZELO! Da ni bil to tvoj načrt, ha? Za nov telefon pa novo torbo (to zadnje je saaamooo nasvet) Sicer pa naslednjič raje kar navadno vodo uporabi, škoda medice (ampak to si že sama ugotovila user posted image )

Ma mene ni še med januarkami, jaz bom kar med februarčice preskočila. Imela odklop od RR, čeprav mi ni preveč uspevalo, kaj čmo, navezala sem se na vas in vas pogrešam.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.12.2007 17:47:55   
Serendipity

Ma Se* kdo pa tebe ni pogrešal???????? Jupi, da si nazaj. Dons sta me razveselili s spelko, pa še vidla sem, da se je na borbi za januar prijavila tudi MONIKQ - pa to je pravi dežavu

Spelka - pa kaj si mislna, da soi dajala medico v torbico - bi jo ja lahko imela v roki in sproti pila... ja kaj, a torbice pa nisi ožela?

Oooo, Monikq! user posted image  user posted image  Super punca, ampak nekam tiho zadnje čase ... user posted image

Amm... dober nasvet in vprašanja za špelko! user posted image

Jaz sem pa bila danes pri bioenergetiku in sem polna neke energije. No, zdaj pred kako uro pa sem bila še kot megla. Me je opozoril, da bom nekaj časa brez energije - ampak zdaj sem pa cool. user posted image  

Ammm ...  Spet me nekaj meče.. ne vem, če O ne hodi? user posted image Just 4 you girls:

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.12.2007 17:48:29 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.12.2007 17:53:17   
sonček33
o saj res bioenergija - naj ti da moč...
saj prov da te meče, to je čist ok...spet bomo vse mok... kle gor

Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.12.2007 17:54:27   
spelka12

spelka - pa ne mi rečt, da medica tok škoduje telefonu? noja, sej kr rada vrjamem, ker mojmu želodcu tudi

Jp škoduje mu maximalno. Vse je lepljivo, pocasto, klikneš a in pride ven k user posted image . A tvojemu želodčku medica škoduje? Moj jo ima pa rad user posted image  - no ne vsak dan, da ne bo katera dobila idejeuser posted image .

(Spelka - pa kaj si mislna, da si dajala medico v torbico - bi jo ja lahko imela v roki in sproti pila... ja kaj, a torbice pa nisi ožela?)by sonček33
Ja kam naj jo pa dam? Kdo bo pa vozil domov? A, no povej kdo? Moj je bil že mal posrečen od limonc in je še čudn, da je sploh zavohal medico, pol sem pa mogla jaz peljat domov. Torbice pa nisem ožela, ker je itak moj telefon že vse popil in ni veliko ostalouser posted image .
Se* tud me te pogrešamo. user posted image Ti kar ostani na RR-ju.
Moram it zapret firmo. Se tipkamo jutri. pa,pa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.12.2007 18:38:18   
LuNa73
čvekulje mojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
No mogoč pa se mi bo uresničla še zadnja letošnja želja, da se bomo na kupu doble pa kako počvekale user posted image ...jah, zdej sem pa jst na vrsti, da najdem pravi tajming za vas user posted image ...pa pikapoka pa lupitka še falita user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

I'm back! Did ya miss me?

NE!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.12.2007 18:46:13   
sonček33
LuNa a ne , kako je to fajn, k se najdemo...jupi ja

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.12.2007 18:56:09   
LuNa73
o sonček... morem priznat, da mi je pa tale nov avatar velikooooooo kjut, kot on prejšnji... ta mi je tak bolj optimističen.... pa bolj vesel....

ja je fajn če se dobimo, ampak ko jst pridem vse kr nekam poniknejo user posted image ... razen izjem sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.12.2007 18:57:59   
sonček33
Ja če se pa skoz potepaš....jaz že cel dan čekiram kle gor...si ne upam kaj veliko okoli hodt, ker so rekli na gk, da je treba počivat...no so mi bejbe na rr rekle, da naj zdaj obletam še tisto kar milsim, ker od sobote dalje na bomuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.12.2007 19:03:38   
LuNa73
ja se potepam, ja user posted image ...skoz sem na tem šihtuuser posted image user posted image ... sej bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image .... ti kr počivi lepo... sej nimaš kej okol letat, a ne? user posted image  Anda ne????user posted image  
Čuj kako pa kaj tvoj dragi??? A je že o.k?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?