hanna1
|
POZDRAVLJENE MOJE ČVEKICE-takole ste me ganile do solz.....kar same so tekle,ko sem vas brala...nikoli v življenju mi nihče ni podaril toliko veselja,kot ste mi ga ve ta dan,nikoli nisem imela prijateljic in danes se samo zahvaljujem Nekomu tam zgoraj,da sem imela možnost spoznati vas in tudi zame je to leto posebno,ker sem spoznala tud jaz dve prijateljici junija v bolnici ......in moja iskrena želja je,da bi znala to prijateljstvo negovat,ker mi.... veliko pomeni...pomenite mi pa tudi ve,ker se vam lahko vsak trenutek izpovem,najdem nasvet,predvsem pa se lahko veliko smejem z vami....koliko je to vredno,ko včasih ne najdeš poti iz zagate in je dovolj,da se samo vsedem pred rač. in najdem svoj svet,kjer se počutim enaka med enakimi,ko vidim,da ima nekdo še večje težave tisti trenutek,kot jaz,so kar naenkrat vse stvari....znosnejše in si zopet napolnim svoje baterije--mene namreč RD kar ponavadi potre--tako se zavem tisti trenutek minljivosti in včasih si tako zaželim,da bi lahko kakšen trenutek zadržala,....da bi ostal večen...a se potem spomnem,da bo gotovo še veliko lepih trenutkov,ki samo čakajo name ,da jih doživim in ....preživim .To leto mi je odprlo čisto nova obzorja--ob spoznanju,da bom še enkrat mamica,sem živela za vsak gib,ki se je zganil v mojem trebuhu,pa čeprav je proti koncu že pošteno plesala fokstrot po mojem mehurju (obrnjena narobe) in sem posledično jaz vedno morala brž na WC,in potem porod,ki je bil čisto druga izkušnja (prišla-vidla-šla ) in tega dobrega pol leta,ki je minilo ,ko blisk.Z vami sem bila sredi dogajanja in lahko sem malo razpletala svoje misli (nakladala-po domače),ker sem drugače zelo redkobesedna in zato tudi nikoli nisem imela prijateljic--tiste,ki sem jih spoznala na faksu,pa so bile razkropljene po celi Sloveniji in na žalost sem izgubila vse stike--zato sem še bolj vesela tebe Maja,ker si takrat naredila prvi korak in me poklicala,ko si šla iz bolnice to in pa moj dragi RR mi je spremenil življenje za 360° ....zato še enkrat 1000 za vas in naj se vaše želje pozlatijo--tako ste mi polepšale dan!!!!...a sem to že povedala ..EMŠO Tudi moje voščilo je namenjeno dvema prekrasnima deklicama: Pii Alini,ki praznuje 6 mesecev in Lani za 4 mesece To pa namenjam njunima mamicama ki imata take lepe zakladke