|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
27.12.2007 19:05:47   
sonček33
a res skoz delaš? pa kam boš z denarjem?
moj dragi je fajn, že dela in služi dinarčke :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
27.12.2007 19:19:09   
LuNa73
Ha ha ha.... edino kar bom imela od nadur - fraj dnevi user posted image user posted image ... no tud prav, bom mela pa za RR več časa user posted image user posted image user posted image .

A tebe zdej tvoj fejst razvaja?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
27.12.2007 19:22:32   
sonček33
Ja je kar pridnuser posted image , čeprav po cele dneve dela od 7h-20h in je bl mal časa za crkljanje

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
27.12.2007 22:56:12   
Erin
Oooooooooooooo kaj sem zamudilauser posted image user posted image user posted image moje čveke ste ble na kupu......

vas bom že ujela...en danuser posted image ...

MISS 'U ALLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.12.2007 9:52:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

I'm back! Did ya miss me?

NE!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ja, ja ... ti si kar zatiskaj oči user posted image

Sooončeeeek! Komaj čakam jutri! Bom mislila nate in ti močno držala pestke! You go girl! user posted image

Erin - user posted image  Sem včeraj prebrala, da si povedala doma! Super!

Ledenka - jaz bi kavico  user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.12.2007 10:29:28   
ledenka
user posted image

bo v redu kavica? user posted image  vidim, da ste imele vceraj cvek vecer. ampak nobena me ni pogresala user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  midva sva sla mal v center, gledat tole veleslavno instalacijo user posted image user posted image  pa na kuhan vin user posted image  pa vecerjo itd. kaj bova pa danes, pa se ne vem, moj je sel v sluzbo, jaz mam pa avto za registrirat... aua, kolk kesa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.12.2007 12:29:17   
benika
Ti špelka, a si vidla, da ti je ena RR-jevka ukradla avatar? Mislim, pa a boš to dovolila, al kako? Aja, pa letos ne boš še tetka, bo Jaki počakal novo leto v mamičinem zavetjuuser posted image

Lep pozdravček vsem vam tule na tem čveku, vas je prav z veseljem brati.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.12.2007 13:58:36   
ledenka
itak je cas, da spelci menja avatar user posted image  recimo kakega z medico lahk das gor user posted image  al pa s pijanim telefonom user posted image  mas vsaj razlog, da menjas telefon user posted image  

se*, si si odpocila in prisla do novih moci user posted image  

soncek, res lepi avatar, tak bolj... soncen user posted image  

lunci, ti bos celo naslednje leto doma, ko bos mela tolk nadur user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.12.2007 15:45:07   
spelka12
Kje je zdej ta, ki moj avatar ima?
Ji pa priznam, da ima dober okus user posted image user posted image . Benika hvala za informacijo, jo bom lovilauser posted image .

No evo punce a ste zdej prebrale. Letos še NE bom teta user posted image . Prosim pa, če mal navijate za mojo sestrco. 2.1. ima rok in mormo navijat za čim lažji in neboleč porod, ker prvi je bil res od hudiča (porod, ne dojenčekuser posted image ). Takoj ko nečakec prikuka ven bo pa tuki fešta (pa brez medice, osel gre samo 1x na led)
go benika, go benika, go benika.............
Iztekajo se mi zadnje delovne ure v letošnjem letu - KONČNO.
lunči nehi delat, boš dobila vnetje ritnih mišic
ajsika že tale avatar sem cel teden skup pacala, nimam še energije za novo akcijo. Po novem letu bo mogoče kaj drugega, odvisno od počutja. Veš, da smo te pogrešale user posted image .
Se* kje si zdaj?
sonček, stiskam pesti za tebe in tvoj ET. Me prav zanima kolk piščančkov te čaka user posted image .
A pikapoka nam je pa spet nekam odbrzela?
Mejte se fino.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.12.2007 18:04:17   
Serendipity
user posted image  špelka ... Nikoli se ne ve .. Mogoče pa bo mali pikec malo presenetil mamico in jo popihal malo prej ven... user posted image  No, držim pa pesti, da bo porod čim lažji in mali nagajivček čim bolj navihan. Upam, da bo čim več smeha in prelite medice (saj vem, da se ji ne boš mogla ognit) za zdravje in na veselje mlade mamice in navihančka.

ledenkica -- hvala za kavico, bila je odlična! Ma seveda sem te pogrešala. Ampak ne priznam, pa če me bojo celo noč žgečkali!

Amm, kje pa je LuNca? Ga spet fešta, kaj? Pa Lupitka in pikapoka z njo vred!

sončece - Kako si pa ti? Držim pesti za jutri! user posted image

Jao, si bom zapisala, za koga držim pestke... Bo res treba še nek seznamček za to ...

Anyway - user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.12.2007 18:22:02   
sonček33
Se ojla - ja, jutri pa akcija. Komaj čakam. Pomoje ne bom danes kaj veliko spala...Hvala za pestke

Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.12.2007 20:33:31   
ledenka
GO SONCEK
GO SONCEK
GO SONCEK
GO GO GO!

pa da cez 14 dni zagledas user posted image !!!

spelci, tud za tvojo sestrico drzimo pesti, da bo hitro in cim manj bolece! user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.12.2007 21:22:40   
sonček33
Hvala punce, super ste. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.12.2007 0:01:52   
ledenka
da se ne boste pritozevale user posted image  jutranja kavica!

user posted image

se posebej za tebe, soncek! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.12.2007 13:38:40   
Erin

Bom kar kopirala s sosednje teme:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla punce.
Tako, pa jih imam tudi jaz svoji dve pikici. Vesela sem. poseben občutek je, zdaj, ko je končno prišlo do tega trenutka. Vem, da me čaka zdaj 14 dni nestrpnosti, živciranja, vprašanj ..., ampak ker imam vas, se ne bojim preveč.

sonček,  ČESTITAM!!! 2 pikiciuser posted image user posted image greješ...jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
So mi kar solzice v učke stopile ker je končno prišel tudi TVOJ  dan....user posted image od sreče da ne bo pomote.
Sedaj bomo  pa pa držali pesti da boš 14 januarja zagledala magični plus....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.12.2007 13:49:56   
sonček33
Erin, hvala, res. Brez vas bi že zdavnaj obupala.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.12.2007 14:38:19   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  soncek, drzimo pesti za tebe!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.12.2007 15:52:12   
sonček33
Ledenka, hvala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.12.2007 17:31:07   
Serendipity
user posted image   user posted image  user posted image  Joj, sončece - prvo, ko sem priletela domov sem letela na RR gledat kak si! Miška, držim pesti, da se pikici lepo namestita in zrasteta v prelepauser posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.12.2007 17:43:41   
sonček33
Se* - hvala tudi tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.12.2007 12:10:22   
netka34
Hooojla še iz Primorske, oz Goriške po novem!!

Sonček33, upam, da sva taprave, čakamo še delfinko, pa še kiro, ki smo ble včeraj sotrpinke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem danes boljša, občutek je prav čuden, ko se nič ne čuti.
Upam, da so pikice še pri nas, bomo pa kaj hmal vedle, ane!!user posted image
A boš zdržala do 14.1. , al boš šla kaj prej na betahcg? Js po moje ja, če mi ga bodo kj tle pri nas hotli magar samoplačniško nardit. Kr jim je drgač strašno težko sodelovati, kukr vejo, d hodiš v Lj.!!user posted image

Javi se, kako se držiš, pa se beremo. Zej pa veselo na delo...album mam, ane...

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.12.2007 12:32:33   
sonček33
netka34 jupi, pa si me našla...evo, zdaj bomo pa klofale stranis to na uro...fajn, da si fajn, jaz sem tut fajn...ja, kar nič ni, kot da se včeraj ne bi nič zgodilo...Milsim, da nam je uspelo, jaz imam ful fajn občutek. Morda se tudi jaz spravim kaj prej na betahcg, no, če si bom upala.

Tisto z albumom pa nisem razumela, ma sem bolj kratkauser posted image . kar daj kkašno slikico tja, da mal pofirbcam...sploh tvoje so itak profesionalne.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.12.2007 12:54:15   
netka34
JUHUUU, bravo jst!!

Sej veš k sm vam pravla, d slikam, pol pa aranžiram leepe albume. Še letos moram enga končat, tko d gaassss!!

Če boš hotla pa videt kako zgleda, ti bom poslala raj na os. mail!! OK?

No, tui js upam , da ne bo treba še enkrat gor na masaker...user posted image user posted image user posted image

Pa še moja nonka ma 14. rojstni dan!! In je edina ki me podpira pri projektu user posted image user posted image , tko d bi blo res lepo, darilo zanjo, en pozitiven CB v kuverti zraven voščilnice!!! ANE??

NO, Se beremo!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.12.2007 12:57:52   
sonček33
netka34 - itak - obvezno mora nona dobit tako darilo, torej ne preveč delat, ampak počivat user posted image
Aja, pa jaz te tudi podpiram pri tem projektu - 100% - si taprava res.

Na zs sem ti poslala mail naslov.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.12.2007 20:16:10   
LuNa73
borle moje.... mal javljanja iz moje strani, čeprav ni nič kaj pretresljivo novegauser posted image ... danes že celi dan pospravljam in pucam nesnago iz svojih omar in polic...huh, se je nabralo kar nekaj polnih vreč... pa se počutim nekako zadovoljna... zdej pa še sebe pod tuš vržem in.... jutri je nov dan - zame delovni... se vam pa javim še zadnjič v tem letu da vas mal poobjemčkam pa polupčkam.... pridne bodteuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?