|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
22.12.2007 9:13:17   
julci
Danes pa praznujeta dve mali princeski svoje obmesečnice:

LINA  6 malih svečk in mamica KT,ter LANA  4 male svečke in mamica MAKALA
Malim princeskam vse lepo še naprej,mamicam pa čimveč prespanih noči.
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
22.12.2007 9:14:33   
julci
Makala pojma nimam kaj bi ti nardila po vegetarijansko.Pojdi pogledat na kulinarično Slovenijo,mogoče je tam kaj.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
22.12.2007 9:14:56   
hanna1
DOBRO JUTRO še od mene user posted image user posted image user posted image

Včeraj me je malo zafrkaval RR,pol se je pa moj usedu na računalnik in me ni spustu zravn,pol pa......ne vem ,ker me je zmankalouser posted image Je blo tako fajn zjutra,ko budilka ni nobenga budila,sam Hano sem nahranla malo pred sedmo in jo vtaknila kar k sebi pod kovter---sva obe šlafali,ati je pa skrbel za ritem user posted image user posted image

JACKLYN tvojemu Martinu za 3 mesece vse lepo
in da bi bil vedno vaš svetel sonček user posted image

user posted image

julci dober telegram user posted image user posted image user posted image ,ga včeraj nisem uspela komentirat,sam pupike mata pa rajtom jutr obmesečnico user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 22.12.2007 9:19:06 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
22.12.2007 9:19:49   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Natašaom - saj torta je res lepa, samo sliko sem dala gor zaradi Antilop stolčka ...
Pa hvala za čestitke še tebi!

sej vem zakaj si dala sliko gor user posted image  

dobro jutro!!!!!! mi imamo generalno čiščenje pa spet ne bom mogla tipkat user posted image
zdej se mal švercam,ker je ati avto peljal k mehaniku.
imamo pa tako štalco doma,da je kar za zjokat..nobenuser posted image  nič ne pospravi za sabo...dobr da sem jaz popolna user posted image .
punce želim vam prijetno pripravljanje na božič user posted image .upam,da bom imela kaj časa tipkat,ker vas močno pogrešam 

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
22.12.2007 9:23:28   
hanna1
natasaom,mi tebe tuuuuuud pogrešamoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
22.12.2007 9:29:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

natasaom,mi tebe tuuuuuud pogrešamoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image
se  pridružujem

Princeski mata pa res jutr obmesečnici.Evo pa sem mislala da jima bom prva vošla.No saj sem jima ,sam en dan prej.Pa še na seznamu sem gledalauser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.12.2007 9:33:04   
julci
Danes pa res praznuje Martin od jacklyn 3 male svečke.Vse lepo še naprej,veliko lepih ,smeha polnih trenutkov
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.12.2007 9:33:29   
Anonimen
Dobro jutro.

Jaz sem ostala sama doma z dvema fantoma. En spi v ležalniku, drugi pa zlaga Hama perlice in kašlja kot user posted image . Ko sem slišala temperature pred nekaj minutami, me je minilo, da bi šla kam ven. Ati in Žana pa sta šla v mraz. Žana spet igra na turnirčku od 8 - 11 let.

Plenic iz Mullerja še zmeraj nimam, ampak bo danes verjetno skočil ati v mesto. Včeraj sem hotela v Šparu kupit Pamperske, da mi nebi slučajno zmanjkalo in ni se nam dalo v mesto, ker je bil zlom sistema in se ni dalo nikjer parkirat. In so Pamperske št.3 v Šparu stale 14,40 € in sem rekla, da iz principa ne dam toliko (za 56 plenic) V Mullerju pa stanejo plenice št.3 5,75, pa jih je samo 10 manj v paketu. Naj se Pampers obriše pod nosom. Pa še pri Mullerjevih mi ni bil nikdar skozi moker, pri pamperskah, pa se nam je to dogajalo.

Pa sem se izkašljala.

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Stephany lep božiček je tvoj Klemen.Huda konkurenca Božičku.Če boš pridna ti pa povem,kako se napiše pod slikcouser posted image

Jaz sem tudi uganila geslo. user posted image user posted image user posted image   Lep Božiček.

LINA, LANA in MARTIN user posted image user posted image user posted image user posted image

Misska, Jacklyn - kako ste?user posted image user posted image user posted image

Natasaom - user posted image user posted image user posted image  za lep avatar.

Upam, da nisem katere pozabila....user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.12.2007 9:37:37   
Anonimen
To si poglejte:

http://www2.arnes.si/~tatjana/recepti.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.12.2007 10:49:50   
natasaom
imam pavzo-ker se mi zmešalo!!!vse kar pošlihtam hana sproti podre user posted image ..ati pa vesela dela pri prijatlu in bo ves zadovoljen ko bo zvečer vse pod kontrolo.pa še utrujena ne smem bit.mislim.....ne moreš verjet kolk sm sitna.če ji pa uspe,da nič ne rameče pa radio navije,da me skoraj kap rukne,ker se tolk ustrašim.pa moja ušesa ne prenesejo radia na glas-poklicna deformacija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.12.2007 10:55:33   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Danes pa res praznuje Martin od jacklyn 3 male svečke.Vse lepo še naprej,veliko lepih ,smeha polnih trenutkov
user posted image

se pridružujem čestitki user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.12.2007 12:02:00   
julci
Ja ti bogica,tvoja Hana je pa prava lumpika navihana.A ti pošljem čepke za ušesauser posted image ,pol nebo tako hudo.
Moja mala je pa zdaj zaspala,jaz hitro tule malo prečekiram,pol pa grema z Mihanu špilat šah.Je reku,da me more 1x matirat,sam mu še dolgo nebo uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
22.12.2007 12:49:10   
hanna1
jes sem tud še našla ene čepke user posted image user posted image .Jaz kuham štrankljevo juho,Blaž poskakuje pred TV,ker skačejo,ati pa je pelu Hano  na mraz--jo malo opazujem in se mi zdi,da je bolj živc,kot je bil Blaž-user posted image -sem jo včeraj dala malo v hojico in se je najprej naciljala k vtičnici-user posted image -kok sem hitro iskala tista varovala,ki jih vtakneš noter..user posted image user posted image ....natasaom,a je slučajno tvoja Hana preko RR kaj okužla z navihanostjo mojo Hano user posted image ?????????

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
22.12.2007 12:51:15   
Anonimen
Jaz kuham štrankljevo juho,

Kaj pa je že spet to???user posted image

Jaz nič ne kuham, ker bi morali k tašči na kosilo. Jure je že na 37,5 vročine, ati je kupil plenice, jaz gubam zvezdice in jih obešam po stanovanju. Kosilo pa nam pripeljejo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
22.12.2007 12:53:27   
natasaom
user posted image user posted image  ime imata pravo user posted image user posted image .za dedka mraza hoče imet blagajno in sončna očala.
hotla sem ji razložit,da lahko izbere samo eno stvar pa mi je lepo povedala:ti boš kupila očala,dedek mraz pa blagajno.
pol pa bod pametnuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
22.12.2007 12:54:42   
natasaom
. Kosilo pa nam pripeljejo.
[/quote]

nam tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
22.12.2007 12:56:45   
julci
Duskamb štrankljeva juha je juha iz stročjega fižola.user posted image user posted image user posted image

Hana se vidi da sta bli skupaj v bolnici tvoja in moja,namreč naši ne ugre nobena vtičnica,kabel,.....
Zadnjič je atu spulila vtičnico za telefon.user posted image ker je vlekla kabel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
22.12.2007 12:57:13   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

. Kosilo pa nam pripeljejo.

nam tudi user posted image
madonca vama velauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
22.12.2007 13:01:35   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Jaz kuham štrankljevo juho,

Kaj pa je že spet to???user posted image ....simpl župca...krompir,korenje,jušna zelenjava in stročji fižol z začimbami skuhaš,pol nardiš pa prežganje,sam jes nardim namesto prežganja podmet ,ker mojmu ne paše prežganje.Podmet---malo koncentrata od gobove juhe--1/4 vrečke--(za okus)-malo moke,razmešam z vodo in vlijem v juho,ter vrem še dobrih 10 min.
Jaz nič ne kuham, ker bi morali k tašči na kosilo. Jure je že na 37,5 vročine, ati je kupil plenice, jaz gubam zvezdice in jih obešam po stanovanju.....dobra idejauser posted image user posted image user posted image user posted image Kosilo pa nam pripeljejo...vredu to....user posted image user posted image user posted image ...bogi Jure...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
22.12.2007 13:23:41   
natasaom
DIANA5 ima danes roj.dan!!!! vse najboljše tudi tukaj user posted image

mi pa čestitke poslušamo po radiu-oziroma cela vas posluša  user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
22.12.2007 14:01:47   
Anonimen
Nataška hvala lepa za čestitke user posted image

zdaj se vam pa moram obvezno nazaj pridružiti, ko sem eno leto starejša konzervica user posted image , še malo pa mi  bo potekel rok trajanja user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
22.12.2007 14:13:42   
hanna1
DIANA 5 vse najboljše tud od mene, več zadovoljstva in miru
težave in problemčki pa naj odidejo stran
-malo sem te brala na eni drugi temi in sem videla,
da se ti je kar veliko tega nabralo,pozabi danes malo na skrbi
in uživaj ob svojih--saj si še mlada user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
....da boš uspešno pometla z vsemi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
22.12.2007 15:35:30   
Anonimen
DIANA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana, mi smo konzerve, ki imajo neomejen rok trajanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
22.12.2007 15:58:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

DIANA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana, mi smo konzerve, ki imajo neomejen rok trajanjauser posted image user posted image user posted image

ne samo to, naša vsebina je iz leta v leto boljša, mogoče se samo zunanjost rahlo spreminja na slabše.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.12.2007 16:00:52   
Anonimen
hvala za voščila, da ozdravimo. Je bolše, moram rečt. Hči je že skoraj dobro, midva z malim pa tudi. No. mali je tečen in kar naprej na joški.

Ampak sem bila pa pridna danes, sem pospravila, naredila kosilo (po nekaj dneh nejedenja) in mafini - tokrat bananini s čokolado - so ekstra dobro uspeli.

Mam mamo na obisku.... je vse bolj v rokavicah.....

držte se konzervice, koš zdravja za oba Jureta in topel objem vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?