|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
22.12.2007 17:46:56   
julci
Diana vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.12.2007 17:49:03   
hanna1
Kolk ste pridne--nobena ne utegne na RRuser posted image user posted image user posted image .Jaz sem za kokosovo potico zamesila testo ,fila se hladi,Blaž pa je medtem pazil Hano--pridno varuško imam--še dobro,da mu Hana ne more pobegntuser posted image . So pa zanimive njune debate user posted image .
Pazite nase user posted image user posted image user posted image

mmmmm,misska,......mafini.......user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.12.2007 18:05:59   
julci
No taj pa le fajn speči.Jaz jo bom pa jutruser posted image Mam  malo lufta,ker malika panča,pa je še mene skor zmanjkalo.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.12.2007 18:34:19   
majrim
eno stvar hočem povedat,pa rabim prej pol ure,da vse preberem..user posted image
najpre...DIANA5user posted image za srečo in naj srce ostane vedno mlado!!!!
julci...ti moram povedat,da je fliper zakonuser posted image user posted image user posted image ...hvala ti!!!!!!!!!!...bom jutri pripopala eno slikco...matr sem se nasmejala do solz kaj je delala v tuš kabiniuser posted image
stephany...mah,bom ostala brez stolčka...saj imam trip trap še od nečaka (16 let star),ampak sem hotla še tega,da ima enega pri moji mami..mogoče pa se bo svak kdaj spomnil nameuser posted image user posted image ...Neži smo kupli kiddy life pro...je bil v akciji prejšnjo rundo,smo pa zdej vzeli v spletni od baby centra še NANIA SOLO za 35 € (en stolček za v avto od staršev,ker jo bo mama čuvala) - tega sem vzela na blef,ampak je super...če želiš,ti vržem gor slikco
..zdej pa šibam pod tuš,pol pa grem tudi jaz neki spečt...kolko mi bo uspelo,ker sem sama in upam,da bo Neža drnjohala dolgoooooooooooooooooooo brez pavzeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.12.2007 19:26:59   
lumpa6
lp

čestitam vsem ,ki praznujete te dniuser posted image user posted image user posted image , in veliko zdravja vsem prehlajenimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.12.2007 20:28:08   
stephany
user posted image Diana 5 - vse najboljše še od mene!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.12.2007 21:01:12   
natasaom
kolk sre pridne k sem jest mal frej.babeuser posted image   grem še jest pred tv
lahko noč user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.12.2007 21:25:49   
julci
čer kaj je pa dans z vami štrjk na celi črti.
Hana se zgleda pripravlja na jutri,ko ga bo biksalauser posted image user posted image A je potica že pečena.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.12.2007 22:55:35   
Anonimen
Naš Jure pa ima 39 vročine. Pred pol ure sem mu dala Naprosin, zdaj pa je v dnevni zaspal v atijovem naročju. Malo bova počakala, da mu vročina pade, potem pa ga odneseva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.12.2007 23:12:48   
hanna1
Sem šla malo nazaj,da sem videla,da je Jureta dons začela vročina kuhatuser posted image .A je viroza spet  na pohodu user posted image So bogi otroci--pa še ravno zdaj za praznike,ko so jih že tako komaj čakali.Stiskam fige,da bi se mu izboljšalo user posted image user posted image user posted image .duskamb kako je pa kaj oče...je že bil na preiskavah ???

A mi je julci tud pobegnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja pogača paaaa.......morda bo celo dons pečena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem še ta nočno varianto zamesla,tista pa gra v peč zjutraj user posted image

Če ste že vse pobegnle,pa vam želim mirno nočko in čim manj petard user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.12.2007 23:25:02   
Marogica
Jaz pa vam kar zaželim lepe praznike in srečno Novo leto, pa predvsem dosti zdravja vam in vašim družinam.

user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.12.2007 23:44:41   
julci
Čer Hana,sem mislala da si e odpoved dala tk ko ostaleuser posted image Pridna da že pečeš potičko.A veš da še 20 minut pa boš leto dni starejšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam favš ti pa nisemuser posted image user posted image

Duškauser posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta,da vročina čimprej mine.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.12.2007 23:49:50   
hanna1
...rojena ob 14.25 ,tak da še mam malo fore user posted image user posted image user posted image ,sam ko boš ti v mojih letih.....user posted image

grem še jes malo pošto prebrat,je že tri dni nisem user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
23.12.2007 1:13:36   
julci
Hana  Ko si se zjutraj prebudila,
v zrcalo svetlo se ozrla,
olajšano si ugotovila,
da ti mladost še ni zamrla,

in da lepota še cveti,
in da nasmeh je še igriv,
in da oko se še blešči,
in da tvoj stas je še vabljiv.

Vsa zgodba se bo ponovila,
ko znova leto bo prešlo.
Čeprav bo močna časa sila,
poznalo nič se ti ne bo!

Kaj naj si lepšega želiš,
kot to je, kar že zdaj imaš,
saj istočasno pridobiš
le tisto, kar iz sebe daš.

Naj se življenje ti smehlja,
ti vedno le najboljše da,
a notranja zakladnica
naj vedno bo napolnjena!
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
23.12.2007 9:09:47   
majrim
user posted image
user posted image
HANNA1:

"Od vseh stvari, ki jih pridobimo z modrostjo, da bi zagotovili blaženo življenje, je v vsem življenju prav gotovo najpomembnejše pridobiti si prijatelje." (epikur)

...naj ti ta dan in vsi naslednji minejo tako, kot si sama želiš,predvsem pa ti želim, da boš vedno obdana z ljubeznijo in z prijatelji!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
23.12.2007 9:13:41   
julci

Danes pa praznujeta dve mali princeski svoje obmesečnice:

LINA  6 malih svečk in mamica KT,ter LANA  4 male svečke in mamica MAKALA
Malim princeskam vse lepo še naprej,mamicam pa čimveč prespanih noči.
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
23.12.2007 9:16:43   
julci
Dobro jutro vsem skupaj.
Hana a je potica že pečena.Jaz jo grem pa zdaj skupaj delat.Mm bo fajn dišalo po bajti.
Najprej pa si grem dozo kave skuhat,da bom lahk migala.Madona sem včeraj pila sirotko,dans mi bo pa zize razgnalo.Tk da če ma katera probleme s premalo mlekeca,naj sirotko pije.Meni je ful všeč z okusom grozdja.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
23.12.2007 10:39:22   
makala
Dan
Danes moja Lana praznuje tretjino svečkeuser posted image .

Hanna1:
Verjamem, da si skozi leta spoznala, kako veličastno, modro in čudovito bitje si.
Vedi, da se nahajaš na pravem mestu, ob pravem času in da pošneš prave stvari.

VSE NAJBOLJŠE.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
23.12.2007 10:43:17   
natasaom
HANA!!!!!! VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! sej bi ti slikco tud prpopala-pa moja pamet tega ne dopuščauser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
23.12.2007 10:46:30   
Laubica
user posted image user posted image user posted image
DRAGA HANA-LEPO PRAZNUJ

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
23.12.2007 10:56:19   
makala
Julči tebi pa hvala za čestitke in lepe želje za naju z Lano.user posted image user posted image user posted image .
Dons pa ne vem če se bom lahku še kej javla, k bom mela polno hišo obisku.
Če bom le mogla se bom oglasila zvečer.
Vsem čvekicam pa lepo nedeljo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
23.12.2007 11:28:53   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image user posted image user posted image
DRAGA HANA-LEPO PRAZNUJ

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
23.12.2007 11:45:40   
neli99
dan moje zlate konzervice user posted image

danes sem si izborila nekaj minut za vas, ker vem da hanna praznuje in ker mam še neki zaostanka na tem področju ...user posted image

hanna1 ... brez tebe te strani ne bi bile to kar so ... kako bogati morajo biti tvoji, ki živijo s teboj. ostani še naprej to kar si ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa punce zdej pa obljubim, da ne vržem več nobenega s seznama ... mi je blo kar nerodno, ko sem videla, da DIANA5 praznuje.

DIANA tudi tebi user posted image user posted image user posted image  ... jst sem te doooolgo pogrešala ... sem si zapomnila, da maš doma dva malčka in si v tretje noseča. meni si zgled ... če rata tebi, bo tudi meni.... če zmoreš ti, pol mora ratati tudi meni ... jst te pogrešam in pride še kaj k nam na čvek ... karkoli pa te teži  pa upam da se nekako uredi user posted image user posted image user posted image ... olajšaj si dušo, tudi tu lahko pojamraš in se potožiš ... vse punce so zlate in vsaka ma že veliko za sabo.

ja pa stefka nate tut nisem pozabila ... sem pa mal zadaj. user posted image ... naj ti leta prinesejo tisti paket modrosti, posebne lepote, ki daje čar človeku... čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image ... pa seveda koš user posted image user posted image user posted image user posted image

... ja pa še naši malčki:

alina ... user posted image user posted image user posted image  ... za pol ta velike svečke, pa KT oglasi se kaj user posted image

in lana user posted image user posted image user posted image  za 4 male svečke ...

vsem konzervicam pa koš user posted image user posted image user posted image  .... a mene tut kej pogrešate ...user posted image  ... me hočjo mal hormoni matrat, pa včasih rabim mal spodbude ... ampak se ne dam ... nam gre kar dobro user posted image .

... zdej pa ne vem, kaj sem še pozabila ....

a ja ... user posted image  natasaom za avatar user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
23.12.2007 11:49:04   
neli99
julči ... kok lepa pesmica in čestitka ... ti tut znaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
23.12.2007 12:06:21   
stephany
... je cvet, ki dehti bolj omamno od drugih,
    so ljudje, ki s svojo duhovno lepoto ožarjajo vse naše misli,
    so leta, ki izstopajo s svojo milino. Naj jih bo še mnogo ...

VSE NAJBOLJŠE, DRAGA HANA!

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?