arneja
|
Pija, no, res nisem ravno debela, ampak okoli trebuha se pa kar nabirajo neki šlaufki . Abra, kaj ga zdaj biksate? Super, da ni več izcedka ? Sayuri, Pija in njen sta pospravljala, midva sva se pa v toplicah namakala . Jaz sem pa danes svojemu rekla, če bo Božiček kaj prinesel, pa on, ja, kako, otročka ne more, sem rekla, ja, lahko pa enega dobrega spermijčka pa da kar po naravni poti oplodi kakšno mojo celico, če se bo kje katera prikazala . To bi pa bil 1 A scenarij . Če je že Miklavž zafrknil. So malo stari tile strici, pa malo pomešajo zadeve očitno. Gold fish, ni fino, da boli, ampak je pa bolje, da boli kot ne, ker je znak, da se je nekaj dogajalo. Meni ni nič bolelo in temu primeren je bil tudi kasnejši rezultat . Zakaj pa zamrznjeni spermijčki?? Sonček33, je stopka že padla ? Pf, naj testek v sredo pokaže en debel plusek . Ajetam, jaz bi bila pa takoj zato, da bi mi malo umetnih hormonov dodali, pa gledali, če bi zadeva po naravni poti uspela. Glede na to, da moji jajčniki spijo, bi jim takšna spodbuda zelo prav prišla. Saj če bo preveč foliklčkov, ti bodo pa vseeno punkcijo naredili. Je ena že pisala, da se ji je tako zgodilo.